En blogg att glömma...

Den här bloggen behöver verkligen en gästbloggare, eller två. Kvällen startade med en fruktansvärd god middag. Sedan dess har vi bara druckit enmassa rhine lady och poppat på stereon. Speciellt johanna. Hon är en vilding i sitt linne med synliga bh-band. Men snygg som vanligt såklart. Vi är ju hennes fanclub. Med vi menar vi självklart Bananen & Överbrödet :P Själva burgaren saknas, vårt kött är borta! Kanske hånglar hon upp en fransman i detta nu. Vem vet, vem vet. inte vi iallafall. Knuten på olas halsband är borta. Tack vare mig. The only banana there is!

Grillade champinjoner verkar inte vara ngt för strumpan men hon var artig och svarlde utan klagomål. 
OJ! Bj:s nagel på the big toe gick av i detta nu. ajajaj! 

Imorgon ska jag jobba och ser inte fram emot detta. Därför måste jag dricka mera nu så att jag inte tänker på det. Smart va?! Ehm nja, men måste man va så smart alltid? 

Gud jag känner mig som carrie i sex and the city när jag sitter här och knappar. Förutom att hon bara skriver om enmassa kärlek och new york-män... Jag skriver bara om sånt som ingen vill läsa. herregud så ointressant.

Johanna ikväll vill jag att du väljer rätt dejt att gå hem med. (OM du nu ska gå hem med ngn) you know who! visst den ena duger men den andra är en 100-poängare..

Nej jag är full med massa skitsnack säger jag. men tyvärr kan jag inte lova att detta är sista gången. På återseende...

Kungen, JÄB, Bananen, Tomaten, Bänäni. Ni vet vem :P

Johanna du är fin du. Like you and your six meter tak in the kitchen :P

En helg full av äventyr

Jag överlevde helgen. Även om jag känner mig ganska långt från levande just nu. Men jag antar att det är så det ska kännas efter en lyckad helg i goda vänners sällskap med lite för mycket festande och alldeles lagom mycket fotboll.

Jag och Janni spenderade fredagskvällen på Olas skiva inne i stan. Egentligen finns det inte så mycket att säga om den kvällen. Det var en skiva som alla andra. Precis så som skivor ska vara. Men Ola var fin i sin fläta och sitt halsband och vi fick övernatta i Jannis finfina lägenhet. Att ligga sked på en luftmadrass kan verkligen vara mysigt. Tom & Jerry kex på Enskede IP är också ganska mysigt.

I samma goda vänners sällskap och med många andra spenderade vi ännu en kväll på Telegrafen. Ett års jubileum och Kalle Baah. Jag tror att nästan varenda kotte i nynäs var där. Det var fullt. Fullt med folk och fullt med alkohol i min kropp. Jag fick höra många snälla saker sägas till och om mig och jag blev glad. Egokickar. De behövs ibland. Natten slutade spännande och jag och Ola fick sällskap av många trevliga filurer. Dock kan jag för allt i världen inte förstå hur man kan äta frysdiskhamburgare klockan halv fyra på natten och tycka att det är gott. Hua.

Det var ganska tungt att spela match idag men vinst med 9-0 känns ganska fint. Sånt behövs också ibland.


Ännu en underbar helg att lägga till samlingen.


Visdomsord från engelsmannen på gatan

På min gata bor det en vis man. Han bor i ett grönt hus med sin fru. Dom har en fin liten trädgård som dom spenderar varje vaken soltimme i. Krattar grus, planterar blommor, rensar ogräs. Ni vet. Sånt som man gör när man har en trädgård. 

Idag när jag kom strosande uppför gatan och försökte vara lite anonym och även gömma mina mörka ringar under ögonen bakom stora solglasögon lyckades jag ändå inte gömma mig för denne trädgårdsherre. Han är en pratglad herre. Väldigt uppmärksam också. Engelsman. Han hade under en längre tid observerat att jag oftast bar svarta eller vita kläder. Mörkt eller ljust. Eller båda tillsammans. Han hade under en längre tid gått och funderat vad färgvalet på mina kläder berodde på och nu var han bara tvungen att fråga. Var jag med i någon sekt? Eller hade jag konverterat och blivit nunna? Han var väldigt fundersam. En modern nunna kanske? Jag bara skrattade. Nunnan Johanna. Nej tack. Jag försökte förklara att jag föredrog svart. Att jag inte var något big fan av pasteller och andra väldigt färglada färger. Rosa, nej tack.

