Idol och andra betraktelser

Nu får det fasiken vara nog. Om jag kunde skulle jag sparka Lars i baken så han flög långt ur idol och andra liknande tävlingar. Han är pinsam. Han skämmer ut sig själv. Vad höll han på med ikväll? Uhäää.

Min vecka har gått fort. Jag har gjort saker. Besökt den stora staden tre gånger. Träffat tre härliga vänner. Desireé, Michaela och Cuba. Inhandlat viktiga saker till mitt och Olas äventyr. Varma tröjor. Strumpor. Ett otroligt sexigt underställ. Svart. Black beauty. Ohh I like it.


Tiden går fort. Väldigt fort. Ett år går fantastiskt fort.

Eller hur?

Vår väg till Hemsedal

Okej.

Det kommer bli ett riktigt äventyr. Frågan är om vi ens kommer hamna i norge? Med mig som förare och Ola som kartläsare kan vi säkert hamna på en helt annan planet. I alla fall i helt fel land.



Continue along: E2044km  
Head towards: Exit 121
Oslo
Göteborg
Örebro
249
Lindesberg
 151km01h42
You've been driving for almost 2 hours, take a break!


Det är ju väldans bra att vägbeskrivningen vet när man ska ta paus.

En fin grodmössa

Jag måste ha världens bästa syskon. Härligare, tokigare, knäppare och knasigare får man nog leta efter.

Idag mannekängar Niklas i tre olika halsdukar och en mössa med grodor på som Jocke sydde i syslöjden i grundskolan.

Vår kära mor tycker nämligen att det är dags att sortera bort sådant som vi inte använder. Som Jockes fina grodmössa.

Helt underbar.

Den bästa

Min lillasyster är helt fantastisk.

Hon har gjort en egen tavla till mig.


"DU är BÄST
FUCK the REST"


Godisnappar

Haribos godisnappar med fruktsmak, dom syrliga med socker på,  är ju alldeles för goda för att man ska kunna låta bli dem. Mmmm mums. 

Jag sitter här och funderar på om jag ska ta mig ett glas vin. Men klockan är ju bara fyra och det får nog vänta en timme eller två. Jag antar att det är bäst. Men är det lördag så är det. 

Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Jag hoppas på mycket trevligheter. 

Ida & co, Marie och Janni. Jag har köpt extra mycket is. På med partydojjorna och kom hit. 



 

Idolexpert

Det här kan nog vara det tråkigaste startfältet i idol någonsin. Och som alla vet så är jag Idolexpert. Eller jag tror i alla fall att jag är det. Så låt mig få vara det, bara ikväll, och alla andra fredagar.

Abba-tema. Sjukt bra tema. Abba må vara poppigt och kanske inte så coolt men vem diggar inte Abba, innerst inne. Abba är bra. Svängigt, och sånt gillar vi ju. Att svänga våra lurviga.

Men jösses. Johan Palm?!??! JOHAN PALM?!?! Kan ingen snälla snälla peta ur honom ur tävlingen? Jag får utslag, eksem, atopiska eksem, för alla som vet vad det är. Jösses pojken, för det är precis vad han är, en liten pojke, han skriker ju bara. Bort med Johan.

Robin B? Heter han så? Bengtsson? Stelopererad. Does your mother know kan ju vara en av Abbas mest härliga låtar. Dansa och släpp loss för tusan. Alice är ju helt underbar. Som ett litet lyckopiller. Hoppas hon vinner hela skiten. Lars, jag orkar inte ens kommentera. Skavsår. Dock en personlighet. Allas underbara Anna hade kvällen till ära löslugg?!?! Löslugg kära vänner. Robin E. Robin robin, våran rockpojke. Vill ni veta en hemlis?! Robin har gått på Rytmus. Han var tillsammans med min vän Michaela. Coolt va!? Sjukt coolt. Jääättecoolt. Jag ville bara att ni skulle veta det. Så nu kommer jag också få gå på alla häfitga idolevent eftersom jag faktiskt känner Robin. Ehh typ. Robin är i alla fall cool.


