Kaka och färgglada kläder

Jag är kass på att blogga. Kass på att höra av mig till alla hemma. Just nu kass på det mesta som händer utanför min lilla bubbla här uppe. Man glömmer liksom bort omvärlden lite. Jag känner mig lite som Johanna i underlandet.

Nu sitter jag i min nya färgglada Sweet tröja och känner mig som ett stort barn. Dricker Arvid-kaffe, äter kiwi och Daniels lyxiga tvättkakor. Lyssnar på bonus på kortet och No Diggity om och om igen.

Testade en ny bräda igår. Wiieee!! Sugen sugen sugen.

Nu ska jag upp och prata importante stuff med Daniel på Snuten.

Smaack.

Mamma och Ola

Jag lever. Jag har inte svarat i telefon eller på sms för att jag snart har jobbat 42 timmar på tre dagar.

Jag är trött.

Dom bästa

Jag har haft fem helt sjukt fantastiska dagar. Det har varit massa nöje men nästan ingen nytta. I måndags anlände Anna och Arvid till byn. Som jag har längtat. Tokigt mycket. Vi har haft det så mysigt och bara göttat oss med varandras sällskap. Man skulle väl kunna säga att de här dagarna har gått i ölens tecken. Så fint så fint.

Idag har jag jobbat. Efter de här slitsamma dagarna var det en ganska seg ch ansträngande dag på snuten. Men vad gör man. Trerätters för 100 pers. Wiieee!

Fina dagar

Jag har haft några fina dagar med jobb och mycket nöjen. I tisdags var jag ledig och hade en helt fantastisk dag med kära vänner som också lyckades vara lediga. Vi åkte i backen, hamnade på en spontan tisdags afterski där vi träffade goa göteborgare som bjöd med oss på partaj.

Det slutade med att vi både hann äta pizza på peppes och bowla på experten innan vi avslutade med biljard och dans på elgen. Man behöver såna dagar för att överleva de andra.

Idag har jag både hunnit jobba och åka i backen. Imorgon väntar långpanna på 15 timmars arbetspass. På måndag väntar en riktig utmaning då jag ska ansvara över att allt går fint när det kommer upp 175 bartenders som ska äta lunch och festa. Jag är lite nervös men det ska nog gå.

Sova kanske. ?

Det är så logiskt.

Alla fattar utom du. Just nu går låtarna från Så mycket bättre varma inne i köket uppe på snuten. Kvällen igår blev lyckad. Härlig förfest, massa folk. "Nya" bar(t) hade öppnat och vi drack bubbel i massor. 

Har lyckats jobba idag också. Kväll och ensam. Bara massa engelsktalande gäster. Uppgöret lyckades också gå ihop. Wiiee.




Bransje nyttår

Jag lyssnar på musik som får mig att minnas sommaren och västindien. Dricker lite vin men skulle vilja dricka öl. Mitt huvud känns helt tomt efter allt jobb men jag ser fram emot kvällen. Jag har till och med lagt baggyjeansen och t-shirtarna på hyllan och klätt upp mig lite.

Jag känner mig glad! Trött men glad.

Som en vandrande....?

Jag tror aldrig att jag varit så trött som jag varit idag. Just nu. Den här dagen har varit en ren plåga. Varje minut, varje sekund. Nyårsafton igår. Jag kan inte ens förklara hur galet det var. Först världens braklunch med en helt sjuk afterskí. Sen trerätters middag för 200 pers. Vid tolv slaget hade vi ca 400 gäster på hotellet. Galet. Jag jobbade 20 timmar i ett sträck. Halv sju imorse kom jag hem. Klockan elva började jag jobba igen. Tre timmars sömn. Nu kom jag precis hem efter en 17 timmars lång arbetsdag. Jag har jobbat 53 timmar på tre dagar.

Nu är jag så trött att jag inte kan somna.

Imorgon är jag ledig och då är det bransje nyttår.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0