Underbara tisdag?


Skola skola skola

Jag är jätte trött och förkyld och har ingen somhelst lust att vara här just nu. Vill bara hem. suck. 
Dessutom kom jag på att jag hade glömt göra min engelska läxa. Jag känner att jag går en jobbig dag till mötes. 

Ett plus är iaf att tågen inte krånglade idag. 


Senare...

Jag är glad. Jag var jätte trött och grinig  i skolan men nu känns allt underbart. Livet känns bra och härligt. Underbart helt enkelt. Visst finns det saker som jag skulle vilja ändra på eller ha ogjorda men det orkar jag inte tänka på nu, för nu känns allt bara så bra. Jag önskar att man kunde få känna såhär lite oftare. vet inte vad det är som gör att jag mår så bra nu, men huvudsaken är att allt bara är topppen.  

Imorgon har jag sovmorgon och sen  är jag ledig torsdag och fredag. Ska bli så underbart skönt. Inte konstigt att livet känns så lätt just nu.

Små lätta moln, ser jag på din himmel, din himmel som är blå...

Johannas revolution*

Upplysningen, Amerikanska revolutionen, Franska revolutionen m.m nu är det dags för mig att göra en egen revolution. En revolution mot att det är för mycket äckliga elever på skolan och för lite lokaler och utrymme, men framförallt mot tågen. Jag blir tokig. Hur kan det bli såhär varje vinter? År efter år? Dag in och dag ut? tredje dagen i rad nu som tågen krånglar. Ska man behöva komma försent till skolan varje dag pga försenade eller inställda tåg?  Jag orkar inte. Vill bara sparka dom i baken. idag fick jag uppleva tre olika tåg inom loppet av två timmar. TVÅ TIMMAR! helt sjukt. Punkt. 

Äntligen fredag. 

Fikade med Ola och Lb idag. Mycket mysigt. Åt min första semla vilket var mycket gott. 



Revolutionen är nära.  

Helt okej


Idag är jag glad, trots att tåget var inställt och jag fick åka ersättningsbuss och att jag inte hade någon matlåda till lunch och fick äta en riktigt äcklig gorbys. Men jag är inte bitter, är tvärtom på otroligt bra humör. Det är så skönt när man bara mår bra, när man bara är glad. Tänk om man kanske kunde få känna såhär lite oftare, vore inte livet underbart då? Det vore iaf lite lättare såhär i mörkret, men igår! igår såg jag sol! jag satt på tåget och kikade ut genom fönstret och såg hur den där stora gula saken tittade fram mellan molnen och det var bara så otroligt skönt. Känns som att man aldrig ser solen såhär års, vilket är lite tråkigt och faktiskt väldigt jobbigt. Måste dock säga att det var ritkigt mysigt när Desireé och jag pullsade runt på Götgatan idag o kikade i affärer och desireé den lilla ängeln bjöd mej på en latte från waynes. Det var ingen stor eller spännande sak, men det var en såndär sak som gör att man orkar med vardagen och allt det jobbiga i livet. De där små extra sakerna; som att gå på götgatan med en god vän och dricka latte och veta att man inte har något att stressa hem till, det är de sakerna som iaf får mej att överleva vardagen såhär års. Varför tar man sig inte tid att göra sådant lite oftare? När det nu visar sig att man mår bättre av det? 

Imorn är det fredag och jag kan inte fatta hur snabbt tiden går, helt sjukt. Att veckorna rullar på är dock skönt, tänk vad jobbigt ifall tiden skulle sniiiigla sig fram, vem skulle orka det? Att veckorna går snabbt betyder ju även att helgerna försvinner lika snabbt vilket är lite tråkigt, men det är skit man får ta, jag menar, man kan ju inte få allt. Eller? 


Engelska C ?? Hjälp.....


 

Underbart*


Damien Rice  - Cannonball        ---> Tack Desireé <3                          


Andreas, ingen kommentar!!

Jag Längtar*

Kallt

Idag är det extremt kallt ute, fy fasiken. Det går ju knappt att vistas utomhus. Benen domnar bort. Inte skönt. Men snart är det sommar. Snart. Jag försöker att ständigt intala mig att snart, snart är det varmt och skönt ute. Sommar & Sol. Ola åker snart iväg mot varmare breddgrader och Karin kommer hem från Alperna. Har saknat dej vännen min. Nu blir det fika och förhoppningsvis massvis med skvaller från alperna. Jag dör av nyfikenhet och avundsjuka. Men snart åker jag också, dock inte till alperna men till åre. det ska bli riktigt kul att stå på brädan igen även om jag inte direkt kan skryta med min åkning men kul är det och för varje dag som går så längtar jag lite mer. Något som dock lockar ännu mer är sommarens äventyr! Grekland och Zakynthos med flickorna!! Kan tänka mig att det blir en vecka värd att minnas. Som jag längtar, går inte att beskriva med ord. Sol, bad och äventyr.

