Ingen bra start

Ingen bra start på den här dagen... Antar att alla dagar inte kan vara bra dagar.

Därför lyssnar jag på Gotyes "i feel better" och städar inne på hotellet.

Imorgon blir det iallafall galenskaparna! Det blir fint.

 

Soffa

I våran lilla sopeboa, eller sjöstuga som vi vill kalla det, och som det faktiskt mer är (ett litet hus som ligger precis vid vattnet) finns det en grön gammal skinnsoffa. Den är i sig ganska läcker och passar in här ganska bra men eftersom jag och Daniel spenderar ganska mycket tid i soffan, iallafall på hösten, när vi plöjer kanske två till tre filmer om dagen så har vi kommit fram till att vi ska unna oss en ny soffa. Jajjemään. 
 
Nu är bara frågan, eller snarare frågorna, hur stor? Vilken sort? Vilken färg? Vad får den kosta? Bäddsoffa eller vanlig? Vi är överens om att den måste ha en divan. Så att iallafall en av oss kan ha lyxen att ligga ner och götta sig.
 
Så nu sitter jag här denna fantastiska söndag och kikar runt på nätet efter tänkbara soffor. Olika modeller och färger. Storlekar och sittdjup. Sittdjup är också väldigt viktigt. Man måste liksom kunna krypa upp i den. Annars är det ingen soffa.
 
Nu ska jag dricka kaffe och njuta av lite ensamtid i den gröna soffan. Sen ska det bastas och lagas mat!
 
Tänk att man kan lära sig att uppskatta söndagar.
 
Fantastiskt!
 
 
 
 

Kaffelikaff

Idag är en sådan dag när jag kommer dricka kaffe som om det vore vatten. Vaknade av att jag var kaffesugen. konstigt det där.
 
Lördag idag. Hummerfest på krogen. Ett himla ståhej. Men så festligt det är för alla som är där och inte måste jobba. Nästa lördag ska minsann jag också på festligheter. I Mariostad. Så det så.
 
Imorgon säger Karin att det ska bli 18 grader och sol. Hoppas hoppas hoppas!
 
 
 
 
 

Tjihooo

Oj så nöjd jag känner mig! 7km på bandet och 20 min på crosstrainern.
 
Det kan man inte tro om en öldrickande göttegris!
 

Nu ska här svettas

Idag ska jag och Daniel börja dagen med en sväng till gymmet.
 
Det ni.
 
Sen blir det jobbelijobb!
 

Göttans bilder

Här kommer lite smått och gott från barcelona.
 
 
 

Stulen mobil men glad ändå

Jaha. Så var man hemma igen. Eller vi kom hem förra veckan, efter en helt fantastisk vecka i Barcelooooona! Jisses den staden är fasiken grym! Jag vill åka tillbaka nu nu nu!
 
Mitt i allt det fantastiska blev dock min iphone stulen. Inte så kul. Borta för alltid. Men efter polinanmälningar både här hemma och i barcelona, samtal med försäkringsbolag och telia har jag idag införskaffat mig en ny bäääbis. Äntligen. Självklart har jag inte säkerhetskopierat (som man ska) så allt är ju borta, men jag har iallafall kvar samma gamla hederliga nummer.
 
Så kära vänner, Jag har inga nummer kvar men jag hoppas ni har mitt. Det ska nog lösa sig fint!
 
Nu ska jag hjälpa min göttans karl att göra en smörgåstårta!
 
Tjing!
 

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0