Tänk tänk tänk

Panik över packningen till Gotland. Fotbollsstrumpor..shorts...underställ...benskydd...

Tillbakatänk

Läste några av mina gamla inlägg, från förra året. Är det någon av rytmusfolket som läser min blogg som kommer ihåg när mysmoster sa att hon ville vara en vilde? Jag kommer ihåg hur kul vi tyckte att det var då, men nu kommer jag inte ihåg när, var och hur hon sa det.

Jag läste om när jag och Desireé upptäckte hängselbikinin och köpte cider på götgatsbacken.

Tiden går så sjukt fort att man inte vet om det är härligt eller läskigt.

Och på tre vänder vi ryggen till allihopa...

Okej, den här bilden är roligare i sin naturliga storlek, men för att visa lite respekt mot camilla som inte gör den mest charmiga minen på den här bilden väljer jag att vara en snäll vän och har en något förminskad version.




Underbara knäppisar ♥

"Den Lysande"

Jag kunde inte låta bli att göra testet som Maj hade på sin blogg.


Balder, "Den lysande"

Balder var Odens enda barn med sin hustru Frigg, och Asgårds arvtagare. Han var den vackraste, ljusaste och vänligaste av gudarna och helt felfri. Han bodde i huset Breidablick med sin hustru Nanna och deras son Forsete, som var rättvisans gud. Balder tyckte om att segla och han hade en båt som hette Ringhorne. Balder älskades av alla utom Loke, som genom sin list såg till att Balder dödades genom en olyckshändelse. Efter Ragnarök återuppstod Balder och tog Odens plats som härskare av kosmos.


Exotiskt.

Ljsidanlskdunaljsufgejejndsueklw

Försök förstå det där om du kan. Det är ett hemligt språk. Utformat av snigeln som bor under din dörrmatta. Eller snarare bodde, han är nog ganska mosad nu.

Snigel hit och snigel dit. Bubbel upp och bubbel ner.

Gårdagen kan sammanfattas med några små ord i stil med:

God mat och trevligt sällskap.
Lagom, eller möjligtvis något för hög alkoholhalt.
Jag har aldrig...
Gröndalshallens mittcirkel.
Inflyttningsfest.
Nattliga promenader med sång
Festers.
Jisses.


Gotland med härliga babes i sommar. Jag ser fram emot det. BokaBokaboka.

SmÄrta

Jag har på något exotiskt sätt lyckats få benhinneinflamation. Avbruten match och mycket smärta. Jobbigt. Nog sagt om det.

Ikväll ska jag på äventyr med Ola. I nynäs.

Mumma.


 

En dag som denna

Idag är en sån dag då man bara vill tänka tillbaka på roliga saker och minnas. Jag och Desireé har varit med om ganska mycket roliga saker. Därför tänker jag lägga upp lite bilder på två extremt SNYGGA babes. Öhhh?


     

       

  






Rixfm med kallt kaffe

Andreas Johnson för andra gången på mindre än en timme...och så blandar vi upp med lite idol Erik och Idol Markus. Äsch, vad tusan, Daniel Lindström funkar väl fortfarande? Vi slänger in honom mellan BWO och Emilias nya huvudvärkslåt. "Bäst musik just nu! RIXFM"  Jobbig övertrevlig radiopratare som låter överdrivet hurtig och pigg "Åhh vad jag älskar mitt jobb"  Håll tyst nångång för tusan. Jag bryr mig inte om vilket te som är ditt favorit te. Dessutom har mitt kaffe blivit kallt.

Man kan ju undra varför man lyssnar på radiokanaler som man helst av allt bara vill spola ner i toaletten. Som man egentligen får stora utslag och eksem av att lyssna på. I mitt fall handlar det om lathet. Jag orkar inte byta radiokanal när rixmorronzoo är slut. Av någon anledning uppskattar jag deras dåliga humor och ständiga småknabb mellan varandra. Men när det väl är slut orkar jag aldrig ta mig till radion för att stänga av eller byta radiokanal. Höjden av lathet. Då får man skylla sig själv när man tappar öronen när man hör Martin stenmarck för sjunde gången samma dag. 

