Solen skiner i Hemse

Det är sol i hemse. Sol och värme. Solen har äntligen letat sig ner mellan bergen så nu är alla lite gladare. Otto har till och med lyxat till det och klippt sig. Nu vet ju inte jag om det beror på att solen har hittat oss eller något helt annat. Typ slitet hår.

Igår kunde vi sitte ute i solen på fjellkafen och dricka varm sjokolade och bara mysa. Då är livet bra härligt.

Marie är här och hälsar på. Det är mycket trevligt och lite trångt men vi klarar oss fint i hyblet. Vi har pressat in en madrass. Imorgon kommer Sara och Kristina och då ska vi pressa in en madrass till. Men som man säger, finns det hjärterum...

Jag antar att ni egentligen vill veta vad som händer här i Hemse. Lite av varje. Vi jobbar frulle så det står härliga till. Lördagluncherna är också mycket exotiska. Massa folk och afterski med fulla medelålders människor som dricker dyrt vin och mojitos. Ibland slinker det med en flaska skumpa också. folk har knappt vart i backen utan går mest på afterskin. Vilket funkar precis lika bra det.

Ola har blivit grymt duktig på bräda. Hon svänger som om hon aldrig gjort något annat. Micke försöker få mej att börja hoppa och åka i parken men jag tar det lite lugnt med det där. Vi har börjat med lätta hopp på platt mark. Härligt härligt. Den dagen jag tar mej ut i parken och hoppar ska firas med en dyr fylla. Det kan jag lova. Brädan går fortfarande fint och mina lår gör  ont.

För alla som vill veta försöker jag uppskatta öl. Och jag lär mig. Mer och mer. Öl kan faktiskt vara gott. Jag gör framsteg.


           

Brädåkning i 20 minus och en frukost på det

Det snöar och är kallt i hemse.

Igår fick jag och emmy för oss att 20 minus och backen var en finafisken kombo men efter  tre åk på solsidan sa både fötterna och näsan ifrån. Det fick bli en varm sjokolade på skistua istället med extra mycket grädde. Vi överlevde. Vi hade även tänkt afterskia men hemse är fullt av studenter den här veckan så det var enbart slutna sällskap och 19 åriga studenter i röda tröjor och band som fick komma in. Tjejerna hade godishalsband som hårband. Läckert va. Smaskens.

Jag och Ola har hittat en nynäsmänniska här uppe. Rasmus. Vi vet vem han är men frågan är om han känner igen oss.

Annars då. Vi jobbar på. Frulle frulle frulle. Försöker hinna med att afterskia och dricka öl även om det bara är gott ibland. Men cider, vin och drinkar är så äckligt dyrt.

Vi återkommer med mer hemseskvaller när det händer något.

Puss och smisk!

2/2 -09 Dinky's Hemsedal

Nu har jag varit tillbaka i Hemsedal i en veckas tid. Känns dock som tre. Men håll i er nu, Jag har varit i backen. Äntligen äntligen äntligen. Om det var härligt? Det var helt fantastiskt underbart. Jag hade fjärilar i magen och var glad resten av dagen. Brädan funkar finfint och jag vill bara åka mer mer mer. Tyvärr är det lite kallt, ca 15 minus, men som man säger, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Hade en underbar dag i backen med Pierre och Micke höromdan. Efter massa tjat lyckades dom få ut mig i backen trots att jag jobbat frulle och var trött som tusan. Vi åkte upp till toppen där det var strålande sol och vackert som tusan för att avsluta med en härlig lunch på skarsnuten. Det var precis så som det ska vara i fjällen.

Livet flyter på här i hemsedal. Det börjar efter två månader verkligen kännas som hemma. Folk börjar dock redan nu filura över vad de ska göra i sommar. Känns helknasigt. Jag hoppas på att få stanna kvar i norge. Annars kanske västkusten vore trevligt? Vi får se.

Tillsvidare.

HAde!

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0