Bloggutseende

Jag vill göra som min blogg. Förnya utseéndet. Måste man betala för att kunna ändra bloggen och göra egna bakgrunder och sånt med egna bilder? måste man uppgradera sitt medlemsskap från bas till nästa nivå? Jag fattar ingenting. Vore toppen om någon som har lite mer koll än mig ville hjälpta till =) Vore som sagt kul att göra bloggen lite mer personlig.

Nej, om man skulle ta och gå och lägga sig. Jobba imorn och sen mys hemma hos ola. Det blir härligt.
Ska försöka hinna med en runda på stan och hitta någon liten spännande överraskning till Desireé.

Puss och hej leverpastej!
 

En helt vanliga NuKo torsdag.

Torsdag. Härligt. Fredag imorgon. Snart studiebidrag och mer pengar på kortet. Desireé har blivit 18 och nu planerar vi utgång nästa lördag. Tötten, ska du med? Nu jäklar ska här drickas billiga shots. 

Martin blir nerslagen av emelie och vi börjar naturkunskapen om en minut. Fasiken nu blir jag sen för andra gången idag. Inte poppis. 

"Slicka Lars Flint" UhhääÄ!!

Söt brevbärare

idag åkt jag bil till skolan med far. Det var mysigt. Sen fick jag åka hiss med en jättesöt brevbärare. Det var också mysigt. 

Nu ska jag ha svenska c, det är i och för sig mindre mysigt. Känner att det här dagen kan bli ganska bra. Ingen arl med bengan. 

Ny jacka.

Har nu inhandlat en ny jacka. Det blev en trenchcoat. Svart från hm modell längre. Ner till knäna. Det känns bra, hoppas verkligen att det känns lika bra sen. Hade egentligen velat ha lite smakråd av några nära och kära men jag orkar inte leta längre och jag behöver en jacka. Nu kör vi på den här.

Ola jag ska försöka.

Jag såg Tore från FCZ på tv. Han är bara för härlig. Hans sätt att att prata och hans ordval. Han är helt enkelt för go.

Jag sitter här och har linte ångest över mitt projektarbete. Jag har inte en aning om vad jag ska göra. En bok? det var ett ganska bra förslag men om vad? Jag behöver tips och hjälp, och det snart så snälla hjälp!

Dags att sova. Imorn är en ny dag. Härligt.



Haha, lika som bär, typ.

Vart hittar jag en jacka??

Jag behöver en jacka. Nu. Efter mitt klantande och jacktappande så måste jag verkligen köpa en ny. Men jag vill ha en höstjacka. Inte en vinterjacka. Det verkar som om det bara finns vinterjackor i affärerna? jag vill ha en som inte är för tunn och inte för tjock. Kan någon hjälpa mig??  

Ladies night

En sak är i alla fall säker, Martin Stenmarck kan verkligen sjunga. Ojojoj, jag fick Halleluja moments så fort han öppnade munnen. Han är ju inte så ful att kolla på heller, men jag saknar det långa håret. Det var rockigare och han såg yngre ut. Ladies Night var i alla fall toppenbra och mysigt. Lite för kort och liiite för mycket tokiga medelålders mammor som var lite för salongsberusade och skakade lite för mycket på rumpan när grabbarna uppträdde på scen. Men kort och gott mycket underhållande. Bra.

Dessutom vann vi mot älvsjö med 3-1. Det var också härligt. Har faktiskt lite träningsvärk idag.

Det här med yttrandefrihet är ganska spännande. Det är farligt att tycka olika.

Mitt hår ser ut som en liten bulle

Mitt hår har fått en liten bullfrisyr men jag tycker om den jättemycket. Känns skönt att håret ändå är ordentligt uppklippt men ändå långt. Jag är helnöjd. Heja Toni&Guy och desireé som tipsade mig. 

Idag var jag och nördade mig på Idol igen. Jag är en idolnörd. Cuba och jag är numera "kända" i idolpubliken. Ohh yeeah!