"Det här är Roger, Titti och Fylking sverige" 

Hiv smittar inte genom kyssar

Efter lite efterforskning kan jag nu berätta för min läskiga handledare och för alla er andra som också är nyfikna på om hiv smittar genom kyssar och meddela att Nej! Hiv smittar inte genom kyssar. Man kan inte heller bli smittad av att krama eller dricka ur samma glas, eller som i det här fallet, dricka ur samma tekopp, som en hivsmittad person. Man behöver inte heller oroa sig för att bli smittad när man använder samma toalett som en hivsmittad person eller simmar i samma bassäng eller sitter på samma bänk i bastun.
 
Man behöver alltså inte vara rädd för att bli smittad när man umgås med en hivsmittad person. Punkt.

Om man kanske skulle ta sig en kopp kaffe? Mumma.

"Smittar hiv genom kyssar"

I lärarnas fikarum när den läskiga handledaren plötsligt slänger ur sig en jobbig fråga...

"...och om det är något du undrar över är det ju bara att du mejlar...(kort paus)..och just det, smittar hiv genom kyssar? höhö"

Av någon exotisk anledning upplevde jag den frågan som extremt pinsam och min ansiktsfärg blev inte tomatröd utan snarare blodröd inom loppet av bara några sekunder. Det pinsamaste var ju att den läskiga handledaren såg det, ja det var ju inte så svårt att missa, så han tyckte också att det blev pinsamt och allt slutade bara helt tokigt. Där satt jag röd som en jag vet inte vad i ansiktet och han tyckte säkert att det var minst lika pinsamt som jag. När han helt plötsligt börjar förklara.

"Joo, hehe för jag och min tjejkompis skojade lite häromdan, hehe, hon drack ur min tekopp och då skojade jag med henne och sa typ höhö nu kanske du blir smittad av hiv."

Självklart borde jag veta om hiv smittar genom kyssar eftersom allt jag gjort den senaste veckan är att läsa om de olika smittvägarna inom hiv/aids för att det där jäkla grovmanuset skulle bli klart. Men självklart fick jag hjärnsläpp och blev ännu rödare. Jag fick ta av mig halsduken för att jag var så varm, samtidigt som jag skulle försöka förklara att chansen att man blir smittat genom kyssar är extremt liten.

"Ehh...det har ju med slemhinnor och..ehh.. kroppsvätskor att göra och man har ju både och i munnen men chansen är väldigt liten, den är jätteliten även vid se..ehh andra tillfällen också så chansen att det ska smitta genom kyssar är väldigt liten. Men jag ska kolla upp det..hehe.."

Fy tusan. Jag sprang därifrån, eller nästan i alla fall. Egentligen var ju inte frågan så konstig men den blev obehaglig eftersom det var den obehagliga handledaren som frågade. Nej usch, jag har ingen lust att träffa honom på ett tag. Dessutom tror jag att jag glömde mina vantar nere i fikarummet men det fanns inte en chans att jag skulle gå ner där igen och hämta dom. Inte så länge han var där i alla fall.  

Begrundar

Jag sitter här dagen efter och begrundar. Som vanligt kommer jag fram till att alkohol inte är bra. Eller jo, i måttliga mängder. Varför måste det förstöra hela ens omdöme och göra så att man beter sig som en 4-åring? Eller varför kan man inte tänka efter lite mer innan så att man slipper ångra sig efter? Varför lär man sig aldrig. Varför lär jag mig aldrig. Klantiga flicka. Om jag bara hade skärpt till mig den här gången. Men icke. Jag får skylla mig själv.

Varför kan jag aldrig vara tyst?!

Det kan man undra.