Min trådgårdsgranne nöjde sig med svaret och började som vanligt att prata på om livet i övrigt. Han pratar mycket och länge den mannen. Själv stog jag mest där och nickade. Aaa.. nee...mmm. Dock är han väldigt vis och klok och jag lyssnar mer än gärna på vad han har att lära om livet. Han berättade om när han bodde i en etta på skånegatan på söder med en hyra på trehundra kronor i månaden. Hur livet i London var. Att han egentligen var en storstadsmänniska men att han uppskattade nynäs på sitt sätt. Han sa åt mig att leva livet. Att vi unga kvinnor har för bråttom att slå oss till ro och skaffa man, barn och villa. Han sa att allt sånt kan vänta. Det är nu när man är ung som man ska passa på att verkligen leva. Lyssna på hjärtat. Göra det man vill. Få livserfarenhet så att när den dagen kommer när man tillslut ska slå sig till ro kan göra det utan att känna att man missat hela livet. Livet är för kort för att slängas bort.


Allt detta lät naturligtvis mycket bättre när han sa det med engelsk brytning.



Inspiration kära vänner. Den finns överallt. Man ska bara göra någonting av den.   

Sen lördag

Eller kanske tidig söndag? Jag har vidgat mina vyer. Jag har besökt Old Bell. Jag har besökt Old Bell med andra glada nynäshamnsfotbollsmänniskor. Heja Nifen?! Eller? Jag har funderat på det här med stureplan. Hur man nu kan koppla Stureplan med Old Bell? Allas vårt perfekta stureplan. Där alla är så snygga och perfekta? Det är ju på självaste s-plan man ska hänga. Så är det ju bara. Allt annat är bara försök till att nå upp till perfekthetens s-plan. Man kan undra varför jag ens ägnar en tanke åt det nu. Klockan 03.00 en lördagsnatt. Jag undrar faktiskt själv. Jag har alltid tyckt att det varit lite speciellt med s-plan. Men vad är grejen. Varför skulle folk vara bättre där? Är man en bättre, trevligare, häftigare och högre rankad människa för att man har kläder med ett visst märke och håret bakåtkammat? För att man dricker bubbel istället för en stor stark? Jag blir helt förvirrad. Jag vet inte ens varför jag tänker på det. Varför ser alla tjejer på s-plan likadana ut? Har man stora bröst, eller är blond med massa brun utan sol, bus, kan man komma med på hur många vimmelbilder somhelst. Man behöver inte ens vara snygg. Bara man ser ut. På ett hejdundrans sätt. Vad hände på vägen?

Jag känner lite Sanna Nielsen komma över mig. Inte empty room men kanske nått annat. Inte tomhet. Snarare nått annat som jag inte vet vad. Klockan 03.00 en lördag efter Old Bell.

Man vet hur det kommer sluta. Ändå gör man samma misstag varje gång. Eller misstag? Jag vet inte. Jag kan väl inte hjälpa att alla vill bjuda mig på shots och för att jag är snyggare än alla mammor tillsammans? Jag och alla andra som är i lagom ålder. Utstrålning och inte skadat gods? Vad vet jag. Jag har inte ens stora bröst. Kom igen liksom.

Jag kommer förmodligen vakna imorgon och undra vad tusan jag skrev inatt. Förmodligen kommer jag radera det och inte tänka mer på det. Är inte sånt underbart? Är det inte också helt fantastiskt underbart att man med lite alkohol i kroppen blir hundra procent ärlig. Jag vet inte, kanske spelar min brors låtlista en viss roll i det här? Visst är livet exotiskt ibland. Jag tycker om det. Man kan överraska sig själv. Sånt är spännande.

