Pirr

Många intryck och känslor på få dagar. Då blir man lite tankspridd och försvinner in i sin egna lilla värld.

Ikväll är jag ensam hemma och tänker unna mig lite egentid. Dricka kaffebaileys och äta ballerinakex. Titta på tjejiga program och kanske till och med måla naglarna.

Tänk att så små saker kan göra så mycket. Pirr i magen och glada känslor i kroppen.



Ledigt

Dagarna och veckorna bara försvinner. Vi har redan jobbat oss igenom mer än halva mars. Det känns helt tokigt. Vart tog tiden vägen? Jag som hade planer på att hinna åka hem i alla fall en gång men det blev inte riktigt så.

Jag är ledig idag och jag borde åka bräda men jag är för trött. Min kropp säger ifrån och vill bara sova och vila. Jag dricker blåbärsoppa och slötittar på Dr. Phil.

Men jag tror att jag ska blunda lite igen.


Sol sol sol och massa massa kul

Igår var fröken Ljung ledig. Det var klarblå himmel och solen värmde. Vi åkte i backen och jag vågade till och med hoppa lite. Sen råkade vi såklart hamna på afterskin och jag hade kalaskul.

Jag hade kalaskul hela dagen igår. Det blev en helt perfekt dag.



Uselt.

Just nu känner jag mig usel på det mesta. Jag är usel på att blogga. Usel på att äta bra mat. Sova. Ta hand om mig själv. Usel på att höra av mig till omvärlden. men omvärlden är inte bäst i världen på att höra av sig till mig heller. Jag får dåligt samvete över Ola och mamms och papps. Och anna och arvid. Men jag försöker.

Men den här veckan har jag jobbat 60 timmar på fem dagar. Jag känner mig trött. Min första tanke efter jobbet är tyvärr inte att ringa alla jag känner. JAg ska bli bättre, jag har sagt det massa gånger, men jag försöker. Men jag léver i min bubbla och det är inte så lätt.

Ni ska i alla fall veta att jag saknar och tycker om er alla. Ola, Tötten, Desire, Marie, Gunnar...La famila framför allt.

Pöss.

En fin kväll

Mamms och papps är här. Så himla mysigt. Igår var vi och åt och drack gott på kjokken kroken. Nu ska mamma och pappa lura med mig ut i längdspåret. Det kommer att bli en mycket spännande upplevelse. Jag har aldrig nånsin stått på ett par längdskidor. Jag kommer förmodligen ligga mer i snödrivorna är vad jag kommer stå upp. 

Ikväll blir det lyxmiddag hemma med fint sällskap. 

Så himla fint. 


 

Tooorsdaaag

Jag och Beccs har storstädning här hemma. Efter att det bott alldeles för mycket folk här de senaste veckorna och vi har haft alldeles för mycket kul var det både ganska stökigt och väldans mycket smuts.

Och eftersom vi får storbesök i form av mamms och papps imorgon så behövdes det en liten städomgång.

Nu har vi dock städpaus och dricker Beccs goda lyxkaffe och äter sjokolade.

Snart dags för jobb på le snut.

Wiieee!!

usch

Usch vilken lång och tråkig jobbkväll.

jag behöver en stor kram.

På fredag kommer mamms och papps. det blir fint.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0