Saknad

Så var det då dags igen.
Nära och kära, vänner med flera har tjatat, frågat och påpekat att det är dags att uppdatera. Folk saknar att läsa om alla mina spännande händelser och äventyr. Om interna backslickar och alarm. Även om bara ett fåtal egentligen vet vad det handlar om. Om mitt otroligt spännande liv. Man behöver ju inte överdriva. Nej verkligen inte. Uppdatering.

På sista tiden har jag varit med om otroligt givande och spännande händelser. Förutom att dagligen fört en någorlunda exotisk konversation med alarmet ävet sett Ebba von Sydow på stan. Välklädd med hemmafruknut. Tänk att jag alltid varit så trendig. Jag är så före min tid. Hemmafruknut. Jag har spanat in David Tainton, också på stan. Tätt omslingrad med en mörk skönhet, fikandes i gallerian. Kan dock inte dela med mig om vad han fikade. Jag missade det. Igår var jag även och gjorde mig vackrare på Toni&guy. Mitt trollhår blev lockigare än lockigast men det känns bra. Skönt att allt öveflödigt är borta. När jag satt där med håret spretandes åt alla hål såg jag Toni&Guy snubben. Alltså "The snubbe" Han som stylar top model tjejernas hår. Han som själv har en frilla som skulle behöva en omgång eller två med saxen. "The snubbe" säger jag bara. Lyxigt var det i alla fall. Sjuhundra kronor fattigare men med en välfrissad frilla.

Dessutom. Ja det kommer mera. Jag har bokat en resa till solen. Rättare sagt, Gran canaria, Puerto Rico. 12 Mars åker jag, lillasyster, mamma och Catharina till varmare breddgrader. Jag ska sova. Läsa. Lyssna på musik. Äta. Dricka. Socialisera. flyta på en luftmadrass. Leva. Försöka få min tuggumigråa hudfärg att få en mer normal färg. Eller kräftröd. Vi får se. Jag längtar. Massormassormassor. 


   



I övrigt känner jag väl som dom flesta andra den här årstiden. Allt är ganska grått. Min mamma påminer mig om att jag är bekväm och ibland bitter. Jag skulle nog bara vilja kalla mig själv för en helt vanlig tonåring som snart inte ens kan skylla på det. Som jobbar för att försöka överleva. För att kunna betala fotbollsmedlemsskap eller fika med vänner. Som är allmänt förvirrad över livet i största allmänhet. Tuggtugg. Samma sak om och om igen. Nog om detta. Jag är inte bitter. Bara tuggummigrå.

På fredag åker jag till kungsberget över helgen och jag har köpt en ny bandana. Bula. Med rosa mönster. Rosa. Johanna + rosa = sant. Det ska bli skönt att glida runt på brädan. Åka gröna och blåa backar och glassa. Inget rött eller svart.

Nog om detta. Nog om allt för idag. Oskimon jag har inte glömt dig. Erica, jag saknar din jordgubbspeeling. Snart dags för en ny dejt. Camilla, du doftar som en sommaräng.

Mums.

Alarm och kvittoredovisningar

Kvittoredovisningar och "alarm" har fyllt min dag med diverse spännande händelser.

Kvittoredovisningarnas mästare fick idag känna sig besegrad av mig. Jag fick äntligen trycka ner vår interna backslick i skorna med vetskapen om att jag visste lite bättre än honom. Efter några månader av inlärning visste jag verkligen vad jag pratade om. Han visste det också. Jag tror att han såg sig besegrad. Ett noll till lilla mig. Ohh ja.

Jag har även utbytt några värdefulla meningar med alarmet. Det tar sig. Jag tror att jag vågade titta på personen utan att bli röd som en tomat. Vi får för all del hoppas att han inte läser det här. Då har jag grävt min egen grav. Inte bra.

Men som sagt, visat vår interna backslick att jag inte är att leka med och utan att bli röd som en tomat utbytt några enstaka meningar med alarmet. Allt på en och samma dag. Det tar sig. Verkligen.

I väntan på värmen

Jag har kikat och spanat. Fantiserat och tänkt. Karin det måste verkligen bli New york senare i vår med en tripp över till det soliga LA. Är du sugen på en sista minuten till ett varmt och exotiska land redan nu skulle jag i och för sig inte tveka en sekund till det heller. Min brist på solljus börjar göra mig tokig. Dag ut och dag in går jag bara och väntar på ljusare tider och vår. Sommar. Värme och goda isfrappes från espresso house. 


Trogen bloggare agerar taxichaffis åt partypöjkar

En sak är i alla fall säker. När jag började med min blogg för cirkus två år sedan var det inte många andra nynäshamnare som fanns med bland alla medlemmar på blogg.se. Nu är det ta mig tusan över tvåhundra. Jag har i alla fall hängt med ett bra tag. Så det så. Jag är inne på mitt tredje bloggår.


