Strålande sol

Strålande sol idag. Kommer säkert dyka upp massa drop gäster. Då får jag och Maja springa.

Heja heja!!

Let's do this!


Muppig bild, jag vet.

Tröttsamt

Den här nedrans förkylningen vill inte släppa. Jag skulle ha jobbat långpanna idag men icke. Det slutade med att jag gick upp och skrev kvällens sittlista och menyerna.

Sen avslutade jag kvällen med årets första löjromstoast i baren med Maja.

Nu måste jag sova för imorn SKA jag jobba långkalsong.



Igår natt när Daniel kom hem hade han med sig blommor till mig. Himla fint. Jag blev glad i hjärtat. <3

Inspiration

Jag ligger här med min snoriga näsa och lyssnar på Christer. Dricker blåbärssoppa och äter kiwis.

Datorn är just nu min bästa vän och jag surfar runt mellan det ena och det andra. Från seriösa utbildningar till all inclusive resor till västindien. Just nu drömmer jag mig bort till surfläger i portugal eller maldiverna.

Det finns så mycket man vill hinna med. Jag börjar få världens åldersnojja och panik. Hur ska man hinna med att leva loppan och se världen, utbilda sig och skaffa ett riktigt jobb, ha ett fint hem och minst ett barn, gärna två innan man är trettio?!?!?!!!

Dessutom ska man vara smal, snygg och jävligt cool! Pööh!

Jag får panik.



Måla hela världen

Eller iallafall hela krogen. Känns det som. Fast innan jag börjar måla är det säkert tusen meddelanden som jag måste lyssna av och ringa upp eftersom jag inte svarade i telefon på hela dagen igår.

På med målarbrallan!

Wiiieeee!

Pepp eller depp

Jag har en jobbig magkänsla. Något som inte är som det ska. Det känns sådär halvkul. Speciellt när man inte riktigt vet vad det beror på.

Det som är skönt då är att mamma som sitter ungefär 50 mil härifrån känner på sig att det är dags att höra av sig för ett peppande och förstående samtal. Pricken över i:et är att lillasyster sen ringer och frågar om jag vill följa med och plugga engelska och surfa på Hawaii nästa vinter i några veckor. Tänk vad fint.

Nu ska jag spraya hela min förkylda näsa full med nässpray. Äckligt va. Med för mycket information.

Imorgon måste jag fortsätta måla på krogen. Tänk att det aldrig tar slut.



Mat mat mat

Daniel håller på och lagar världens godaste carbonara och jag plöjer avsnitt efter avsnitt av the hills.

Lööövely söndag!

Slappardag

Idag är vi lediga och det är väldans gött. Daniel spanar på star wars och jag ligger här och spanar på bilder från förra vintern.

Himla mysigt!


Seeegt

Nu har jag klappat ihop och stängt krogen för dagen.

Kvällen bjöd på goa o glada norrmän. Alltid lika festligt.

Nu ska det sovas för imorn ska det jobbas igen.

Heja!

Ingen bra dag

Det regnar ute och jag är inte alls på världens bästa humör. Ibland är man bara lite ledsen och man vet egentligen inte av vilken anledning.

Jag känner mig bara inte på topp helt enkelt.



Förra veckan var ju vi i ullared. Det var väldigt spännande.



Jag visste inte att det fanns ett erotikoutlet. Men det besökte vi också. Väldigt exotiskt.


Världens snabbaste sväng till stockholm

Nästan iallafall. Det kändes så när jag satt och körde hela vägen tillbaka ner till ön igen idag. Men med nya bilen är det mycket roligare att köra.

Två dagar hemma som gick alldeles för fort. Man hinner inte med så mycket.

Men snart tar lillfia studenten och då ska vi hem igen! Wiie!

Nu ska jag kolla på lyckan i la medans Daniel är borta och kollar på fotboll.

Gekås

63 timmar fick jag ihop den här festliga påskveckan. Jag är så trött att jag känner mig bakis. Jag är verkligen inte van att jobba såhär mycket. Usch.

Ikväll ska jag äta massa chips o dipp och somna tidigt.

För imorgon ska vi åka till ullared! Det ska bli så spännande.

Minst sagt exotiskt.

Långfredag

Jag har precis ätit världens största frukost alldeles för fort. Buhää. Jag är proppmätt.

Jag är redan trött efter gårdagens jobb. Kul att det är hela dagen idag, imorgon och söndag kvar. Positivt tänkande.

