Imorgon

Imorgon Olala. Då är det Håkan på Grönan. Det blir hett!

Björn Kjellman

Idag såg jag Björn Kjellman på Mariahallen. Är det vivo eller ica? Eller hemköp? Aja han gick i alla fall och plockade bland grönsakerna med en ryggsäck på ryggen. Han såg söt ut. Själv skulle jag köpa mig lite lunch, Karins lasagne? Heter det så?

Idag fick jag ännu ett negativt utbrott i skolan. Inte bra, men det har blivit lite av en vana de här första skoldagarna. Jag kan inte riktigt acceptera att skolan har börjat och att säsongen i grekland fortfarande är i full gång. Jag kan inte riktigt förstå varför jag sitter på Herthas nutidakonst lektion istället för att ligga i en solstol i grekland eller dansa hela natten lång med tokiga engelsmän på Zeros. Jag kan bara inte förstå.

Idol. Idol är underhållande och förnedrande och jag gillar det. Är man med i leken får man leken tåla. Jag har längtat hela sommaren och nu är det äntligen här. Jäs.

Jag behöver inte spela på Live night och det känns skönt.

Dags att sova.

Igår såg jag Sven. Det var trevligt.

Att åka buss

Att åka buss. Ja. Det har jag gjort idag. I en och en halv timme. Skitkul. Verkligen. Det var tekniskt fel på tåget när vi kom till västerhaninge. Ersättningsbussar är på väg. Fine. En bit bort står 848, Nynäshamns station. Perfekt. Slipper trängas med alla på ersättningsbussen. Inte lika perfekt när jag kommer på att den här bussen går runt halva världen. Nästan i alla fall. Jag får uppleva vägar jag inte ens visste fanns och skumpandet längst bak i bussen gör att jag bara vill spy. En och en halv timmes bussresa och en missad fotbollsträning. Allt är mitt eget fel och jag kan inte skylla på nån. Det skulle isåfall vara SL och pendeln men jag är så trött på att beklaga mej över det att det inte ens är värt att kommentera.

Nu är jag så hungrig så att magen nästan vänder ut och in på sig själv. Ge mej mat.

Missad fotbollsträning ---> Egen löpträning.

Kom igen och ORKA!

Tidsfördriv

Nu har det gått en timme sen siso människorna börjde sin lektion. Bara tjugo minuter kvar. Jag ska nog orka. Känns segt att sitta här och vänta med det verkar som om det  bara är jag som har hål? David och simon sitter ju i och för sig här. Det är ju alltid trevligt. 

Jag har suttit i en timme nu och läst massa olika modebloggar. Jag vill bara hitta en blogg där någon skriver om annat än mode och "dagens outfit". Det är tröttsamt. Jag har dock en favorit. Han skriver inte om mode. Det tackar jag för. 

Nu kom Johan in i datasalen. Han är busig och som vanligt sitter han och plinkar på in gura. Samma gamla vanliga Rytmus. 

Jag har verkligen inte saknat alla dessa välbekanta ljud. Ljudet av någon som sitter och spelar sina olika skalor på guran eller en trummis som inte kan lägga ifrån sig sina stockar utan bara måste slå på allt som finns i närheten. Jag tror dock att det är ettorna som är värst. Tvåorna också. Vi var likadana och vi är det fortfarande men på  nått sätt så känns det som om man blir lite avtrubbad i trean. Alla vet redan vad alla kan och ingen behöver riktigt imponera på någon längre. Man vet vem man ska fråga när man vill ha nån som kan lira gura på ens låt osv. Kanske var det därför som jag bara tappade allt intresse som har med musik att göra. Visst kan jag sätta mig hemma och klinka på pianot eller försöka lära mig nån låt på gitarren men aldrig mer i skolan. Nej tack. Det är redan så glasklart. Jag orkar inte ens tänka på Live night. Jag vill bara strunta i det.  

"Han har en SKITSNYGG bas. Den är rosa" 

Snart borde ni dyka upp. Jag sitter här och väntar. 

"Han är riktigt bra på bas alltså"

Ska jag sitta såhär varje tisdad? Jag måste komma på nått jag kan göra. Ett vettigt tidsfördriv. Snart kanske man kan börja plugga?

"Riktigt bra alltså..."

