Fem våningar fest

Vilken fantastisk kväll det blev igår. Efter att ha målat barn till dracula och häxor i fem timmar igår smakade första ölen med Desireé och Gustaf riktigt bra.

Tänk er ett stort gammalt flervåningshus i gamla stan. Bara studentlägenheter. Öppet mellan alla våningar och cirka tvåhundra pers. Utklädda till burleska läckerheter eller sitt inre monster. Alkohol och festligheter i massor. Takterass med utsikt över stockholm. Det var läckert. Allt var på topp. Jag var på topp.

Tack för att du drog med mig Desireé.

Imorgon är det dags att återvända till verkligheten. Jobb.

Freedag

Jag tycker om stockholm. Det är alltid liv och rörelse. Speciellt en fredag. Jag och Desireé gjorde "ärenden" på stan. Desireé har bjudit med mig på en mycket spännande fest i ett såkallat "studenthus" i gamla stan imorgon med temat Burlesk. Eller "ditt inre monster". Känns som att det kanske går lite hand i hand.


Ikväll hade vi en fin hemmakväll tillsammans. Vi lagade mat. Drack vin och skvallrade. Vi hann med en sväng runt kungsholmen också.

Ola, jag saknar dig.

Imorn blir det först jobb på donken. Lönelördag. Lika med ansiktsmålning. Vem tror ni kommer få måla barnen?.

Jag skulle vilja ha en godnattkram.

 

Jo så att...

Det blir inget besök. Jag hade i och för sig inte trott det heller. Men ni vet vad man säger. Hoppet är det sista som överger människan.

Istället åker jag in till Desireé för mat, vin och härligt sällskap.

Det blir perfa.

Turkost

Idag fick jag Annas bilder från Tobago. Jisses amalia så underbart bra vi hade det.



SuperMamma

Idag är det exakt ett år sedan mamma fick beskedet att hon hade bröstcancer. Jag kommer ihåg att det var svårt att ta in och jag kan nog fortfarande inte riktigt förstå att just min underbara mamma fick det.

Men eftersom mamma är världens bästa och starkaste mamma så har hon kämpat och klarat sig igenom alla operationer och behandlingar och nu växer håret som ogräs igen.

Därför ska vi skåla i rosa bubbel idag.

För att mamma är världens bästaste mamma.

Solsken och mycket gult

Vilken dag. Vilken jättebra dag det blev. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gjort att den här dagen blev lite extra bra. Vissa dagar är bara fina.

Kanske var det för att solen sken och jag var inne i hufvudstaden. Kanske för att jag och Anna fick skvallra lite. Eller för att jag träffade Desireé och åt en mycket snabb men mysig lunch. Eller för att dom har ringt mig från Nynäs havsbad och vill att jag ska börja jobba där. Eller för att Daniel ringde från hemsedal och tyckte att det skulle bli jättekul att jag ville komma tillbaka. Kanske till och med som hovmästare. Eller att jag efter två veckors semester fortfarande hade kvar ganska mycket tempo i kroppen när jag jobbade fyra slitsamma timmar på donken idag. Eller så är det för att jag har köpt världens guuulaste snowboardbrallor och längtar som en tok efter att få åka igen. Förmodligen en härlig kombination. 

Sen vet jag inte om jag blev glad eller arg när jag såg att stadium har tagit in Slakklines sparkdräkter. Och säljer dom för hälften av det som jag köpte min för i norge. Å andra sidan håller jag med Anna. Vi hade det innan alla andra här hemma i sverige. Före alla onepiece dräkter också. Så det så.


Jag vill ha besök i helgen.



Hemmafrugan

Idag sken solen. Trots att det är slutet av oktober. Det inger i alla fall lite hopp.

Jag lagade både middag och lyckades slänga ihop en äppelpaj idag. Ibland är jag bra huslig.

Säsongsavslutning av Ullared. I vår ska jag ta mig dit. Se och uppleva hysterin på riktigt. Jag tänker tro att det är precis sådär tokigt tills jag sett motsatsen.

Jap.






This must be the place

Anna. Jag lyssnar på Talking heads, this must be the place och längtar tillbaka som en tok.

Fasiken vad bra vi hade det.

Klockan på Tobago är rom&cola i solnedgången nu.

När ska vi åka tillbaka?

Jag lyssnar på Oh what a night och myser lite till. Härligt.



Tobago

Då var vi hemma igen. Hemma efter två fantastiska veckor på Tobago. Nu när jag sitter här en regnig söndagseftermiddag känns det helt overkligt att vi för bara några dagar sedan befann oss i värmen och solen. På andra sidan atlanten. Badandes i det karibiska havet. Underbart.

Tiden gick alldeles för fort och jag tror att både jag och Anna hade kunnat tänka oss minst en vecka till. Sol och bad hela dagarna. Värme dygnet runt. Okomplicerat och avslappnat. Turkost vatten och massvis med palmer. Regnskog och stränder som bara går att komma till med båt. Vi har vandrat i regnskogen och snorklat bland färgglada fiskar. Badat med stingrockor och dansat till socamusic tills svettan rann. Druckit världens godaste öl, Stag, och rom och cola för 15kr. Vi har träffat underbara människor.

