Bra Back

Det finns personer som alltid får en på bra humör. Som säger och gör snälla saker som får en att känna sig bra. Ida och Marie är helt fantastiskt bra på det. Förmodligen för att ni är mina favoritbackar. Bra back.

Jag tror att det här har varit äventyrens helg. Det har också varit en väldigt trevlig Ola och Johanna helg. Vi har gjort mycket trevliga saker. Det brukar vi ju i och för sig alltid göra men vissa helger är lite bättre än andra. Och den här helgen har varit tipp topp. Även om vi mått lite sådär idag. Men det var det värt.

Ibland förundras jag av exotiska nynäshamn. Vissa dagar känns det som om man känner allt och alla. Säg vilket namn somhelst och man vet vem det är. Eller känner någon som jobbar med någon som. Bla bla bla. Därför blir jag lika chockad varje gång man går ut i nynäs och ser människor som man aldrig sett förut. Totala främlingar. Instoppade bland allt annat random folk som man alltid är bästa kompis med efter för många glas vin.

Jag fick ett samtal från Karin idag. Hon lever! Hon mår bra. Hon ser och upplever spännande saker. Hon svettas i värmen men klagar inte. Bra där köttet.


Ny vecka. Nya äventyr.

Spännande.

Ett äventyr rikare

För det första vill jag bara säga att jag just nu har en sjukt snygg vit mössa på mig. Helt amaziiiing.

För det andra har jag och Olala haft en väldigt givande och spännande dag i den exotiska staden Gävle. Visste ni att dom har forex där? Och en bingohall? Och många enkelriktade gator? Fontana di trevi och Eiffeltornet? Olas bettan överlevde trots att det var jag som körde, varför skulle den inte göra det liksom?  Om någon undrar så överlevde Ola också. Hela vägen. Hon fick vakta mina Jean Pierre Bardas när jag inte använde dom. Hon såg väldigt retro ut med sin fräsiga lugg.

Vårt ärende som vi tänkte uträtta i Gävle blev det inte så mycket med. Vi svepte förbi och såg snygga ut. Tog lite papper och shoppade restan av tiden istället. Massor av spännande saker. 

Vi har lyssnat på allt som går att lyssna på medan vi satt i två timmars bilkö back in estocolmo. Tillslut orkade vi bara höra våra egna röster när vi sjöng med. Jag har imponerat på Ola genom mina hemliga Ricky Martin textkunskaper. Skrämmande va? Jag är ju trots allt en blivande rockstjärna. Och Ricky martin är ju rock. Hallå? 

Väl hemma, hela och inte alltför ofräscha efter dagens äventyr lyckades vi få ihop lite hamburgare, trots att karin inte är hemma och några glas vin innan vi nästan somnade på varsin soffa.

En mycket trevlig dag med massor av skratt och äventyr.


Imorgon beger vi oss ut på nya.

Det hänger på håret

Bli inte rädda när ni möter mig på gatan. Jag är inte farligare än förut. Jag har inte konverterat till svartrockare och absolut inte blivit gothare. Jag har bara blivit några nyanser mörkare. Ganska många. Men några tvättar och det ska nog bli lite ljusare.

Man måste ju testa. Det blir ju så mycket roligare då.




 

Tripp trapp trull

Idag är vi lite gladare här i det ljungska tornet. Inte för att så mycket har förändrats sen igår men vissa dagar är ju lite bättre än andra. Lite fräsigare. Dessutom fick jag ju känna mig lite viktig och duktig igår eftermiddag eftersom jag faktiskt jobbade tre lååånga timmar. Ansträngande.

Det verkar som hundtestet var uppskattat. Trevligt trevligt. Vad gör man inte för att göra andra glada?

Jag fick tillbaka min klocka igår. Min finfiiina älskade klocka. Den dumma farbrorn som bara skulle byta batteri på den lyckades ju med konsten att tappa bort min sekundvisare och andra spännande saker som resulterade i att jag varit utan den heeeela sommaren. Men nu är den äntligen tillbaka i min ägo.

Imorgon ska jag och Ola på äventyr till gävle. Det är mycket hemligt. Otroligt. Vi kan inte berätta för någon. Eftersom Karin nu befinner sig på andra sidan jordklotet får jag ensam den stora äran att köra fram och tillbaka. Men det ska nog gå bra. Ola ska göra matsäck och berätta spännande historier så att jag håller mig vaken. Kära vänner sakna oss inte för mycket, vi är tillbaka innan ni hinner säga pepparkaka. Vi har ju en viktig match på lördag.

