Koh Tao

Hej alla fina!!
Vi lever och har det valdigt fint har i solen! Just nu ar vi pa koh tao. Vi har snorklat  och sett spannande firrar. Atit thaimat och druckit massor av singha och tiger. Haromdan bjod norska sandra oss pa thai tequila. Exotiskt minst sagt.
Nar vi inte snorklar eller dricker ol svettas jag mest och kanner mig som en svullen boll. 11 dagar har redan gatt och innan vi kom hit till koh tao var vi 6 natter pa koh samui. Det ar lite mer stilllsamt och tillbakalutat har. Det gillas.
Imorgon aker vi till Koh phangan.
Tio dagar kvar!!  Yeeey!!
Nu ska jag ta mig en ol i baren!
Tjingeling!!

Imööra åker vi

Imorgon kära vänner åker vi till solen, värmen och Thailand.

Jag har lyckats packa extremt lite för tre veckor och för att vara jag. Jag är mycket stolt över mig själv.

Jag ser inte fram emot flygresan men jag antar att det tyvärr är en del av det här med att åka till thailand. Nu ska vi inte klaga. Jag kommer vara kalas lycklig när jag tar första doppet i havet.

Jag ska tänka på nära och kära här hemma!


WOHOO

Yäääs asssååå!

Nu har vi bokat! Den 17, på tisdag åker vi till thailand i tre veckor. Vi börjar på Koh samui i sex dagar och sen tar vi oss vidare till koh Phangan.

Hihi

Åh vad jag längtar!

iväg igen

Jaha...




Då lämnar vi nynäs och sthlm igen för att ta oss ner till ön och hämta lite sommarkläder och andra nödvändigheter. Vi mellanlandar i mariostad innan vi kommer tillbaka igen på söndag.




Hej så länge.

Turen har vänt

Blähää.

Mina fantastiska biljetter var slut när jag skulle boka. Så himlans typiskt.

Jag får börja om jakten.

Yäs yääs yäääs!

Wihoo! Jag hade nästan gett upp hoppet på att hitta en bra flygbiljett men nu tror jag att jag har lyckats! Det blir en lång resa men vi hamnar direkt på koh samui och det blir två byten men utan massa timmars väntande.

Nu ska det bara bokas.

Och jag har laddat över alla bilder från jul och nyår.

Vi var i skövde och bowlade. Jag åkte på storstryk. Men det var kul.





Mat i massor

Jag sitter i soffan och försöker inta en position där det inte känns som att magen ska spricka av mättnad. Det känns som jag har ätit konstant den här helgen. Bara massa mat och massa rödvin.

Familjen har varit samlad och vi har haft det fint.

Jag sitter och kikar runt på intranätet och försöker hitta bra och billiga flygbiljetter till thailand. Inte för lång restid, helst direktflyg som inte kostar över 6000 pengar. Inte det lättaste. Helst på ett bra datum också. Runt den 18:e.

Imorgon ska jag hämta ut mitt nya kickass läckra pass.


Att vara ledig

Tänk vad fint det är att vara ledig. Över jul. På nyår. En helt vanlig fredag. Äta gott, dricka gott, umgås med familj, nära och kära. Bara vara ledig.

Vad fint jag har haft det och fortfarande har. Och tänk vad länge till jag ska vara ledig. Skiiiit länge. Awesome.

Jul och nyår var fint. Familj och släkt på julafton och min man och vänner på nyår. Jag fick vara med och äta mumsig mat och dricka bubbligt bubbel istället för att servera det. Det kändes helt fantastiskt.

Nu ska vi bara boka resan till thailand och bara ha det ännu bättre.



Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0