För övrigt förstår jag inte den här modehysterin med pälsjackor.

Vilken tur att jag är så bra.


Ibland lyckas man

Jag har lyckats laga en helt okej middag som jag bjöd mina kära bröder på. Dom verkar mätta och belåtna. Jag antar att det är ett gott tecken.

Folk på stan tror att jag och Niklas är ett par när vi kommer gående. Jag tror att vi lyckades få i alla fall en person att undra lite extra idag på kvantum. Inte för att vi beter oss på något speciellt sätt, vi är ju trots all syskon.  Men jag tror att fröken J undrade vem tusan jag stod och hyrde film med. Ja ni. Det var bara Niklas.

Ett glas vin på det här och kvällen är räddad.

Nynäshamn en fredag

Såhär är det. Nynäshamns centrum kan vara den hemskaste, sämsta och ibland äckligaste platsen i världen. Speciellt en fredageftermiddag när det är löning. Jag förstår inte hur jag tänker när jag tycker att det är en bra idé att ta en sväng ner på stan en dag som denna.

Gaah.

Om man vill träffa alla människor som man egentligen helst vill slippa är det här en perfekt dag. Jag hatar att träffa personer som man kanske borde hälsa på men som man totalignorerar. Men varför ska jag egentligen hälsa på en snubbe från min gamla paralellklass som jag under nio år aldrig sa ett ord till.

Jag träffade Bea på stan. Vi har aldrig känt varandra. Hon har vart hemma hos oss med Jockes kompisar. Jag har bara utbytt några enstaka meningar med henne. Men hon hälsar alltid. Och hon är glad och ler. Sånna människor tycker jag om. Dom hälsar jag mer än gärna på.

Dagens slutsats blir alltså, jag ska stanna hemma tills jag åker. Hålla mig uppe på berget och bara lämna det om jag måste. Eller om jag ska till Ola eller någon annan viktig person eller plats. Jag tänker inte använda något annat färdmedel än bil. Och ha stora solglasögon även om det regnar.

Dessutom är det på tiden att vi får ett  "plocka själv" systembolag. Hundra nummer före en själv.

Helt sjukt.

Vita och fina

Solen skiner. Det är fredag. Mina converse är nytvättade.


Japp. En bra fredag. Det är precis vad det här kommer bli.


En lägenhet rikare

För jag och Ola har fått boende. Tralalalalaaa!!!

Ingen stor lyxig fjällstuga med gräs på taket och stort badkar utan en liten lägenhet alldeles lagom för oss två. I Tuv. Exotiska Tuv. Vi kommer tydligen bo granne med två andra prickar som ska jobba med oss och några andra filurer som kommer bo i en stuga i närheten. 

Det här kommer bli så bra. Jag känner det på mig. Jag längtar som en tok. Jag vill åka nu nu nu!! Men tiden går fort och snart är vi hemma igen.  Men innan dess ska vi ha hunnit leva loppan och jobbat i Hemsedal.

Just nu känner jag mig lycklig i hela kroppen!

Vertikalt delt hus

Jag gjorde lite nytta idag. Vuxensaker. Sådant som måste göras. Det är ganska traumatiskt att inse att man måste kliva ur sandlådan ibland. Riktigt smärtsamt.

När Ola inte är online på msn saknar jag henne. Det blir så tråkigt då. Tomt. Men det är ju tur att någon jobbar och drar in lite pengar till vår gemensamma ekonomi.

Själv sitter jag och spanar på hus i de norska fjällen. Någon måste ju göra det också. Gräs på taket ska det tydligen vara och gärna träpanel. Våningsängar. Ola du får ligga överst. Det är dyrt att bo i en fjällstuga i de norska fjällen. Jag har hittat en stuga som förutom gräs på taket, träpanel och våningsängar har bastu och ett stooort badkar. Det låter ju faktiskt ganska trevligt.


Visst var det så att det fanns en vänlig själ därute som mer än gärna ville skänka mig någon utav dessa.



