Fräsig

Idag kom skolkatalogen. Tusan vad snygg man blev. Som alltid. Såklart. BLä!!

Jobbjobbjobbjobb. Jag som bara vill sova.

Tågtågtåg. Jag som bara vill ta körkort.

Jag har i alla fall snickrat klart nu. Mina knän gör ont.


- Shake it. Shake it like a polaroid picture.

Stackars Basshunter

Satt för mig själv och försökte dricka mitt alldeles för varma kaffe samtidigt som jag lyssnade på något som jag tror var topplistan på P3 när jag hör Basshunters Boten Anna på ett annat språk. Det visar sig vara några holländare som har gjort om den. Sjukt. Totalt helt sjukt. Låten är ju urkass och att någon skulle vilja göra en cover på den måste vara ett stort skämt. Det roligaste är nog ändå att Basshunter själv blir så upprörd och arg över att någon töntig holländare, förmodligen med världens sämsta musiksmak har snott och gjort om hans låt. Men Basshunter, du kan vara lugn, på topplistan låg din verison av Boten Anna ändå bättre till än den holländska.


Nu ska jag skruva ihop en byrå.  Fett.

Glooow

"Hej söt"

Jag hatar uttrycket "Hej söt"  Det är bara så fel. Jag kan inte tycka att det är sött. Det låter fel och ser fel ut. Då kan det omöjligt vara rätt. Fel fel fel fel.

Förvirrad

Jag fattar verkligen inte det här med html koder och att göra om sitt utseende på bloggen. Jag har läst massa grejer på nätet om alla "taggar" och koder och allt vad det heter men jag blir inte ett dugg klokare. Hur har alla andra lyckats lära sig och fatta så bra? Jag vill jag vill jag vill göra om min blogg.

Westlife på rix fm

Jepps. Just i denna stund kan man lyssna på mark och kian i westlife på rix fm. Otroligt spännande.

Själv sitter jag här med en "dagens" och min is har nästan försvunnit helt. Men kallt och gott är det i alla fall fortfarande.

Måste erkänna att jag gärna hade varit på Café Opera ikväll och kollat på grabbsen när dom träffar sina blonda fans. Fett.

Fantastiska fredag

Fredag. Fredagsmys. Helg.
 
Jag är shoppingsugen. Jättesugen. Men det är snålt med pengar. Studiebidrag nu tack.

Jag behöver energi. Jag vill ha något att se fram emot. Något kul. Alla åker bort till exotiska platser men jag är bara hemma. Hemma i lilla nynäs.


Dansande bebisar

Jag är Ally Mcbeal nörd. Det är ju ingen tvekan om att det är den bästa serien som gjorts. Scenen med den dansande bebisen måste vara en av dom bästa. Hur härlig är den inte?

Bebisens moves är ju bara underbara. När han svänger med armarna i luften, det är ju bara för bra.

Blonda fans

På fredag kommer Westlife till Café Opera. Dom vill hälsa på sina blonda fans. Det är verkligen synd om oss brunetter. Hur ska vi klara oss utan Westlife? Vakterna i dörren kanske bara släpper in alla blonda och det vore ju för hemskt. Alla som känner mig vet ju att Westlife är mina största idoler..tyyyp. Eller nått.. Hö.

Framtiden

Idag beställde vi studentmössor. Det känns så overkligt. Långt bort fast ändå nära. Det ska stå Rytmus 2007 på min. 

Det skönaste men också konstigaste och läskigaste är att om ett år vid den här tidpunkten så har jag inte en aning om vad jag gör. Skönt att slippa Rytmus men läskigt att inte veta vad som ska hända eller vad jag kommer göra. Just nu känns inte att plugga vidare direkt efter rytmus som ett alternativ. Nej, jag vill jobba. Tjäna pengar och göra annat än att plugga och gå i skolan. Jag vill ut i världen precis som alla andra.
- Resa och leva livet. 
 

Nån gång ska jag åka till San francisco. Det finns med på min "att göra" lista. Bila genom usa finns också med, men San francisco är viktigast. Jag har många knasiga drömmar som jag egentligen inte vågar berätta för jag tror knappt på dom själv men jag antar att om man bara ger sig fasiken på att man ska och kan göra det så går nog det mesta.  