Alkolås på mobiler är något som verkligen borde finnas. Kanske vore lite mer självkännedom också något att rekomendera. Lämna mobilen hemma t. ex.

Jag ska försöka leta mig ner i köket och hitta nått att stoppa i min tomma mage. Somna på soffan och kolla på ett avsnitt av Ally. Ally är alltid så rätt och bra. Skönt att titta på någon som har mer problem än en själv. Även om man inte har ett endaste litet fjuttproblem.

Ordbajs. Kan man kalla det här för det? Jag tror det. Egentligen är jag grymt sällskapssjuk just nu och skulle bara vilja äta nattmackor med någon och prata om oviktiga saker.

Gott folk. Soffan och Ally kallar.

Kärlek

/Stringstrumpan.

Livskvalité

Jag sitter här och mumsar i mig den sista maten från igår. Karins och min mysmat. P3 spelar Sanna Nielsen. Det är ju nästan så att man blir lite sentimental?. Empty room. Jag känner dock inte att mitt rum är tomt. Jag känner faktiskt inte att någonting är speciellt tomt. Kanske mitt snart uppdruckna glas med bobsaft. Annars känner jag att allt är ganska så fullt. Inte tomt i alla fall.

De senaste dagarna av mitt liv har varit fantastiskt underbara. Värme har börjat sprida sig över vårat avlånga land och jag känner att jag suger åt mig mer och mer av allt som kan räknas som en vår på g. Jag har upplevt årets första utefika. Rivals uteservering med Desireé som såg utomordentligt snygg ut med sin nya Mulberry bayswater. Latte, kanelbulle, inlindad i en filt på söder med trevligt sällskap en onsdageftermiddag. Är det inte så alla onsdagar ska vara?

Mysiga stunder uppe på gruset med svettiga brudar. Snart gräs. Snart. Massor av bollar. Massor av härliga personer. Massor av skratt. Massor av kärlek.

Mitt glas är faktiskt tomt nu. Men inte jag.

Jag är på sprickningsgränsen.

Bra back

Erica. Du skulle passa perfekt som min andra strumpa. Att jag inte tänkte på det direkt. Perfa helt enkelt.

Ida. Det här inlägget är för din skull. För att du är en bra back. För att du matchar dina örhängen så bra med allt. För att du ser ut som en utomordentligt snygg svensk Greta. För din och Jannis överraskning.

Och för att du har tagit den här otroligt snygga bilden på mej.



Mys.

Djupdykning?

För första gången på jag vet inte hur länge har jag idag känt mig som en riktig tjej. Eller jag har tänkt som en riktigt tjej. Tjejtankar. Fjantiga tjejtankar. Såhär i efterhand känns det lite knasigt eftersom jag inte ens vet varför jag orkade bry mig och ens tänka efter. Nej vanliga Johanna känns bättre. När jag får vara lite halvt känslokall och köra mitt race utan att låta andra bestämma. Det blir alltid bäst så. Tycker jag.

Man skulle kunna tro att jag inte tänker på djupa och lite krångligare saker. Att det enda som fastnar på min näthinna är huruvida man bör ha bh eller inte. Vilket vitt vin som är billigast och godast och vilken musik jag ska ha i lurarna när jag åker hem från jobbet. Men vet ni, det cirkulerar faktiskt ganska mycket annat där på insidan också. Problemet är bara att när jag väl får för mig att jag ska dela med mig och kleta ner där här på bloggen så låter allt bara som en snurrig smörja och inget som folk vill läsa om. Varför nu folk skulle vilja läsa om mina bhteorier eller icke så lyckade raggningförsök. Eller min hemliga förälskelse i Anders Rydell. 

Jag tycker i och för sig inte att det är speciellt kul att skriva om djupa och knepiga saker. Jag tror inte att ni finner det så roande att läsa heller? Isåfall finns det andra bloggar. 

Emelie är hemma från Thailand. Trevligt.