Visst är det underbart med kärlek vi första ögonkastet.

Vinna på lotto

Det går fort nu och jag kan inte riktigt förstå att vi snart åker. Det känns som om det bara är någonting vi pratar om. Som vanligt. Jag och Ola pratar ju ganska mycket. Men i måndags ringde Herr Printz till mig och frågade hur det gick med boende. Ja, det var ju just det. Det här med boende.

Hokus pokus. Boende!! Komsi komsi. Nej det funkar inte riktigt så. Men tänk vad trevligt om det skulle vara så. Just nu hittar jag och Ola bara stooora fjällstugor mitt på en fjälltopp med en månadshyra på ett högt femsiffrigt belopp. Aj aj aj. Men vi är positiva. Herr Printz också.

Mitt i denna boendehysteri har jag också fått för mig att jag ska köpa en bil. En bil och en dator. Helst en fräsig och läcker bil och helst en helt ny Macbook. Jag måste ha inbillat mig att jag har vunnit på lotto eller nått. Så är ju tyvärr icke fallet. Men igår jobbade jag tre timmar och den här månaden får jag yttepytte lite lön. Inte så att det räcker till en läcker bil och en ny macbook men kanske till ett par nya coola skidglajjer.

Om man skulle ta och göra lite nytta.

Jäääp.

Kiss & Bajs

Eller över och underbröd.

Jag och ola satt och filurade när vi plötsligt insåg att vi är som siamesiska tvillingar.  Folk inte bara tror att vi sitter ihop. Vi gör det. Det finns till  och med bildbevis. Ett hundratal för att vara exakt. Så därför tänkte jag dela med mig av lite schnygga bilder på mej och Olalaa. Vi är B1 och B2. Det går liksom inte att ändra på. Det råkar bara bli så att vi alltid gör allt tillsammans. Speciellt nu när vår kära Karin är borta. Vi saknar dej Boobiee!

Så kära vänner. Tillåt mig servera er två välgräddade bröd.


                

Det var bättre förr?

Idag kunde man köpa ljung för 19.95 kr på kvantum. Det ni. Vilket kap. Min humor är på topp idag som ni kanske märker. 

Igår påstod min pappa att det gjordes bättre musik förr. Jag är benägen att hålla med honom. Vi lyssnade bland annat på Supertramp och Van Morrison. Just nu sitter jag och lyssnar på Toto. Det är bra. Väldigt bra. Det känns väldigt Rytmusaktigt. Väldigt John De lira och Fenke. Det gjordes nog bättre musik förr. Eller musiken var i alla fall musik. Med instrument. Inte sönderproducerade låtar av Timbaland. Även om jag älskar sånna låtar när jag är ute. Plus att alla som vill gnälla kommer säga att jag inte vet vad jag snackar om. Okej.

Summan av kardemumman. Idag ville pappa gå på en Håkan konsert. 

Tänka sig.  

Min kära vän

Desireé. Du är ju helt underbar. Du är min lilla solstråle. Min hemmafruknut. Jag saknar våra stunder på sandy's. Du måste komma och hälsa på i norge.

Puss på dig!.

Äventyr på IKEA

Ikea är ett otroligt rörigt ställe. Folk överallt. Saker överallt. Trappor överallt. Våningar överallt. Jag och mamma var tvungna att fika två gånger för att överleva.

Mycket smått och gott hittades men soffan som skulle inhandlas gick inte att få i den formen vi ville ha den. Däremot hittade jag herr "Är det sista gången vi ses?" J.P, mitt i vimlet. Dagen till ära bar han lördagsfin brun utan sol, välkammad frilla och tillhörande, vad jag förmodar, flickvän. Se där. Men säga hej det kunde han inte. Jag skrämmer visst allt och alla. Joo jag bits.

Lördag. Mums.

Vin i massor i trevligt sällskap.

Kan det bli bättre?

Knappt.

