På väg.

Sådär då. Allt packat. Eller jag tror i alla fall att det mesta är med. Kläder, vin och öl. Nu bär det av mot lilla sommarstugan för midsommarfirande i massor. Det kommer bli grejt.

På måndag bär det sen av mot Kragerö och jobb på tollboden. Herman och Arvid är redan där. Vi bor tre i en etta. Herman säger att vi måste turas om att sova och Arvid att hans garderob hemma är större. Vi får väl se.




Perfa

Dagen blev perfa. Strålande sol och massa mys med brudarna. Både nyttigheter och onyttigheter. Precis så som det ska vara.



Idag när jag skulle köpa min mat fick jag även kommentaren att jag var väldigt lik Audrina Patridge. ? . Jag vet inte om det är bra eller dåligt eller om vi ens är speciellt lika. Hon har väl, eller i alla fall hade,  ett mycket struligt förhållande med den snygge men såklart ständiga skithögen Justin Bobby? Där kanske vi är lite lika?




Skratt med Fia och mys med Kakan

Vilken skrattig dag. En bra dag. Jag och Fia rockade loss i haninge och gick bananas på Coop. Först lyckades vi få en läcker pensionärsvagn gjord på pantflaskor. Fia tyckte att det såg så kul ut att hon var tvungen att ta en bild. Sen lyckades hon tillslut få på mig ett par extremt fula och tantiga sandaler, bara så att hon skulle få skratta lite. Men vad gör man inte som storasyster.

Jo man bjuder på den. Och köper ett par sexiga gummistövlar istället.




Jag hann med att träffa Karin som är hemma över sommaren. Jösses så mysigt det var med en glass i hamnen. En mysig kopp kaffe hemma i Karins kök efter det var pricken över i:et. Myspys.

Imorgon blir det lunchdejt med rytmusbönorna. Jag känner på mig att det kommer bli mycket mycket trevligt.


Walk this way - Aerosmith, rundmc. Jag gillart. Japp bananas. Emelie, lär mig riffet på guura.

En fin dag

Tisdag. Solen skiner. Mina ben är fortfarande ganska bruna. Jag och mamma har börjat midsommarpeppa. Marie är hemma från Afrika och New york. Efter midsommar åker jag tillbaka till norge för nya äventyr. Jag tror att det kommer bli fint. Jag är peppad på ett lagom sätt. Vänta ni bara.

Nu ska jag glida iväg och hämta lillFia.

Äntligen

En dag att fira. Mammas sista behandling. Sista strålningen.

Världens bästa mamma.

Vi har myst på stan. Kommit hem till en mysig middag med bubbel och mumsiga drinkar. Solen sken och allt var fint.

Jättefint.




Och jag och Fia kan inte sluta lyssna på Jennifer hudsons låt All dressed up in love. Grymmers. Vilken Johannalåt.

Lyx

Rosébubbel en måndag.

Vardagslyx på hög nivå.

Underbart.

Snorigt värre. Uhä.

Jag är genomförkyld. Snorar som aldrig förr. Sjukt äckligt.

Jösses, det är verkligen synd om mig. Verkligen.

Jag känner mig sjukt frääsch.

 

Veronica Maggio

Det känns lite tokigt att jag efter en vecka i solen och värmen får längtan efter snö och backar. Jag saknar Hemse. Av hela mitt hjärta. Jag vet inte vad det är men jag trivs där. Fast att det är litet och det inte finns en chans på miljonen att vara anonym. Men bergen, byn, stämningen, solen som kommer i mars, turisterna som man både hatar och älskar. Alla människor. Det är så lätt att glömma allt det tråkiga och bara minnas det som är bra. Men just nu, när jag lyssnar på Veronica maggio och precis har pratat med Arvid. Då har jag lite extra längtan. Och Linnea som skickade sms från kroatien: "Pasta bollo i kroatien. Check"

Får man göra tre säsonger? Egentligen inte. Men jag vill så gärna.


 ...Eller?...


Bergen är bra fina.

Torsk i tennis

Igår lurade Niklas med mig på en omgång tennis. Vi gled iväg i bönan och intog nynäs utebanor. Jag var totalt värdelös. Hur kan man glömma bort hur man slår en forehand? Det absolut enklaste slaget. Jag var i alla fall något bättre på minitennis. Jag tog några poäng.


