Nu är det över..

Nu är det slut. Helt slut. Borta. OS i Turin är som bortblåst, borta med vinden. Det har bara gått två dagar sen det slutade men jag saknar det redan som en tok. Hur ska man orkar vänta två år till sommar OS och fyra år till nästa vinter OS? Jag är sport tokig och OS är det bästa jag vet.

Under OS är allt bara så underbart, man bygger upp förväntningar och följer alla idrottare med stor spänning och nyfikenhet, ska det bli en medalj? kanske ett guld tom? sveriges insats var helt underbar. Tänk att vi tog så många medaljer! helt ofattbart, lilla Sverige. Folk pratar om vilket guld eller vilken medalj som betydde mest men jag tycker inte att det spelar någon roll, alla medaljerna var så otroligt underbara på sitt sätt. När Björn lind kommer åkande eller snarare hoppandes på upploppet och vinner, eller när anna carin kommer åkandes helt ensam, helt överlägsen i mål på masstarten blir jag lycklig i hela kroppen, eller när dam kronorna vinner mot USA på straffar! Det händer ju bara inte! eller Anja som bryter sin stav när hon tar brons, förstå vilken tävlingsmänniska, och att hon även vann sitt guld. Fast att jag aldrig har kollat på curling och knappt kan reglerna så börjar jag nästan gråta av lycka när anette norberg och de andra tjejerna vinner Guldet!

Fast att jag inte vill erkänna det så värmer nog tre kronors guld mest av alla, Foppa, sudden, lidström, Lundqvist , Zetterberg, sedinarna o resten av grabbarna är bara för goa! jag lyckades hamna mitt bland allt folk igår på medis när grabbarna skulle tas emot o firas! Vilken stämning! det va sjukt mycket folk, läste i tidningen att det va ca 30 000. Helt ofattbart. Damkronorna kom ju också och det var live musik och allsång. Folk hade skyltar med "vi vill se foppa dansa" men istället lekte foppa friskt med leif pagrotskys armar och lundqvist dansade istället, sudden kramade om kaspersen och pröjsade sen hela partajet på kvällen (där foppa säkert dansade) och flög sen hem till toronto i sitt inhyrda privatjet, jag menar, vad ska han annars göra med alla pengar?   "låt grabben ha lite sköj"  Sånt här borde vi göra oftare!


Samtidigt som Hockeygrabbarna och tjejerna firades av 30 000 svenskar på medis och martin stenmarck lyckades få suddens tröja så fick resten av våra underbara, fantastiska idrottshjältar och medaljörer  tas emot och firas på arlanda av Bosse Ringholm. Ska inte dom också få firas av svenska folket? är inte deras insatser och guld lika mycket värda? Nästa OS tycker jag att alla ska firas tillsammans...
jag menar, vem blir seriöst glad av att se Bosse Ringholm stå på arlanda och applådera med glasögonen på sne?   Svenska OS medaljörer förtjänar mer än så!

Mysigt

Idag är det torsdag, igår var det onsdag och imorn är det fredag. Hänger du med? Det viktiga är iaf att det är fredag imorn. Fredag betyder nästan helg, vilket i sin tur betyder Underbart. En annan ganska skön sak är att sportlovet även kommer att infinna sig inom en kort framtid. Det är också underbart. På lov kan man göra det man vill och känner för, sånt som man tycker är kul och avslappnande. Jag tänker dock inte anstränga mej alltför mycket för att "sporta" på SPORTlovet. Tänker göra raka motsatsen och bara slappa.
 
Imorn bär det av mot örebro. En härlig stad. Jag & lillasyster, vilket team.

helgon.net???

Ehh?....

Idag är det onsdag och jag är på riktigt bra humör. Fråga mej inte varför, men ibland känns ju livet bara lite enklare o lättare att leva. Visst är det underbart. Vissa saker får en ju att bara må toppen. Idag är hursomhelst en må bra dag. 

Egentligen hatar jag förkortningar som iaf och brb (även om jag själv använder mig av det ibland, men det hör inte hit) Det värsta var när jag pratade med en person som använde sig av förkortningen hmd? = Hur mår du? Det kanske bara är jag som är stenålders men snälla. när vi börjar förkorta hela meningar känns det bara så sjukt. SLUTA! snart kommer vi väl ha böcker som enbart består av förkortningar. Det får inte hända. 