Jag känner att jag borde göra ett inlägg med massa bilder o grejs men jag orkar inte. Jag har fortfarande inte ätit glass med Ames på berget. Dags att göra det innan det blir snö och minusgrader kanske.

Imorn är det Ladies night. Det ska bli mysigt.

Toni&Guy

Äntligen! Imorgon är det klippdags. Ska bli så otroligt skönt att klippa bort alla slitna och hemska toppar.  Underbart!

Imorn blir det idol igen. Spännande spännande. Mamma är sur för att jag inte jobbar. Antar att jag borde men jag vill ju så gärna kolla. Jag får vara fattig och jobba nästa fredag.

Jag fattar inte grejen med ARL. Den kursen är helt värdelös och onödig. Bläsch på den. Varför ska jag behöva kunna göra ett säljarbrev eller vad det nu heter. Jag har slutat med all musik och har inga planer på att börja igen. Varför kan inte Rytmusfolk fatta att alla inte lever för musiken och vill bli rockstars. Nej, den kursen vill jag bara kräkas på. Blä.

Trött tröttare tröttast.

På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest...

Glassiiiigt

Inom loppet av en månad...

Har jag lyckats med att tappa bort saker för ett värde av 1500 kr. Det är inte bra. Min jacka är försvunnen och den kommer inte att återfås. Min gröna fina. Gick runt lite på stan igår för att hitta en ny men förgäves. Det finns ju bara tjocka vinterjackor överallt. Jag vill ha en lagom tunn/tjock som man kan ha nu när det börjar bli lite kallt på morgonen och kvällen. Någon som har ett bra tips? Jag är i stort behov.

Nu ska jag gå ner och försöka improvisera ihop en middag till mej och sötfia.

Idol kl 20.00. Hett.

Idol 2006 för hela slanten

Idol idol idol. Hur kommer det sig att det är så nedrans sköjigt? Jag, Cuba och Desire var där för andra dagen i rad igår. Det var spännande. Märkbart vilken skillnad det är när det är killarna som ska sjunga. Det kryllade av tjejer.

Danny och Markus gick vidare. Att Markus gick vidare var tummen upp. Danny? Jag vet inte. Även om jag inte vill tycka det så kan jag inte låta bli att tycka att han är söt som få, vilket resten av sveriges tjejer också verkar tycka för det var enbart därför han gick vidare igår. Sången var hemsk. Såg lite av hans olika auditions på hemsidan och visst kan han sjunga okej egentligen men igår var det inte bra. Det måste ni ju hålla med om? David, Binnies vän var ju kalasbra. Han sjöng ju så underbart fint. Rent sångmässigt tycker jag att han var absolut bäst igår. Överlägsen. Hoppas att han blir uttagen tills på fredag och att folk fattar att han sjunger helt sjukt bra. Heja David!

Tänk vad man kan hitta när man letar

  Vi är bara för heta.
 HAHA! vad mer kan man göra än att skratta åt den här bilden. Skolavslutningen i ettan. Vi ser ju helt tokiga ut. Som små tjockisar.
 Snyggt sudd. Eller nått.
45472-28 Hetaste gruppledarna på nollningen. Här snackar vi pirater.




Tänk va tiden går fort. Helt sjukt. Men kul.

Jo alltså..

Just nu snurrar tusen saker i mitt överfulla huvud. Tankar och annat spännande. Ändå känns det som om det går på tomgång. Bara står still och snurrar runt utan att det varken uträttar eller kommer någonstans.

Jag har massvis med saker som jag vill skriva ner men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

När jag skulle åka hem idag såg jag hur en skolklass med högstadieelever står och väntar på perrongen omringade av stora väskor fyllda med liggunderlag och sovsäckar. Självklart gör jag som vilken normalt funtad person somhelst skulle göra och står på behörigt avstånd så att jag inte ska behöva sitta i samma vagn som dom. Vem orkar lyssna på "hormoniga" killar i målbrottet och fnittriga tonårstjejer i en timmes tid? Inte jag i alla fall. Men...så sant som det är sagt, somliga straffar gud med detsamma. När jag sitter där och läser i metro och njuter av tystnaden och att vagnen är i princip tom kliver en hel klass med förskolebarn på på södra station. Självklart omringas jag på min tidigare tomma "fyra" av tre små pigga, tjoande och pratglada småbarn. Tji fick jag och inte kunda jag koncentrera mig på min metro heller utan fick istället lägga all min energi på att försöka undvika att lyssna och kolla på när barnen gick igenom hela alfabetet på teckenspråk om och om igen.
- En säck potatis.. och en tunna sill...