Bakisdag

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår. Vi som skulle gå hem till Karin och mysa i hennes soffa. Fast egentligen skulle vi ju gå på bio? Det ryckte i benen när vi satt hos Karin så vi bestämde oss för att gå till Festers istället. Vad hände med grejen att jag inte skulle gå ut i nynäs? Hur som helst så var det grymt kul. Gunnar och Elin var med också. Härligt härligt. (Maj, du vet vem va där!!) Men det är fasiken läskigt att gå ut i nynäs, man vet aldrig vem man träffar på. Vi nämner inga namn men min granne var där med sitt innebandylag. Hmpf och host, smisk på rumpan. Fru och två barn? Ajjabajja. Kort och gott underbart härligt att bli mysigt salongsberusad på heineken och dansa som en tok med ola och dom andra. Don't chaaa på er. Olala din busunge.

Nu väntar religionsarbetet. Det ska nog gå vägen. Pepp pepp.


Jag tror att jag skrämde iväg han med stort A igår. Så kan det gå.



.Up and down.

Mobilen i toan

Fick precis den här snygga bilden av Ola. Antar att det var precis efter att jag tappat mobilen i toan.

Mobilen i toan


Hur lyckas man?

Living for the city

Det rycker i benen. Helst av allt vill jag bara hoppa upp och ner och dansa som en tok. Men jag har redan gjort det och om jag gör det igen kommer jag sluta som en stor svettpöl. Inte så attraktivt.

195 kr fattigare men en "Stevie Wonder the definitive collection" rikare. Nu har jag lyssnat på Sign sealed delivered så många gånger att jag tappat räkningen. Bara en sista gång. En gång till bara.

Planerna inför kvällen är fortfarande luddiga. Bio? Utgång? Stan blir det nog i alla fall. Tusan vad sugen jag är på partaj. Vad säger folket om Festers? Huuaa.

Just do it. 

  


Visst är vi lika jag och Stevie

Mumma!

Okej, det här är ett nödvändigt inlägg. Det här måste spanas in för alla Måns Zelmerlöw Fans. Fast jag antar att ni redan har koll på det om ni är trogna beundrare. Men jag måste bara.
 
Spana in det här eller det här.

Jag kan inte låta bli att tycka att hans gayiga dans är bra!

och för olas skull, kolla den här olalaa.

Mumma.

Var det gott?

Olas hund har fått skabb. Jag vet att det inte är kul. Men jag måste få skriva om det. Internt. Ola är rädd att hon ska bli smittad. Tänk om du blir fläckig Ola? Okej slut med dåliga skämt. Det är faktiskt inte kul. Faktiskt inte Johanna. 

Idag var en bra dag för Johannapanna. Egentligen hände det inte så mycket men fredagar är ju liksom fredagar. 

Kingston town med UB40 är fasiken underbart bra. Jag vet inte om det är tantvarning på mig eller om det till och med är gubbvarning? Förutom att digga UB40 så måste jag få mitt kvällskaffe för att kunna sova. Men som Desireé sa, jag har ju redan hemmafruknuten. TantJohanna. 

Såhär va, jag är sugen. Sugen på att partaja. Massor. Men just nu räcker inte tiden till för bakisdagar. Den tiden måste ägnas åt annat. (Läs religionsarbete)  

Jag ska baske mig ha partaj här hemma. Nu. Med mig själv. Yeeaaah!


"Here I am baby...sign, sealed, delivered"

Allt och ingenting

Jag känner mig lugn som en filbunke. Jag är glad också. Glad och faktiskt riktigt härligt glad. Vet inte om det beror på att det är sol ute och att jag har börjat inbilla mig att det är vår? Kan vara så. Förmodligen är det så.

Jag kan inte låta bli att pilla på min studentmössa, eller mina studentmössor eftersom jag som sagt av någon konstig anledninga har lyckats få två stycken. Michaela trodde att det berodde på att jag har en förmåga att tappa och kladda ner saker. Hon nämnde något om en tappad mobil i toaletten. Jag har inte en aning om vad hon pratar om. Tralalalaaa. Skulle jag vara i behov av två mössor? Knappast.

