Afterski när den är som bäst

Igår var det bransjeafterski här i Hemsedal. Det betyder att alla som jobbar här i byn går bananas på afterskin klockan fyra. Om man är ledig och har vart i backen har man förmodligen börjat dricka öl och andra alkoholhaltiga drycker redan klockan elva.

Jag och Ola var lediga. Efter två åk i backen begav vi oss upp till skarsnuten för en "hot apple". Varm äppeljuice med xante. Mums mums. Eftersom Christian agerade bartender och resten av gänget dök upp en halvtimme senare slutade det såklart inte där. Efter ett antal glas med bland annat rödvin, drinkar och shots var vi lagom runda under fötterna för att börja bege oss ner mot den riktiga afterskin. Jag försökte övertala Herman att det bästa vore att ta liften ner men Herman tyckte att det skulle gå alldeles utmärkt att åka ner. Så ja kära vänner. Ola var klok nog att åka bil ner med brädan i baksätet men jag spännde på mig brädan och åkte med grabbarna ner. Efter första svängen låg jag i snön. Som en snöboll. Jag vet mamma, man ska inte åka bräda i onyktert tillstånd men inga ben brutna.

Klockan sju dansade folk på borden på Stavkroa till Lena ph:s det gör ont och drack öl direkt ur kannor. Klockan åtta kände jag mig nöjd och åkte hem. Tänk om alla festkvällar kunde börja klockan två på dan och sluta åtta på kvällen, då skulle det aldrig vara jobbigt att jobba frulle.

Vi lever som sagt loppan här i Hemse. Precis som man ska.

Ikväll ska vi göra av med pengar som vi inte har på middag på Fossheim med lite trevliga människor.

Hastigt och lustigt

Full fart i Hemsedal.  

Jösses vilket drag vi har haft här i hemse dom senaste dagarna. Massor av folk och massor av fest och alkohol. Massor av spännande saker som har hänt och skvaller i massor. Underbart och härligt. Dessutom skiner solen fortfarande.

Sara och Kristina har besökt oss. Vi har hunnit med en hel del. Det har varit mycket folk och prylar i hyblet, rörigt och stökigt. Diverse saker överallt men det har funkat finfint. Sara och Kristina fyllde på vårat vinförråd så ett tag hade vi 18 liter vin i lilla hyblet och vi har hunnit dricka upp några liter under deras vistelse vilket har resulterat i två mycket spännande utekvällar. Dom lämnade oss precis för underbara stockholm men vi ska nog klara oss här i norgeland.

I lördags gick jag och Tom bananas på fjellbekks dansgolv. Imorgon är det hiphop hooray dags och jag känner på mej att det kommer rycka i dansnerverna igen. Alex försöker hålla sig till en vit månad, något som jag också kanske borde testa men vi har det ju så roligt. Man lever ju bara en gång och det är redan mars. Hua.

Idag lämnar Josefine oss. Hon ska hem till kära götet i en månad för att ladda batterierna och bli lite motiverad. Jösses vad jag kommer sakna henne. Men hon kommer tillbaka. Om en månad.


   

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0