Det roligaste just nu är nog att jag sitter och lyssnar på Carola och evighet. Muchas spännande.

En evighet, en kort sekund, när vi blir en med tid och rum..tralalaa.

Cepeen

Jag blir så jäkla trött på alla som tror att dom vet så mycket. Tröttast blir jag på dom som anser sig själva så (ursäkta uttrycket) jäkla bra och perfekta. Jag blir arg och förbannad på folk som inte låter folk tycka vad dom tycker. Ska en person ha rätt att få skriva om sin skitproppaganda och klanka ner på den motsatta sidan utan att någon annan ska få tycka motsatsen. Skärp dej för fan. Jag bilr så jäkla trött. Vissa kommer fasiken alltid leva kvar i sin lilla bubbla och tro att dom vet bäst. Bara för att det alltid varit på ett sätt behöver inte nya sätt vara sämre. 

Jag blir trött på folk som gnäller på att moderaterna vann och att alliansen  numera har tagit över styret i sverige.  Fatta grejen, största delen av svenska folket vill ju det här. Det är ett demokratiskt beslut. Sluta gnäll för fan. Jag blir irriterad och förbannad. 

Det spelar ingen roll vad ni säger. Rött har blivit blått och så är det. Punkt slut. Sluta gnäll. 

Vem har sagt att bidragen ska tas bort helt? Vem har sagt att man inte ska få hjälp om man verkligen behöver det? Men när vissa människor kan ligga hemma på soffan utan att lyfta ett finger och leva på andra människors bekonstad är det något som är fel. Jävligt fel. Systemet är fel. Sossarnas system var fel. 

Bajsbajs

Min jacka hängde inet i skåpet. Det  betyder att den är borttappad. Det suger rumpa. Vad ska jag nu göra?

En helt vanlig lördagkväll i grekland



    
  
Svetten har redan börjat rinna längs med pannan men när Girls just wanna have fun spelas kan man ju bara inte hoppa ner från bardisken och vila. Det går ju bara inte. Dessutom vill man ju inte förlora sin plats till nån annan tjej som är där för att shaka rumpa för Carter, Snaggis och dom andra gossarna. Maj och jag står helt enkelt  kvar och slänger med håret och skakar på rumpisen. Snart måste ju någon märka oss? Snart gör han med stort H det. Carter. Han vill ha en puss av Majsan och hoppar upp på bardisken och dansar med mig. Såhär i efterhand undrar jag om inte just dom få sekundrarna var dom bästa under hela resan. Underbart är kort.
 
            


När Carter några minuter senare slänger åt oss varsin finfiiin t-shirt med trycket "Lick Me" på har kvällen nått sin totala höjdpunkt. Nu kan det knappast bli bättre. Inne på det andra dansgolvet har folk börjat strömma till och det är dags att lämna Carter och Snaggis 80 - talshits för att släppa loss till Don't Cha och annat hett. 

 

Bandanan och hans vän Erik med prasselbyxor uppenbarar sig ännu en gång. Exotiska snubbar med militärklädsel dyker upp och börjar följa efter Karin. Vid den här tidpunkten har jag för längesen ännu en gång hamnat på bardisken med majsan och vi har redan lyckats med att få ett flertal gratis shots. Röda. Med "Lick Me" tröjorna i högsta hugg skakar vi loss för kung och fosterland och kvällen kan i princip inte bli mycket bättre. När Karin senare har lyckats fly från militären och bandanan och prasselbyxan har flytt sin kos och vi står uppe på bardisken alla fyra är livet bara för underbart.   