Herre jösses.



Livstecken

Dom lever. Karin och Lina. Det känns skönt. Snart är dom i Australien. På andra sidan jordklotet. Långt borta. Tack för kommentaren, nu känns det bra. Om jag kunde skulle jag krama om er.

Ola bär också lite på den där konstiga sjukdomen som stavas formsvacka. Ett tecken på det är att hon skickar tester till mig om vilken ras jag skulle vara om jag var hund. Väldigt trevligt. Ola blev tydligen en engelsk bulldog. Själv blev jag en golden retriver.

Så karin om du har tråkigt på singapores flygplats. Gör det här.



 
Golden Retriver
Golden retrievern är en snäll och tillitsfull hund. Den är glad då den känner sig nyttig och tycker om att samarbeta. Den tycker mycket om att bära grejer i munnen och gör det mer än gärna när den ska hälsa. Detta är ett tecken på stolthet och glädje. Skulle föremålet den valt att bära vara olämpligt och matte eller husse påpekar detta kan den lätt bli ledsen och stött. Golden retrievern älskar vatten. Enligt rasbeskrivningen ska den vara lydig, intelligent och ha naturlig arbetslust. En golden är en stark hund som gärna drar pulka och jobbar fysiskt, men den är ingen direkt sprinter på löpbanan.

Formsvacka

Varför blir det alltid såhär. Varför är det alltid så att dom dagarna när man mest av allt bara vill lägga sig i sängen och somna om alltid är dom dagarna då man verkligen måste gå upp och ta tag i sitt liv. Jag orkar inte. Jag är trött. Jag är omotiverad. Jag är hungrig. Jag är trots att jag inte vill tänka på det arbetslös. Förmodligen är det väl just det som gör att jag just nu befinner mig i en väldigt djup personlig formsvacka och jag vet inte hur jag ska ta mig ur denna obotliga sjukdom som verkar bli värre och värre för varje dag som går.

Jag brukar vara bra på att peppa mig själv. Jag vet ju att jag är sjukt bra. På många saker. Men allt det här ovetandet och min egen oförmåga att ta tag i mig själv håller på att göra mig tokig. På riktigt. Det hjälper inte direkt att hela ens omgivning tjatar på en om att det kanske vore dags att hitta på något nu. Tiden går ju Johanna. Jaha? Jag trodde att den stod stilla? Rackarns.

Till min underbara Karin

Imorgon lämnar Karin oss. Vi har helatiden pratat om det som om det vore en evighet kvar. Nu är det en evighet kvar tills Karin kommer hem. Fyra långa månader. Sedan vi lärde känna varandra på lekis har  vi aldrig varit utan varandra så länge. Två veckor på sin höjd. Det känns redan tomt. Jättetomt. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig. På riktigt. Hur ska jag klara mig utan Karin? På något sätt måste det gå. Det kommer gå. Men jag kommer tänka på dig varje dag. Tur att inte Ola lämnar mig. Då hade jag stängt in mig tills ni kommit hem. Isolerat mig från allt eftersom allt skulle påmina om saker som vi gör tillsammans. Eftersom vi gör allt tillsammans. Som en familj. Och nu lämnar en familjemedlem oss.

Hur ska det bli med våra fikastunder i Olas kök. Vem ska sitta på din plats? Hur ska vi klara oss utan våra mysiga filmkvälllar, när vi äter paj i Olas soffa när Ola somnar mitt i filmen, ska jag sitta där själv då? Hur ska det bli när vi åker till fotbollsträningarna? Matcherna, tyngden på mittfältet? Vem ska vi gå och hälsa på i affären? Vem ska vara den smarta av oss och ta ansvar? Hjälpa oss när vi är helt förvirrade? Skratta åt våra dåliga skämt som vi inte ens förstår själva? Vem ska fylla ut det stora hål som kommer bli när du åker? Ingen. Som tur är kommer du tillbaka. Brun och fräsch. Snyggare än någonsin. Säkert med en snygg surfare.

Våran finaste Karin. Utan dig intet. Men vi ska försöka. Vi väntar på dig här hemma. Eller så kommer vi ner till thailand när vi inte står ut längre.