Den där kryssningen

Ja ni kära vänner. Kryssningsvänner. Många bilder blev det. Många spännande, exotiska, flummiga, suddiga och många fler. Utbudet på roliga människor på kryssningen var väl inte så stort men inte gjorde det oss någonting. Jag hade sjukt kul och jag tror att vi lyckades hitta de mest knasiga personligheter man kan hitta på en båt. Sannex. Dansbandet som inte ens kunde sweet home alabama. Trummisen Hans med American Idiot-tröjan. Chris som ville bjuda Marie på en drink, och inte dick. Indianerna. Managern Thomas som ville ha Marie och Klara som var gift, men som ville ha Thomas. Och Klaras man som presenterade sig som Johanna. Janni gav mumintrollet  en smäll på käften. Så sa hon i alla fall, även om det kanske mest var en klapp? Den lettiska dansgruppen "dancefactory" och stackars stackars mig som fick ögoninflamation...och mycket mycket mer.

Tack brudar för en toppenkryssning!

Det här ska vi göra om.


                       

Aftonbladet.se

På aftonbladet.se kan man läsa om mycket spännande och viktiga saker. Ibland undrar jag vad det är för hemsida. Idag kan man läsa om att kaffe kan göra brösten mindre. Aftonbladet vänder sig till kvinnorna och frågar om vi kan tänka oss att dra ner på vår kaffekonsumtion för att behålla brösten? Jösses. Varför har ingen sagt något tidigare. Det här är viktiga nyheter. Jag måste genast sluta dricka kaffe.

Om man inte vill läsa om kaffe och bröst kan man läsa om hur Blondinbella lurar stackars hjälplösa elever eller när socialen ringer hem till hennes mamma eftersom hon dricker fantastiska mängder med alkohol.

Som om inte detta vore nog. Vill man få sig lite högklassig underhållning i musikväg kan man lyssna på Idol-juryns Andreas Carlssons singel  "The real thing"

Själv sitter jag och lyssnar på gamla godingar.

Tillåt mig att skratta.

Tänk om

När vi var på Zakynthos träffade vi en spännande bartender. Han hette Carter. Han var det snyggaste jag sett. Det fanns inget som inte var snyggt på honom. Man ville bara ta med honom hem. Men det gick ju såklart inte.

Nu har jag och Ola en liten önskan.

Tänk om man kunde sätta ihop sin egen Carter. Som i The Sims.

Tänk vad lätt allt skulle vara då.

Man skulle dessutom förstå hur människan tänkte.

...

Jag hade egentligen tänk skriva om våran spännande kryssning.

Men så blev jag helt plötsligt på sjukt dåligt humör.

Så tyvärr.

Det får bli imorgon.

Som en boll

Jag kommer se ut som en stor boll. En riktigt stor och fluffig boll. Och jag kommer ha min Bula-bandana och mina nya sjukt snygga skidstrumpor. Rooosa. Det kommer bli så bra. Tror ni att man kan ha converse bland fjälltopparna? 

Jag och Ola har ätit munkar. Dom var extremt sockriga och säkert sjukt onyttiga. Men vääldigt goda. 

Mumsigtfullibibblan.  

Jag & Bror

Jag har tillbringat lite tid med min bror Niklas dom senaste dagarna. Vi har kommit fram till att det är väldigt skönt och harmoniskt när det bara är vi två hemma på dagarna. Vi kan sova hur länge vi vill. Äta vad vi vill till frukost utan att någon påpekar att prinsesstårta inte är någon nyttig frukost. Vi kan kolla på film hela förmiddan fast att det är strålande sol. Glida runt i mysisar och otvättat hår. Vi kan leva loppan helt enkelt. Men. Idag har vi varit ute på turné.

Vi har fixat och trixat. Med lite allt möjligt. I den stora staden nynäshamn. Och medan Niklas var duktig och tränade tog jag en liten tripp ut till lövhagen. Jösses det var skönt. Mysigt, tyst och höstigt. Jag gick och filurade över det mesta som är värt att tänka på. Och satt på en brygga. Igår sa Jocke att jag var en stadsmänniska placerad i fel miljö. Det funderade jag på, och kanske. Eller kanske inte? Jag vet inte. Jag kallade honom för bohem.