         
     45472-24

Varför kan det inte alltid vara så?

Tack babes ännu en gång för ett underbart äventyr.

Rött blir blått

Vodafone bytte från rött till blåa telenor. Kanske kunde dom se in i framtiden? Ska sverige gå från rött till blått? Spänningen är oooolidlig. 

Hur ska det gå? 

Rätt eller fel?

Människor som inte orkar dra och kämpa själva tycker att det är bättre och lättare att leva på andra? Varför kämpa, slita och jobba när man kan leva på skattepengar från andra som redan gör det? Eller?

Skola som arbetsliv. Samma sak överallt. Ganska fascinerande

Saft i stora lass

Min saft smakar mindre gott. Typ konserveringmedel. Bläsch. Jag säger inte att den dyraste saften alltid är godast men den billiga varianten är oftast mindre god. I det här fallet är detta nu bevisat. Usch.

Nu känns det som det ska igen. En vanlig söndag men för mycket läxarbete och jag och ola sitter och beklagar oss över msn. Jag tycker inte om söndagar. Hur jag än bär mig åt så lyckas jag alltid få massa jobbiga läxor till söndagarna. Jag vill ju bara ligga i soffan och äta lite onyttiga småkakor och kolla på en halvbra film. Det står ju till och med i bibeln att man ska vila på söndagar. Fy tusan.

Saften smakar blää.

Valdag

Idag är det valdag. Och jag har röstat! Ännu ett vuxenpoäng att kryssa av från listan. Det ska bli spännande att se hur resultatet blir ikväll. Kommer Göran att sitta kvar eller blir det Reinfeldt. Jag har som sagt gjort mitt val och det känns bra. Nu är det bara att vänta och se. Spännande.

Mina ben gör apont. Jag har världens träningsvärk efter igår. Antar att det är en kombination av fotbollsmatchen och dansandet. Det var trevligt och Karins vänner är söta. 

Jag sitter här och funderar över hur det ska gå med våran engelska grej. Det känns ganska jobbigt just nu men jag antar att det kommer bli ännu jobbigare ju mer vi skjuter upp det. Man måste bara orka - jag orkar inte.

Imorgon är första dagen med Idolaudition grejen också. Hur var och när? Vi måste kolla upp det där Desire. Det löser sig säkert. 

Nu ska jag dricka massor massor med kaffe.  

Jaha och?

Jag är ond. Så är det.

TAck och hej.

Tre långa månader

Idag är det tre långa månader sen andra dagen i Grekland. Tänk vad snabbt det går.


- Valleyboy
- I never cheat on my bird
- "My name is Spyros"
- Zeros
- minnesluckor


45472-18      45472-19

I wanna dance with somebody

- Don't you wanna dance...snaggis?

Det kliar

Det kliar massor på mina vader, fick tusen myggbett på träningen. Det kändes i alla fall som tusen och kliar gör det. Känslan att slå ihjäl en surrande mygga som precis är på väg att angripa dig är dock väldigt skön, typ "Haha där fick du! Dö mygga dö!"
-
Ibland är jag ond rakt igenom.

Idag har varit ännu en toppendag. Vet egentligen inte varför men allt känns helt plötsligt bara så bra. Imorgon är det fredag och jag ska jobba. Det känns också bra.

Ohh jaa!


En ovanligt bar onsdag

Idag har varit en bra dag. Jag har varit glad hela dagen. Ovanligt glad. Det kändes väldigt skönt. Tänk om alla dagar skulle kännas såhär. Det vore väl härligt.

Jag har köpt ett par svarta tights. Jag tänker köra på en helsvart outfit. Kanske inte så jättemycket 80-tal men med lite plastiga och färglada halsband och annat så kan det nog funka. Vi får se. Det blir spännande.

Imorn är det torsdag.

Finfiina små meddelanden

Det var skönt att träna. Äntligen få springa av sig. Hoppas nästan att jag får lite träningsvärk. Det skulle kännas nyttigt. Ola, jag fick åka med Karin! Det var coolt.