Du kommer ha det helt fantastiskt. Du kommer vara med om så mycket att du aldrig kommer vilja komma hem. Passa på att njuta. Ta massor med bilder. Ät konstiga saker. Prata med massor av spännande människor. Dansa tills svetten droppar. Och tänk på oss. Hamburgaren.

För vi ska tänka på dig.

Kärlek i massor till den underbaraste av dom underbara.

Jag saknar dig redan.

Pizzabagare i Branäs?

Passformsmodell på H&M eller skiduthyrare i Branäs? Vart tusan ligger Branäs? Varför finns det massor med jobb där? För att ingen vill jobba där? Förmodligen.

Min kloka far säger åt mig att inte ha bråttom.

Jag tror att han har rätt.

Han brukar ha det.

Dagsmet

Dagarna blandas ihop till en enda stor smet. Alla dagar känns likadant. Lördag hela veckan. Eller bara en sketen måndag.

På tisdag åker Karin. Fyra långa månader. Det kommer bli tomt. Vi kommer sakna dig. Massor massor.

Framförallt kommer vi sakna dina hills. Och dina söta lockar i luggen.

Haninge by night

Trevliga människor och god mat. Jag har haft en mysig kväll i det exotiska haninge med Karin. Jag har utbytt och lyssnat på spännande konversationer. Efter kvällen kan jag konstatera två saker. Nummer ett; man kan inte tycka om alla, hur mycket man än försöker, vissa personligheter orkar man bara inte med. Två; kaffe. Jag har försökt att dricka lite mer te men måste nog inse att efter en hel dag utan kaffe, med hemsk huvudvärk som resultat, jag är kaffeberoende. Så sant som det är sagt.

Efter en stor kopp kaffe känner jag mej dock inte så mycket bättre. Huvudvärken beror förmodligen på  annat också. Trötthet skulle jag gissa. Mina ben är trötta efter dagens match. Mina benhinnor gör ont och jag vill aldrig ta på mig mina fotbollsskor igen. Mina fötter är ömma. Och jag har just nu inget jobb. Det börjar kännas lite frustrerande nu. Efter bara en vecka. Det är jobbigt att inte veta vad man ska göra. Att inte få några pengar.

Positivt tänkande.

Det känns bra att Emanuel tänker på mej och frivilligt bjuder med mej på en killkväll med öl inne i stan. Det kanske är precis vad jag behöver. Stockholm. Öl. Killsnack. Killsnack med killar. Inte om killar.

Det kan funka.

Med lite tur.

Tre timmar och en blondin senare

Kära vänner. Ikväll har jag använt min tålmodiga sida. Jag skulle även vilja säga min estetiska sida, vad nu det har med det hela att göra. Jag har med lite hjälp av Karin slingat Olas hår. Jag kan nu konstatera en sak, jösses vad mycket hår människan har. Det tog aldrig slut. Jag satt i evigheter och pillade ut massa hår ur den där sexiga "slingmössan". Ola såg ut som en blandning mellan sångaren i The poodles och en barbiedocka som man har borstat håret på för mycket. En väldigt spännande syn. Jag har lite snygga bilder men jag antar att det inte skulle uppskattas om jag la upp dom här. Så tyvärr, ni får försöka tänka er hur snyggt det var. Efter timmar av hantverk blev Ola tillslut ännu blondare och fantastiskt tjusig. En riktig mumsbit. Passa er.

Jag vet inte om det var de starka kemikalierna i färgen eller något helt annat men Ola lyckades förutom att se sjukt snygg ut i sin mössa slänga ur sig några kommentarer om hur neongrå någon på tv var, hur man nu kan vara det, och att trestegshopparna faktiskt hoppar sjukt långt. Typ längre än en buss. Se där. 


Jag tackar för en härlig dag och ser fram emot en spännande kväll imorgon med kräftskiva och mysigt sällskap.

 

En varm thaikyckling och trevligt sällskap

Det känns i luften. Höst. Trots höst på ingång och ett ganska spännande väder kunde vi sitta ute och äta lunch idag. Det är så härligt att sitta på uteserveringar i goda vänners sällskap och prata strunt. Speciellt när man är med Ola och Janni i den förtjusande staden stockholm, på drottninggatan och sandy's. Vi borde snart få  stammiskort där. I alla fall en gratis latte då och då.
 
