Tiden går så fort

Jag förstår inte vart tiden tar vägen? Juni är snart slut och vi har varit här i en månad nu. Jag trivs som fisken i vattnet och har det väldans bra. Vi har till och med hunnit vara borta från ön och besökt både Mariestad och stockholm och hunnit se Foo Fighters och druckit mycket festligt rosé vid många festliga tillfällen.

Mycket trevligt.




Rödvin

Jag fick precis ett helt glas rödvin över hela mig.


Jag hoppas att det försvinner i tvätten.

Ledig och trött

Jag ligger i sängen på min lediga lördag och tröstäter godis. Fast jag hade lika gärna kunnat knapra på morötter eller något annat nyttigt eftersom att jag ändå inte känner någon smak. Men det känns bättre att äta godis om man nu vill tycka lite synd om sig själv. Den här förkylningen blir bara värre och värre.

Därför roar jag mig med att lägga upp lite mer bilder från min och Daniels mariestadvecka.



Barcelona

Jag kom på att jag inte har delat med mig av några bilder från Barcelona. Vi tog alldeles för många för att visa alla, men här är ett litet urval från våra fantastiska dagar i barcelona med Viktor och Mikaela.


Förkylningsbotning och en skvätt Jack Johnson

Jag snorar lika mycket som ett snorigt dagisbarn och hostar lika mycket som en gammal tant. Jag känner mig helt slut i kroppen men jag har tryckt i mig lite kiwi och diverse tabletter, så jag hoppas på en liten bättring så att jag överlever kvällens jobb.





Brunch i solen

Igår var en underbar dag. Vi hade en dag som skulle kunna likna någon sorts kick off fast inte så mycket formellt prat utan mest bara kuliga saker.

Vi började dagen med en fantastisk brunch på bryggan. Sen dracks det öl och rosé i Maries trädgård. Kvällen bjöd på mumsig grillning och sedan slutade vi kvällen på "övervåningen" där det dracks sommarens drinkar och massa mer öl och rosé.

Idag regnar det och är egentligen en perfekt dag för film och soffliggande. Men icke. Ikväll ska jag och karin jobba. Det blir nog fint.




Käringön

Nu är vi här. Bosatta och instalerade för sommaren. Det är helt fantatiskt fint här. Det är såhär man ska tillbringa sommaren. I den svenska skärgården.

Ön är pytteliten men alldeles lagom. Vi bor helt perfekt, granne med jobbet och sjöutsikt från sovrummet. Kjempefint.

Jag har hunnit jobba några pass och det känns bra. Lite jobbigt när man inte riktigt vet hur allt fungerar här, men det får ta några dagar sen ska det nog  gå alldeles utmärkt.


 


Vi hann ju med en liten sväng till mariestad också innan vi hamnade här. En mysig vecka med grillning, öldrickande, bakispizzor, bio och annat mysigt.




Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0