Vattenpölar

Träning på en stor blöt och "vattenpölig" grusplan väntar. Ibland undrar jag varför jag inte satsade på tennisen istället för på fotbollen. Man slipper regnet, om det inte är en läcka i taket förstås.

Allt för ofta hoppar jag över träningen. Eller små saker kommer ivägen och man behöver inte sätta sig på cykeln en regnig torsdag och komma hem halvtio på kvällen. Fast det jobbigaste är nog att komma iväg. Att komma hem från en lång skoldag och sen skynda iväg till en träning utan att ens ha hunnit äta eller sitta på sin lilla rumpa i fem minuter gör att man tappar lusten. Verkligen. Men jag antar att jag behöver det här mer än någonsin. Springa av mig och slippa tänka på skolan. 

Imorn ska vi testa studentmössor. Härligt härligt. Tiden går fort. Väldigt fort men just nu är det mest skönt. Snart är det höstlov och ingen är gladare än jag. 

Om man skulle ta och leta reda på benskydden och lite annat smått och gott. Cykelnyckeln. 


Dripp dropp.... 

Hawaiian dreams

Det finns knäppa grejer och det finns även en del knäppa människor men vissa grejer är bara sjuka och vissa mäniskor verkar också bara vara sjuka. Var det någon mer än jag som såg outsiders? Dockor som fruar och sexleksaker och vuxna människor som låtsas att dom fortfarande är tre år och dricker ur nappflaska. Skrämmande, men mest sjukt. Enligt mig.

Jag sitter här och dricker mitt nya te... Hawaiian dreams. Vet inte riktigt om jag får någon hawaii känsla men önskan att befinna sig där är väldigt stor. Det kanske är hemlig marknadsföring. Något resebolag och tesäljare som sammarbetar. Skulle kunna vara så. Chansen är liten men kanske inte obefintlig.

Vi har temavecka. På rytmus är det lika med konstiga scheman, lunch för hela skolan samtidigt, totalt onödigt och ett allmänt kaos. Det är alltid lika spännande att se hur det ska gå ihop.

En dag som denna är det även väldigt spännande att gå omkring på alla gator och försöka undvika att få mask-mos under skorna. Det är sånt som gör att man bara blir ännu gladare än dag när det regnar.

Idag har även varit den dagen då Desireé kom på det exotiska ordet "kaffa" vilket i sin tur betyder "att dricka kaffe" och Cuba berättade att hon hade köpt ett dragspel och en tysk ordbok. Jag blev en fjällkulla och Cuba en bergsget. Tänk vad kul man kan ha på rytmus ändå?

Stolpe ut med peppe. Härligt.

Dags att dra vidare.

Mot Österlen

Mot Österlen och skillinge. Ska bli skönt att åka bort över helgen och bara ta det lugnt och inte behöva bry sig. Ska bli spännande att se hur det ser ut nu efter renovring och ombyggnad. Det blir spännande. Längtar tills nästa sommar när vi kan åka ner och ligga på de långa stärnderna igen. Det är fasiken som att vara utomlands. Underbart härligt.



Ja gott folk... antar att de var allt för mig på några dagar. Ha de mysigast!

Toppis

Top model. Ohh yeees! Förut var jag ett "big fan" av det men dock inte längre men nu kan jag inte riktigt hålla mig. Måste kolla lite, men bara lite i smyg så att inte mamma märker något.  
- "Varför kollar du på den där skiten"

Men jag har faktiskt gjort mina frågeställningar och syfte så nu tänker jag med all rätt gå ner och somna i soffan framför just Toppis.

   


      Jag, Martin och Jossan är för snygga för att vara med där 

Snorigt

Blä. Det är jobbigt att vara förkyld. Helst av allt skulle jag vilja ligga hemma i soffan och kolla på Ally McBeal men icke. Nu tänker jag dock sätta mig på tåget och åka hem. 

Slut för idag, tack för idag. 

Natt

Klockan är kvart i ett och jag borde sovit för två timmar sen men såhär går det när man inte gör sina läxor i tid eller inte hoppar över sin träning. Verkligen skitkul!.

Godnatt!

Knöligt

En försvunnen ryss, en hetare än hetaste Carter och Snaggis, gratis shots, Lick me tröjorna, blomkransar, bandanas och militärbyxor, Girls just wanna have fun.