Det är sökningsveckor på rytmus och det är en ganska exotiskt upplevelse. Musiklektioner som är inställda och lärare som är mer förvirrade än vanligt, om nu det är möjligt? Ettor som upplever sin första sökningsvecka och tvåorna som kaxar till sig och tror att dom är något. "Den där saxofonisten har verkligen inspirerat mig". Tyst din dumma illaluktande tvåa som följer efter cuba. Du vet inte vad du snackar om och om du nu är så inspirerad hur kan det komma sig att du tror att du har kommit in på gitarr? Herregud. Dessa tvåor. Treorna försöker mest undvika allt som har med skolan att göra. Jobbigt med mycket folk som är ivägen och tar plats, jobbigt med jobbiga tvåor och framförallt trist när musiklektionerna som är de enda roliga lektionerna är inställda. Fast det betyder att det flesta treorna är lediga så njaa. Kanske bryr vi oss inte så mycket. Studenten studenten studenten. Vit klännig vita skor? Får man ha mösntrat? Men vadå, svart då, det är ju min favoritfärg? Nähe, inte. Skit.


Igår fick jag tillbaka min Kafkanovell. Mvg-. Jag är nöjd.  

Hemskt

Varje dag smittas ca 14 000 människor av hiv. Det är ca en person var sjätte sekund. så undertiden jag har skrivit det här har ca 3 människor smittats av hiv.
 
Är inte det ganska sjukt?

Student 2007

Idag kom våra studentmössor! Av någon exotiskt anledningen lyckades jag dessutom få två. Jag tror att abc-gruppen kände att jag behöver dubbel inspiration för att orka fram till studenten. Det är inte långt kvar nu. Idag om tre månader är jag fri som en fågel. Säkert väldigt bakis också. Känns som om vi går en härlig vår till mötes med massor av studentskivor och annat sköj!

Det blir en lång natt inatt.

Jag smider planer...

Just nu måste jag bara skriva av mig lite. Skriva om det som först dyker upp i huvudet men jag planerar för ett smörigt "Johanna är besatt av idol-pojkar" inlägg senare. 

Det spritter i mina ben, eller snarare i hela min kropp! Jag vill träna, men istället sitter jag här och måste skriva projektarbete. Min fotbollsträning börjar om 20 minuter. Jag vill jag vill jag vill. Jag måste få springa av mig. Jag har massor av energi som måste ut och tankar som måste försvinna eller i alla fall för en stund ta en liten paus. När man tränar behöver man verkligen inte tänka på någonting annat än att sparka på bollen , umgås och ha kul med resten av folket. Nu låter jag säkert både fjantig, töntig och dramatisk på samma gång men jag vet inte vad jag skulle göra utan fotbollen. Det är så grymt kul och för varje träning som går blir det fasiken bara roligare och roligare. Träningslägret på Gotland kommer bli tokigt. Vi får se om Erica tar med babyoljan. Ola, det är skönt att du är tillbaka. 

Idag är det två månader kvar tills jag blir 19 små år och tre månader kvar tills vi tar studenten. Mössorna kom idag så imorn hoppas vi på mössutdelning. Gaah! 

Vi var på zenbuddhistiskt center idag. Spännande. Vi fick meditera. Måste dock säga att det här med buddhism känns klurigt och ganska luddigt. 

Elin klarade teoriprovet och nu måste jag verkligen boka en tid för prov. Synd bara att min supersaab har pajjat och i värsta fall måste skrotas. Jag känner att jag upplever en av mina bästa stunder i livet just nu. Eller kanske inte.
 
Jag fick gult kort i söndags. 

Okej nu har massvis med onödig och tråkig iformation tilldelats till alla som orkat läsa.

Onödig blogg och onödigt inlägg.

John Legend

Jag får rysningar. Av välbehag. Jäklarns vad bra han är.

- It don't have to change -

Jag sitter här eller går omkring...

