Idolexpert

Det här kan nog vara det tråkigaste startfältet i idol någonsin. Och som alla vet så är jag Idolexpert. Eller jag tror i alla fall att jag är det. Så låt mig få vara det, bara ikväll, och alla andra fredagar.

Abba-tema. Sjukt bra tema. Abba må vara poppigt och kanske inte så coolt men vem diggar inte Abba, innerst inne. Abba är bra. Svängigt, och sånt gillar vi ju. Att svänga våra lurviga.

Men jösses. Johan Palm?!??! JOHAN PALM?!?! Kan ingen snälla snälla peta ur honom ur tävlingen? Jag får utslag, eksem, atopiska eksem, för alla som vet vad det är. Jösses pojken, för det är precis vad han är, en liten pojke, han skriker ju bara. Bort med Johan.

Robin B? Heter han så? Bengtsson? Stelopererad. Does your mother know kan ju vara en av Abbas mest härliga låtar. Dansa och släpp loss för tusan. Alice är ju helt underbar. Som ett litet lyckopiller. Hoppas hon vinner hela skiten. Lars, jag orkar inte ens kommentera. Skavsår. Dock en personlighet. Allas underbara Anna hade kvällen till ära löslugg?!?! Löslugg kära vänner. Robin E. Robin robin, våran rockpojke. Vill ni veta en hemlis?! Robin har gått på Rytmus. Han var tillsammans med min vän Michaela. Coolt va!? Sjukt coolt. Jääättecoolt. Jag ville bara att ni skulle veta det. Så nu kommer jag också få gå på alla häfitga idolevent eftersom jag faktiskt känner Robin. Ehh typ. Robin är i alla fall cool.


För övrigt förstår jag inte den här modehysterin med pälsjackor.

Vilken tur att jag är så bra.




Kommentarer
m

Ja jävlar vilken tur!

2008-10-24 @ 23:12:11
Desire

Jag håller med... så jävla tråkiga... fatta att vara tråkigast av alla omgångar av idol liksom... egentligen finns det ju bara en omgång som gäller det vet vi ju alla;) Eller ja... kanske två. Heja Robin säger jag... han är det som gör att jag kollar. Haha.

2008-10-26 @ 16:32:39
Jäb

Måste bara säga att robin sjunger bra. inte en falsk ton. MEN! hans röst är så jävla tråkig. Det är likadant varje gång. Han är verkligen ingen idol.. Ledsen tjejer. Men håller inte med er pop-snören ;P

2008-10-27 @ 13:08:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0