Bajs schema

Jag har ännu en gång kollat igenom mitt schema och kommit fram till att det suger. APA. Jag kommer komma hem mellan sex och sju alla dagar utom fredagar. Ohh såå kul! Skit. Dessutom har jag håltimmar när ingen annan har det. Med risk för att ännu en gång låta negativ men det här kommer bli en skit termin.

SKIT.

Nu ska jag ta en liten promenad med Olis och karin. Synd att inte majsan och gunnar kunde hänga på. Det var så längesen vi sågs nu. Vill egentligen inte säga det "högt" men jag börjar ju tröttna lite på Olis och sötkarin nu. Så maj o gunnar, nu får ni börja hänga på igen.

Fynd på stan

Hemma och tillbaka framför datan igen. Inte bra inte bra. Det var skönt att knalla runt på stan själv men usch vad varmt det var. Jag som hela tiden har tjatat om att jag inte vill att det ska bli mörkt och kallt har nu börjat ändra uppfattning. Jag är trött på att behöva gå ut och komma hem som en blöt fläck. Nej nu är jag faktiskt lite sugen på höst trots allt.

Skrev ju förut om hur jag tyckte att Veckorevyn har fått sig ett lyft efter att Charlotta Gustafsson lämnat över tidningen till Ebba, att den inte är lika grå och trist längre men när jag var nere på stan kunde jag inte låta bli att köpa hennes bok "Busenkelt". En peppbok om hur man som tjej ska bli framgångsrik och få sin röst hörd, typ? Har funderat på att köpa den förut men har alltid tyckt att den verkar vara lite för överdriven, för mycket "Girlpower" men nu när jag stog där och läste på baksidan så kände jag att i min lilla negativa vecka som jag har nu kanske en sån här bok skulle göra susen. Så nu ligger den här och bara väntar på att jag ska börja läsa och bli peppad och framgångsrik. Jag menar om Linda Skugge har sagt "Den uppmanar alla unga brudar att ta det de vill ha, med järnhand. Jag blir superpeppad" då måste det ju stå något vettigt i den. Eller??

   

En annan sak som dom har i nynäs bokhandel är Von dutch väskor. Jag antar att dom är 100% äkta. Jag menar hallå varför skulle dom va fejk??!!

När jag sen stog i kön på konsum kunde jag inte låta bli att slänga med tidningen Sköna hem. Jag kände att jag och min mor och far behöver bli lite inspirerade. Pappa har ju pratat om att bygga ett loft ovanför köket och det var precis det som var på framsidan av tidningen så nu ska vi bli inspirerade. Heja heja.

Nu ska jag dricka upp min latte och ringa til SL och fråga om dom vet något om mitt borttappade terminskort.

Lyft på rumpan

Japps, dags att göra lite nytta. Funkar inte att sitta i pyjamas hela dan bara för att man är ledig. Nej nej.

Ska ta och springa ner på stan och köpa lite mjölk till mamsen så hon blir glad. Bädda sängen och plocka undan all disk innan folket kommer hem kanske också vore en idé.

Nu ska jag rocka loss till lite Grekmusik. Don't you wanna dance?

I'm Mr brightside. Ohh jäääs.

Veckorevyn

Jag är en stolt Veckorevyn läsare. Till och med så stolt att jag kan erkänna att jag får den hem i brevlådan varje månad. Jag gillar den till 100% Tycker att den är betydligt bättre nu när Ebba har tagit över. Den känns inte lika grå och trist längre. Tummen upp för Ebba som har gett VR ett ansiktslyft. Sånt tycker vi om. När man kommer hem från en lång trist skoldag är hela kvällen räddad när man får stänga in sig på rummet och dyka ner i veckorevyn. Låter verkligen töntigt men jag gillar det. Det är min vardagslyx. Veckorevyn är lagom och "lättläst". Tidningar som ELLE är väl också helt okej men i det långa loppet känns all reklam och lyx lite för mycket. Nej, heja VR! Jag längtar redan till den 7 september när nästa nummer kommer.

Smartare, coolare, glammigare?

Blixtar och dunder...

...Magiska under? Usch. Jag brukar inte vara rädd för åskan eller blixten men nu lyser hela himlen upp. Det ser ut som en läskig film eller nått. Usch och fy.

Beck på tv. Synd att man har sett dom flesta av Beck filmerna så många gånger redan.

Man kanske borde stänga av datan?

Det är ändå ganska mysigt att sitta inne och höra regnet slå mot fönstren. Det blir mindre mysigt när jag ska till tåget imorn och jag kommer på att mitt paraply står hemma i Desireés hall. Tänk om man kunde få vara hemma från skolan pga regn? Svårt att ta sig fram eller nått liknande.