Idag är det exakt fyra månader sen. Visst är det töntigt att fortfarande räkna månaderna sen vi var där men vad fasiken, man måste ju ha något kul att tänka på när allt annat bara känns trist och segt.

Jag borde göra lite svenska nu men jag var tvungen att tänka på något annat. Realistiska, romantiska och upplysningstexter känns inte så lockande.

Karin är så duktig. På allt. Hon är verkligen toppen.

Nu ska jag sleva i mig lite Ben&Jerry's glass. Mumsigt.

Bostadskö

Jag tänker ställa mig i bostadskö. Det måste ju ge riktigt med vuxenpoäng. Eller kanske inte, men det kan ju aldrig skada. Har jag tur kanske jag kan få en lägenhet om 10 år eller nått.

                     
Vore det inte helgrymt att ha en lägenhet som denhär med rosa kök. Sketcooolt juuh!

Bara så att ni vet så har jag första tjing på den där.

Ben & Jerry's

Jag vet att jag inte borde men jag är så sugen, och vem kan motså Ben&Jerry's glass? Chocolate Fudge Brownie dessutom. Det är ju bara gudomligt gott. Varför måste allt gott vara onyttigt? Den frågan ställer jag mig ganska ofta och jag får aldrig nått riktigt bra svar.

Jag är så nedrans trött på utseendet  på min blogg....Jag vill göra om den på mitt sätt men jag har inte den blekaste om hur man gör. Man måste ju kunna HTML och jag är värdelös på datorer vad det än gäller. Tycker som sagt att det är lite tråkigt att ha samma stilmall som alla andra även om det snart bara kommer vara jag som har denhär eftersom alla andra har fattat och lyckats göra om sina. Jag gör iallafall framsteg i photoshop som alla andra på rytmus har kunnat sen ettan, men bättre sent än aldrig, typ.


Jag försöker verkligen överleva skolan men det är svårt. Idag var jag och Desireé nere och skulle prata med Emil (Snyggemil) som är våran handledare i projektarbetet och det var läskigt. Men efter en kvarts samtal med honom i ett läskigt tyst och tomt rum kunde vi konstatera att han inte längre var "snyggemil" utan bara Emil och att han kanske inte var så läskig som vi hade trott utan snarare helt okej. Kanske kan man lyckas med att göra ett projektarbete trots allt?


Jag funderar på att gå ner och äta min Ben&Jerry's och försöka plugga lite ARL.

En känsla

När jag satte mig ner visste jag precis vad jag skulle skriva men nu känns det bara tomt. Försöker som sagt att plugga men det känns som om jag läser på ett blankt papper. Det går inte in.

Levande ljus, en kopp te, Diana Krall och gotlandsbåten som skymtar utanför fönstret som en liten avlägsen klittrig sak. Det skapar en känsla. På ett sätt vill jag bara ställa mig upp och gunga med till musiken och bara tänka mysiga saker. Eller så vill jag bara sitta i soffan, blunda och bara lyssna. På nått sätt är det bara underbart härligt. Jag fylls av en känsla som inte riktigt går att beskriva men av någon konstig anledning känns det som om allt bara stannar upp och man behöver inte tänka på något annat än det som är just nu. Jag skulle behöva sånna stunder lite oftare. 


 

        

Söndagstrött

Gårdagen var mycket härlig, trevlig och mysig. Terese hade en jättefin lägenhet och maten var toppengod. Lenas insats i singstar borde belönas med en medalj. Hon sjöng från halv nio till kl tolv och jag och Marie sjöng Darins money for nothing bättre än darin själv. Härligt härligt. Tereses exotiska tallbarrs drinkar var också spännande och Emma P uppskattade sjönsången från Lena och Lollo. 

Trots dessa äventyr lyckades vi vinna matchen idag. 4-2 och jag fick t.o.m. ett skott på mål. Sånt händer inte ofta. 

Vårat lag är verkligen ett toppenlag. 

Jag orkar inte men jag måste läsa naturkunskap och projektarbete. usch och fy. Längtar tills nästa helg och skåne. Det blir skönt.

Sov gott folk!  

Haha

Jaa..ibland bara älskar jag min stavning. Ducsha?? haha

Seg start

Klockan har nu passerat två och jag sitter fortfarande i pyjamas.