Nu sitter jag här hemma och gnuggar mina geniknölar över ett glas mousserande. Inte helt fel det heller. Det är ju trots allt fredag. 

Jag och Ola har varit ambitiösa och seriösa idag. För en gångs skull pratar vi inte bara utan gör någonting också. Det här ska inte rinna ut i sanden. Icke. Det här vill jag. Och Larsa och Nicke tror på oss. Det måste ju betyda någonting. 

Det ska nog lösa sig.
 


Målet är fortfarande luddigt men vi ser lite klarare

Tack Lady in brunt för att du hjälpte oss att hålla tummarna. Jag tror att det hjälpte. Massor. Plus att jag själv har gått hela dagen och bara tänkt positiva tankar. Och hållt tummarna. Förmodligen beror det även på den otroligt snygga bilden som vi tillslut enades om. Ola ville ha en bild med sniglar, hon sa det aldrig högt men jag kan efter år av vänskap läsa hennes tankar. Jag hade tänkt mig en bild tagen från stureplan.se. Tillslut tror jag nog att vi tog rätt bild. Bevisligen. Min kära far hade några teorier om vilka bilder vi borde skickat för att vara säkra på en plats. Jag tror att han vill att jag ska flytta hemifrån. Icke. Inte riktigt än.

Nu ska vi bara hålla tummarna ett litet tag till. Hoppas på att vi får precis som vi vill. Det vore ju så trevligt.

Jobbigt det där med jobb

Jag och Ola har i alla fall kommit fram till en viktig sak idag. Det är väldigt jobbigt att inte veta. Man kan bli helt tokig. Helt förvirrad. Och helt trött.

Om man bara kunde ana skulle det kännas lite lättare.

Men icke.

Mask eller inte mask, det är frågan

Jag och Ola filurar och funderar. Vilken bild ska man välja när man blir så otroligt snygg på alla? Vilken funkar bäst? Gapa eller inte gapa? Med eller utan kläder?

Ja jösses. Man kan verkligen undra.

Nu hoppas vi. Hoppas hoppas och hoppas. Och håller massor med tummar.


It's dancing time.

Snart tillbaka

Okej kära vänner. Jag är snart tillbaka på heltid. Datorn är fixad och jag ska ta tag i bloggandet.

Camilla, jag lovar.

Pöss.

Yogi och jobb.

Jag har upptäckt hur trevligt det kan vara med en kopp yogite på kvällarna. Man blir lagom varm i magen och det smakar mumsigt. Dessutom smakar det extra trevligt i min fina kopp som jar har köpt i min lilla affär där jag inte kommer jobba länge till. På måndag är jag mellan jobb. Inte arbetslös. Utan mellan jobb. Om man intalar sig tillräckligt mycket kan det nog funka.

Istället för att snåla och spara pengar tänker jag se till att den stora fina Lexingtonhandduken blir min innan jag slutar på lördag. Den skulle göra sig fin på en sandstrand någonstans vid medelhavet. Grekland kanske?

Jag pratade med min kära vän Cuba idag. Det är inte varje dag. Det visade sig att vi hade en ungefär lika stor livskris båda två. Vi kom fram till att det löser sig.  Det brukar ju göra det. Det måste helt enkelt göra det. Cuba skulle i alla fall börja på folkis igen. Se där. Det kan man ju också göra.

Det tar emot att nämna det här i bloggen, helst av allt vill jag inte tänka på det men det är oundvikligt. Snart lämnar Karin oss. Hon lämnar oss för australien, nya zeeland och thailand i fyra månader. Nedräkningen har börjat och nu är det bara en och en halv vecka kvar. Hur ska vi klara oss här hemma? Fyra långa månader. Cissi sa att det bara var ca 120 dagar. Lina valde att likna det med en tredjedel av året. Det är lång tid. Lång tid utan vår ena del.

Nog pratat om det.


Statusen för min pektå efter träningen: Funkar.

Mina män på J

Det är nu bevisat. Jag är svag för män som har ett namn som börjar på den fina bokstaven J. I alla fall i min skivsamling. John Legend. Jason Mraz. John Mayer. Och nu även Jamiroquai.

Fantastiskt bra.

Jag tror att jag är lite smått förälskad.

Status för pektån: På bättringsvägarna.