Jag är riktigt shopping sugen nu. Nya jeans skulle sitta fint men jag vet inte riktigt vad jag vill ha för några. Får ta mig en funderare. Olis, shopping snart.

Ska nog krypa upp i soffan nu.

Hur många finns det egentligen?

Modebloggar. Överallt. Alla har det och alla verkar läsa dom. Alla skriver om samma saker. Alla tycker likadant. Alla har bilder på samma personer och samma kläder, väskor eller vad det nu kan vara. Vilket intresse man måste ha. Jag kan väl erkänna att jag också kan tycka att det är kul att sitta och klicka runt bland alla modebloggar, jag blir mest  imponerad över hur folk kan ha sån koll och orkar leta reda på bilder osv.

Du får sitta längst fram i taxin.


Nu ska jag och proppan fixa lite mat.

Musikmajje

Bara för att jag har valt naturkunskap istället för t ex barpiano måste jag gå i skolan på måndagar. Annars hade jag haft en dag ledig som förra året. Det suger faktiskt rumpa. Ursäkta språket. Ta olle, han är ledig måndag och fredag. Fler lediga dagar än skoldagar. Sjukt. Hur kan man ha det?

Aja, alla på rytmus kan inte bli rockstjärnor. Sorgligt men sant. Jag vill iaf inte bli det. Astronaut, det vore nog nått för mej.



Brunch

Idag åt jag, karin och Ola brunch hemma hos sötkarin. Det var mysigt. Ola hade gjort amerikanska pannkakor och jag hade bakat scones. Mumma. Känns som min mage fortfarande är jättestor.
 


5

Därför borde jag sova nu.

- Jag är så trött så att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.
- Jag var uppe alldeles för länge igår.
- Jag ska upp gaaanska tidigt imorgon eftersom jag ska mysa med brunch hemma hos karin.
- Sängen är stor skön och mjuk. Stolen jag sitter på nu är hård och obekväm.
- Jag har nu sett alla avsnitt av Ally och borde därför sova.

Goodnatt.

Sena nätter

Fluff. Mitt hår är ett stort fluff.

Mitt ben gör fortfarande ont och jag vill bara att det ska gå över. Det som gjorde ont i låret har nu förflyttat sig ner i knät. Inge vidare direkt.

Jag och fia kollade på världens dåligaste film med Nicolas Cage. Bara för att jag tycker att den va tråkig och inte handlade om high school tjejer och liknande så har den säkert fått en oscar eller nått annat exotiskt. Usch, jag tycker inte om filmer som man blir deppig av, jag vill ha roliga filmer.
- Emelie, när ska vi kolla på Dude where's my car igen?

Imorn ska jag hem till karin på brunch. Det blir nog mysigt värre.

Jag såg sista avsnittet av Ally McBeal första säsongen. Det var sorgligt att det tog slut, nu måste jag ju bara köpa andra säsongen.

Och nu måste jag ju bara sova.

Tooorsk

Storförlust med 4-0. Ingen bra match direkt. Jag som inte ens kunde fortsätta spela. Feberfrossa och flimmer framför ögonen var ingen höjdare.

Min lårkaka gör ont.

Ska hela Nynäs till sjökrogen ikväll eller? Det gör att jag vill gå dit ännu mindre.

Ta av dig din trucker keps.

Den tredje september ska vi kolla på Snook på grönan. Okeej. Olis är iaf på.
- MUms!

Underskattat

Lasagne halv två på natten är verkligen underskattat men mums så gott. Kan ju dock tänka mej att det beror på i alla fall två saker, man borde sova kl halv två på natten och ska man äta så borde man absolut inte äta vid den här tidpunkten för det är ingen bra tid att äta på. Kaffe till kanske inte heller är så bra.


Förlåt tjejer men nu är idol ola haffad, av mej. Han vet bara inte om det än. Och skulle inte han ställa upp så har jag ju min andra idolpojke, Måns. Hans girlfriend vet dock inget än så om ni kanske kunde vara lite diskreta? Jag dör. HAHA.


IMG 9162w     Måns 4

Bastufest

Jag och Desireé fick ett mycket exotiskt erbjudande igår. Ett erbjudande som man egentligen inte kan tacka nej till, En bastufest. Mhm. Coolt va. Vi vet dock inte när, var och hur. Då kan det bli lite svårt. Men annars var det hett. 