Desire, dina sköjiga meddelanden är dom bästa! Jag är som sagt sämst på att höra min telefon (den här gången låg den faktiskt i min träningsväska) Men det är ju så kul när man får dom där härliga röstmeddelandena! Härligt härligt. Om vi hinner går jag gärna en sväng på stan.

Imorgon är det onsdag. Jag längtar tills på torsdag. Då är det träning igen. Mmm.

MTV

Mtv är exotiskt. Inom loppet av cirkus gurkus två timmar har jag sett madonna två gånger och janet jackson tre gånger. Det är varken bra eller underhållande. Snälla! Ge mig lite variation. Man hinner ju tröttna på låten innan man ens hinner fatta om den är bra eller dålig. Tur att dom spelar lite Justin??


Kaffetajm

Studiedag

Problemet med att bo där jag bor och att jag går i skolan inne i stan är att mina vänner bor så "långt" bort. Eller långt är kanske att överdriva men nu snackar vi ändå en timmes tågresa fram och tillbaka. Alltså två timmar. Det är jobbigt. Det är inte jobbigt om man gör det med lite mellanrum, men när man åker på det där jobbiga bajståget två timmar varjde dag fem dagar i veckan blir det jobbigt. Därför är jag så otroligt lat så när jag är ledig orkar jag inte sätta mig på det där nedrans tåget frivilligt. Det krävs mycket. Jag måste nästan ha bestämt mig dagen innan om jag ska orka. Det är dagens sanning. Gunnar du vet precis vad jag menar, och vi är inte tråkiga eller dumma för det.

Ibland önskar jag att den jobbiga töntskolan inte låg så långt bort.

- Apa!

Trött

Idag har jag haft en lektion. Jag var tvungen att sova en timme när jag kom hem. Jag var utmattad. Vad är fel på mej? Jag vill vara pigg. Nu känner jag mej yr.

Tåget var försenat men det gjorde inget för jag såg en söt pojke. Det var trevligt.

Nu ska jag och mor slänga skräp. Pappkartonger.

Mumsbit

Vad är det som gör att vissa är så snygga att man bara vill äta upp dom?

BB Muffe & Günther

Jag och min bror satt och spanade runt lite och kom fram till att Big brother Muffe ocg Günther nästan skulle kunna vara samma person. Eller kanske inte. Men dom är i alla fall liiite lika om man kisar med ena ögat.

   

Fulla 40isar

Jag vet inte om det är sorgligt eller bara patetiskt när jag träffar på fulla 40åringar utanför bowlinghallen när jag går hem från ola en lördagkväll strax efter tolv. Det skulle kunna vara min mamma eller pappa. Fy fasiken vad jag skulle skämmas. Okej om man vill gå ut och ta en öl och bowla, umgås och ha kul men sitta full utanför gröndalshallen med sin väninna och bara vara pinsam? Nej fy.

Solen skiner och det är söndag. Dagen har varit mysig. Varför känns allt då bara så nedrans jobbigt.

Man ska inte ta något för givet. Aldrig.

Nu ska jag hjälpa mor med maten innan jag får smisk.

smiiisk var det.

tralalalaaaa

"If I used to love you baby..." Tralalalalaa, Daniel Lemma är mysig. Mysig musik. Jag känner mej mysig. Är lite sur för att min heta bild på Paris inte funkar och för att den fuula och megatöntiga bilden på Joel med en rosa filt och en liten töntig Chichuablblabla vad dom nu heter inte heller funkade.

Nu ska jag gå ner och möta Karin och Gunnar. Min tårta är jätte fin! Jag har till och med gjort en skylt:

"Grattis Tötten till körkortet
Kör så att det ryker "

Vad händer????

Vad händer med Joel!??!! Duffen håller på att förvandla honom till en ännu mesigare popkille än vad han redan är!



Billy är dock fortfarande Snyggaaast!

Ge mig Billy!