// J.

Pektå

Jag vet att många kanske finner det här äckligt. Att jag ens nämner det öppet så alla tvingas läsa det kan verka konstigt men jag måste få klaga lite. Gnälla. För det gör så nedrans ont.

Min "pektå" består av ett stort skavsår och en väldigt blå nagel som gör väldigt ont. Mitt fjantiga skavsår gjorde att jag bara kunde spela första halvlek. Min blånagel kommer förmodligen göra att jag inte kommer kunna spela på en vecka eller två. Superfjantigt.

Nya fotbollsskor vore kanske en bra investering.
 
Ett nytt jobb vore också ganska trevligt eftersom jag arbetar min sista vecka nu.


Ett nytt jobb och en ny pektå. Är det för mycket begärt?

Inte bitter

Haha okej. Jag är inte bitter. Inte på riktigt. Inte ens på låtsas om någon skulle tro det. Jag är inte bitter över att jag inte har Olindaläppar. Jag är inte bitter över att jag inte kan allting. Jag är absolut inte bitter över någon utebliven middag om det lät så. Jag är inte bitter över att vi faktiskt vann över ösmo idag. Kanske ingen höjdarmatch direkt. Verkligen inte. Men en vinst är en vinst. Okej, jag kanske var lite bitter igår över att kakorna tog slut. Men det är ju lite pinsamt att erkänna. Så jag håller det hemligt.

Nej jag är inte bitter. Det är helt fel. Men jag kanske har ätit taggtråd?


Hjälp jag kommer faktiskt inte ihåg?

När man inte har något bättre för sig och borde sova.

Kakor och mjölk är gott. Speciellt på natten när man inte bör äta det. Med lite Eric Clapton i bakgrunden är det extra mysigt. Då funkar det att vara ensam. Havreflarn och mellanmjölk med sällskap av Clapton. Känns som en trevlig kombo.

Jag känner för att somna på soffan. Det känns som en bra idé nu men säkert som en mindre bra idé imorn när jag vaknar och inser att jag ska spela match mot ömso. Jag har förträngt det. Även om jag har påmint alla i min närhet under kvällen att jag har en väldigt viktig match mot ösmo imorn. I detta nu försöker jag förtränga det. Om och om igen. 
 
Om jag tar en till kaka blir det nog bra. Vi säger så. Den sista. Rackarns.

Jag som ska vara duktig. En nyttig sportfåne. Det brast för cirkus femton år sedan. Så kan det gå.

Jag som försöker vara duktig i allt jag gör. Jag har varit duktig ikväll. Jag är imponerad. I och för sig har jag inte somnat på soffan än så mycket kan hända. Men jag ska vara skötsam. Jag har inte rört mobilen ikväll. Inte ett enda onödigt sms som jag behöver ångra imorn 39 minuter in i första halvlek. Känns bra. Bra jobbat Johanna. Inga självmål och några snygga frisparkar så ska vi nog klara det här. När blev jag två? Vi form? Det måste vara vinet som pratar, eller kakorna. Svårt att hålla koll på skillnaden. Jag får ont i kroppen bara av att tänka på morgondagens jobbigheter. Fotbollsmatch.

Emelies och Martins lägenhet var fin. Tänk att Emlut har blivit stor. Stadigt förhållande och lägenhet. Man ligger lite i lä. Jobb i stan. Det må jag säga. Du är bra Emelie. Nu hoppas jag att jag får komma och äta Martins lax eftersom en annan herre förmodligen tagit tillbaka inbjudan om köttbullar och vin. Det är okej. Jag försöker överleva. Det ska nog gå bra. Jag fösöker se det ur en mogen synvinkel. Hans förlust. Jag överlever.

Jag har ju Clapton. Han är också ganska trevlig. Tillsammans med kakor och mjölk. Det svänger i alla fall.
 
Tänk om man hade läppar som Olinda. Spännande. Då kanske man skulle bli bjuden på middag varje kväll. Eller kanske inte. Om man ändå visste.

Tänk om man visste allt. Tänk vad fantastiskt tråkigt allt skulle vara då. Inget spännande och klurigt att lära sig. Inga klurigheter. Allt skulle bara vara glasklart. Mindre kul.