Blink 182 - All the small things
Sum 41 - Fat lip
Green day - Basketcase

NRJ in thaaa park

Hett. Eller snarare exotiskt. Cascada var ohett. Petter och Snook var fetgrymma. Petter hade hår! Det var grymt. Alla som var där var typ 14? och så vi dårå och Olis vänner. Kvällens grej var väl dock när Nick Lashey, lachey eller hur han nu stavar kom in på scenen. Alla tjejer blev tokiga. Haha nästan iaf. Jag fattar inte grejen. Han är inte snygg och låten är seg och för mycket "pokjband" och vem var han innan han och jessica gjorde slut. Ja jag säger då det.

Jag orkar faktiskt inte bry mej. Man kan faktiskt visa lite eget intresse.


Sitter och lyssnar på lite musik. Härligt. Det är farligt att sitta vid msn så här sent och vara social med folk när man borde sova eftersom man ska spela fotbollsmatch imorn.


Jäkla SL kort.

Klantarsle!!!

AHH!H Jag trodde att det här skulle bli min första braiga dag på hela den här skitveckan men nej. Har dock bara mej själv att skylla. Jag tappade mitt nya SL terminskortplus på tåget idag. Skitskitskit. Fanfanfan. Varför kan jag aldrig lära mig att lägga tillbaka sakerna där dom ska vara? Har ingen lust att betala 1070 kr för ett nytt. Hade haft det i två dagar, det är så jäkla typiskt mej. FAAN!

Skynda skynda

Dags att springa till tåget.

Nu hoppas vi på en härlig dag trots regn.

Gissningskeken

Jaha, redan första veckan har rytmus misslyckats med planeringen. Någon som är chockad? Nee. Tänkte väl det. Det börjar ju bli lite av en vana att behöva använda uteslutningsmetoden eller gissninsleken här på rytmus.
- Datalektion eller museum?


Min mage kurrar. Dags för lite frukost. Kaffe. Mums.

Artighet

Ska det behöva vara såhär? Ska folk inte ens kunna säga Hej längre? Det är ju sjukt. Man behöver ju inte älska alla, inte ens tycka om alla lite men man kan väl iaf säga hej? Eller?

Ett år kvar, hur fasiken ska det här gå?
 
Just nu önskar jag att jag var den blå bollen igen. Jag orkar inte. Jag är bara så less på allt.  



Olis, jag vet precis hur du känner. Jag känner likadant. Jag håller med dej, kan vi inte bara spola tillbaka tiden till grekland och stanna den där?

 



Förbaskade grej

Nu har det hänt. Det som jag så länge har fasat för. Mina sjukt snygga flugbrillor från H&M har gått sönder. Jag visste att dom skulle pajja, det var bara en tidsfråga men nu behöver jag nya men vart fasiken ska jag hitta ett par? Dom är ju slut överallt!! Om någon snäll själ därute vet vart man kan köpa ett par så kanske den snälla personen kan vara så vänlig och berätta det för mej? Tack tack.

Bara så att ni vet så har jag varit ute o sprungit. Jag är så jäkla braaa! Vid sånna här tillfällen önskar jag att anders, hempa, sventa och åke läste min blogg. Mmm, just det. Det trodde ni inte va, att jag skulle orka ut o springa.


Jag har en stooor magruta. Jääs.

SkiT

AAaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!

Så, nu känns det bättre.
 
Att komma tillbaka till skolan var inte det minsta kul. Jag förstår inte varför inte jag kan sakna det lite som alla andra? Bara lite. Bara så lite så att jag kan känna mej motiverad att gå dit. Ge mej inspiration och motivation. Ge mej ork!

Jag hatar mitt schema innan jag ens har börjat med det. Jag ser framför mej hur långa och sega lektionerna kommer bli innan någon ens har nämnt ordet lektion. Jag kan känna pluggångesten innan vi ens fått vår första läxa. Jag längtar redan till nästa lov innan vi ens har börjat. Kan det här sluta bra?

Jag vill gömma mej under min säng och inte komma fram förrän det är sommar igen.

Positivt. Positivt var ordet.

Tomhet

Nu är det nära. Imorgon börjas det igen. Jag kan inte tycka att det ska bli kul. Tänk positivt, tänk positivt...positivt.

Positivt var ordet.