Idag fick jag även den stora äran att köra bror & Co till Telegrafen. Elva partyglada pöjkar fyllda med öl och antagligen endel giftiga shots. Trevligt trevligt. Nu har vi presenterat Karin för dessa härliga prickar och Mr. D.R. har lovat oss varsin grogg på lördag som tack för skjutsen. Han inser nog inte själv vilket misstag han begår. Det hade vart billigare för honom att splitta en taxi än att bjuda mig och Karin på varsin drink nästa lördag. Stackars pojkar. Jag säger ju att shottar förgiftar. Speciellt förståndet. Hoppas att ni har kul. Mycket nöje.

För övrigt blev jag otroligt glad när herr D. Kortkalsong kom ihåg stringstrumpan. Sådant gör mig varm i mitt lilla kalla hjärta. Mer sånt och snart är jag mänsklig.


Tänk att få ha fyllt bilen av killar. Två gånger om. På samma kväll. Jag vet att ni är avundsjuka. Karin fick agera pimp.


Jag är fortfarande "Ljungs syrra". Jag kan nog leva med det. Trots att han är min lilla lillebror.


Skjuts någon?

Energi i överflöd?

När man är hemma och är sjuk hinner man tänka mycket. Om man ägnar sin tid åt att tänka vill säga. Jag gör inte sånt när jag är sjuk. Istället har jag och lillasyster plöjt igenom halva säsong tre av Ally McBeal. Bättre medicin får man nog leta efter. Denna anorektiska varelse med de mest sjuka hallucinationer och andra påhitt är den bästa medicinen mot allt. Dansande bebisar och unisextoaletter. Jag säger då det. Bra är det i alla fall. Roande.

Oskimon. Jag hoppas för all del att det du skrev i din kommentar var ett otroligt fyndigt skämt. För du som är en sån snäll själ skulle väl aldrig göra något sånt? Dessutom vill jag bara påpeka att det inte är mitt fel om du känner dig bortglömd, jag har försökt att besöka oskimon.se ett flertal gånger men utan framgång. Sidan kan inte visas. Jag kräver en förklaring. Omgående.

För övrigt vill jag bara erkänna att dålig uppdatering beror på inspiration som inte vill infinna sig, men jag jobbar på det. Jag lovar. Jag ska försöka komma på något smaskigt att roa er med. Jag är dessutom fortarande lite skraj över alla unika besökare som bara fortsätter att stiga. Ingen bra magkänsla där inte. Det vore ju synd om stringstrumpa skulle behöva bytas ut.

Jag tänker nu inrikta mig till några speciellt utvalda läsare. Julmiddagen. Även om det kanske inte är så passande att kalla det för julmiddag längre så måste någon form av tillställning äga rum inom en snar framtid. Jag har en överbliven julklapp att dela ut. 

Ola åker snart till Thailand och jag skulle ge vad som helst för att få teskedsgummans egenskap och kunna förvandlas till en teskeds storlek för att kunna få plats i hennes handbagage. Det här mörkret gör mig tokig. Jag känner mig som en tråkig och grå människa. Mitt ansikte har samma färg som de nertrampade tuggummina på plattan. Förstår ni hur mycket jag behöver sol? Lite fräknar på näsan och jag vore glad. 

Karin, resan till New York måste också planeras. Snart. När man orkar tänka och planera igen. I slutet av februari. När vi kanske kan få se en gnutta solljus. 

Jag fick söta sms häromdan. Jag blev glad. Mitt ego fick växa lite. Välbehövligt i dessa mörka tider.


Dagens fråga, varför bor vi i detta "tre fjärdedelar om året" mörka land? Hua. 


Jag behöver verkligen något att se fram emot. 


  

Konstiga saker

På sista tiden har det börjat hända konstiga saker. Det började för några veckor sedan när jag började få kommentarer i bloggen på engelska. I gamla inlägg. Inlägg som är cirkus ett år gamla. Vart har dessa människor hittat min blogg och hur kan dom förstå det jag skriver på svenska? Finns jag med på någon exotisk porrsida? Hua. På sista tiden har mina sidvisningar och unika besökare ökat ovanligt mycket. Dubbelt så mycket. Det är något som inte stämmer.

Alla vet ju att bilddagboken har haft oönskat besök av onda hackers och jag kommer inte in på min. Nu kommer jag heller inte in på msn. Mitt lösenord kan inte användas? Vad är det som händer?! Kan en snäll och kunnig människa snälla hjälpa mig som är helt totalt värdelös på datorer. Jag vet i alla fall vad caps lock är.

Verkligen ett rop på hjälp.

Nu. Tack.

Underbart med minnen

Idag sken solen. Snart är det vår. Snart.

Idag har jag tänkt. Tänkt på hur mysigt man kan ha det ibland. Idag tänkte jag på Cypern i somras, trots droppfot under hela veckan känns det ändå underbart mysigt att tänka tillbaka på det. Såhär i efterhand. Härligt sällskap, varmt och skönt. Lite väl varmt kanske. Hav och pool. Läsk och smarriga drinkar. Billigt vin. I alla fall första kvällen. God mat. Exotiskt hotell men ännu mer exotiska gäster. Västeråspöjkar. Engelsmän. Grabbarna grus och Blue moon bar. Sollotion i överflöd. Läkarbesök. Underbart.