Clapton goes blues just nu. Jag får lite Rytmus flashbacks. Vet inte om det är bra eller dåligt. Jag och Mikaela diskuterade det ikväll. Vad var egentligen Rytmus. Dagis för lite större barn med dyrare leksaker eller en bra och användbar utbildning. Vi kom nog inte fram till något svar. Förmodligen ligger sanningen någonstans däremellan. Så kan det vara.

Jag borde nog ta tag i mig själv och släpa mig härifrån innan jag får för mig att skriva saker som är helt opassande. Även om ni säkert skulle finna det väldigt intressant.

Tänk på mig imorn. Heja heja heja. Inga självmål.


Full fart framåt. Håll tätt bakåt.

Ett socialt liv

Det är inte bra för mig att vara ensam såhär mycket. Jag får för mycket tid att tänka på. I vanliga fall är det så mycket folk, ljud och rörelse här att man mer gärna flyr fältet till en mer avlägsen och ensam plats. Där det är tyst och man får vara för sig själv. Nu skulle jag göra vad somhelst för lite mer sällskap. Tv:n är trevlig men den svarar inte direkt på tilltal. Tyvärr. Reslutatet blir att jag bara hör mina egna tankar. Vilket börjar göra mig riktigt uttråkad. Inte för att jag på något sätt inte tycker om mig själv utan bara det att det vore trevligt med lite sällskap.

Igår kollade jag på Paradise Hotel maraton. Ni kanske förstår situationen.


Ikväll hoppas jag dock på lite mer sällskap. Jag ska få vara lite social och vistas i ett hem med mycket människor. Emelie och Martin har en liten inflyttningstillställning och jag känner på mej att det kommer bli kempegrejt. Kanske bör man ta med sig en stol? 


Vi ses bland flyttkartongerna! 

Att vara storasyster

En liten tankeställare. Till mig själv och andra. Syskon.

Tycker man att det är extra kul att diska andras disk och vika andras tvätt bara för att man är äldst? Är det en extra egenskap man får som storasyster? En extra disk/tvätt/städ gen.

Ibland kan man undra.

Vi överlevde

Vi överlevde. Men det tog fem dagar att återhämta sig. Örebro är en trevlig stad. Speciellt på kvällstid. Vi lyckades ta oss dit i saaben trots ett regnväder som tvingade oss att köra i 60km/h på motorvägen. Ola som satt i baksätet hörde inte ett ord av vad jag och Karin babblade om i framsätet på grund av saabens grymt starka motor och att vi var tvungna att ha nervevade rutor så att vi överhuvudtaget kunde andas frisk luft. Dessutom kunde vi inte stänga bakluckan men vi lyckades tillslut komma fram hela och ganska rena. Vi hade en mycket trevlig och spännande natt på stan. Vissa av oss är nog fortfarande lite vingliga. Men det var otroligt trevligt. Vi lyckades komma med på en vimmelbild. Fråga inte varför. Det kändes bra då. I örebro.


bild 


Idag är det ett år sedan jag vaknade med droppfot. Det bör kanske inte firas men i alla fall påpekas. Jag tycker att det är ganska fantastiskt att man lyckas. Förmodligen hade det med omständigheterna att göra. Ayia napa. Kanske? Det kan säkert hända på en trottoar i nynäs också. Säkert.

Mot äventyr i en "främmande" stad

Imorgon åker vi. Vi packar in oss i suupersaaben och åker på en liten helgtripp till Örebro. Om vi kommer hela vägen vill säga. Om vi inte är tillbaka på måndag hittar ni oss säkert någonstans längs med vägen. Med punktering eller liknande. Men jag och Ola har köpt havreflarn och karin vin så vi ska nog klara oss.

Lite miljöombyte ska bli trevligt och Örebro är en mysig stad. Där finns det massor av snygga människor. Man brukar ju säga att svenskar är snygga, jag tror att örebroarna höjer snittet. I alla fall vissa av dom. Sen är ju dialekten hemsk men överlag en trevlig stad. Vi har dessutom fått lov att bo på en väldigt behaglig adress nära stadskärnan i en mysig gul villa. Med studsmatta på tomten. Kan det bli annat än bra? Kempegrejt skulle jag vilja säga.

Så folk. I helgen får ni helt enkelt överleva utan eliten. Kan bli svårt, men snälla, försök.

På måndag vandrar vi på nynäs gator igen. Vi ses då!

Från oss alla, till er alla...


None

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0