Tänk hur fel det kan bli om man stavar fel. Man menar en sak men när man glömmer en bokstav så kan ordet helt plötsligt få en helt ny innebörd. Sånt är ganska exotiskt.

Har jag tur står min "nya" säng inne på mitt rum när jag kommer hem från träningen ikväll. Det ska bli skönt. Längtar redan.

Nu sitter mamsen på balkongen och väntar på att jag ska orka ta mej härifrån och dricka lite kaffe med henne. Härligt i solen.

Pluggpiller - Det ni.

Väninnan

Fy fy fyyy Johanna. Inte bra. Nej verkligen inte. Nu sitter jag här och äter på en mazarin som jag verkligen inte borde äta. Jag har redan ätit sötsaker så att det räcker och blir över för ett år och lite till. Varför är det så svårt att hålla sig borta? Jag måste verkligen skärpa mig. Hur många gånger har jag inte sagt det till mej själv? Varför kan jag då aldrig sluta? Kanske för att jag är en godisråtta. Jag tänker alltid "Men på måndag, Då, då ska jag verkligen skärpa mig" Men icke. Det är ju inte så att jag tänker sluta äta sötsaker och annat onyttgit helt men bara dra ner på det lite. Till en normal och lagom mängd. Jag är Tokig.

Häromdan när jag stog och borstade tänderna funderade jag lite på det här med tandborstar. Hur mycket bakterier finns det egentligen i en tandborste? Jag vet att det är äckligt och den som tycker att jag är knäpp och vill sluta läsa nu, varsågod. Men hursomhelst så stog jag i alla fall och tänkte på det och hur länge man kan ha tandborsten innan man ska byta. Alltså om det är vetenskapligt bevisat att om man t ex har tandborsetn si o så länge är chansen si o så stor att man får den eller den sjukdomen. Okej, så dramatiskt är det kanske inte så att man blir sjuk o grejer men jag bara tänkte.

En annan sak som jag har kommit på mej själv med att göra är att när jag lyssnar på musik eller kollar på tv så vill jag alltid att volymen ska vara inställd på ett jämt nummer. T ex 12, 28, 42 och liknande. Ni fattar grejen. Det är bara en liten sak jag kommer på mej själv med att göra och det är ganska exotiskt.

Jag trodde att jag hade kommit över den värsta "Jag vill tillbaka till Grekland" - känslan men icke. Det kommer i vågor och nu vill jag tillbaka mer än någonsin. Jag vill ta en sista minuten och uppleva allt igen. Och JA, jag vet att det inte kan bli som första gången men det struntar jag i. Jag vill bara tillbaka och glömma bort allt vad sverige och skola heter. Jag vill tillbaka och få en dy dos av "snaggismen" och ursäkta språket "manshoran" carter och alla andra tokar som var där.
- Eller så vill jag bara gå ner och kolla på Top Gun.

Jag är mest trött och borde sova. Imorgon är sista dan på lovet och jag vill verkligen inte att det ska vara slut. Jag skulle kunna ge vad som helst för att få iaf en vecka till. Jag orkar inte mer plugg och annat jobbigt. Men det är ju bara ett år kvar nu så jag antar att det bara är att stå ut och kämpa på.

Sov nu lilla Hannis pannis.

Imorn ska jag läsa Zero's gästbok.

Punkt.

Mätt i magen

Har precis lyckats få i mig en pizza. En såndär fryst sak som man värmer i ugnen så att den ska bli krispig och god. Det smått ironiska är ju att det alltid smakar lika mycket plast.

Solen tittar fram på himlen igen och jag behöver inte bli genomblöt när jag ska gå till tåget om en timme. Det känns skönt men jag antar att det är bäst att ta med sig paraplyet i alla fall. Det är dock vid sånna här tillfällen som man önskar att man hade ett par flashiga gummistövlar att glänsa med men icke. Jag som har gympadojjor på vintern, hur skulle jag kunna ha gummistövlar?

Den där pizzan gör snarare att jag vill rulla ner för trappan än att gå.

Nu ska jag bevisa att jag är BÄST på bowling. Passa er Babes!



 

Bullbak

Mys med bullbak. Gott är det också.

Buller och braaaak

Tv:n står på, radion brusar i bakgrunden och fia och hennes kompisar lagar någon exotisk mat i köket. Med andra ord, det är ett himla liv här just nu. Själv försöker jag ladda upp inför matchen med ett peppande blogginlägg, aa eller nått i den stilen.
- Pepp pepp.