Försöker få tag på Terese för att få reda på lite mer om kvällen men det går inge vidare. Får försöka igen lite senare.

Jag borde göra annat än att sitta här men just nu är att sitta stilla på min lilla rumpa allt jag orkar göra. Mitt hår är jätteäckligt och jag borde verkligen hoppa in i duschen men som sagt; sitta stilla på rumpan är allt jag tänker göra. Iallafall ett tag till.

Jag är sugen på Ben & Jerry's glass men den går bara att köpa på kvantum och dit är det långt och sätta sig på cyklen är det sista jag vill göra nu. Om jag hade körkort hade jag kunnat ta bilen. Om bilen hade varit hemma vill säga. Dagens i-lands problem.

Nej om man skulle ta och försöka ringa terese igen och kanske ducsha?....

Igår köpte jag iallafall rosa bandet.

Ally McBeal är fortfarande det bästa av det bästa.

Fredagen den 13

Imorn är det fredagen den 13. Tänkte ifall någon hade missat det. Men det är en bra dag. Jag föddes fredagen den 13.

Otur för honom.

Jag bara måste..

Eftersom jag är världens nörd och våra nya leksaker i skolan är så kul måste jag lägga upp lite heta bilder på mig och Desireé. Vi är bara för heeta.

         
- Don't Chaaa baby!

Johanna phone home

Vi har fått nya leksaker i skolan. Fina roliga platta leksaker som man kan använda till jättemycket. Man kan bl a ta sånna här jättefina bilder. Leksakerna är vita och surrar lite hemtrevligt. Datorer! Mac. Jag gillar hur botoxat mitt ansikte ser ut på den översta bilden. Det ser ut som om jag tagit något uppigande eller bara druckit för många lattes från sandys.

 

Det värsta i skolan är över nu och det känns underbart skönt. Nu är det bara lite ARL kvar att göra. Måste hitta all fakta på nätet eftersom jag är så otroligt oplanerad och inte har lånat en arl bok i "bibblan" Men man får skylla sig själv. Det är dock inte lätt att hinna tänka på allt i all jobbig stress. Jobbigt värre.



Häromdan fick jag ett sms av söt Ola när jag satt och åt frukost och tänkte på hur jobbigt det skulle bli att sätta sig på tåget och åka till den jobbiga skolan. Det var ett greksms och även om det är snart fyra månader sen, exakt fyra månader sen imorgon faktiskt (men jag säger inte det för då tycker ni bara att jag är jobbig som fortfarande tjatar om hur underbart sjukt kul vi hade) så blir jag så himla glad när jag tänker tillbaka på det. Jag har fyllt hela min kalender med heta bilder från grekland så på alla tråkiga nuko lektioner kan jag sitta och drömma mig tillbaka.

Som sagt....

- I wanna dance with somebody...


Kluster klister klaster

Morgonstund har guld i mun. Torsdag. Skönt. Imorn är det fredag. Snart dags för nuko provet. herregud.
Håller tummarna för mej själv. ohh yeeah!

SKIT!

Skit skit skit skit skit!

Kom precis på att frågeställningar och syfte ska vara inne imorgon. Det blir nog till att sitta uppe hela natten. Knarka kaffe eller nått. Bajs på det.

Wow!

Jag är ganska impad av mig själv. Jag har pluggat nuko intensivt i två och en halv timme nu och dt börjar sätta sig lite. Jag är långt ifrån klar och kan långtifrån allt jag borde för att få ett säkert G men jag är på väg. klustermusik. Vet du vad det är? Nej just det, tänkte väl det. Det är helt cepe. Det är musik utan melodi och knappt rytm. Olika lager av musik på varandra skulle man kunna säga. Kaka på kaka. Det låter ungefär såhär IIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh i sju minuter. varning för tinitus. 

Det jobbigaste är att mina syskon sitter inne i kungliga tennishallen och kollar på stockholm open medan jag sitter här och lär mej onödig fakta om t ex klustermusik och annat spännande, typ minimalistisk och elektronisk musik. 

Nu orkar jag inte mer. Tack och hej leverpastej. Det får bli plugg på t-banan och komma tidigare till skolan och plugga imornbitti. 