Igår hittade jag min kalender från 2006. Det var tider det. Hela framsidan är full med bilder från våran Zakke-resa. När ska vi åka tillbaka? 

 

Som en stor familj

Jag vet inte hur ofta man säger det till varandra. Men ofta är det. Nynäs är en håla och alla känner alla. Alla har haft en relation till alla. På något sätt. Och det är verkligen exotiskt. Och sjukt jobbigt.

Uhää.


Tur att vi åker snart Ola.

Det är verkligen på tiden.


Punkt.

Slut på det roliga

Okej kära vänner. Bekanta och andra. Det här måste få ett slut.

Jag fick hem min mobilräkning idag. 773 kr. Vilket jäkla rån. Och jag ska ha comviq. Min bror tyckte att jag skulle skaffa kontantkort. Han menade att det är min enda räddning. Eftersom jag skriver milslånga sms och alldeles för många. Ola, från och med nu kommer jag bara svara på en tredjedel av alla sms du skickar. Ida, janni och alla andra som inte har comviq, ni får kontakta mig via morse. Eller liknande.

I och för sig har ju inte jag så många att skicka sms till eftersom alla min nummer är borta. Så jag kanske överlever ändå.

Igår kväll när jag försökte få kontant med min lillasyster som låg och hostade som en tok i sitt rum tre meter från mitt rum, ringde jag in till henne. Eftersom jag inte orkade resa på mig. Onödiga kostnader. Slut på det. Jaa, jag vet Marie. Jag är hemskt lat. Inga dubbelstudsar.


Igår kom Jocke pocke hem. Han var saknad. Brun och väldigt skäggig. Han såg ut som Jesus.

Fast snyggare.

Pimpad suupersaab

Eller så byter vi suupersaaben mot det här pimpiga åket?!


Klicka för att se nästa bild

Mitt och Olas åk

Pris: 1 600:- Årsmodell: 1992 Strängnäs: Visa var
Miltal: 13 000 - 13 999 Växellåda: Manuell Bränsle: Bensin

obesiktad, avställd och oskattad.
har endast gått ca 13000 mil.

Startar alltid och går bra i motor o låda.
rost finns lite var stans men framförallt baklucka och trösklar bak.
buckla på ena dörren och stötdämparna bak är helt slut.
fin invändigt. går bra att köra.
endast sommardäck.


Vad tror du Ola??!

1600 kr. Precis vår prisklass. Endast sommardäck. Det funkar nog fint i dom norska fjällen.  Startar alltid. Kan det bli så mycket bättre?




När ska vi slå till?!

Hänt extra

  • Febern är borta, men min hals gör fortfarande extremt ont.
  • Jag missar stockholm open på grund av jobbig sjukdom.
  • ...vilket i sin tur betyder att jag blir bitter.
  • Jag har genomgått en mindre operation och en viss doktor B har sytt mig på ryggen.
  • Det gör ont.
  • Hon hade en grön ögonskugga som matchade med hennes glasögon. Exakt samma färg.
  • Igår kollade jag på Gudfadern 1 och 2 och upptäckte att dom var fantastiskt bra.
  • Därför tänker jag kolla på trean idag.
  • Jag förstår inte hur Blondinbellas pojkvän Nils kan ha en blogg som nästan 103 000 personer läser. Där han bl a skriver om hajar. ?? Storstadspojken.
  • Isåfall kan man ju undra varför jag länkar till honom. Bra fråga.
  • Jag läste om idol-juryn på hänt extras förstasida. Kärlekstrassel. Drama draaaama.
  • Dessutom tycker jag att dagarna går alldeles för långsamt.
  • ...och så är jag helt förvirrad.


 

  
Häromdan såg jag och Ola denna spännande kaktus. Och jag var bara tvungen att ta en bild. 
 

På Designtorget i Linköping kunde man köpa stringhyllor. Men inga stringstrumpor.