Norsborg, ja man kan ju hoppas att man inte kommer hem från matchen med en spricka i fingret denhär gången. Jag håller tummarna. Känner mej dock väldigt seg i benen men man kan ju hoppas att det snart försvinner. Att sitta uppe till två och kolla på Ally känns såhär i efterhand inte som ett bra val men det var iaf mysigt igår. 

Nej, dags att leta upp benskydden och packa väskan. 


         

- Ingen kickar fotboll som han.
??

VIP

Jag vill ut och resa. Uppleva världen. Jag vet att det kanske låter hemskt och bortskämt men jag vill inte åka till fattiga delar av indien och se stackars barn lida och svälta eller se barn i afrika med uppsvällda magar. Jag vet att det låter hemskt men helst av allt vill jag bara resa bort och leva lite lyxliv. Slippa den tråkiga och trista vardagen. Jag vill åka till LA och gå runt och spana efter kändisar eller ligga på en skön solstol på någon ö i västindien och bara njuta. Eller åka till New York och bara känna storstadspulsen flöda. Ha allt serverat på silverfat. Men vem vill inte det ibland?

- Varför föddes inte jag som Paris Hilton? jaa, man kan undra man kan undra.

Man kan undra man kan undra

Ja, man kan verkligen undra vilka som läser min blogg. Om det ens finns några som orkar eller ens finner den intressant? Förmodligen inte. Det jag bloggar om är ju inte direkt spännande eller händelserikt. Jag menar, vem vill egentligen veta att jag inte kan baka kladdkaka? Eller att jag inte vill tillbaka till skolan? eller att jag kan sitta en hel natt och kolla på Ally McBeal utan att få det minsta dåliga samvete över att jag inte gör något mer socialt? men varför ska jag egentligen bry mej? Det är ju mej det handlar om alltså borde jag ju få göra som jag vill? Varför får jag då dåligt samvete eller känner mej lat och tråkig när jag inte följer med Desireé på grillpartaj eller gör något annat spännande och exotiskt? Ikväll har jag ju dock en anledning till att sitta hemma och gå och lägga mej i tid - Fotbollsmatch imorn. Första för säsongen. Coolt?. Nja. Men resten av alla dagar då? När det inte är någon fotbollsmatch eller nått annat viktigt? Egentligen tror jag att det bara är att göra det. Få "arslet ur" eller vad det nu heter. Våga lite mer, vara lite mer spontan och impulsiv. Har dock varit ganska spontan i sommar men jag vet att jag kan bättre.

Känner att det är dags att skippa det här "Johanna goes deep" grejen och göra nått mindre djupt. Som att kolla på ett till avsnitt av Ally. Jag vet. Har precis sagt att jag ska bättra mej och det ska jag men det tar bara lite tid. Det är en process. Jag ska snart börja och Ally är faktiskt min drog.
- I alla fall för tillfället.

Otacksam

Kladdkakan står i ugnen och är snart klar men jag sitter bara här och är otacksam. Sitter och tjurar över att jag snart måste börja skolan fast att jag har haft ett tio veckor långt sommarlov och egentligen antar jag att jag borde vara mer än tacksam över att jag ens får gå i skolan. Tänk på barnen i Afrika. Ja, tänk på barnen i Afrika. Ändå kan jag inte sluta att vara så jäkla otacksam. Jag gnäller över minsta småsak som inte faller mej i smaken och just nu känns det som att jag ser allt ur en negativ synvinkel. Vet inte om det beror på att skolan snart börjar och att jag vill göra allt annat än att börja skolan. Eller om det är ångesten över att det är sista året och att jag inte har den blekaste aning om vad jag vill göra sen. Fast det är inte heller helt sant. Egentligen har jag massor av drömmar och visioner och jag vet precis hur jag vill leva mitt liv men mitt självförtroende tillåter mej inte att tro att jag kan klara av det. Just nu klarar jag inte ens av att baka en kladdkaka, hur fasiken ska det då gå för mej? Jag känner mej bara så trött. Trött och omotiverad. Jag vill bara inte. Sitter bara här och gnäller när jag egentligen borde ta tag i mej själv och göra nått vettigt.

Kladdkakan har stått inne i 35 minuter nu och den är fortfarande alldeles för kladdig. Vad har jag gjort för fel? Snälla kladdkaka?