Jag känner mig nöjd. Väldigt nöjd. Och lycklig. Den här resan har varit fantastisk och jag har verkligen njutit varendaste liten sekund.

Jag längtar tillbaka till dom fina stunderna i solnedgången med en Stag eller rom och cola.




På arlanda

Nu sitter jag och anna på arlanda. Wiieee!

Vi är trötta men glada.

Det här kommer bli kalas.

Arvid vi tänker på dig!

Vi hörs om två veckor!

pöss

Mot solen

Nu är allt packat och klart. Tror jag. Känner mig lite smått stressad över att jag glömt massa saker och att väskan väger minst ett ton. Men det ska nog gå bra. Bikinin är i alla fall med.

Nu ska jag njuta som bara den och ha det alldeles för bra. Antar att det inte kommer uppdateras så mycket här.

Men jag ska tänka på er när jag ligger på stranden i min solstol och bara myser.

Underbart.

Ciao!

Varför?!

Den här dagen kunde inte ha börjat sämre. Vaknar halv nio av ett sms från bilverkstaden, "ring mig när du har tid"

Det brukar aldrig vara bra nyheter. Det var det inte heller. Jag ringde upp och ville börja störtgrina och skrika i telefonen. Brunos styrled måste bytas. 5500 kr. Det kunde vart värre men just nu var det absolut det värsta som kunde hända. Jag har ingen lust alls att betala så mycket pengar på den där skitbilen. Plus massa tusenlappar för nya vinterdäck och så kom den där jäkla försäkringen häromdan. Cirkus trettontusen för den där jäkla bilen den här hösten också.

Just nu vill jag bara köra den till skroten och se den mosas.

Packa pappas kappsäck

Imorgon kväll påbörjar jag och Anna lite smått vår resa mot västindien. Anna kommer upp till sthlm och vi ska ta oss halvvägs ut till arlanda och hälsa på Catharina några timmar innan det är dags att börja röra sig mot arlanda cirkus klockan fem på torsdag morgon.

Jag har inte packat en endaste liten sak. Typiskt mig. Jag tänker att jag hinner göra det imorgon. Det gör jag säkert också. Jag menar vad behöver man ha med sig? Bikini. Skulle jag glömma det lovar jag att köpa den absolut minsta jag hittar på tobago. Vilken syn. Hua. Borde nog lova att köpa den största dom har istället. Jag tänker absolut inte springa runt i något ytterst litet självlysande som åker upp i baken. Aldrig. Ni får kalla mig tant.
Igår kväll funderade jag på resan dit. Många moment. Först flyg till london. Byte av flygplats. Lite snålt om tid. Från flygplats nummer två i london till barbados och sen vidare mot tobago. Det blir en lång resa.

Jag kommer glömma hälften av allt jag borde ha med mig.

Idag fyller Olala år. Grattis grattis Öla. Jag ska försöka hitta en mycket spännande gåva till dig från utlandet.

Jag tror att jag måste skriva en liten lista med de viktigaste saker som jag nog borde komma ihåg.

Måste bara säga att Ullared är fantastiskt. Jag kommer på mig själv med att le mig igenom hela programmet. Jag måste åka dit och uppleva det. Helt fantastiskt.

Ikväll har jag även lyckats åka "vilse" på torö i ca 30 min. Jag och Fia skulle hitta en bror som hade fått för sig att surfa en dag som denna. Jag har aldrig varit på torö stenstrand förut och åkte ganska mycket tokigt innan jag och fia fick hjälp av en vänlig själ som guidade oss.

Packlista var det.

Grattis världens bästaste Ola!!


Det är synd om mig

Eller nej det är det inte. Det finns dom som har det betydligt mycket värre än vad jag har det. Men jag är förkyld. Fruktansvärt förkyld. Igår hälsade även febern på. Inget jobb idag alltså. Känns framförallt jättekul att gå och bli sjuk nu när jag och Anna ska åka. Men jag hetsäter vitaminer och kiwis. Mycket c-vitamin.

Mamma har dessutom bakat bullar. Det doftar fantastiskt i hela huset.

Heppy Mill

"Vi har en ganska stor beställning"  elva big och co. Cola till alla förutom en som ska vara light. En QP meny, med sprite och sen en Mcfeast som ska ha fanta. "Sen vill vi ha en ceasarsallad med ramlösa. En mcfish med ramlösa citron" en lös hb, pommes och en extra cola. "en cheddar dipsås också"

"just det, sa vi att vi ville ta med allt också?"

Det var kö ut genom dörrarna och jag ville börja gråta. Jessica fick backa mig. Tio minuter senare och ca åtta takeaway-påsar senare försvann dom ut genom dörrarna. Hejdå.

Konstant stress och kö från 11.00 till 20.00. Inatt försökte jag slå in ordrar på min huvudkudde.

Det känns skönt att vara ledig i helgen.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0