...och grubblar och funderar över tusen ting. Just nu grubblar jag mer än på länge. På väldigt länge. Det är som om det sitter en liten människa i min hjärna och fyller på mitt huvud med sina  tankar också. Tankar i massor om allt och ingenting snurrar runt runt runt i mitt lilla huvud som i en sån där tombola. Jag vet inte riktigt vad dom kommer ifrån men jag antar att det är en kombination av ångesten av vad jag ska hitta på efter studenten och ångesten över allt som måste göras innan studenten och framförallt den närmsta månaden. Jag förstår inte hur jag ska hinna med mitt liv. Men det löser sig.

Det gör det ju alltid.

FC Djursholms united

Jag vill inte vara ond, men jag måste få spy lite galla på en viss typ av människor. Idag vill jag gnälla lite extra mycket på "jag tror att jag är lite bättre än er andra, jag springer lite snabbare, dribblar av er när jag blundar och spelar fotboll med smink" typen. Det finns en sån i varje lag. Oftast spelar dom på topp. Eller inte oftast, dom spelar alltid på topp. Sådana spelare ger mig utslag och eksem över hela kroppen. De får mej att utsöndra en känsla som gör att jag bara vill sparka dom i baken isället för på bollen. Gaah. Det värsta är att dom där spelarna skulle aldrig klara sig utan resten av sitt lag. Ett helt lag med  "Jag tror att jag är lite bättre än er andra, jag springer lite snabbare, dribblar av er när jag blundar och spelar fotboll med smink"  typer skulle aldrig kunna vinna för allt för ofta bygger den personens "braighet" på att någon annan gör förarbetet och sen slår den perfeka passningen så att "Jag springer lite snabbare..."  typen kan få springa 10 meter och göra sitt mål och vinna första platsen på listan av säsongens målskyttar.

Sånna finns det alltid. Men inte i mitt lag. Där är alla underbara.

Idag spelade vi mot FC Djursholms united. Vi vann med 2-1. Det var exotiskt. och ja, Gunnar, det var vi som vinkade i bilen.

Truddiiiluttaa

Alltså såhär va. Jag ba, och hon ba och så sa han baa att liksom hallå. Och då fattade ju jag inget baaa. Men hon ba brydde sig inte. Asså jäkla Ko.


Jag tror att jag har blivit en melodifestivalnörd. Jag tycker seriöst att det är grymt kul. Men säg inte det till någon.

Heja ARK!

Och då BAA!!!

Skydda dig

Sitter som sagt här med mitt projektarbete och skriver om hiv/aids. Otroligt intressant. Kanske. Blev väldigt inspirerad att föra detta vidare. Så ha det här som en komihåg lapp i fickan!

Så här skyddar du dig från hiv:
  • Använd alltid kondom då penis förs in i slidan, munnen eller ändtarmen. Kondomen måste sitta på under hela samlaget.
  • Om du slickar en tjejs könsorgan ska du skydda din mun och hennes könsorgan med t.ex. en uppklippt kondom.
  • Om du delar sexleksaker med någon ska ni rengöra dem noggrant.
  • Skydda ögonen mot spermastänk och slidans utsöndringar.
  • Om du är sprutnarkoman skall du aldrig dela sprutor med andra.

Haha jag älskar formuleringarna. "Kondomen måste sitta på under hela samlaget"

Bara för att...

Den är så grymt kul.

Purple rain

I väntan på drömprinsen...

Sitter jag här och skriver på mitt projektarbete. Inte för att det finns någon drömprins som ska komma och inte vet jag vem det är heller för den delen så det blir till att skriva projektarbete och vänta. Vänta vänta och vänta. Men nångång måste han ju infinna sig. Det tar bara lite tid. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Snart kommer han komma ridande på sin vita häst, eller i det här fallet i sin sportbil. Förhoppningsvis kommer han ha mitt projektarbete klart, viftandes med i högsta hugg och det kommer inte vara någon kortärmad skjorta där inte. 

Verklish not.  