Ska iväg och ta ett kvällsbad. Eller jag ska nog mest kolla på. Känner inte för att blöta ner mej. Tror jag. Vi får väl se.

Nu ska jag gå ner och ta ur kladdkakan ur ugnen.

- Den kommer sätta sig fint runt magen.

Over and out

Spännande upptäckter

Nu är städningen nästan klar. Rummet i sig ser dock fortfarande ut som ett bombnedslag men garderoben är iaf fin. Jag har hittat massvis med spännande små saker. Gamla armband och halsband som jag nästan glömt bort att jag hade. Nästan som en skattjakt bland mina egna prylar. Spännande.

Majs pappa är en rolig prick.

Jag skulle vilja banka lite vett i skallen på min bror och sen krama om honom lite. Bara så att han förstår att vi faktiskt bryr oss.

Snart dags för möte med fantastiska fyran.

- Hiiii Giiiirls!!......

Att fynda i sin egen garderob

När jag ska städa mitt rum eller överhuvudtaget bara plocka undan så slutar det oftast med att jag gör allt utom det som jag började med. Men nu har jag faktiskt varit duktig och rensat ur nästan hela garderoben på för små, urtvättade eller oanvända kläder. Det som är så exotiskt är att när man gör det hittar man oftast ett antal plagg som man aldrig har använt eller ens kommer ihåg varför man köpte. Eller en julklapp av mormor som man inte hade hjärta att byta som nu har legat orörd längst in på en hylla och samlat damm. Jag brukar inte kunna sortera bort sånt men idag har jag faktiskt varit riktigt duktig och plockat bort allt som jag inte använt det senaste året. Nästan iaf. En sak som jag bara inte har hjärta att ge till min yngre kusin är min svea tröja. Jag tycker om det alldeles för mycket för att den ska få lämna sin plats på hyllan. Likaså min rosa Billy tröja från GT 25 turnén.


 

Det var en härlig sommar det =)

Äntligen

Nu har dom kommit! Mina andra bilder från grekland. Självklart blev dom här precis lika finfiiina och exotiska som dom förra. (Ola, jag fick med leknissen) Vi kan helt enkelt inte bli annat än snygga på kort... ehh?? eller??...

Nu ska jag faktiskt göra nått vettigt. Ska ta mej ner på mitt rum och rensa ur min garderob och slänga annat skräp så att jag kan få in min nya säng när den kommer nästa vecka. Jag är glad.

Sol? regn? sol? regn?

Som vanligt borde jag göra annat än att sitta här och göra onyttiga och onödiga saker men det är så svårt att låta bli. Ta dej i kragen Johanna. Ska göra det. Snart.

Ibland önskar jag att jag hade åtta armar eller snarare var åtta personer som kunde dela upp sej och vara på flera olika ställen samtidigt. Det jobbiga är att man måste välja och jag kan inte det. När man väljer det ena ångrar man att man inte gjorde det andra. Varför ska det alltid vara så? Och varför ska jag alltid vara så bekväm? Jag borde verkligen skärpa till mig men det känns som att den här sista veckan bara känns jobbig och jag vill helst av allt bara tillbringa så mycket tid som möjligt hemma med att inte göra nånting. För sen, i höst, kommer all tid ägnas åt att åka tåg, plugga och befinna sig på alla andra ställen än hemma. Kan inte folk bara förstå. Jag vet inte hur jag ska göra för att det ska bli rätt. Jag vet vad jag borde göra men just nu så vill jag bara inte det. Jag vill bara vara hemma, kolla på Tillsammans eller Ally McBeal, äta mammas pannkakor och ta en kvällspromenad i lilla nynäs medans det ännu är möjligt.

- Snälla?

Tiden går...

Tiden går fort när man har roligt. Veckan i grekland gick dock alldeles för fort. Nu är det två månader sen vi var där.
Snacka om att tiden går fort.


45472-20
                 


      

På tok för fort

Med en latte i min hand

Latte är gott. Godare än godast. Även om våran "lattemaskin" (espressomskin kanske det heter) inte är den bästa så duger den alldeles utmärkt till att göra helt okej lattes. Mumsigt. Egentligen vill jag bara gå ner o kolla på Ally McBeal men dom stooora sköna sofforna är upptagna av familjen som kollar på Beck så jag får fint sitta här och vänta, eftersom jag absolut inte kan tänka mej att sitta därnere och kolla. Jag tror nog att om jag skulle vara en dryck skulle jag nog vara en latte eller bara vanlig kaffe med litervis av mjölk. Mmm.

