Fina dagar i Stockholm

Jag har haft så fina dagar i stockholm med fina vänner. I onsdags var jag och Daniel inne på en spontan middag med Ola, Malin och Elin. Det slutade med barrunda och B52:s på kungsholmen och övernattning på Olas och Pierres soffa.

Igår var vi inne i stan och mumsade på texas Longhorn med Desire. För att sedan möta upp Ola och Pierre på Nobis. Vi drack drinkar så som drinkar ska drickas. Proffsigt gjorda i lyxig fredagsmiljö. Sen avslutade jag och Daniel på tgi friday's.

Okeej

Jag ska bli bättre. Men jag har inte hunnit med. Jag har rest runt lite i världen och sverige men nu är jag hemma i en vecka innan jag far vidare mot nya äventyr på västkusten och Käringön.

Fina fisken

Det är skönt att vara hemma i lilla nynäs igen. Eller iallafall att vara hemma. Hemma hos familjen som jag tycker om allra mest.


Idag är första fredagen på fem månader som jag har varit ledig. Idag har jag alltså gjort sådant som man ska göra på fredagar. Jag har haft sovmorgon. Ätit en lång frukost med min lillebror. Tagit en sväng på stan. Handlat mat med mina bröder och sen lagat middag med min mamma. Sen har jag för första gången på som sagt fem månader legat på en stooor soffa och kollat på en stooor tv, ätit godis, druckit vin och bara göttat mig. OCH varit ledig. Precis så som det ska vara.
Nu saknar jag bara en stor kram från en person som jag tycker väldans mycket om. Men imorgon. Då ska det kramas.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0