Om någon är intresserad av att besöka Old Bell på lördag så har jag biljetter som jag vill bli av med. Det är tydligen Nifenkväll och nått band som spelar. Det kommer krylla av mysiga fotbollsspelare där. Ohh jaa. Herrlaget kommer med all säkerhet  att ha många representanter där. Jag vill inte hänga ut någon här på bloggen, men det lär bli spännande. Det vill jag lova. Liveband och grejer. 20 års gräns dock. Förutom för alla speciella nifare. Hundra coronas. Ni kommer inte att ångra er. Mums.  

Krampigt

Mitt raggningsförsök gick ju sådär. Storbystad blondin utan hjärnceller med playboy erfarenhet skulle kanske ge fler intresanter? Synd bara att alla skulle bli så besvikna isåfall. Jag tycker i och för sig att stringstrumpor är otroligt mycket snyggare än playboybrudar.

Dock är jag överlycklig över min älskade och underbara back och kortkalsongen som så gärna ville dela med sig av sig själva. Puss på er.

Mina vader ger fortfarande ifrån sig krampaktiga små rörelser. Det gör ont. Men jäklarns vad snygga dom kommer bli inför beach08. Som om dom inte redan är snygga?

In i dimman.

Singelstrumpa söker ny strumppartner

Ung, snygg, ej alltför använd stringstrumpa söker en ny fräsch strumppartner. Behöver nödvändigtvis inte vara av modellen stringstrumpa men uppskattar om du i alla fall är av en tunnare och slankare modell. Vi måste se snygga ut tillsammans. Tubsockor och odiskreta skrikiga mönster går självklart bort. Jag söker en stabil och självsäker strumpa som samtidigt ser snygg ut på foten. En ankelstrumpa kanske? Ett krav är att du måste se snygg ut i converse. Ett annat är att du inte får lukta äckligt. En av de många fördelarna med stringstrumpor är att de är luftiga. Därav ingen äcklig fotsvettlukt. Jag söker även någon som är villig och har orken att stå ut med mitt ibland väldigt egocentriska jag. Även dom stunderna då jag tror att jag är lite för bra, lite för självgod och ibland lite för dryg. Så du kära strumpa som känner dig sugen på att bilda strumppar med mig är välkommen att höra av dig här i kommentarsfältet på Stringstrumpa AB. Endast skamliga förslag tas emot.

Anledningen till detta raggningsförsök beror på att jag behöver uppdatera min msn-kontaktlista eftersom jag numera har en ny msn som gapar tomt. Det ekar. Det känns lite ensamt och därför behöver jag nu lite personer som kan förgylla mina sena nätter framför detta så exotiska sättet att vara social.

Jag väntar med spänning.

Grattis Tötten!

Idag ska vi hylla och fylla Karin. Skumpan är redan uppkorkad, vinet på kylning och limen skuren. Eliten befinner sig redan på plats och snart kommer resten av braudarna. Vi ska äta gott. Paj. Äta ontyttigt. Tårta. Dricka gott. Vin. Dansa till Magnus Carlsson och mums Måns. Bete oss barnsligt men samtidigt vara väldigt snygga. Busiiga barn. 

Kära kortkalsong, vi kommer förgylla din kväll på Telen med vår närvaro. Som vanligt. Utan oss på telen = Intet.
Du kommer hitta oss längst fram skakande till Hotshots. Muumsigtfuulliibibblan. 

Ida, idag saknar och tänker vi på dig. Hur kan du välja några andra framför oss? Bra back? 

Nu försvinner vi in i dimman. 





På en pytteliten bostadsyta. 

 

Hipp hipp Hurra

Idag är ingen vanlig dag. För det är vår finastes födelsedag. Jag och Ola kikade över med glass och trevligt sällskap och passade på att äta lite av Karins prinsesstårta. Sällskapet värmde fint runt hjärtat och tårtan sätter sig fint och värmer runt magen. Tänk vad fiffigt att slå två flugor i en smäll.

