Den elaka drottningen i snövit...

...eller nej, jag såg visst fel, det var tydligen Sanna Bråding utklädd till skata som programledare på Grammisgalan 2007.
 
Hur ser skat..jag menar människan ut?  Pinsamt.

Jag hoppas att Cubas dejt går fint och att Snook vinner för bästa hip hop/soul.


"Du får sitta längst fram i taxin"

Skitblogg

Här har jag suttit och skrivit världens längsta och roligaste blogginlägg och vad händer. Jo det som alltid händer när man är nöjd med något. Det skiter sig och försvinner. *#(/%)"#(/¤("^%.  B L Ä !

Till den vänliga själ som så snällt kommenterat utan namn och frågat och jag lyckats med några fler såkallade "spyor" eller "pinsama klängningar" (tack för att du påminer mej) så nej, inget mer sånt. Jag har lyckats hålla mej borta från det. Det får vara sluta på pinsama fyllegrejer. Det gick i alla fall finfint hos Sara i lördags. Fast jag vet ju att det kommer hända igen. Jag kan i alla fall konstatera att alkohol inte är bra. Fast det visste ni ju redan.


Det finns några saker som tynger mig lite just nu:
- Svenska C talet som ska finslipas och övas in till imorgon.
- Engelskaläxan som jag borde göra ikväll.
- P R O J E K T A R B E T E T! ! ! !
-
Att jag kommer missa Laguna Beach även om det är dåligt, pga av ovanstående saker.
- Att min tepåse har legat i så länge att teet har blivit alldeles för starkt. Jag tycker inte om starkt te.
- Att min mobil är trasig och att jag måste ta mig till Odenplan för att försöka fixa till den.
- Ett bortblåst benskydd, vilket betyder att jag måste köpa nya innan lördag. Jobbigt.
- Att jag måste gå upp innan halvsju alla dagar resten av den här skolveckan.
- Alla konstnärssjälar i min bild och formgrupp som får mej att känna mej totalt värdelös.
- Min mage kurrar.


Usch vad det är synd om mej.

Jerk it out

Idag har jag haft Jerk it out låten på huvudet. Sen när jag ska läsa Blondinbellas blogg, jag vet, det är hemskt att jag läser den, precis som alla andra gör, det roliga är att jag egentligen inte tycker att den är bra, jag blir bara sur, det har dock blivit en vana att läsa den. Hursomhelst, det där var en parantes, det jag vill komma fram till är att människan har Jerk it out som rubrik??!?!? VAd är det liksom!? Buhää läskigt. 

Jag hade körlektion idag. Det gick skitbra!!! Verkligen jättejättebra! Nu är nästa på måndagmorgon och sen har jag duktig som jag är bokat en på torsdag morgon 06.40. Nu är jag riktigt på. Woho.

Idag är det ett år sen som jag och Desireé gick och pulsade i snön på götgatan med varsin latte från waynes i handen. Vi funderar på att fira det med utgång imorn kväll. Det vore härligt. Jag måste bara hitta någonstans att sova isåfall.

Jag ska köpa en mössa också.

Good Charlotte returns!

Pinsamt pinsamt pinsamt. 

Jag trodde knappt att det var sant när jag såg musikvideon på mtv alldeles nyss. Sjukt dålig låt. Vad har hänt med dom? Dom låter ju som ett "deppband" Vad hände med låtarna som The anthem, lifestyle, young and hopeless? Alla bra?! Och Benji! Vad hade han gjort med håret? Rakat av allt? buhä. Kan dom inte bara vara som förut? Samma gamla vanliga Good Charlotte? Så att man kan få ha en hemlig liten kärlek till dom o deras låtar utan att nån vet det? 



     

    

It's GC Baby!

Navelpilleri och matsnusk

Idag har vi aktivitetsdag i skolan --> Jag stannar hemma.

"jaha, då ska vi göra några sammarbetsövningar, om ni går ihop två och två, gärna med någon från en annan årskurs."

Bläää. Jag hatar sånna där "Nu ska vi lära känna varandra bättre dagar"

Nej, bättre att vara hemma, dricka snabbkaffe, kolla på mtv och ha körlektion. Jag borde gå och klippa mej också men det får bli en annan dag.

