The bääcks!!

Vad hände när du svalde en glödlampa? joooo, lös i magen.

Hej hej! Jag heter ida men du kan kalla mig för apsnor!! Fråga mig inte varför!! hihihi...
Sitter nu i Ljung TOOORNET.. "kött eller fisk"?! Stringstrumpan sminkar sig, kungen, ola och karin super sig smått dragna i köket. Lilla oskyldiga apsnor sitter här helt ensam och ..........."stringstrumpan ropar: jag måste kissa" !!
Hurru älskade back jag vet inte vad jag ska skriva just nu, jag spillde ju ut allt på ditt fina fotoalbum:/

Nu kommer taxin måste rusa, kanske får jag äran att skriva här någon annan dag:)

Jag e glad just nu, hoppas ni förstår det! jag är tsm me de bästa people som finns i vida världen.

Here we come hamnen å telen!! Ola hälsar puss;) 
PUSSSSSS och smisk som undervbara johanna brukar säga:D  

Sol i sinnet

Det kliar på mina ben. Gräskli. Något förskräckligt. Jag har precis avslutat min dejt med gräsklipparen och gräsmattan är nyfrissad och snygg. Ett mästerverk.

Det är så underbart skönt att vakna på morgonen och inse att man är ledig. Att man kan vakna och göra precis vad man vill. Äta frukost på balkongen eller framför Oprah, om det är molnigt. Man kan äta rostmackor för man hinner rosta. Man kan dricka riktigt kaffe istället för snabbkaffe. Vardagslyx som man kan unna sig när man har semester. Inte sommarlov, utan semester. Vuxenpoäng.

Kvällen ska tillbringas i goda vänners sällskap. Jag får finbesök av vältränade lår och vader. Vi ska sitta på våra vältränade bakdelar och dricka bubbel och vin. Det ska bli mysigt.

Jag känner mig glad. Glad och lugn. Jag tror att det kommer lösa sig. Det gör det ju alltid?


Jag tror att det kommer bli kempegrejt.


Tillbaka

Efter en förlorad match mot ryssland med mycket öl och jobbvänner, en kväll på Berns terass med romdrinkar och trevligt sällskap i form av en herre vid namn Rasmus som påstod att han jobbade som mumintrollet, en midsommarafton firad på landet med släkt och vänner och ganska många timmar senare är jag tillbaka.

 Jag hoppas att ni inte har saknat mig alltför mycket.

Det är skönt när ens liv fylls med så mycket trevligt att man inte hinner med att blogga. Det är ett bra tecken. Ett friskhetstecken. Dock förstår jag om ni alla saknar mina små rader som jag kletar ner här ibland.

Jag har jobbat min sista dag på nsp. Det känns lite vemodigt. Jag saknar det redan. Kanske inte alla arbetssysslor och de långa resorna men människorna. Alla dessa härliga personligheter som finns där. Jag kommer sakna alla massor. Det känns lite jobbigt att någon annan ska få ta mitt jobb. Sitta vid mitt skrivbord, göra mina arbetssysslor. Vattna mina blommor. Men jag är inte bitter.

Jag har ju mitt nya mysiga jobb. 

 Fast först har jag en tre veckor lång semester att njuta av.


Nattmacka

Jag skulle gå och lägga mig tidigt idag. Men icke. Jag och mamsen ska äta kvällsmacka och mysa.


Hon är så söt min mamma.

Hitta nya äventyr

Det finns så mycket man vill göra. Som jag vill göra. Det bästaste med att inte längre gå i skolan och vara en vuxen människa som får bestämma över sig själv är att man kan göra precis det man vill. Det är ju fantastiskt bra. Det är ju dock så fantastiskt svårt att bestämma sig för vad man ska göra, och när man väl har bestämt sig vad man vill måste man ta tag i det och se till att man verkligen gör det. Jag är grymt bra på att komma på massa spännande saker som jag vill göra. Mindre bra på att verkligen göra dem. Jag borde ju efter ganska exakt ett år som skolfri person kommit på hur man tar tag i saker. Men icke. Jag antar att det snart är dags. Det känns jobbigt att veta att tiden bara går samtidigt som man själv flyter runt i någon bubbla och hoppas att saker och ting ska hända.