Symaskin

Jag har gjort en sak som jag inte tror att så många andra har gjort. En sån sak som man tror aldrig händer på riktigt men som lärare alltid tjatar om fast att man tycker att det är helt i onödan. För det händer ju ändå aldrig någon. I alla fall inte mig. Den här gången hände det dock mig. Jag har sytt mig genom fingret. Rakt igenom vänster pekfinger. På symaskin. Jag kommer inte ihåg hur det kändes, mest att det såg helt tokigt ut. Att nålen gick rakt igenom nageln och ut på andra sidan. Tråden som var vit från början blev röd av blod. Jag blev "kändis" på skolan i några dagar och symaskinen som jag sytt mig med blev kallad "otursmaskinen". Det här var i sjuan så det är ett tag sen. Men ibland händer saker som man inte tror ska hända. Sjuka grejer.  

Toni&Guy och tandläkarbesök

Nu händer det grejer, och det är baske mig på tiden. Idag var jag och bokade tid på Toni&Guy så den 23 mars smäller det. Som sagt verkligen på tiden. Jag tänker inte berätta hur längesen det var jag klippte mig senast, men som sagt, det är dags för klippning.

Idag har varit en dag full med  vuxenpoäng. För att avbryta mig själv lite, innan vi kommer till vuxenpoängen, på vägen till Toni&Guy mötte jag Eva och Efva på gatan. Alltså Eva Dahlgren och Efva Attling. En liten parantes bara. Tyckte att det var värt att nämna. Mitt på hornsgatan kom dom bara där. Attling hade solglasögon på sig. I regn? Alla har vi våra små fixidéer. Vuxenpoäng var det. Imorse hade jag körlektion, det gick fint och jag fick till och med fylla på med luft i däcket. Det ni. Här gör vi framsteg. Nästa vuxenpoäng är att jag tog tag i min hårklippning efter en lång tid då jag bara gått och pratat om det. Vuxet att ta beslut. Innan jag gick till tandläkaren var jag på banken och fixade med lite grejer och det är rejält med vuxenpoäng. Nästan dubbla. Sist men inte minst var jag hos tandläkaren. Om det kan räknas som vuxenpoäng kan ju i och för sig diskuteras men jag väljer att det räknas som det. Även om man går till tandläkaren från det att man får sina första tänder. Vet inte om dammsugandet här hemma ikväll också tar en plats på vuxenpoänglistan?   


Cribs

Vissa kändisar i Mtv Cribs har syndigt stora hus. Synd bara att vissa har så gräsligt dålig smak när det gäller inredning att dom sabbar hela huset. Det var bara det jag ville få sagt.

Big Nooo nooo

Jag kan inte förstå. För mig är det helt ofattbart hur man kan tycka att det är snyggt med kortärmade skjortor på killar. Det är det värsta som finns. Jag kan inte ens tolerera en rutig kortärmad i snygga färger. Aldrig. Det går helt bort för mig. Ingen passar i det. Det spelar ingen roll om självaste Adam Brody skulle komma springande med en sån, det är fortfarande det värsta jag vet. Skitfult enligt mig. Andra får gärna tycka att det är snyggt men jag kommer stå fast vid att det är det hemskaste som finns. En vanlig skjorta med uppvikta ärmar gillar jag dock skarpt. Speciellt på sommaren med brunbrända armar. Mumma. Men ingen mönstrad. Jag är kräsen. Ta inte åt er pojkar, jag är bara en dum "liten" flicka som tycker väldigt mycket men som inte är så mycket bättre själv, men kortärmade skjortor är tyvärr det töntigaste och fulaste jag vet på killar. That's it. Nu är ordet fritt.


Ola, jag vet att vi har delade meningar här.




Åh fy tusan

Små lätta moln

Jag har ont i precis hela kroppen. Överallt. Jag kan i princip inte röra mig. Trappor är värst, då viker sig benen. Vanligtvis brukar jag tycka om att ha träningsvärk men just nu är det bara smärtsamt. En extrem smärta. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorn. Usch, det här är fotbollens baksida, och att öva "en mot en situationer" Jag hatar det.

