Bra Back

Det finns personer som alltid får en på bra humör. Som säger och gör snälla saker som får en att känna sig bra. Ida och Marie är helt fantastiskt bra på det. Förmodligen för att ni är mina favoritbackar. Bra back.

Jag tror att det här har varit äventyrens helg. Det har också varit en väldigt trevlig Ola och Johanna helg. Vi har gjort mycket trevliga saker. Det brukar vi ju i och för sig alltid göra men vissa helger är lite bättre än andra. Och den här helgen har varit tipp topp. Även om vi mått lite sådär idag. Men det var det värt.

Ibland förundras jag av exotiska nynäshamn. Vissa dagar känns det som om man känner allt och alla. Säg vilket namn somhelst och man vet vem det är. Eller känner någon som jobbar med någon som. Bla bla bla. Därför blir jag lika chockad varje gång man går ut i nynäs och ser människor som man aldrig sett förut. Totala främlingar. Instoppade bland allt annat random folk som man alltid är bästa kompis med efter för många glas vin.

Jag fick ett samtal från Karin idag. Hon lever! Hon mår bra. Hon ser och upplever spännande saker. Hon svettas i värmen men klagar inte. Bra där köttet.


Ny vecka. Nya äventyr.

Spännande.


Kommentarer
back

marie?! fan va vi e bra alltså;)

säger ju de, du och ola känner till hela nynäs! Dags att starta en hemsida där ni skriver ner allt ni vet om allt & alla:D fy vad hemsk egentligen;D

Karin har de gött hon =)

2008-08-31 @ 23:45:49
ems

sötnos! tycker det var riktigt hett med svart hår ;) you can doooo it.. have u seen the koncinumtransfunctioner?

2008-09-01 @ 09:06:25
O

black beauty!

2008-09-01 @ 11:47:45
m

Backprat med fina ord. Tack tack. =) Johanna du är ju du som håller reda på oss det är därför vi måste vara så vänliga. Idag blir de svett me hempafys. HOAbadolo. Bra att du uppdaterar om karins stadier i de främmande länderna. Fortsätt så. TJO

2008-09-01 @ 14:57:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0