Varmt

Vattnet är så salt att det inte går att doppa huvudet och efter känns det som om någon har dränkt dig med ett helt saltkar. Då är det skönt att det finns duschar att använda. Fia och jag hade slagit rekord i att "hålla bollen i luften" 34 slag till varandra men idag fick hon och pappa 54. Känner mig besegrad men jag kan leva med det. Fia är inte längre brun på ryggen. Hon är svart. Hon ser ut som en vandrande liten chokladboll. Idag var det 36 grader och nästan omöjligt att vara i solen. Själv tillbringade jag mesta tiden på en madrass ute i vattnet . Sjukt skönt. Annars är skuggan under parasollen också ganska skön.

Just nu sitter jag och fia här "hemma" i vårat lilla hus och bara myser. Övriga är ute på äventyr i den minimala staden vi befinner oss i. Otroligt mysigt. Fia har blandat en orange exotisk drink som smakar allt möjligt men också väldigt gott.

Snart är det dags för hemfärd. Tiden har gått fort men vi har några dagar kvar. Känns skönt.

Saknar alla otroligt mycket men vi ses snart.

Nu ska jag mysa med fia.

Kroatien - Sutivan

Turkost vatten och vita stenhus. Varmt och skönt och allt är underbart. Jag har bränt mig igen men det är skit man får ta. Saknar alla därhemma apmycket men tiden går fort och vi ses snart. 

ta hand om er därhemma i sverige, själv ska jag gå ner till vattnet och sätta mig på en av de små uteserveringarna. 

- Härliga tider  

Hej på ett tag

Då åker man snart då. Känns lite jobbigt eftersom jag inte är så pepp som jag hade hoppats på. Det är klart att jag vill åka och det ska bli så otroligt skönt men jag kommer sakna alla så otroligt mycket och just nu känns det inte så lockande att sätta sig i en bil och sen bli sittandes där i två tre dygn. Men det blir nog bra. Tänk positivt. Det är just vad jag tänker göra.

När jag kommer hem är det augusti. Nästan iaf. Tiden går för fort, man hinner ju inte med. Då Ola ska vi på äventyr och Desireé och Cubs ska komma till nynäs och bada. Det blir nog bra.

Det är som Karin sa, Grekland var sommarens höjdpunkt och nu när det har varit så känns det mest som om man bara går och väntar på att skolan ska börja igen. Men men. Nu ska här njutas. Kroatien nästa. Jag har med mig min badring, men inget gips. Det känns skönt.


    

Antar att det här blir det sista ni får höra av mej innan jag åker. Tack Ola för skivorna, nu kommer bilresan faktiskt att bli mycket lättare.

Kommer sakna er tokungar, och Maj! när jag kommer hem kommer jag tvinga med dej på nått spännande äventyr. Då får Kim o alla andra säga vad dom vill. Maj du är härmed min Superpingla nr1. Shake it.

emelie, kom ihåg att använda öronen, du vet vad jag menar. Och du, jag tar med en sten.

Hej på ett tag!

Maaat!

Nu ska jag vidare till Karin på käk. Mys att emlut kommer också. Det var ett tag sen.

- She's a golddigger!

Jepps, det är precis vad jag är.

Glaad

Jag ska få en ny säääng! Yippiii! Mormors gamla. En fransk med guldram som är 1.40 bred. Vilken lyx! Jag längtar redan!

Lycklig i magen

Jag är så underbart glad. Allt är bara så bra nu. Toppen helt enkelt. Tänk om det alltid kunde kännas såhär bra.

Igår var det exakt en månad sen jag fick mitt gips. Och i övermorn är det exakt en månad sen vi åkte till Grekland. Fasiken va tiden går fort, jag skulle vilja stanna den här och nu, mitt i mitt lyckorus.

- Don't you wanna dance??....

Bara introt gör mej tokig.

Det är så mycket jag ska hinna med på dagarna som är kvar innan jag åker. Förstår inte hur jag ska hinna, men det gör inget för jag är ändå så otroligt glad.



Emelie, din nyhet var godare än godast. Man kan ju iaf drömma.... =)

Jippiii!

Sådär. Nu finns några av greklandbilderna att spana in här.

Långt ifrån alla men om man vill ha en liiiten inblick i hur det var så spana in bilderna som finns där.

Mr Brightside

Ohh Yeeeah!



- Hur mycket får man längta tillbaks utan att det är sjukligt?


Magont

Min mage är återigen elak. Vet inte hur många gånger den har krånglat det senaste halvåret. Känns som om jag har kramp i hela magen. Blä.

Har försökt packa i två timmar nu men jag kommer ingenstanns. Jag orkar inte tänka på vad man behöver ha med sig. Kan man inte bara knäppa med fingrarna?

The Killers - Mr brightside


                                   

VM Guld till Italien!

