214

Vart tog februari vägen? Sista februari imorgon. Dagarna och veckorna har bara flugit fram. Jag har lyckats jobba 214 timmar den här månaden. Skulle jag haft ett vanligt mån - fre jobb skulle det betyda att jag skulle ha jobbat lite drygt 50 timmar i veckan hela feb. Galet när man tänker på det såhär.

Igår hade vi 300 lunchgäster på snuten. Det var jag, Zandra och Jenny som jobbade. Det var galet. Smått kaosartat och massvis med barnfamiljer och barnmat. Vi unnade oss några öl på Bar(t) efter det. Idag har det varit minst lika galet. Lördag på snuten är inget annat.

Imorgon jobbar fröken Ljung lunch. Yääs.

Dags att sova.

Jobb och lite annat

Det är ganska mycket jobb på fröken Ljung nu. Jag hinner liksom inte med så mycket annat. Men det är sportlovsveckor så vad kan man förvänta sig.

Solen har börjat leta sig fram i dalen men det är fortfarande iskallt. 20 minus.

Men brädan är testad och det känns fint. Först kände jag mig som en nybörjare som aldrig stått på en bräda förut. Men rocker är ju lite annorlunda. Men det börjar kännas mer och mer bekvämt. Det tackar vi för.

Igår när klockan var alldeles för mycket och jag putsade glas tänkte jag på den fina kvällen som jag, Ola och Desirée hade på Grill i våras. Det var en sån bra kväll. Jag längtar tills vi ses igen och kan dricka bubbel i solen.

En fin fredag

Idag har jag jobbat lunch. Det var fint. Jag har preppat vin och bestick, ketchup och väldans mycket servetter för cirkus 400 lunchgäster.

Sen har jag haft världens finaste kväll med Beccs och Daniel. Vi har myst och druckit öl. Dansat lite på Bar(t).

Nu lyssnar vi på Thomas di leva och äter varma mackor.

Fint.

Lyx och glada dagar

Det snöar i hemse och det behövs. Både för att det är alldeles för lite snö och för att Lars ska kunna åka puder och bli glad igen.

Jag däremot är redan ganska glad. Eller jag är glad. Var lite bitter i söndags och måndags när alla mina nära och kära fick gå ut och ha kul på bransjekväll och afterski men jag var tvungen att jobba... Men jag är glad nu. Igår hade jag en väldans fin dag. För första gången på länge jobbade jag endast ett lunchpass och var ledig på kvällen. Jag och Daniel, mest Daniel, eller bara Daniel lagade lyxmiddag med entrecote och mumsigt rödvin. Sen gled vi runt i våra sparkdräkter och bara göttade oss.

Idag är jag ledig och jag och Beccs ska åka kvällsåk när hon slutar jobba. Har jag sagt att jag har köpt en ny bräda??! Wiiiee! Det ska bli så spännande!

En ny bräda....

Yääs Alltsåååå!




Fint besök

Jag sitter i min slakkline onepice och känner mig oförskämt pigg för att ha jobbat 40 timmar på tre dagar. Mina ben gör lite ont och mina fötter ömmar en aning men solen skiner och jag har fått sova ut. Egentligen skulle jag kunnat sova bort hela dagen men idag är dagen då Johanna ska köpa ny bräda och sen upp och jobba kväll på snuten.

Jag vill egentligen bara vara ledig och umgås och ha kul med lilla familjen här hemma på skogveien.

Jag vet att man inte får prata om gäster hit och dit men nu kan jag inte låta bli. Igår hade vi Prins Haakon på lunchbesök uppe på snuten. Mycket fint.

=)

Myspys

Sitter hemma efter en ledig dag. Har lagat pasta bollo som inte blev allt för tokig med Ida och Beccs. Vi har delat en flaska mycket gott rödvin och nu kom kocken hem efter jobbet.

John Legend sprider mysmusik och livet känns ganska fint trots frukostjobb imorgon.

Glad magkänsla.

Att jobba

Vi fick nytt schema idag. Jag tycker att det är ganska fantastiskt att jag lyckas jobba fler timmar än en hel arbetsvecka trots att jag är ledig i tre dagar.

Ganska fantastiskt.

Imorgon ska jag jobba 07.00 till 23.00. Sexton härliga timmar.



En väldans fin dag

Igår hade jag en helt underbar dag. Jag var ledig. Solen sken och jag hade mina solglajjer på mig. Jag fick lyxcarbonara till lunch och sen åkte jag och Daniel till gol och skrattade och myste. Gick på monopolet och köpte ripassoviner och bubbel. Handlade byxor på rea, testade fula solglasögon och köpte en fin ny lampa. 

Sen träffade vi Linda och Erik och massa annat folk för spontant häng på Elgen som slutade med en runda förbi Bar(t) och tillslut dansande på Hemsen. 

En mycket mycket fin dag. 

 

En sliten prick

Jag har träningsvärk i mina ben. Inte efter ett hårt träningspass utan efter fyra dagar och 52 timmars hårt jobb. 52 timmars gående. Hela dagarna. Igår fick jag sån kramp i min bak att jag knappt kunde stå.

Nu ligger jag utslagen och bakis på soffan och dricker apelsinjuice i min nya lila mössa som jag har fått av Daniel. Efter veckans jobb och ölen igår behövdes det inte mycket för att jag skulle bli sjukligt bakis idag. Egentligen hade jag laddat för åkning i backen och afterski idag men dom andra fick åka utan mig. Bara tanken på att resa på mig och dessutom dricka öl fick mig att börja må ännu sämre. Men nu när jag ligger här och mår lite bättre önskar jag att jag fick vara med mina favoriter och dansa på stavkroa.

Men min kropp behöver vila. Så det är egentligen bara bra.

Nu ska jag blunda lite.


Afterski med Rune

Jag, Beccs och Marie har ett husdjur och en nära livskamrat som vi kallar för Rune. Rune är en liten julgris som vi håller väldigt varmt om våra hjärtan. Han bor i vårat fönster med sin fruga Gördis. När det var dags för säsongens första bransjeafterski kände vi att det var dags för Runes night out. Så det blev en heldag. Rune var med oss från skidbussen på morgonen till pizza ätandet efter afterskin.

En fantastisk dag och kväll.





Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0