Bara för att jag måste tänka lite positivt, ha något att se fram emot i detta mörker av skolarbete så tänker jag lägga upp lite bilder från hotellet vi ska bo på i Ayia Napa. Spana in det här. Rosa pool på natten, slå det om ni kan. Jag har en känsla av att det här inte kan bli annat än sjukt kul. Ojojoj vad jag längtar.

Bar   Bar

Ohh my goooodiiee!!

Några dagar senare...

Eftersom blogg.se har motarbetat mig i några dagar nu så har uppdateringen inte varit den bästa. Jag knäfaller och ber om ursäkt. Även om ingen bryr sig. "Hallå!! Jag är tillbaka!! Ingen som har saknat mej? Nähe..." 

Det blir visst inte roligare än så. 

Dock måste jag få berätta hur sjukt kul jag hade i lördags. Det var längesen jag hade så kul med så mycket trevligt folk omkring mig. Tessans födelsedag skulle firas och jag tycker synd om alla som inte var med. Specielt Karin och Emelie. Grymt kul. Även om jag tappade mammas mobil i tessans toalett. Men den funkar finfint nu. Perfa. Festers var kul även om jag inte diggar att gå ut i nynäs till 100% så gjorde sällskapet att det var värt varenda litet öre i inträde. 
Rutiga skjortor och danser med statyer. Bilmekar och en Granis. Underbart kul. 

Babyrosa nagellack

Jag är trött. Trött på det mesta. Trött på att mitt kaffe är kallt, trött på att mitt hår är en stor rishög som måste klippas, men mest av allt är jag trött på alla måsten. Den som inte orkar läsa om mitt klagande kan sluta här och nu för det här inlägget kommer bli en enda stor klagan.

Jag är trött på att behöva göra saker som jag inte vill. Trött som tusan. Jag är trött på att behöva använda hela mitt lov till att plugga när allt jag egentligen vill och behöver är att vila och ta det lugnt. Göra sånt som jag blir glad av. Att skriva en utredande text om aborter är inte en sak som jag prioriterar högt på listan "Sånt som gör mig glad" Inatt kollade jag på One tree hill till halv fem. Sånt gör mig glad. Eller kanske inte glad men jag slipper tänka på allt jobbigt skolarbete som måste göras. Eller att jag borde ta mig ut och springa eftersom jag inte tränat på två veckor. Inte bra. Jag hatar att jag har nått den gränsen att jag skiter i allt istället för att ta tag i nått. Det är så mycket just nu att jag inte vet vart jag ska börja.  Högen med skolarbete vara växer samtidigt som jag bara står brevid och ser på medan mina betyg rasar ner mot IG snåret. Jag förstår inte hur jag ska orka. Viljan finns inte, motivationen finns inte men framförallt så finns det ingen ork. Jag är bara så trött.

På allt.

bloggpunktse

Ibland hatar jag blogg.se. Idag är en sån dag. Varför ska dom krångla hela tiden. Alltid alltid alltid.

Det är inte ens någon idé att försöka skriva ihop nått fyndigt eftersom det ändå inte vill fungera.

Blä på bloggpunktse

Bjursås och Östra realisar

Igår vad jag på äventyr i Bjursås. Över dagen. På snowboard. Med trevligt sällskap.

Kort och gott mysigt, spännande och sköjigt. Det som drog ner mitt humör lite, ytterst lite dock, var de töntiga östra real pojkarna + flickan som satt längst bak i bussen. För att citera Desireé, "Skrattar bäst som skrattar sist" Det är allt jag har att säga. En sak förstår jag bara inte, varför kletar man ner hela facet med lager av smink när man ska ut i skidbacken så att man ser ut som en felbakad chokladboll som istället för att ligga i "glasdisken" på nått fik har letat sig ut i skidbacken? För mig är det helt oförståeligt.

Nu är Ayia Napa bokat också! Woho! Det här kommer bli sjukt kul!

Nu ska jag äta Ben & Jerry's glass och plugga psykologi. Härligt värre en fredagkväll.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0