Jag blir tokig. Men idag är jag glad. 

Godmorgon Världen*

Trött.

idag är jag trött. tröttare än tröttast. att vara uppe till fyra två dar i rad var ingen höjdare, men dock okej. Det känns som att min hjärna har gått i ide., vilket känns lite jobbigt när jag vet att jag måste plugga naturkunskap. Cellens uppbyggnad. snart är det sportlov.


Snart.

Livet är som en kaka

Livet är som en kaka. Ju mer man äter av den ju mindre finns det kvar, ju längre man lever desto kortare har man kvar att leva. Sorgligt men sant. Jag menar, tänk dej att du äter en jättegod kaka, då vill man ju inte att den ska ta slut. Ungefär så är det med livet, tycker jag. Jag vill inte att det ska ta slut. Jag vill leva länge till. Jag vill leva i flerahundra år till. Jag vill veta vad som kommer att hända sen. Tänk om man har bilar som kan sväva eller skor med små vingar på så att man kan flyga. Jag är så nyfiken. Jag vill veta.

För några dagar sedan såg jag en jätteliten tant på centralen. Hon var så extremt liten och söt. Hon var inte längre än att hon nådde mej halvvägs upp på armarna. Jag vet inte om det är så beskrivande, men huvudsaken är att hon var så liten och hon va så söt, och att hon försökte ta sej fram mellan alla stressade och stora människor på centralen. Det var som om ingen såg henne. Jag tyckte så synd om henne för hon såg så liten och skör ut. Tänk när man blir så gammal. usch, jag vill helst inte tänka på det. Jag antar att även det har sina fördelar. Man kan sitta hemma med sina korsord och dricka pomac. Finns pomac fortfarande?  Men vem vill bli gammal?  

Äntligen har OS börjat! Underbart! Jag älskar det. Älskar känslan av att det är OS. Det går inte att beskriva, den går liksom inte att ta på men den finns där och gör att det känns så himla mycket bättre. Underbart. Såg Södergren igår när han blev "snuvad" på segern. inte för att han va så jätte nära men han hade ju ändå chansen och det kunde ju ha gått vägen, nästan..Men han är som sagt ingen spurtstark åkare som alla experter säger. Jag tycker iaf att du var duktig Södergren.  Fredriksson var också duktig. Haha och glöm för all del inte Jörgen Brink. Allas vår jörgen brink. Sveriges egna gullgosse på skidor, han med dom fiiiiiina ögonen som klantade till sej för några år sedan och för alltid kommer ha "klantstämpeln" i pannan, men han har ju faktiskt såå fiiiiina ögon. glöm inte det, och en 31 plats är ju skeeet bra. Heja Jörgen! Sverige lyckades inge vidare i Halfpipe för herrar heller. Men några tappra försök är inte fy skam. Jag menar vem kan göra en frontside900 eller Mctwist eller vad allt nu heter, när man dessutom måste tävla mot en stjärna som vinnaren Shaun White.  Jag är riktigt imponerad. Själv försöker jag än så länge bara hålla mej kvar stående på brädan. Och idag var det dags för tjejernas tur. Eftersom jag jobbade idag kunde jag inte kolla men hörde att det inte gick någe vidare. HUr ska det gå för Sverige? Kjellin som kämpade i lördags i damernas freestyle va riktigt duktig och jag tycker att hon skulle fått en tredjeplats och inte hamna på den värsta av dom värsta platserna..Fyra. Precis utanför pallen. JObbigt. Ja, det är väl bara att hålla tummarna för lilla sverige för snart börjar ju hockeyn och då kommer ju Han med stort H. Foppa. Ska han spela och ge sverige guld eller är han fast i snöovädret borta i staterna med en skadad ljumske? det är frågan det. HEJA SVERIGE!

Man borde heltenkelt få vara ledig när det är OS. LÄgg sportloven så att dom stämmer in. Jag funderar skarpt på att sjukanmäla mej någon dag framöver och bara mysa framflr tv:n.


Ibland upptäcker man hur liten världen är. Speciellt när man träffar på vissa personer på vissa ställen. Nog sagt om det.  Men så är det.

Imorn är det Alla HJärtans Dag! =)

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0