Ola, spana in den här sidan --> S

Sizzle's

Paraplydrinkar på Sizzle'z.


Shots med nötter på Must


och sex on the beach på Zeros.


JAG ÄR SUGEN!





Hellooo swedish giiiiirllssss

Club Clara

Idag kom det en ny liten påminelse om ett nytt ställe som har öppnat, Club Clara. Eller det kanske är ett gammalt ställe som har bytt namn?! Vad vet jag? Känns som ännu ett Viper room ställe? Men som sagt, vad vet jag? Jag har ju inte ens varit på Viper room. Det kanske är värt att testa? Club Clara alltså. Öppet till 05 är det i alla fall.

Jag är en riktig gottegris. Då menar jag verkligen en riktig gottegris. Jag älskar allt som är sött och ätbart. Speciellt kakor och choklad. Som alla redan vet så är det ju inte direkt nyttigt med allt som innehåller socker och onyttigt fett och eftersom jag har bestämt mig för att jag ska våga visa mig på stranden i sommar och få bort de överflödiga kärlekshandtagen så försöker jag dra ner på allt som har med sötsaker att göra. Idag är det ca två veckor sedan jag åt något kak eller bull liknande (lussebullen i lördags räknas inte, det var ju trots allt lördag). Det jag försöker komma fram till är att det är så nedrans orättvist. Idag när jag satt på tåget så satt det en tjej mittemot mig och åt på en morotskaka, mums. När hon hade ätit upp den tog hon fram en crossiant (stavas hur?) med chokladfyllning. Visst, det är väl hennes problem om hon vill vara onyttig, men det värsta var att hon sitter där och är så nedrans pinnsmal att det är skrattretande. Om jag tar en tugga av en bulle går jag fasiken upp ett kilo. Det är så nedrans ORÄTTVIST!
ORÄTTVIST!!  ORÄTTVIST!!

  

Safari Arkiv Redigera Innehåll Historik Bokmärken Fönster Hjälp

Jag har använt mac i snart tre år nu och jag är fortfarande helt värdelös på att förstå hur allt fungerar. Det är ju faktiskt fräsigare med mac  än pc men jag kan fortfarande lika lite om hur allt funkar. Det är lite jobbigt. 

Desireé kom med det underbart härliga förslaget att vi borde ta en sista minuten på sportlovet till ett varmt ställe, typ canarieöarna eftersom det är ett av de få ställen som faktiskt är ganska varmt såhär års, om man inte vill åka längre bort men plånboken gapar tyvärr väldigt tomt. Man skulle kunna säga att det ekar ganska mycket i den. Speciellt eftersom jag köpte en ny väska i fredags. Men det var ändå ett fynd, den hade kostat 1600kr och jag köpte den för 784kr så man måste ju vara lite nöjd. Faktiskt. Hursomhelst, de här med resan, jag kommer inte ha råd att åka på en sista minuten på lovet med tanke på min utlandsresa i sommar. Jag måste börja spara till den och min tanke var ju liksom att jag skulle jobba massor på sportlovet så att jag kan få ihop lite pengar så att jag slipper leva på vatten och bröd resten av våren. Jobba jobba jobba.  

Emelie, jag har fortfarande inte bestämt mig om kryssningen. Det vore så jäkla sköj men det är det där  nedrans svenska c talet. Jag vet inte om jag kommer hinna göra allt i helgen och om vi åker på måndag kväll kan jag tänka mig att det inte blir så mycket pluggande på båten. Men 96kr är riktigt billigt. 

Tusan vad man ska behöva bestämma sig för saker helatiden. Jag vill ju göra allt! 

Idag är det ruggigt kallt. Kallare än kallast. 

Killen som sitter mittemot mig har långt hår, rosa hörlurar och spelar betapet. Är inte sånt ganska exotiskt? Han luktar rök också. Mindre exotiskt. Eller så är det hans halväckliga polare? Jag vet faktiskt inte. 
- Heter det betapet?
daaa!! ja din rökluktande fjant! 

Psykologilektion nr1

Ohh jääs. Nu ska här psykologiseras. Det ordet finns nog inte ens. Underbart det här med ord och improvisation. Härligt härligt. 

Varför är bollen rund!? Fast det där är nog mer filosofi? 

Jaja, exotiskt är det i alal fall. 