Ohh yeeah! Jag är gladare än gladast. Fasiken va bra att dom vann. Okej, frankrike var bättre och det var verkligen surt att Zidane fick rött och åkte ut i sin sista match men jag är ändå så glad att italien vann. Äntligen fick dom vinna en straffläggning. Underbart.

Var ute på sjön idag och badade med familj och släkt. Det var faktiskt riktigt mysigt. Väldigt varmt och jag lyckdes få en jättejättefin bränna på ryggen efter mitt linne. Sånt tycker jag jättemycket om. Att min mage dessutom gör ont och vägrar sammarbeta gör ju saken så mycket bättre. Blä.

Nu är det bara fem dagar kvar tills jag åker till kroatien. Det ska bli skönt. Riktigt skönt. Ser fram emot att bara ligga på stranden, lyssna på härlig musik och läsa en bra bok... och bada med fia. 

  

Nu får Italien sina guldmedaljer. Vilken känsla. Tänk att få uppleva det. Bäst i världen. Fasiken va coolt. Cannavaro och Zambrotta. Cannavaro höjde precis bucklan. Vilken grej! Vilken jäkla glädje. Jag vill också vara där. Grattis Grattis.
- VM 2010 - jag längtar redan.

heeeey yaaaa!

Fasiken Ola!! Nu spelar dom heeey yaaaaaa! Jag tror snart att jag bryter ihop.




- Shake it

Klockan är läggdags

Sov dumma flicka sov. Tänkte bara tacka Ola för pannkakorna. Dom var goda. Jag är sugen på en nu. Ola, dom spelade precis shake låten på MTV. Jag önskar att vi var där och shakade nu.


  - Ehh? Ola kan du gapa liiite större kanske?


Jag har ett mobilnummer på mitt kylskåp.

Glassigt värre

Idag gick jag upp halv sex och var på jobbet 06.20. Jag förstår inte hur jag klarade av det? Bra då var det sagt också. Att sortera papper två veckor i rad är inte så jättekul. Därför är jag ledig imorn. Jag längtar redan.

Desire och Cubs, det var mysigt att träffas igen, och Jens, vilken ära att även få träffa dig igen. Nu måste ni komma till nynäs och bada. Badabadabada. Jag har fortfarande inte badat i Sverige än. Det är ju helt tokigt. Måste verkligen bada och jag som dessutom bor  här i nynäs. det finns ju bara vatten. Snart blir det bad. Ikväll tog jag iaf första glassen nere i hamnen. Det är också ganska sent för att vara jag. Men men. Jag har haft annat för mej. Punkt.
 
Idag var andra gången på en vecka som jag trodde att jag såg en viss person. Men så var nog inte fallet. När man börjar se i syne är det då man ska söka hjälp?

Jag vill!

Jag vill tillbaka!

Fasiken vad jag vill tillbaka!

!!!

Glad

- I'm walking on sunshine.

Livet känns rätt så underbart just nu. Faktiskt. Riktigt bra känns det. Bättre än på länge.

- Girls just wanna have fun.

Varning på stan

Idag var jag och Ola inne i stan. Det var mysigt. Solen värmde och Ola fick en jordgubbe i sin påse på sitt nya vita linne. Hur händer nått sånt? Dumma Hötorget. Vi pratade Grekland och hade likadana kläder. Vita linnen, blåa shorts och bruna väskor. Halsband med guldhjärtan och eftersom vi köpte saker på samma ställen hade vi även precis likadana påsar. Detta var inte planerat. Bara så otroligt komiskt. Vi var så jäkla heta. Jag ville nästan äta upp dej Ola. Nästan lika mycket som jag ville smiska den bögiga killen med LOGG kalsonger på baken. Eller? Ehh?

Jag är fortfarande så nedrans sur på Tyskland. Fasiken att dom slog ut Argentina. Hur kunde det hända? Det mest irriterande var när dom sa på sporten att Tyskland hade haft ett övertag genom hela matchen? Tjeeeeeeeeena! Aldrig. Tyskarna kan ta sig i baken. Fasiken. Ut med tyskarna. Nu hoppas jag verkligen att Italien spöar skiten ur dom. Är lite besviken på att Brasilien åkte ut men men. Hade gärna sett Argentina-Brasilien i en final. Snart är VM slut och jag kan knappt fatta det. Hur kunde det gå så fort? Jag vill ha mer. Heja Sverige!! 


  

Den här bilden gör mej fortfarande så nedrans tokglad i hela kroppen. Fasiken. Han är ju bara för go.

Tänkte på en sak häromdan. För några år sen kollade man vem det var som åkte förbi på den trimmade moppen. Nuförtiden kollar man vem det är som sitter bakom ratten i bilen. Tänk vad tiderna förändras och hur snabbt det går. Nästa gång fotbolls VM spelas är jag 22. Sjukt.



Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0