Fredagskänslan kryper sig på och en ny spännande helg väntar i nynäs. Vad kommer hända? Kommer Karins vänner orka med oss tjejer från laget? Kommer Cissis hår att vara svart eller har hon blivit sitt blonda jag igen? Kommer Hanna dansa till Magnus Carlssons Kom hem tills karins bokhylla faller i backen? Kommer vi ta oss till telegrafen och kommer de civiliserade haningetjejerna att stå ut med oss bybor och resten av folket som gästar telen? Kommer Sanne troschocka och kommer Gunnar kanske följa med ut trots andra förpliktelser? Glöm inte bort att vi får med oss Janni också. Det här kommer bli grymmers. Självklart kommer Stringstrumpa AB att vara där och bevittna allt för att på söndag försöka rapportera så gott det går. Inget får utelämnas. Jag antar att mina trogna läsare vill veta alla smaskiga detaljer. För visst kommer det hända smaskiga saker alltid. Det gör det alltid när hamburgaren är i farten.

Ola och jag planerar årets första sturelatte imorgon. Vi planerar att slå ner våra perfekta bakdelar på en av de perfekt utplacerade spaningsparkbänkarna utanför Sturehof, nära svampen för att spana på alla dessa perfekta människor som svassar omkring på perfekthetens s-plan. 

Tur att jag och Ola också är så perfekta.  

Släpp vårlökarna fria

Låt brösten hänga fritt. Enligt någon smart medelåldersman som jag tror var utbildad läkare eller något annat smart ska man som tjej låta brösten leva sitt eget liv utanför bh:n innan man fyller tjugo. Man ska alltså inte använda bh. Framförallt inte vår älskade push up. Den som får oss krakar som inte har så mycket att komma med att känna oss lite mer bystiga. Nu ska den brännas. Han påstod att man fick hängigare bröst om man använde bh eftersom musklerna inte fick "jobba" för att hålla brösten uppe. Klurigt det där. Tur att man inom en snar framtid fyller tjugo. Tills dess, släpp vårlökarna fria. Fint uttryck det där Ola.

Jag har fått en kommentar som är värd att ge lite extra utrymme här på bloggen. Kortkalsongen. Jag känner mig hedrad över att du har ansträngt dig för att äntligen hitta hit. Jag kan tänka mig hur många gånger du sökte på stringtrosa istället för stringstrumpa i hopp om att jag kanske skulle ha bytt. Jag skulle aldrig byta bort stringstrumpan mot stringstrosan. Det är ute med string. Fett ute. Som dom sa på The Voice. Säger dom det där så stämmer det. Så det så.

Imorgon fyller allas vår Karin 20 år. Vi ber på våra bara knän att karin inte ska bli alkis. Dock är inte den risken så stor. Karin vet vart gränsen går. Speciellt efter ett antal vodkatonics med exotiska engelsmän. Och norksa pappor. Få inga hemska bilder nu. Det är inget barnförbjudet som har utspelat sig här. Karin, förlåt för att jag blottar dig här på stringstrumpa AB. Hipp hipp hurraa.

Som sagt.

Släpp vårlökarna fria.

Skavsår i öronen

Det finns många saker som jag tycker om. Sånt som gör mig glad i magen. Det finns också många saker som jag tycker mindre om. Sånt som inte gör mig glad i magen. En sån sak är personer som försöker framställa sig själva som bättre och viktigare än vad dom egentligen är. Jag vet vad ni tänker. Precis som du. Alltså jag. Men icke. Jag framhäver mig inte på en offentlig plats där folk måste tvingas lyssna på mig. Jag vet vad ni tänker. Bloggen. Men icke. Bloggen må vara en offentlig blogg som vem somhelst kan läsa. Men det är också frivilligt. Jag tvingar ingen att läsa min blogg. Men när två tjejer sitter och gapar om hur bra deras scener, ljussättning, deras manus, ja allt som har med deras dumma teaterpjäs att göra på ett fullsatt pendeltåg så att man inte kan flytta på sig då har man inte valt det själv. Då är det inte längre frivilligt. Då får man klaga och vara bitter. Jag ville stoppa en gammal strumpa i den ena tjejens mun när hon satt och försökte använda sig av svåra akademiska ord samtidigt som hon surplade på sin pressbyrånlatte. Jag hoppades att hon skulle spilla ut den på sin rutiga estetkjol eller över sin kompis mossgröna palestinasjal. Det värsta var att dom verkligen ville att alla skulle tycka att dom var så speciella. Hua.

