Äntligen

Nu är det borta. Gipset. Så galet skönt. Hade verkligen ställt in mig på att gipset skulle sitta kvar minst en vecka till. Det som kom fram när gipset försvann var dock inte så mysigt, alltså min hand. Blä. Fast hur fräsch kan den egentligen vara efter tre veckor i gips? När dom dessutom hoppade över att tvätta bort fotbollssvetten som fanns kvar på armen när dom gipsade? Mysigt efter tre veckor somsagt. Antar att ni inte vill ha en närmare beskrivning men man kan säga såhär, handen var gul, blå, röd, grå och svullen. Sne och luktade mindre gott. Huddinge sjukhus är dessutom ett ställe där man väldigt lätt kan gå vilse.
- En karta och kompass nästa gång tack.

Igår skrev jag om hur otroligt skönt det är att sova i bilen. Något som dock inte är speciellt skönt och något som jag försöker undvika så mycket som möjligt, vilket inte alltid lyckas är att sova på tåget. Jag hatar att sova på tåg. Alla kollar på en. Idag var en såndär dag då jag ändå inte kunde hålla emot hur mycket jag än ville. Jag somnade titt som tätt och det var inte ens skönt. Nej, offentlig sömn är inget för mej. 

När jag lyssnar på Zlatan låten blir jag så tokigt glá. Jag tänker bara tillbaka på Grekland och torsdagkvällen med fotbollen och allt annat som också hände då. Satan vad jag vill tillbaka. Måste verkligen sluta tänka på det helatiden men det är så nedrans svårt. Buu. Dessutom känns det som om jag knappt har hunnit komma hem innan vi åker till Kroatien. Men det ska bli skönt. Pappa pratade med dom som är där nu och det är tydligen 37 grader?? Det är ju inte ens skönt. Olidligt. Där kan vi snacka om att gå in i en vägg när man går av planet Ola. Nu ska ju inte vi flyga ner utan vi ska bila ner. Jag kommer dö.
-Tusen tack till den som uppfann AC:n. 



    

Majsy, det där ÄR våra vänner =) 


  

Dagdrömmar och filosofi

Sommar sommar sommaaaar....tralalalalalaaa

Jo. Nu är det sommar. Eller det är iaf meningen att det ska vara det. Vädret är ju dock inte som sommarväder ska vara men man känner ändå att det är sommar. Den där speciella sommarkänslan infinner sig ändå. Även om vissa, som t ex jag jobbar. Men jag klagar inte, pengar är alltid bra. Hellre jobb än inga pengar. Så det så.

Att sova i bilen är det skönaste man kan göra. Eller iaf en av de skönaste och mysigaste sakerna som finns att göra. Speciellt mysigt är det när man åker med pappa till jobbet. När man vet att man ska sitta i bilen i ca en timme. Det är lite fukt på rutorna och bilen är lite småkall. Pappa sätter på nyheterna på radion och det är bara att blunda och somna in. Bättre sömnmedel finns inte. Jag vill aldrig vakna och jobba.

Tycker att det är ganska spännande när man åker på motorvägen och korna går på ängen som ligger precis på sidan av vägen, käkar lite gräs och bara njuter. Tänk om man var en ko. Jag blir nog en ko i mitt nästa liv. 

Imorn ska jag till sjukan o kolla gipset. Förmodligen kommer dom säga att det ska sitta i ca 2 veckor till. Blää. Men jag är glad bara det är borta tills vi åker till Kroatien. 


- Ingen kickar fuuuutboll som han, Zlatan, Zlatan 


Fasiken va sjukt underbart!

Ibland händer saker och ibland är man med om saker som ger en minnen för livet och som kommer att betyda massvis för en. Våran Greklandresa är en sån sak. Ett underbart minne som jag kommer leva på för all framtid. Det bästa man kan tänka sig. Egentligen vill jag inte kalla det för minne. Inte än. Det känns fortfarande som om det va igår. Fast det var det ju nästa. Även om det var exakt två veckor sen vi åkte och en vecka sen vi kom hem. När jag sitter här och tänker på det vill jag bara tillbaka. Nu. Jag vill tillbaka nu. Det var den bästa veckan nånsin. Jag vill bara spola tillbaka tiden och stanna den. För ganska exakt två veckor sen satt vi på Sizzle’s och drack paraplydrinkar. Jag vet Ola, jag vill också vara där nu. Fast ännu hellre vill jag vara på Zeros och dricka ”sex on the beach” gratis shots och dansa tills jag trillar omkull på sängen på hotellrummet. Precis som då. Don’t Cha.