En tripp till Linköping

Vi överlevde studenternas stad Linköping. Nu är vi hemma på känd mark igen. 

VI fick bo hos Olas syster Emma med tillhörande pojkvän, Martin, och det var mycket trevligt. Som en hotellvistelse. Fast bättre. Vi vandrade längs linköpings gator och svepte in studentandan. Ola och jag kunde konstatera att det fanns många snygga människor i linköping. Emma och Martin tog med oss till Nationernas hus där vi åt god pizza och drack vin för 33 kr glaset. Det ni. Vi fick besöka linköpings fräsigaste nattklubb och betala 40 kr i inträde. Vi dansade till Kalle Baah och Bobban och allt kändes väldigt trevligt.


   
Ola och jag hade bästa platsen på den nästan tomma bussen.  

 
Vi vandrade i en höstig park i linköping. Ola fick nackspärr och gick väldigt underligt. Jag gick mest runt med min mössa och tog fula bilder.


När man är student ska man äta billigt. Det fick vi lära oss av Emma. Då är Ica Maxi ett mycket bra ställe att handla på. Så vi tog Rolle, och för en gångs skull behövde inte jag köra, och åkte till Maxi.


Den här bilden är till Karin. Nu har vi också sett Ayers Rock. Typ.



Eftersom Ola fyllde år. 19 stora år så firade vi med överbliven tårta på bussen hem.

Det ni.

Mr big stuff


Mr. Big Stuff

Who do you think you are?

Mr. Big Stuff

You're never gonna get my love


Tralalalalaaaa

Vi lämnar er för ett kort ögonblick

Man skulle nästan kunna tro att Ola är med och skriver i den här bloggen, men så är det ju inte. Hon bara råkar nämnas i olika sammanhang eftersom vi sitter ihop. Nästan. Det är i alla fall vad omvärlden tror. Ta två betala för en. Ungefär så. 

Hur som haver.

Imorgon beger vi oss mot linköping. Vi ska ta en sjukt sexig buss. Sen kommer Olas syster att hämta oss i en ännu sexigare bil. Rolle. Vi ska nämligen på gaygala. "En gala för lesbiska par som inte vågar komma ut"
Nej, inte riktigt. Jag vet att folk säkert har börjat fundera över vilket förhållande vi egentligen har men ni kan andas ut. Jag gillar bara småpojkar och Ola gillar ingen. Hon är fruktansvärt känslokall. Kan inte visa några somhelst känslor.

Usch vad jag ljuger. Och inte har jag packat heller.

Slut på det roliga.

Linköping nästa. Ingen gaygala. Bara Olas syster och mycket annat spännande.

Camilla?? Tänker inte du sms:a till mig? Vill du inte åka med i suupersaaben längre? Det verkar som det är fler än Camilla som vill säga upp kontakten med mig? Oki doki.

Jag återkommer med en rapport om helgens bravader på söndag kväll. Tills dess.

Tjingeling!



Ko på rymmen

Jag dör. På riktigt.

Hur fungerar folk?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3434704.ab


32-åriga Michelle Allen kommer tillbringa en månad i fängels

Kaffe/Choklad med bolle 15 kr

Lexingtons höstkläder har trillat in i affären och jag skulle vilja plocka på mej lite av varje. Synd bara att det skulle kosta en mindre förmögenhet. Kort och gott. Jag har absolut inte råd.


2008-10-01

"Roger Federer drar sig ur If Stockholm Open 2008

Roger Federer har dessvärre lämnat ett sent återbud till årets If Stockholm Open. I ett eget uttalande meddelar Federer att han tar ett avbrott under hösten efter att ha haft ett besvärligt år"

Tönt. Jag som hade bokat biljett och allt bara för att han skulle komma. Snyggt att lämna återbud en vecka innan. Nu får vi istället spana på mindra bra spelare. Men jag är inte bitter.


Förövrigt så har jag nu en ny fungerande telefon. Nu ska jag bara fylla den med nummer. ?.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0