Vi måste göra om det brudar. Utan gips. Utan droppfot. Utan skador.



"Men här ligger ju eXpresso house..."

Det heter inte eXpresso.

Idag har jag gjort av med pengar. På nödvändiga saker. Jag har köpt löpardojjor på stadium. Nu du G. Håll i dej. Jag kommer springa i täten. Stadiumkillen var så söt att jag knappt vågade kolla på honom. Röd som en tomat, svettig som en tok och ett par nike-löpardojjor med bra studds i rikare begav jag mig därifrån lite gladare än när jag kom.
 
Imorgon är det fredag.

Fredagar är mina dagar.

Som en seg deg

Var hälsade kära vänner. Jag ska snart bege mig iväg på något som jag inte har saknat det minsta under året som gått. Fys. Mördarfys. Mördarfys med småpojkarna och herrarna. I lederskap av ingen annan än självaste G. Hua. Det kommer bli hemskt. Hemskt jobbigt, och jag har ingen ursäkt för att inte gå. Beach 2008.

Här kommer jag.

 

Jag är en sneel fisk

Som ni alla vet kan inte jag och Ola motstå frestelser som Telen en lördagkväll. Även om folk hade slut på sina besparingar och hela nynäs hade bestämt sig för att stanna hemma så gav vi oss ut på äventyr. Nya spännande äventyr på telen. Som vanligt lyckades vi ändå träffa på alltför många exotiska personligheter. Vi var nöjda. Våran rostade lök var där med trevligt sällskap. Kvällen var räddad. Kvällen slutade även i den rostade lökens sällskap och hans två anhängare. Solarieöarna - sebbe och kortkalsong - daniel. I en alldeles förliten taxi. 

Idag mår vi alla bra. Ola har fina bilder på bilddagboken. Som vanligt. Karin befinner sig i alperna och ägnar all sin tid åt tyska turister och skidåkning. Kom hem snart.

OLALA

Hej hopp. Johanna har en gästbloggare. Och inte vem som helst heller, utan ett litet djur vid namn Ola. Förut syndes hon ofta på gatorna med en sorts hockeyfrilla, men tyvärr inte längre.
Jag och Johanna ska kvällen till ära besöka Telen. Johanna kom precis på att hon glömt sin mascara. Lite förvirrad, som vanligt men lika bedårande.
Förra vekcan var vi på Laroy. Det var ett spännande men trevligt besök. Vakten trodde jag hade falskleg, det var förödmjukande.. Mitt leg är otroligt fult, men ändå..Men vi kom in ändå trots allt.  Sedan så fick en anonym liten varelse med två ben och bröst två väldigta fina sugmärken av en okänd herre i 25årsåldern med gucciloafers... Jo det är sant, en brat, kanske fejk och med en oerhört oattraktiv bränna från "thailand"..

Nu ska vi ringa taxi nynäs som vi inte är så stora fan av.. och sedan ska jag ta och svepa min äckliga "drink" bestående av fulvodka och "icas apelsinläsk light" och ge min brödfavorit en kyss tror jag. Dessutom så ville en herre i nynäs (inga namn..) se oss nakna tidigare..jaa ni hörde rätt, gravidmagar kan vara attraktiva trots allt, eller!?

KÖTTET, VI SAKNAR DIG! DU BORDE VARA MED OSS, EN HEL HAMBURGARE ÄR DET BÄSTA VI VET, PÅ RIKTIGT! KÄRLEK I STORA LASS TILL DIG, DU ÄR VÅR ENDA ÄLSKARE.

/Olala

Mos

Om jag visste hur det känns när någon har öppnat upp ens huvud och rört om skulle jag säga att jag känner så nu. Nu har jag aldrig varit med om det så jag kan heller inte yttra mig men om jag fick använda min vilda fantasi skulle jag som sagt beskriva det på samma sätt som jag känner mig nu. Som mos. Mosig. Pulvermos.

Konstigt hur man efter två arbetsdagar kan känna sig helt slutkörd. Tänk er efter ett helt liv av arbete, och då är inte mitt jobb speciellt krävande. Inte alls faktiskt. Eller jo, lagom. Lagom för mig just nu. Om jag fick ha ett eget skrivbord skulle jag kunna sprida ut mig lite mer. Det vore trevligt. Nu får man samsas om utrymmet. Sånt kan ju också vara trevligt. Ibland.

Min mamma påminer mig ständigt om att jag ska göra något med mitt liv. Små kommentarer som gnager sig fast på min lilla insida. Gör det, gör så, åk dit, jobba där. Jag vet inte. Jag vet faktiskt inte vad jag vill och det är jättejobbigt. Det tar massvis med energi och det blir knappast bättre av att tiden går och jag bara står still. Jag och mitt liv.

Imorgon är det i alla fall fredag. Helg och man har rätt att gömma sig i helgens ursäkter när det gäller planerande av framtid och liv.

Fredag imorgon. Trevligt.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0