Cannonball

Det här har verkligen känts som "söndagarnas söndag". Jag borde redan gått och lagt mig med tanke på att jag har körlektion halvåtta imornbitti men jag orkar bara inte resa på mig och gå och borsta tänderna. Sånt kan vara riktigt jobbigt. Ibland. När man är trött. 

Jag hade bara velat ligga hemma i soffan och kollat på Laguna beach idag. Men man kan inte alltid få som man vill. Inte alltid. 

Det ser ut som att jag följer med Ola och gänget till Grekland i sommar. Eller man skulle nog kunna säga att det är helt bestämt. Som det känns nu kan jag inte tänka mig att inte följa med. Jag vet hur mycket jag skulle ångra mig om jag inte åkte. Nu är det bara pengarna som saknas. Men det ska nog lösa sig. Det brukar ju göra det. På något exotiskt sätt. 

Imorn ska jag måla mig själv som en byggnad. Det ni. Bild och form är väldigt givande. 

  

Big Brovas & American dreamz

Igår spillde jag massor. Jag kanske börjar bli darrhänt? Dom säger ju att det kommer med åldern och vid snart 19 års ålder är det kanske dags att det börjar lite smått? Eller så var det bara en sån kväll då man spiller lite extra. Den trasiga "Lick Me" tröjan var nu en hel och ren Fred Perrytröja...lite av en "light version" Jag har ett vittne som kan stödja mig i det. Även om hennes blonda kaluffs försvann i folkmassan ibland.

Karin och Majsan tog sig hit i snöstormen. Det var mysigt. Jag hade dock lite högre förväntningar på American dreamz men den var okej. Lagom rolig. Iqbal är tagen av majsan.

Det är Laguna Beach weekend på Mtv. Imorn börjar det 13.30. Synd att man måste plugga. Dessutom ska jag övningköra för på måndag har jag min andra körlektion. Spännande. Jag, Karin och Maj kom överens om att när jag och Maj tagit våra körkort (om inte alltför lång tid) så ska vi leva lite Laguna Beach liv och ta bilen överallt bara för att träffas i tre minuter och säga hej. Sånt är bra för miljön. Heja Laguna Beach.



Bara för att Desireé och jag är så snygga.

!?!?!?!?!?!?!!??!

Fasiken.

Jag vill ju.

Dumma dumma.

Om man bara kunde trolla med knäna.

Jag vill jag vill jag vill.

Latte och photoshop

Sitter här med min nu nästan kalla latte och funderar på om jag kanske skulle ta och göra den där inlämningsuppgiften i photoshop till Per? Just nu snurrar ungefär tusen andra tankar i mitt annars ganska tomma huvud och jag orkar egentligen inte för en sekund ägna photoshop en endaste liten tanke.

Det står fortfarande kvar en gran på mariatorget? Med lampor och allt. Är det inte dags att ta bort allt som har med julen att göra nu? Jag hann knappt sluta bekymra mig över granen innan jag såg att kinarestaurangen mittemot hade påskris med fjädrar i sitt fönster?!?! Vad är det här?! Påskris är ju för tidigt. Kan vi inte bara få ha en mellan månad så som januari ska vara? Jag blir helt förvirrad, 

Ola, jag har fortfarande inte bestämt mig.Jag vill jag vill jag vill!! Men om ni ska åka tidigt så kan jag inte. Jag måste fundera lite till. Fasiken. Jag vet ju att jag kommer ångra mej om jag inte åker.  

Tänk vad lätt allt vore om man inte kunde eller fick bestämam själv.

Tre Kronor

Kom hem från min första körlektion för ett tag sen och är extremt nöjd med min insats. Det var helt tokigt kul och nu vill jag bara köra mer och mer så nu har jag min nästa lektion på måndag. Jag blir dock helt förvirrad över allt det här med om man ska boka uppkörningsprovet privat eller genom körskolan? Vad är bäst? Min lärare sa att det kunde vara tre till fyra månaders väntan på att få köra upp, när ska man boka då? Och om min lärare ska boka när hon tycker att jag är redo kanske jag inte får köra upp förrän senare i sommar?!?! Jag vill ju ha mitt körkort nu. Och teorin?!?! buhu, hur mycket tid behöver man för att klara den?! Den var det tydligen också en till två månaders väntetid på. Jag blir helt förvirrad. Hälp! Snälla?! Om man bara kunde knäppa med fingrarna. Tänk vad lätt det skulle vara då.