 

Jag trodde verkligen att det skulle gå över med tiden. Men nu har det somsagt gått en hel vecka sen vi kom hem och jag går fortfarande och dagdrömmer och längtar tillbaka som en tok. Blondisen och Snaggis. Mums.

 

Skulle jag skriva om hela resan skulle det ta en hel vecka bara det, plus extratid pga mitt stora gips. Därför får det helt enkelt bli en kort version. Hoppas att förståelsen finns och ni underbara små varelser som var med kommer ändå förstå allt bättre än bäst. Tack.


 

·        Stavros, Spyros eller Spyan, välj själv –  ”everything okey?”

·        Galaxy

·        Poolen och stranden – Hett, nedrans parasoller.

·        Lekledaren med den franska låten och dansen

·        De töntiga engelska tjejerna som gav oss avundsjuka blickar

·        Klaudian – Våran shottie boy, den bästa.

·        Hotellpersonalen och kockarna

           ·        Våran söta nattgubbe. – ”We have the key today”

·        EngelsmänEngelsmänEngelsmänEngelsmän

·        Fotbolls VM Sverige Paraguay 1-0 – Hes för resten av veckan.

           ·        ”I respect sweden because of you”

·        “I play in the..ehh...Back?” “Defense??” “yeeeees”

·        Shots i exotiska färger och spännande smaker.

·        ”sex on the beach” och Margarithas

·        Inkastare – Indianen – Tjeeeeeena Tjeeeeena

·        Söta inkastarna på G spot och Must.

·        Nyp i rumpan

·        Dagen efter

·        Gips på handen med finfin badring.

           ·        Klistermärken – Shake it Shake it Baby!!!!
          
·        Zeros Club
       
·        Zeros Club

·        Zeros Club – Hetaste bartenderna nånsin.

·        Blondisen och snaggisen – Carter? Glöm inte rick.

·        ”Lick me” tröjorna. Jag hade på mej min i två dar när jag kom hem. Okeej?

·        Playboykaniner med korta kjolar??

           ·        ”If you do that again I’m gonna hit yaaa” – jäkla brud
          
·        “Hiiii Giiiirls! Swedish blonde girls…My name is Chris but…” - Bla bla blaa
       
·        “You must be the gang leader?” Ohh jaaa.
           ·        “ohh! Dirty girls!!”

·        Apollofredrik på Zeros – Heja sverige

·        Trampbåt – Vi såg Carettas Carettas, stooora sköldpaddor.

·        ”I never cheat om my bird” och ”Valley Boy” -  Ola? Vad gjorde vi?

·        Minnesluckor och missade frukostar

           ·        ”Do you wanna go to the beach?”
           
·        “I saw you disco last night” – Snygg engelska stavros.

·        “Tomorrow I bring a gun” Bra sätt att få gäster?

·        Barn barn barn barn och mer barn

·        Engelska poplåtar – Sånt gillar vi sådär

·        Ännu mer klistermärken och Zeros club

·        Stooora gröna shots sista kvällen och pussisar av snaggisen.

·        Jakt hem efter karin – Maj, du klarade dej, inga skrapsår. Bra.

·        Hottie Boyen <3 Mums.

·        Ekorren, ryssen, Bandanan, prasselbyxan, greken, shaky boy, stiffler och många fler.

·        Converse – Mycket poppis. Kan ju inte hjälpa att jag hade snyggast skor på ön.

           ·        The pussycatdolls – Don’t Cha.
 

Listan skulle kunna bli meterlång men just nu säger handen ifrån och ju mer jag skriver desto mer saknar jag det. Jag vill bara tillbaka. Veckan var underbar och jag vill bara tillbaka. Nästa år flickor, då åker vi igen. Utan gips. Fasiken vad jag längtar. Kom så åker vi på en gång.

 

Var bara tvungen att kopiera från Zeros hemsida. Så klockrent.

 


As Tina Turner will tell you, Zeros Club is:

S i m p l y    t h e    b e s t    b e t t e r  
t h a n    a l l    t h e    r e s t .


 Where we lead, others follow.

Known as the Trendsetter, this is the place where it all starts.


Zero's was the first bar to flare bottles, breath fire and send the crowds wild.


Year after year we're voted the best!

This is where you'll find the prettiest girls and the cutest guys.



If you're looking to find a holiday romance or simply want to dance the night away with your friends this is where the action is.  

En bild säger med än tusen ord?



En bild säger mer än tusen ord?
Eller?

