Personalfest

Oj vilken personalfest! Vilken dag.

Helt fantastiskt!.


Tänk om

Tänk om man hade åtta armar... eller kunde dela sig själv i åtta delar. Vara på olika ställen samtidigt och göra olika saker.

Ibland önskar jag att jag kunde göra det. Men nu är jag bara människa och har dessutom valt att bosätta mig på en ö i skärgården. Då får man skylla sig själv...

Men tänk om.

Nyinflyttade och IKEA

Det är mycket som måste inhandlas när man flyttar in i ett nytt och tomt hem. Mycket roliga saker och en del tråkiga saker.

Men från att ha levt i tomhet har vi nu besökt ikea och inhandlat lite prylar och nödvänidga saker. Vi lever fortfarande i en röra men det är inte riktigt lika tomt.

Först var det väldigt tomt...




Sen blev det väldigt rörigt...





Sen var vi på ikea...




Och resultatet får vi se snart...


Bokad och klart

Nu jäklars ska det åkas på pensionärssemester. Men jisses så trevligt det ska bli. Vi ska bo i suite på ett vuxenhotell på Gran canaria. Vi ska sola och bada. Dricka gott och bara ha semester.

Den 28 september åker vi.


Regn och rusk

Jag sitter i vårat nya hem. I vår egen sjöbod. Utanför regnar och blåser det och jag kan höra hur vattnet slår mot bryggan ända in hit. Det känns nästan som på film. Eller som taget ur en bok. Ljus har jag också. Överallt. Dessutom har jag precis lyssnat på Danny på P3 när han spelade, enligt honom "världens bästa musik". Det var bra.

Den här tiden på året brukar alltid vara den tiden då jag kommer hem till nynäs och landar efter sommarens säsong. Har lite ångest över vad jag ska ta mig till och sen deppar ihop en aning. Inte i år. I år vet jag vad jag ska göra. Det känns skönt. Sen får vi se om jag har valt rätt, men just nu känns det bra.

Väldigt bra.

Om jag har tur får jag dessutom åka till solen i slutet av september.

Göttans.


Augusti

Vart tog sommaren vägen? Tiden har gått så otroligt fort och jag har haft det så himlans fint.

Sommargästerna börjar försvinna från ön och man kan börja slappna av lite igen. Röra sig på ön utan att snubbla över mammor i de senaste odd molly kläderna, pappor i seglarpjucks och barn som fiskar krabbor precis överallt.
Det känns väldigt fridfullt och skönt och jag börjar känna mig som den ö bo som jag snart ska bli på heltid. Tokigt.

Om cirkus en vecka flyttar vi ner i vår egna sjöbod med egen brygga.

Härligt.


Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0