Hoppla

Herre jisses. Tiden går så sjukt fort. 16 juni idag?! Vad hände.

Sommaren här nere börjar dra igång och vi bara jobbar mer och mer. Sommarpersonalen börjar dyka upp och snart drar hela cirkusen igång.

Vi har hunnit åka hem en sväng till stockholm och mariestad för att umgås med vänner och familj. För att fira Lillfia som blivit stor och tog studenten precis som Daniels lillebror.

Snart är det midsommar och jag längtar massaor. Jag har lyckats få ledigt så jag tar med mig kocken till midsommarfirandet med tjocka släkten i sommarstugan. Oj så fint det ska bli. Jag kommer inte ens bry mig om det regnar. Nu ska jag bara klara mig igenom en vecka med långpannor.

Pricken över i:et är att jag lyckats få ner lillebror till ön. Han ska jobba som gårdskarl i sommar.
Det kommer bli så fint. Jag tror kanske att han har räddat min sommar.

Nu ska jag socialisera mig lite på krogen innan jobbskorna åker på för idag.

Så var det helg

Jag vet inte vart tiden tar vägen men fort går den. Fredag idag. Fredagen den 1 juni. Här blåser det storm som om det skulle vara den första november. Inte kul.

Det har varit en knepig vecka. Jag har jobbat men egentligen mest gått i andra tankar och haft lite ont i magen. Det kan vara jobbigt när magkänslan inte är med en. Men efter ett lättat hjärta känns det nu mycket bättre.

Nu ska gänget knata upp till prästgården för att äta lunch tillsammans. Det blir fint. Sen ska vi välkomna Erik ut till ön och avsluta kvällen med jobbelijobb.

Laterskaters.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0