Jag vill bara säga det så att alla vet. Jag spelade mittmitt idag. Jag höll på att dö av utmattning men jag gjorde en assist. Vi förlorade precis som sverige med 2-1 men jag gjorde en assist. Sjukt ballt. Inget självmål.

Ida är en snäll prick. Idag när vi stog i regnet i kungsan erbjöd hon sin soffa och tv så att vi kunde se andra halvlek utan att behöva bli sjöblöta. Så nu har man även besökt det "Idska huset". Mumsigtfullibibblan. Hon har en stooor säng också. Bara så att ni vet. Men det här är inte en allmän inbjudan. Bara så att ni vet det också.

Nu ska jag trilla ihop i soffan och drömma om mej själv i gööörsnygga surfshorts på en surfbräda på Bali.

Det ni.


En fin dag

Igår var en mysig dag. Jag träffade Desireé, Cuba och Michaela över en väldigt härlig fika. Jag tror att det var första gången sen studenten som vi träffades alla fyra. Idag är det ett år sen. Tiden går fort. Men vi verkar klara oss bra alla fyra. Jag är inte orolig. Vi ska nog överleva.

Idag har jag jobbat på lilla affären. Det är verkligen mysigt. Jag lyckades slå fel ett antal gånger på kassan och det här med att stänga och göra kassarapporter är något som jag nog behöver träna lite mer på. Släcka lampor går väl fint men det här med att räkna växelkassan och få kronorna att stämma är lite knepigare. Jag har sålt massor av Mateus skålar och fat idag. Handdukar från Himla och en underbart fin skjorta från Lexington. Jag har slagit in ett perfekt paket också.

Det går fint.

 

Idag är ingen vanlig dag

Idag är det Jannis stora dag. Idag får Janni gå med i klubben "de som blivit stora och får shoppa på systemet" Vi har gett henne ett presentkort på detta spännande ställe med härliga drycker. Grattis grattis i massor till allas vår Jänni. Bananen. 

Att sätta sig bakom ratten i stockholms rusningstrafik och åka från ringvägen på söder och försöka hitta till Tumba på egen hand för första gången kan vara ganska läskigt. Men jag hittade. Jag åkte rätt och kom fram till Tumba. Ibland får man tycka att man är jäkligt bra.

Idag var jag bra.


Grattis Janni!

Heja Sverige!

Halvlek. Pepp pepp. Dags för Sverige att vinna. Dags för Henke att göra ett nickmål. Bra vibbar.

Jag gjorde massor av mål på träningen idag. Jag gör aldrig mål. Jag tror att det är ett tecken. Ikväll blir det målkalas för Sverige.

Heja.

Studentyra och lite till

Jag sitter och knaprar på lakrisal. Lyssnar på musik. En låt skickad av en vän jag inte riktigt vet vart jag har. Ganska spännande. Eller bara förvirrande. 

Det var ett tag sedan jag bloggade. En vecka går fort men hinner fyllas med ganska mycket viktigt och oviktigt görande. Min vecka har kretsat kring allt som har med studenten att göra. Grattis bror och alla andra. Grattis min kära Ola, Gunnar och Emelie. Sanne och Camilla. Ni var så fina. 

Jag börjar få ont i magen av all lakrisal. 

Det känns lite halvjobbigt och inte riktigt rätt att skriva ner alla mina tillknäppta funderingar här i bloggen. Jag vill dela med mig till vissa men jag tror att det vore bäst om andra inte fick veta. Det är ju det kluriga men samtidigt det som är lite spännande. Man vet inte riktigt vilka som läser ens smörja. Grannen Bosse och hans pudel? Godnattsaga. Nej. Den chansen är nog ungefär lika stor som att jag skulle ta tag i musiken igen och bli rockstjärna. Obefintlig alltså. Så jag behöver inte oroa mej för att skämmas ögonen ur mig när jag möter Bosse på gatan. Känns skönt. 

 
I hook you up with some poetry.


När jag sätter mig och försöker skriva ner alla trevligheter jag klurat på under veckan är de som bortblåsta.

Ola jag väntar med spänning på att  du ska lägga upp lite trevliga bilder från våra senaste äventyr på bilddagboken. Eller är det bara fejjan som gäller nu?

Fotbollskarriären flyter på. En stabil plats i serien och inga fler självmål gjorda. Känns fint.

En nattkaffe på det här och kvällen är räddad.

Känns bra.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0