Jag zappade lite på tv:n när jag åt lunch och upptäckte att dom visade Tre Kronor på fyran. Klockrent. Finns det någon som inte kan låten till den serien? tralalaa la la la laaa.  


In sweden they call it a kick!

Rally kalle

Sådär, nu var det gjort. Nu har jag anmält mig till körskolan och köpt ett nytt nagellack. Har min första körlektion redan imorgon. Jag är jättenervös men det ska nog gå vägen. Känns som det var en evighet sen jag körde, och det var det ju nästan men det ska nog gå vägen. Har kikat igenom teoriböckerna lite också. Innan sommaren ska jag ha körkortet i handen. Det har jag bestämt mig för. Karin får vara min förebild.

Ikväll är det dags för mördarfysen igen. Fy fasiken, jag vill inte. Måste man verkligen? Dumma dumma. Kan inte resultaten kännas och synas direkt? Man skulle bli lite mer motiverad då.

Om man kanske skulle ta och försöka sig på projektarbetet nu....


"Jag gick upp och pumpade lite campione"  ...Jaa du herr Tanfara.


Lyckligt ovetande

Jaa..det var jag i alla fall fram tills idag när Tessan berättade vad som egentligen hände på nyår. Fy tusan. Kan man spola tillbaka tiden och göra det ogjort? Jag ska aldrig mer gå utanför dörren. Jag ska i alla fall hålla mig så långt borta från nynäs som möjligt. Hur nu det ska gå? usch, sprit är inge bra. Jag ska nog göra som Cuba och ta en alkoholfri period.  Ett bra tag. Fram till helgen eller nått.

Jag ska ta tag i det här med körkortet också. Jag har dragit ut på det alldeles för länge nu. Dessutom orkar jag inte gå och cykla överallt. Det börjar bli tröttsamt. Så imorn tänker jag släpa mina trötta ben till Yvonnes och bestämma nått vettigt.

- stringstrumpa

My name is Bob

Jag sitter här och knaprar på lite is. Resterna av min "Dagens" som mamma så snällt gav mig för över en timme sen. Isen har lyckligtvis inte smällt än. Mirakelis


Min pappa tycker att Nynäshamn är paradiset. Jag kan bara hålla med till viss del. Varje ålder har nog sitt paradis.



Jag tror fasiken att det här är paradiset...


Jag har funderat lite och det är dags att ta tag i lite saker. Jag har kommit på mig själv med att vilja väldigt mycket men jag har också kommit fram till att jag är väldigt dålig på att ta tag i de sakerna som jag så gärna vill göra...På måndag ska jag i alla fall gå till körskolan. Alltid något. Det känns bra.

Karin är i alperna och åker skidor och Ola sitter förmodligen på någon härlig restaurang mitt i centrala Paris med eiffeltornet precis runt hörnet och äter sniglar, grodlår eller något annat exotiskt. Escar..bla bla bla vad det nu heter. Om jag hade lyssnat ordentligt på franskalektionerna hade jag kanske kommit ihåg vad grodlår heter på franska. Hursomhelst så känns det lite tråkigt att sitta i pappas paradis nynäshamn när ens vänner är ute i den stora vida världen. Mamma och pappa har i alla fall bestämt sig för att börja äta nyttigare inför sommarens tripp till kroatien. Jag längtar redan.

Jag vet att jag inte borde (alla är redan dötrötta på mitt tjat om grekland) men idag är det faktiskt sju månader sen. Det jag egentligen vill säga med det är att tiden går så sjukt fort. Sju månader... Det känns fortfarande som igår.




Gnaaarls

Idag är det onsdag. Det visste du inte va?

Vi skulle äta lunch idag, på vårt favoritställe Montmartre. Det var lunchrusnings och fullt med folk när vi kom. Men eftersom vi är stammisar så fixade montmartre snubben ett bord till oss. Sånt blir man lite härligt glad av.

Nu ska jag försöka träna mina ben som är stela som pinnar.