Annars passar jag på att smaka på lite av varje som smårgåsbordet som dukats upp framför mig har att erbjuda. Man måste ju provsmaka allt innan man vet vad som är godast. Vem kunde ana att man skulle få en lättklädd Mr. Nn skickad i ett mms. Exotiskt. Någon verkar ha fått för sig att jag bits och har blivit farlig. Tro inte att du kan gömma dig. Jag kommer hitta dig.

Dagens låt - Whitney Houston , How will I know.
Tack Gunnar för tipset.

Annars inget nytt på Stringstrumpa AB.

Vi återkommer snarast med senaste skvallret. Om det dyker upp nått vill säga.

En dag på Karlbergs station

I snart tre års tid har jag pendlat till Karlbergs station. Varje morgon när jag kliver av tåget slås jag av samma tanke. Karlbergs station kryllar av snygga människor. Snygga killar i sneakers och mysiga halsdukar med lagom mycket emoglasögon. Ruffsiga frisyrer och välkammade frisyrer. Trendiga tjejer med snygga skor och väskor. Välklädda mammor och pappor på väg mot säkert lika klädsamma och flashiga reklamjobb och jobb med andra snygga titlar. Själv är jag på väg mot mina kassarapporter.

Lika spännande är att varje dag när jag ska åka hem från denna exotiska station är alla dessa snygga människor som bortblåsta. Tomt. Inte en enda snygg ruffsig frilla med tillhörande mysig halsduk. Istället har stationen intagits av mindre snygga människor. Äldre människor. Tjejer med gult hår och jeans med strassmärken på. Killar med reklamkepsar och skor med stora plösar. Mindre attraktiva människor.

Man kan undra vart alla snygga människor har tagit vägen. Förmodligen har dom tagit en taxi till sturehof och sitter där med sina andra snygga reklamkollegor och smuttar på ett glas vitt eller två. Afterwork. En tisdag.

Själv är jag på väg hem till lilla nynäs.

Men det är inte fy skam det heller.

Några dagar senare

Stringstrumpa AB ber om största möjliga ursäkt. För det första ber vi om ursäkt ifall någon känslig själ ansåg att våra senaste inlägg var skrivna under ett för berusat tillstånd. Hade stavfel eller bara var allmänt patetiska. Vi står för det och ni får leva med det. Att våra annars så smarta och seriösa personligheter med lite alkohol i kroppen ibland tappar fattningen.

För det andra. Uppdateringen har varit hemskt. Ola. Camilla. Erica. Alla andra. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt även om vi den senaste tiden försökt lära varandra att inte be om ursäkt för sig själv jämt och ständigt. Ingen är perfekt. Utom jag. Förstås. Håller ni inte med?

Dålig uppdatering beror på att jag befunnit mig på äventyr på en mycket exotisk paradis ö . Gotland. Kära vänner och andra, jag säger det igen, Gotland. Utan magsjuka den här gången vilket vi alla är tacksamma för. Istället lyckades jag få en förkylning som inte ville ge med sig men att finnas till som bollkalle och sällskap är inte helt fel det heller. Kort och gott, vårat lag är, för att citera Ida "Muuumsigt fullibibblan".

Övriga observationer. Första april och vårkänslor. Tiden går fort. Jag försöker hinna med att leva mitt eget liv men det finns så mycket som jag skulle vilja göra men som inte hinns med. Jobb, jobb och jobb är det som förgyller min vardag. Pengar är ju alltid trevligt men jag förstår inte var dom tar vägen. Minttuu och vin kanske? På tal om det så vill jag, utan Karins och Olas vetskap, även om jag vet att de tycker likadant passa på att tacka vår kära Janni för senast. Otroligt trevligt. Underhållande. Givande.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0