Olalalaaa! Jag kommer hem snart! Daniel bestämde att det var dags att åka till nynäs så jag tror att vi kommer hem om ca två veckor? Men det blir bara för ca tre dagar. Men då kan vi hänga lite.

Wiiee!!!

Skääärtorsdag

Solen skiner och jag är på bra humör.

Ikväll ska vi få gäster på krogen och Maja och Karl kommer ut och ska jobba. Dessutom ska Maja bo hos oss i sjöstugan. Det blir trångt men väldigt mysigt.


Världens bästa

Jag tog mig ut och sprang, och tur var väl det för när jag kom tillbaka hade Lars hittat post till mig och Daniel. Mamma hade skickat en liten påskhälsning med påskgodis. Världens finaste mamma. Hon tänker alltid på allt.

Jag saknar världens bästa familj.

Borde men vill inte

Jag vet att jag borde ta mig ut på en liten löprunda runt ön. Men det blåser och är kallt fast att solen skiner, och jag ursäktar mig bara med att "jag sprang ju faktiskt igår". Men jag borde springa idag också. Jag vet att jag mår mycket bättre av att få röra på mig. Jag blir piggare och gladare och dessutom behöver jag det nu när vi öppnar på riktigt och jag börjar jobba mina mördarpass igen.

Men innnan jag gör något somhelst ansträngande, som att springa, ska jag slå in en liten minipresent till världens bästaste kock som jobbar ihjäl sig innan vi knappt har öppnat för säsongen.

Klockrent att Pierre rakade av sig skägget Ola.
Go Ph!!



Skatteetaten

Hoolymakaroni. Nu har jag pratat med en väldigt snabbpratande norrman om min norska skatt. Han pratade så otroligt fort och med en jättekonstig dialekt. Efter att mamma skrämt upp mig och sagt att jag nog skulle få en restskatt på 13 000 nok känns det nu lite bättre när jag pratat med den här norska herren och insett att jag ska göra mitt standardfråndrag precis som vanligt. Hua. Sen får vi se. Det brukar sluta lyckligt.

Den svenska deklarationen är också kirrad. Med lyckligt slut.

Jag känner mig så vuxen.

Mysbralla

Jag har tagit på mig mina slitna gråa mysbyxor och lagt mig på soffan. Daniel tyckte att dom var så otroligt fula att han köpte ett par nya röda till mig. Själva grejen med mysbyxor är väl att dom ska vara lite fula.

Jag har matchat med luddiga rosarandiga strumpor.

P3

Jag lyssnar på p3 varje dag. Det är det första jag gör när jag vaknar på morgonen. Slår på radion med morgonpasset. Morgonpasset är awesome. När klockan är två och Christer börjar blir jag alltid lika glad. För Christer är också awesome. Men. Jag har kommit på mig själv med att börja få lite agg mot p3. Jag börjar bli trött på alla, ursäkta språket, bitterfittor som så fort något kommer på tal som inte är lika mellan män och kvinnor är där och gnäller och är de värsta feministerna som går i ett par skor.

Klart att man ska vara feminist, det är vi väl alla. Kvinnor kan och allt, men kom igen. Vissa grejer är mer mansdominerat och så är det bara. Och vice versa. Eller?

Aja. Strunt samma. Jag fick iallafall ett sånt psykbryt idag när jag bäddade hotellet och lyssnade på pp3.

Nu ska jag laga pasta bollo och kolla på tjejiga program på tv3 play.




Klotgrill. solstolar och matta

Idag har varit en bra dag. Vi slirade runt i vår nya ååpel och lyckades inhandla solstolar och en liten grill till bryggan, i sommar ska det minsann schteekas och göttas på lediga dagar. Vi hittade en perfekt lila matta också. Jag är så nöjd så nöjd.

Jag sitter vid köksbordet och ser ut över havet när solen går ner. Det är så vackert här. Ni skulle bara veta.

Nu ska jag försöka mig på att göra lite mocca-kaffe i min lilla bryggare.



Rödhalstrad torsk

Jag hade nästan glömt bort hur det känns att jobba såhär mycket. När man vaknar och känner sig bakfull för att man är så trött. Ben, rygg och fötter bara värker. Femton timmar i fredags, sexton igår.

Idag har jag lämnat sängen enbart för att äta våfflor till frukost. Daniel är ute och spolar av våran uteplats/brygga. Jag förstår inte hur han orkar. Trots att han har jobbat ännu mer än mig. Duktig pöjk.


Imorgon ska vi åka in till fastlandet och köpa nya utemöbler och Daniel ska gå loss bland växter och örter. Här ska det minsann odlas.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0