Den yttersta plågan

Sitter här och funderar på det här med aids...och vilken färg jag ska ha på naglarna. Är aids nya pesten? Vad är snyggast, mörkt eller ljust nagellack? Hur fasiken ska man få stopp på adis? går det ens? Och hur tusan ska jag få det där mörkröda/bruna lacket att inte klumpa sig?

Att jag ens kan tänka på nagellack tillsammans med aids känns sjukt. Mitt projektarbete om aids måste verkligen göras men allt jag kan tänka på är i vilken färg jag ska måla mina naglar. Sjukt.


       

Hardball

Såg precis en sjukt härlig film. Hardball. Rekomenderas varmt. Om man gillar "sportfilmer". Typisk amerikansk men heelt okej.  

Härligt.

Stockholm ligger öde och världen håller andan...

Ganska ofta kommer jag på skitsmarta grejer som jag ska skriva här. Verkligen smarta. Sånt som gör att folk kanske skulle vilja läsa min blogg. Men så fort jag sätter mig ner för att skriva så är allt glömt. Det är därför det allt som oftast bara slutar med ordbajs. Som vanligt när det gäller mig. Ordbajs helt enkelt.

Jag är så nedrans trött på alla modebloggar. Modebloggar hit och modebloggar dit. Gaah!. Finns det ingen som skriver om något annat? Jag skulle så gärna vilja hitta en blogg som är kul och spännande som inte handlar om vad Nicole richie hade på sig igår eller vilka skor som någon köpte på rean som var så sjukt lika dom som kate moss hade på sig när hon gick och köpte sin frappe på starbucks. Modebloggarna håller fasiken på att ta över och jag orkar inte. Blää.

Jag sitter här och lyssnar på The Killers och bara funderar i största allmänhet. Mest tänker jag nog på sommaren. Sommar och sol. Varmt och skönt. En liten exotisk tanke slog mig när jag satt och läste Michaelas blogg. Det här är mitt sista riktiga jullov. Det är en kontsig känsla. Jag vet inte om den är bra eller dålig men den bubblar i magen på ett sätt som får mej att känna mig som ett glas som bubblar över av för mycket julmust. Jag tycker ju inte ens om julmust.

- I'm mr Brightside


Kommer ni ihåg vad snaggis sa?...  "I love you girls"


Ola, du sa att du inte behöver tjata på mej längre för nu ska Jossie eller josse med, Betyder det att du inte vill ha med mig längre?


Kladdkaka med nära och kära

Vad är det som gör att kladdkaka är så mycket godare att äta tillsammans med någon? Det blir liksom mer okej att äta det eftersom man inte är ensam om att synda och äta något onyttigt. Nyårslöftet om att man ska äta nyttigare kan ju slänga sig i väggen. Egentligen borde det inte ens få finnas som nyårslöfte. Dels för att man aldrig håller det och dels för att man ändå (även om man inte säger det till någon) har det som ett hemligt nyårslöfte i alla fall. Helt onödigt. 

Imorn åker allas vår SötKarin till alperna. Men vem har sagt att jag är avundsjuk? Kilometerlånga backar och förhoppningsvis underbart väder? Jag avundsjuk? Aldrig. Bitter? Absolut inte. Inte jag inte. Jag får ju faktiskt uppleva torngatans underbara backe varje dag. Det är ju inte fy skam. Som sagt, avundsjuk? Jag vet inte ens vad det betyder.  
- Ha det så bra sötaste vän.  


Dom visade precis när italien vann VM guld. Fasiken. När Grosso sätter straffen. Shit. Det är så jäkla coolt.

Ut med det gamla och in med det nya...

Så var 2006 slut. Slut och borta. Happy new tjugohundrasju.

Det var ett bra år. Ett av dom bättre. Jag önskar dock att jag hade avslutat det på ett bättre sätt. Jag vet inte vad som hände men det är tur att det finns snälla människor som kan ta hand om en. Det tackar vi för.

Min bloggenergi har tagit slut. Hoppas att den snart hittar tillbaka.

Ola, jag tycker inte alls att du är fjortis och jag ska verkligen inte säga nångonting. Inte efter den kvällen. Jag är absolut inte bättre själv. Jag är bara trött...och om inte nån dum människa hade tagit min vinflaska i söndags så hade jag mer än gärna delat den med dig. 

Imorn ska jag fika med majsan. Ska bli kul att träffas igen =)   

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0