Barcelona baby!

Imorgon smygstartar vi minisemestern med att åka in till Göteborg. På onsdag bär det av mot Barcelona!

Just nu försöker jag mig på någon sorts packning. Hur svårt kan det vara egentligen?

Barcelona baby!

Rock'n roll

Lördag idag. Sista lördagen innan en veckas semester. Wihoo!
 
Jag har redan hunnit lyssna på peppmusik och hällt i mig en espresso.
 
Ikväll ska jag och Maja rocka nattklubbsbar! Ojojoj vad vi ska snurra med flaskor och göra fräcka drinkar!
 
Tjiho!
 
 
 

Hurtbulle

Det här är inte för att skryta, för det här är vekligen inget att skryta om, MEN, Jag har precis varit ute och sprungit i mina snabba skor. För tredje gången den här veckan! 4,5 km, jajjemäään. Och jag är väldigt stolt över mig själv. Att jag orkat ta mig ut i tråkigt väder för att springa samma samma samma väg alla tre gångerna.
 
Men nu känns det väldigt fint.
 
Nu ska fröken ljung jobba.
 
Tjingpling!
 
 
 

Mys i sopeboa

Oj vad fint vi har det nu! Jag har storstädat hela stugan, in i minsta vrå. Sorterat ut kläder ur en fullproppad garderob, börjat smygpacka inför barcelona och till och med unnat mig ett fotbad.
 
Nu står Daniel och lagar världens bästa carbonara och snart kommer Pierre förbi på middag för tre.
 
Himlans lyxigt!
 
 

Härlig höst

I vanliga fall brukar jag inte se fram emot en kall och tråkig höst men jag känner att det här hösten kommer bli extra bra. Den kommer förmoligen vara slut innan den ens hunnit börja.
 
Nästa onsdag åker vi som sagt till Barcelona med Anna och Arvid, Maja och Karin. I en hel vecka. Jag tror att det kommer bli helt fantastiskt. När vi kommer hem igen har hummersäsongen börjat och hummerfesterna står för dörren. Den 14:e oktober åker hela gänget från krogen upp till stockholm på höstresa och mys i tre dagar.
När vi kommer hem från stockholm har vi planerat in att gå och se galenskaparnas 30 års show och efter det börjar julborden. Hokuspokus så är hösten över och julen är här.
 
I vår börjar jag förmodligen smygplugga lite genom att läsa en kurs och jobba lite mindre.
 

Jag har en bra magkänsla!
 

Lööördag

Gissa vem som bokade tid för studievägledning igår!
 
Känner mig sjukt nöjd.
 
Gubben Leif lovade att ge mig en spark i baken. Exotiskt.
 
Nu jobb.
 

Då så...

Jag har varit usel på att uppdatera här. Helt kass kan man säga. Men så är det ibland.
 
Jag sitter i våran lilla stuga, dricker en espresso och lyssnar på Veronica Maggio. Sedan andra säsongen i hemse har fröken maggio liksom etsat sig fast på min näthinna och jag minns och blir lycklig i magen.
 
På tal om hemse fick jag ett samtal för några dagar sedan. Det är något magiskt med den dalen och hur mycket man bestämt sig för att det räcker nu är det som att man inte riktigt kan få nog.
 
Annars då, tiden går för fort och jag hinner knappt varken tänka eller känna efter. Jag känner mig inte en dag äldre men när man ser hur vänner och folket i ens omgivning flyttar, skaffar barn, utbildar sig och gör vuxna saker inser man att man kanske inte är 18 längre. Och att det kanske är dags att ta tag lite i sig själv. Jag försöker. Men samtidigt har jag det väldigt fint som jag har det.
 
Om två veckor åker vi till Barcelona i en vecka.  Jag längtar så att jag blir tokig. Vi ska bara strosa omkring. Dricka öl och äta tapas. Umgås och göra roliga saker.
 
Om man skulle jobba lite också.
 
Mot krogen.
 
 

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0