Smaken är som baaaken






Som sagt, smaken är som baken.

Ibland kan man bara inte sluta att förundras, eller snarare chockas.












Heta helmets

Bror och far sitter och kollar på nån cykeltävling på eurosport och jag är liite sugen på att införskaffa en såndär het hjälm som dom har. En avlång sak som går ner på ryggen. Jäkligt het. Hittade en bild på en heting till hjälm som man hade när man var yngre. Sånna här hjälmar borde förbjudas, dom är så jäklarns fula. Men den lila färgen kanske är "trendig" Vad vet jag.

Att gifta sig?

Gift är ju något farligt, något om man har otur kan dö av. Alltså inget bra. Hur kommer det sig då att det heter "Gifta sig"?? man kan ju undra.

Torkade maskar och annat spännande

Uffe är här på besök. Lika spännande som alltid. Han hade med sig Kinagodis. Mycket exotiskt. Det var dock inte torkade gräshoppor och annat äckligt utan torkade frukter och grönt te i spännande former. Några jordnötskakor eller likanande som påminde om dom här. Dom var faktiskt helt okej. Säkert nyttigare än det äckelfeta godiset som vi trycker i oss här i sverige.

Min bror sa nått om "kan dom inte ha lite normalt godis?" Normalt? kina är ju hur stort somhelst med hur stor befolkning somhelst så om det är nånstanns där dom har vanligt godis är det ju där. Om man ser till antalet människor som äter det alltså. Eller nått. Flummigt.

Har ingen aning om vad tecknet betyder men rätt snyggt var det i alla fall.

Greeek

Coming out of my cage
And I've been doin' just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this?
It was only a kiss
It was only a kiss
          

Come on now
Who do you
Who do you
Who do you
Who do you think you are
Ha ha ha
Bless your soul
You really think you’re in control



Somebody told me you had a boyfriend
Who looked like a girlfriend
That I had in February of last year
It's not confidential, I've got potential




Johanna goes Tyra??

You Are Most Like Tyra Banks
Totally smokin' with tons of attitude


***You Are Most Like Tyra Banks***


Totally smokin' with tons of attitude


Which Victoria's Secret Angel Are You?
http://ynr.blogthings.com/whichvictoriassecretangelareyouquiz/

Ex Idoler

Nu när årets idol är igång kan man ju undra vad som ska hända med alla andra "idoler" Fast folk kanske inte ens kommer ihåg förra årets "idoler" Jonah som såg ut som värsta divan på scen, Elina med det skrikrosa håret, Sibel som fick peter swartling att börja gråta och dessutom fick skriva "dagbok" i metro fast att hon bara var dryg. Eller stackars Jens som bara fick massa kritik men ändå höll sig kvar. Sen har vi ju Agnes som vann och Sebastian som kom två som säkert kommer fortsätta sälja sina skivor och Ola och Måns som egentligen kanske inte är några stora sångfantaster men dock så söta så att man vill äta upp dom. Dom kan leva på sina utseenden men hur ska det gå nu när vi säkert kommer få en ny snygging till "idolola"? Ja hur ska det sluta.

Jag ser dock fram emot veckan när vi ska få sitta med på liveinspelningarna och se det "på riktigt" Jippii! Jag ska nog ha en skylt där det står "Ola är fortfarande sötast"

      



Klockren!



Och anges blev "idolen"

07.05

Tänk hur mycket man kan sakna något. Imorgon skulle vi kunna sitta på planet tillbaka. Tillbaka till Grekland och Zakynthos, Spyros och grabbarna på Zeros. Tusan också vad mycket jag vill tillbaka.







Jagvilljagvilljagvill


      

SJP

Såg nu att mina grannar har SJP på sin regestrerings skylt. Är inte sjp och jennifer aniston lite lika?

Sugen på lite sex and the city och degande i soffan med lite gött godis. Härligthärligt.

Imorgon är det fredag. Det ska bli skönt.