Gips på min hand och Zakynthos i mitt hjärta

Jaha, då var man hemma igen. Hemma i Sverige och  lilla Nynäs. Borta bra men hemma bäst? Njaa.. just nu känns det faktiskt inte så. Jag skulle ge vad somhelst för att spola tillbaka tiden och stanna den när vi va därnere på ön. Det var så sjukt underbart och helt tokskoj. Det går inte att beskriva med ord det måste helt enkelt upplevas. Jag skrev ett jättelångt inlägg om hur sjukt kul vi hade haft det och om allt vi varit med om men självklart raderades hela inlägget. Som alltid. Otursfågel som man är. Född fredagen den 13 och allt. Lyckades ju dessutom få gips på handen tre dagar innan vi åkte. Sånt händer ju bara inte. Kan man verkligen ha sån otur? jadå, om man heter Johanna så går det mesta. Såhär i efterhand tror jag dock att gipset bara hade fördelar; jag fick ju massvis med uppmärksamhet och egentligen var det inte så jättejobbigt. Jag hade ju mina underbara vänner som hjälpte mig. 

Jag tycker synd om alla som kommer umgås med mej inom den närmsta framtiden för det kommer bara att pratas om är Grekland, Grekland och Grekland. Bilder kommer senare men om man vill smygkika lite så har majsan några bilder på pa (jenka). Inte så många men det finns några få. 

         

Babes!! Tack för en underbar vecka. Vi är fasiken bättre än bäst!

Olalaaa

Hej alla människor därute! Alla vänner, trogna bloggläsare, icketrogna bloggläsare och alla andra exotiska människor. Tänkte bara meddela att det nu bara är en vecka kvar tills vi åker.  EN VECKA! okej! jag är speeeeedad till tusen och mega taggad och jätte sugen, men jag kan inte hjälpa det. Jag kan bara inte fatta att det är sant. Det kommer bli så underbart sjukt kul! Har till o med börjat packa. Jag kan inte hålla fingrarna borta. Längtar tills imorn. Det blir mysigt.
 
Flickor små det här kommer bli underbart!

Blåsor och Nestea

Jag är mega snorig, har världens nackspärr som bara blir värre och värre och har dessutom små blåsor på händerna efter att ha skruvat av korken på ca 300 Nestea flaskor och därefter tömt ut det som var i. Det var faktiskt riktigt jobbigt. Det var lite segt på jobbet idag, det kändes som om dan aldrig ville ta slu men det gjorde den och jag lyckades få ett skrapsår på mitt knä när det andra på högerknät precis hade läkt. Men jag är inte bitter. Nej nej.

Snart är det sommarlov och GREKLAND! det är bara en vecka kvar nu! Jag är taggad till tusen. Ola, antar att du hinner läsa det här innan jag hinner prata med dej. Hur gör vi? stan på onsdag och greklandsnack på kvällen? En heldag heltenkelt? Pastasås från hemköp med mera?  Bra då säger vi så.


                    

Purple rain

Varför är det så underbart skönt att lyssna på hög musik? Just nu är jag besatt av Prince låt Purple rain. Mmm.


Purple rain
        

Var bara tvungen att lägga upp den här bilden, kolla grädden på André. Den är så klockren.

www.tjuvlyssnat.se

Händelser

Nu händer det grejer. Bra grejer och snart är det sommarlov.

Klockan är ganska mycket och jag är jättetrött och förkyld. Min hals gör ont och min näsa rinner. Usch.
Dessutom är jag trött efter igår. Igår var dock en mysig dag. Jag, desire och Cubase låg i gräset i skånegläntan? på söder och drack cider och pratade strunt. Cuba ska bli en södermamma med klänningar och många barn.

- Hon har perfekt kropp, sån kropp vill jag ha...Säger Cuba och dricker lite cider.
 
Johanna och desajer är superflugor.

Igår var jag med om min första nattliga sommarpromenad. Det var mysigt och kul. Jag hade dock vantar på mig för det blåste så nedrans mycket, men jag var spontan och impulsiv och det var bra. Mer sånt.

Dessutom fick jag mvg i historia av sötsteven.

Men nu ska jag sova. Imorn är det tårtkalas hemma hos Majsan.

Söta små Rytmus barn

Yeehaaw!

Vad bra vi var igår. Helt sjukt bra! Ville aldrig att det skulle ta slut. Ni är för goa hela högen =)

Solen lyser för första gången på länge och det är fredag. Jag är glad. Sitter här med min frukostmacka och antar att jag borde skynda mig så att jag inte missar tåget och kommer försent till samhällen med bästaste steven.

Igår fick jag en "aha" upplevelse. Det är snart sommarlov. På riktigt. Kan knappt fatta att det är sant. Andreas och alla andra små treor slutar och kvar kommer bara vi bli med ettorna och alla nya elever.

Måste rusa!

Rock'n Roll

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0