            

Träningen var inte så hemsk. Det var faktiskt riktigt skönt att springa av sej lite. Jag cyklade både till och från träningen i ösregn. Det var jobbigare att cykla dit för då var jag ju torr från början. På hemvägen märkte jag knappt regnet eftersom jag redan var genomblöt raktigenom och hade sjöar i skorna. Men det är nått speciellt med regniga träningar. Dom är exotiska.

Minst sagt exotiska

En regnig dag som denna

Internet funkar igen. Tack för det. Visst är det hemskt när det känns som hela ens tillvaro stannar upp när internet och msn slutar att fungera. Ganska tragiskt faktiskt.

Idag är det en regnig dag. Det känns skönt. Skönt att man har rätt att sitta inne och dega och slappa utan att behöva få dåligt samvete. Men idag, bara för att det regnar och jag bara vill sitta inne och kolla på min nyinköpta Ally McBeal box med onyttigt tilltugg så har jag fotbollsträning, "EXTRA" träning. Extraträning så att vi ska komma iform inför första matchen och säsongen. Jag vill inte ha "extra"träning idag. Inte idag. vilken dag somhelst men inte en söndag när det för första gången på en evighet är regn och degväder och jag med all rätt borde få sitta inne och dega, då, då är det "extra"träning. Nej fy tusan.

Snart börjar skolan. Nedräkningen har börjat och jag vill inte. Har aldrig känt sån ångest över att skolan börjar. Inte för att det är sista året utan mest bara för att jag inte vill tillbaka. Jag vill bara att det här året ska vara över. Så att man slipper skolan och rytmus. Blä. Jag är trött på allt som har med Rytmus att göra. Känns ganska knasigt att säga det med blä vad jag inte vill tillbaka. Saknar det inte ett dugg. Ska bli skönt att slippa alla musikämnen. Jag vet, jag är knäpp som tycker så men fasiken va skönt det ska bli att gå ut nästa vår. Jag längtar redan.
 
Träningen väntar. Härligt.

Z z z

Godnatt folket.


/Stringstrumpa - Strumpan som faktiskt finns

Kladdkaka med extra mycket choklad

Igår var en härlig dag. Vaknade lagom sent och åt en lagom god frukost. Desire bestämde sig för att komma och "göra Nynäs" med mig och det var mycket trevligt. En annan sak som också gjorde det hela ännu mer trevligt var att även Emelie "Emlut" ville göra oss sällskap. Bad vid badberget i ett ganska kallt vatten var dock väldigt skönt och saften var  god men hade nog uppskattats ännu mer om inte getingarna hade anfallit oss. Emelie uppfann dock ett mycket praktiskt plastskydd. Smart tjej det där.

Vi lyckades grilla kyckling på våran exotiska "mini elgrill" eftersom jag inte vågade mig på den stora, men det blev gott ändå. - Grillat är godast. (fast i BK träsket, inte bra) Vi bakade även en otroligt god kladdkaka, eller det var nog mest Desire som bakade, jag och emelie såg nog mest förvirrade ut. Eller? Det slutade dock med att jag och desire fick äta upp den där kladdkakan själva eftersom emelie drog vidare på andra äventyr och vi två var för trötta, sega och äckliga för att följa med. Sorgligt men sant. Vet dock inte vad som är värst. Att vi åt upp nästan hela kladdkakan själva samtidigt som vi kollade på OC till 04.00 eller att vi var så osociala att vi inte orkade följa med och träffa folk. Det är nog en kombination av båda faktorerna. Mellan kladdkakebitarna och OC avsnitten hann vi med att skicka ett sms till andreas också. Spännande?

Vill bara tacka desire och emlut för en mysig dag och kväll. Det får vi göra om. Och emelie, nästa gång bakar vi paj, precis som i snövit.

Maj, det var mysigt att träffas igen. Det får inte dröja lika länge tills nästa gång.


- "Hej, Johanna, Jockes syrra..."

Hemma igen

Äntligen hemma. Efter tre veckors frånvaro borde man ha ganska mycket att säga men icke. Jag är bara så otroligt glad att vara hemma igen. Kroatien var underbart. Varmt och salt men underbart. Har saknat alla så nedrans mycket och det ska bli så kul att träffa er igen.


    


Imorn blir det mys med Desire.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0