Serier

Vad är det som gör att man kan fastna framför en serie och sen inte slita sig? Värst är serier som handlar om sånt som man själv vill uppleva. OC är ett skräck exempel. Börjar man kolla kan man inte sluta. Det är som ett missbruk. Ju fler serier man fastnar för dessto mer tid förlorar man på att göra sitt eget liv mer spännande. Visst är det en ond cirkel. Kollade på Laguna beach idag. Har sett det förut och tyckte att det varit sköjigt, såg det nu och man kan inte slita sig, dammsugningen av golvet fick vänta några minuter. usch och fyy..

Fling på tv3? Fy fasiken vad pinsamt, jag fattar inte hur folk kan ställa upp. Ola, jag håller med ,man vill bara stänga av tv:n.  

 

Glammigt

Hur glammiga är inte Christina Aguileras hörlurar i hennes video ain't no other man? Med alla strass stenar. Jag vill också ha sånna. Lite flashigt på tåget. Ge mig!



 

Okej, hon har dom inte på den här bilden men ändå.

Mys till Nottinghill

Ska strunta i att jag är dötrött och gå ner och leta reda på lite mat i kylen. Kanske sno åt mig en bit kladdkaka och kila ner och kolla på Nottinghill. Myspys.



Galaxy!

Ola det här är tokigt men kul. Tror du att dom kommer ihåg oss? Vore inte det för härligt.

Karin vi skriver att du hade en "crush" på spyros och att vi lovar att du ska ge honom lektioner i engelska om vi får bo där en vecka gratis. Visst låter det bra?

Ska vi inte...?

Ska vi inte ta en sista minuten tillbaka? Vill ni inte lika mycket som jag? Säsongen är ju nästan slut men inte riktigt. Inte riktigt. 1500kr, på fredag, visst låter det lockande?


Ska vi inte...?

Åhh vad jag vill.



Jobbigt

Att maila till folksam är något som jag helst vill slippa. Jag kan aldrig formulera mig rätt. Jag vill ju bara ha ut pengar för min skadade hand, men jag antar att jag förmodligen inte kommer att få det.

Dessutom misslyckades jag för tredje dagen i rad att beställa ett nytt SL kort. Jag har ingen lust att betala 20 kr varje dag för att komma till skolan. BLÄ.

Upp och ner vänd?

Känns som om någon har vänt mig upp och ner och skakat mig riktigt ordentligt. Känner mig helt skakig och snurrig i hela kroppen. Febern är borta men tröttheten består. Listan på saker att göra växer sig sakta men säkert längre och sängen med stora mjuka kuddar känns mer och mer lockande.

Grattis sötkarin till körkortet! Jag är så stolt över dig, räkna med att få ta några extra svängar med bilen. Nästa stopp - Åre i vinter.

Grekbilderna blev fina och just nu kostar en sista minuten med air tours 1495kr. Ola ska vi åka? Majsan, håll med om att det låter lockande. Minst sagt lockande. Men utan gips den här gången. Vilket påminer mig om att det kanske vore på tiden att höra av sig till folksam och göra en skadeanmälan innan det är försent. En sak till att skriva upp på listan. Jag måste nog vara ledig resten av terminen.

Eller nått...

Modern konst

Sitter här i min ensamhet och funderar på vart jag ska hitta ett spännande "modernt" konstverk till Herthas uppgift. Det går inge vidare. Vart ska man leta? Kan någon tipsa om en bra hemsida eller liknande? Jag orkar bara inte leta reda på nått. Mitt huvud känns som en blyklump eller nått, eller så har någon bara använt mig som en slagpåse för jag känner mej helt utmattad i hela kroppen. usch nej. Ge mig ett konstverk!

Tofsic??

Tunna väggar

Kollade precis på videon från kroatien. Fasiken vad härligt det var, vill bara tillbaka.

Rytmus är ingen bra plats att prata på.

Jag tänker nog lägga ner engelska c och vara ledig fredagar. Det vore skönt.

Nu ska jag sova.

Punktpunktpunkt

......................