Vissa människor tror verkligen för mycket gott om sig själva. Vissa lägger t ex ut exotiska bilder på internet som helst borde vara sekretess belagda (stavas hur?) för att folk kan må dåligt och få skadliga men av att se dom. Inga nämnda inga glömda. 

Som sagt! 

tack och hej!

Panik och ångest

Okej. Skit i arl:en. Den får bli klar när den blir klar. Nu är det nuko som gäller. Jäkla skit grej. Det här funkar inte. BAJS!

Framsteg

Okej. Framstegen är små men dom finns där. Jag jobbar på. slitit och tråkigt men det måste ju som sagt göras. Fasiken va tråkigt det är. Mina ögon gör ont. Har suttit här alldels för länge. Jag är inte klar på långa vägar och sen måste jag plugga nuko. Kanske går jag mitt allra första IG till mötes. 

Den eller om jag  lever får se. 

Arl ångest

Arl och nuko. Jag inte tycka om. Lars, din nuko är jobbig och svår att orka med. Michaela sitter brevid mig ochbeklagar sig. Jag orkar knappt höra. Jag måste göra arl. verkligen arl. desireé är inte här och jag vet inte om hon kommer komma heller. Hon måste. jag behöver hjälp. BAJS! jag  är oduktig. Jag har i alla fall gjort en Live night affish. I'm Gooood! 

aja. prutt på det här. Arl:en väntar. 

Back to basics

Jahapp. Då var man tillbaka igen. Efter ett tags bloggvila. Internet är åter i funktion hemma hos Johanna så nu kan bloggen som sagt åter väckas till liv. Sånt tycker jag om. En sak som dock var ganska bra med att inte ha något internet var att jag hann med saker. Jag hann plugga. Jag hann kolla på alla BRAIGA tv program som jag bara måste kolla på och jag hann till och med städa. Det ni. Fett coolt. (jag hann till o med läsa lite också) Men det känns skönt att kunna skriva av sig lite. 

Jag har massor med saker som jag borde göra men just nu orkar jag inte. ARL:en och NuKo:n är något som jag veeerkligen borde göra. En snygg affish i photoshop är också nått som står på "to do" listan. Jag vill gå på Stockholm open på onsdag men det ser inte ut att hinnas med. vi får väl se. Annars tänker jag dra med mig Karin och någon annan frivillig efter jobbet på fredag. Någon som är sugen? - Ola det brukar krylla av backslicks. 

Ibland förstår jag inte varför jag väljer att göra vissa saker... Jag vill så gärna men när det väl kommer till kritan så är jag sääämst på att utföra det jag åtagit mig. Sådant måste det bli ändring på. 

Jag har total ångest över projektarbetet. Gaah! frågeställningar inne på torsdag! PANIK! Det blir nog inget sthlm open för min del. Tack och adjö. 

Jag hade tänkt lägga upp lite frääscha bilder här men det gick inte. Jag fattar inte skolans datorer. 

Om man kanske skulle göra lite arl eller maila janne och förklara varför ingen fårn reklamgruppen va på mötet igår. Jaa hejja! 

Tisdagsångest!

Bloggeliblogg

Ah! skönt att få skriva av sej. Härligt härligt. Internet funkar fortfarande inte hemma så det är i skolan man får skriva av sig. Känner just nu att jag inte är så noga med stavningen och blandar lite i och j och annat hett. Jag känner mej som en nybörjare vid tangentbordet. Mina händer darrar. Kan inte vara ett bra teckan. 

Jag har äntligen fått tagit igen allt missat på olika bloggar runt om i världen känns skönt att vara tillbaka igen och få uppdatera sig lite. Usch vad hemsk det låter. Hemsk är vad jag är. 

Benick eller bennick eller hur han nu stavar står och kastar pappersflygplan genom fönstret. Hur tråkigt kan man ha? Ja, rytmus är ett dagis. Barnen är bara lite större och finnigare. Usch. 

Jag och Anna hade lite "lunchshopping" idag. Det var mysigt. Vi kanske borde göra tisdagar till våran "göra av med pengar dag"  

Kul att Knigge läser min blogg. Alltid kul att någon uppskattar den. Tummen upp. 

Nu ska jag rusa upp till Cubs i fiket och ha ARL med tony. Hur kul kan en tisdagseftermiddag bli egentligen? jaa knappast bättre än så här? eller what?!

Puss o snusk! 

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0