Just nu har jag inget att klaga över, jo, småsaker som jag anser är extremt jobbiga men som i det stora hela kanske inte är så hemska. Har så mycket att se fram emot så den här terminen kommer säkerligen att va över innan den ens börjat.

Romeo & Julia senare i vår ---> Vilken grej!

Torsdag...

Tänk om den här dagen bara kunde vara över, jag är så trött...

har egentligen GeMu nu, vi ska göra en egen låt...Jag har aldrig skrivit en egen låt i hela mitt liv, jag kommer drömma mardrömmar och ha ångest över det här i en månads tid framöver, det ska nämligen vara klart den 17 februari.  Ångest!! 


Senare  Kl 18.11


Lyckades precis uppdatera  fel inlägg..idag är jag verkligen på! suck.
lyckades även överleva dagen, vilket känns mycket skönt, trodde aldrig att den skulle ta slut.  men äntligen!
Ska snart iväg och träna. ska dock bli skönt. Rensa hjärnan lite. Ska ringa ola snart.
Steven är go o gla!
idag slutade binnie på rytmus. hon övergav oss för sthlms estetiska. Men jag förstår henne mer än väl. vi kommer dock att sakna dej men vi ses snart igen! =)
Vill du rensa fisk i norge??

Verklighetens trista vardag

Tisdag 

Så nu börjar det igen. Det verkliga livet. Tillbaka till skolan. Tillbaka till vardagen och allt som det innebär;  Uppstigning kl sex på morgonen, mörkt o kallt, långa tågresor och mycket plugg. Men som Tony Rickardsson skulle säga; Jag är inte bitter! 

Verklighetens trista vardag...  

Fantasi


För några år sedan var jag tokig i låten Fantasi med gruppen freestyle eller vad dom nu heter. Ni vet " i min fantasi rullar vi runt bland mjuka kuddar" Jag kunde lyssna på den om och om igen. Jag tröttnade aldrig. På nått konstigt sätt fick den mig att må helt underbart. Den var enkel, inget jobbigt budskap som man behövde ta till sig. Det var bara att lyssna och bli otroligt glad. En såndär låt som man bara behöver höra en gång och sedan kan man de viktigaste delarna av texten. De delarna som är nödvändiga att kunna för att man ska kunna sjunga med när refrängen kommer. Det är även en såndär låt som fastnar och som man sjunger på när man står i duschen, när man går och plockar i grönsakasavdelningen på ica eller bara mår allmänt bra. fast mest poppis är den väl som den där låten som man spelar när mamma o pappa fyller 40 år o alla gammlingar ska dansa eller på någon halvtaskig afterski när man hellre vill höra något annat än just kategorin med de låtarna som den innefattar.
Jag kan ändå inte sluta att tycka om den. Har gjort det sen jag hörde den första gången så varför ska jag sluta göra det nu?

"I min fantasiiiii...rullar vi runt bland mjuka kuddar"


I min fantasi är jorden fyrkantig och päron blåa...


Hur ser din fantasi ut?

Stringstrumpa

Spännande. Mycket spännande.

Äntligen har jag skaffat mig en blogg. Känns bra. Tror att många av mina vänner tycker att det var på tiden. Känns som att skrivandet i lunardagboken inte längre är så aktuellt. Det här känns något seriösare. Min mamma tror dock att jag har gett mig in på något livsfarligt. Jag antar att det är hennes plikt som mamma att granska mina handlingar och sedan bedömma vad jag borde och inte borde göra. Just det här med bloggandet är hon lite osäker till. Förmodligen för att hon inte har så stor koll på vad det handlar om. Jag har lovat henne att sluta om något farligt eller obehagligt skulle hända. Hon blev genast mycket lugnare.

Hur farligt ska man egentligen leva? Jag tycker att man ska testa lite annorlunda och spännande saker. Vem vet, det kanske inte är så farligt eller hemskt som man trott.

Jag har ett behov att skriva av mej. Det har kommit på senare dar. Bara sätta mig framför en tom skärm och fylla den med tankar och idéer. Fylla den med delar av mitt liv. När det även visar sig att folk uppskattar att läsa det man skriver blir motivationen ännu större. Bara skriva ner det som först dyker upp.
Igår pratade jag med en nyfunnen vän om det här. Jag sa att jag tyckte om att folk ville läsa om mig och mitt liv. Han menade att jag var en egoist, medan jag mer tänkte på det som att jag vill dela med mig av mitt liv till andra. Det är rätt intressant hur man ser olika på saker och ting. Hur saker tar olika form beroende på vem det är som ser det.

Just nu känns livet alltför bra. Ska försöka hålla kvar vid den här känslan så länge som möjligt. Har tyvärr en förmåga att se det negativa ur saker och ting vilket kanske inte är en av mina bästa egenskaper, men jag ska bättra mig. Vi går mot ljusare tider och det känns faktiskt som att livet också är på väg att bli lite ljusare. snaaart är det ju faktiskt vår, hur mörkt och trist det än kan vara en grå januari dag.

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll...

På återseende.