Trött, utmattad, yr, uppgiven och allmänt seg. Så känner jag mig just nu och imorgon börjas det igen. Skolan. Skit. Jag vill som vanligt inte gå dit. Imorgon har jag dessutom en tre och en halv timmes håltimme. Kul.

Antar att jag borde vara glad att det är skola imorn. För varje dag som går blir ju helgerna, loven och studenten mindre avlägsna. Hur kan man vara såhär negativ, det kan ju inte vara bra? Jag måste ta tag i mig själv, allt kan ju inte vara negativt.

Jag vill bara stänga in mej på mitt rum och fortsätta läsa min töntiga bok och stanna där tills det blir vår och sommar igen.


Imorgon är det måndag.

Tack tack

Mina fötter gör fortfarande lite ont, men det var trevligt. Tack för igår. Trevlans.

Härlig läsning

"Har ni någonsin undrat hur de "utvalda" verkligen lever? Det tänker jag tala om för er, för jag är en av dem. Jag pratar inte om vackra modeller eller skådespelare, musikaliska underbarn eller mattegenier. Jag pratar om folk som fötts med silversked i munnen - de av oss som har allt någon rimligtvis kan önska sig och som dessutom tar det för givet. 

Välkommen till New York och Upper East Side på Manhattan, där jag och mina vänner går i skolan, leker och sover - ibland i samma säng. Vi bor i stora våningar och har våra egna sovrum, badrum och telefonlinjer. Vi har obegränsad tillgång till pengar och sprit och vad vi än vill ha, och eftersom våra föräldrar sällan är hemma får vi oftast vara i fred. Vi är smarta, vi har ärvt klassiskt vackra utseenden, vi har fantastiska kläder och vi är bra på att festa. Visst luktar det när vi skiter, men det märks inte eftersom hushållerskan sprejar toaletten en gång i timmen, med en uppfriskande doft som tagits fram särskilt för oss av franska parfymörer.

Det är ett lyxigt liv, men någon måste leva det. "






Där ola har du ett smakprov ur boken. Visst blir man lite sugen i alla fall.





Starbucks

Vore det inte härligt med Starbucks i Stockholm? Vi har ju Coffe cup, Wayne's, Sandys och andra exotiska små ställen. Men Starbucks, det vore väl för gött. Jag har faktiskt hört rykten på stan om att det ska komma, men rykten är ju som sagt bara rykten.


           

 

Gossip Girl

Gossip Girl.

Jag har bara läst början men jag är redan fast. Vad är det som gör att det är så roligt att läsa om lyx? Kanske för att man har alldeles för lite av det i sin egen vardag. Kanske för att man vet att man aldrig kommer att få uppleva det där lyxiga livet som bara är få förunnat? Fast vem har sagt att dom har det så mycket bättre. Men håll med om att det vore ruggigt kul att få testa på lyxlivet bara för en dag? Jag skulle då inte tacka nej, eller vad säger du Olis?

Nördig och töntig som jag är kunde jag inte låta bli att gå in på hemsidan och kolla runt lite. Pinsamt. Säg inget till någon. Självklart fanns det ett test i stil med "vem av huvudpersonerna är du mest lik" Jag kunde bara inte låta bli. Töntvarning igen, jag vet. Resultatet var dock skrattretande för det var allt som jag inte är. Jag anser inte att jag är eller har en sån personlighet och jag tror inte att någon annan tror eller tycker det om mej heller. Jag är verkligen inte den "perfekta tjejen" som alla vill vara. Inte en chans. Skrattretande.


YOU'RE MOST LIKE SERENA!

Your style is fun, and above all, flirtatious. You like people to notice when you walk in the room, and preferably, when you walk out of it, too. You're a fan of sequins and texture and like to be the most sparkly girl in the room-who better to be the star than you? People think you're totally self-assured- maybe even a little cocky- But the truth is that sometimes you wish all those people looking at you could see the REAL you.

Som sagt. Hej och hå vilket skojeri.

Freedag!

Jepps! äntligen är engelskan slut. Nu ska jag gå o möta Karin på södra. TjooFlöjt!

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0