Sen blev mitt hår mörkt igen!!! Mums.


 

Ibland undrar man

Jag har funderat. Det är inte första och absolut inte sista gången som jag kommer fundera på det här. Men ibland undrar man ju bara. Fast ibland vet man väl, men vill inte inse.

Jag börjar så smått tro att det faktiskt stämmer som talesättet säger, att män är från mars och kvinnor från venus. Hur vi sen tillsammans hamnade på jorden måste vara den största olösta gåtan någonsin.

Jag lyssnar på Prince - Kiss

I just want your extra time and your kiss...

Japp


Den bästa veckan

Jag vill bara åka tillbaka. Det känns kallt och mindre exotiskt här hemma i sverige. Det är synd att man inte inser hur underbart man har det när man är borta. Eller visst förstår man hur gött det är men det blir mer påtagligt när man kommer hem igen. Eller har jag fel? 

Vi hade det i alla fall alldeles tokigt bra. Sjukt varmt och massa sol. Vi bodde på ett litet hotell som var fullproppat med pensionärer, två andra svenska tjejer och så jag och Fia. Men det passade oss perfekt. Vi solade och badade i havet. Spanade på mindre läckra engelsmän. Finns det snygga engelsmän? Beckham räknas inte. Inte Jude Law heller. Vi åt greksallad och drack öl och vin. Fick nya spännande vänner. Brände oss och såg ut som kräftor. Drack paraplydrinkar och rosa shots. Folk trodde att vi var amerikanskor och en stackare att vi var tvillingar? Vi har skrattat åt allt och ingenting.

Lillasyster är grym och vi har bestämt oss för att dra ihop alla brudar och åka snart igen.

Ett gäng bilder på två fantastiskt läckra bruudar....?!?

Heeemmaaaa

Så var vi tillbaka i schweeeden. Skönt men lite tråkigt.

Vi har haft det helt fantastiskt underbart.

Bildregn får komma en annan dag.

Nu ska jag smörja in mina kräftröda ben.

Mot Grekland

Nu räknar vi timmarna.

Jag tänker sola, bada, läsa böcker, lyssna på musik, dricka kall öl och bara mysa.

Ni får ha det så fint här hemma.

Tjingeling!

Bedarö vadå?

Jag har låtit lördagens upplevelse sjunka in lite. Studentyran. I denna lilla by.

Karin och Ola var här och det var mysigt att äntligen ses igen. Vi drack mumsiga drinkar, vin och pratade gojja. Jag och Ola  fick sen för oss att det kanske fanns en liten chans att det kunde vara trevligt att kolla läget på byn. Det visade sig vara årets största misstag. Ett halvfullt trist bedaröbaren med bara okända ansikten. Usch. Jag blev irriterad på att den här byn är som den är. Min bror sa att han har alltid ångest när han vaknar dagen efter han har varit ute i nynäs, även om han egentligen inte har något att ha ångest över. Bror nummer två som aldrig varit ute i nynäs sa att det var första och sista gången. Uhä.  

Hur som haver. Summan av kardemumman. Det är inte längre trevligt att gå ut i den här lilla hålan.

Inatt åker jag och systeryster till Zakynthos.

Sjung om studentens...

Idag tog Jacob studenten och det skulle självklart firas!

Massa folk, bubbel och blommor. Härligt härligt. Jacob såg glad ut och alla andra var nog också ganska glada. Vi skålade i bubblor och åt god mat.

Snart kommer Karin och Ola hit. Det blir mysigt. Jag har lagt massa dricka på kylning.

In i dimman.

Student 2010

Jag är tillbaka. Hoppas att ni inte har saknat mig allt för mycket. Skåne var fint.

Jag lyssnar på jazz. Fasiken. Jag kan inte låta bli att tycka att det är underbart. På alla sätt. Det blir ännu bättre när man är lite salongsberusad.

Studenttider. Jag tittar på gamla bilder och minns. Rytmus. Jag råkade tänka högt när jag och pappa satt i bilen. "Jag vill ta studenten igen" Vill du verkligen det frågade pappa då. Du är ju redan på väg ut i livet.


Mmmm. Jag är väl det.

Vi synes

Hej hopp.

Nu försvinner jag till exotiska Skillinge på österlen.

Åter på fredag för diverse studentfiranden.

Och B, kan du ge dig till känna nu?

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0