Hej då

Snart åker jag. Snart. Mot Åre. Underbart och skönt. Jag vill åka nu på en gång. NU vill jag åka. Fast först ska jag o desire på äventyr imorn kväll. Heja stora paket.

Idag gick jag på stan. Själv. Men det va mysigt, det var dock överbefolkat och jag kunde inte köpa mina Cheap Monday jeans för det va urplockat och alla JOBBIGA pop människor hade redan köpt alla som fanns i min storlek. Det tycker vi inte om. Blä.

det är konståkning på tv och i vanliga fall skulle jag sitta fastklistrad framför tv:n men idag ska jag kolla på BB.


Ta hand om er alla exotiska människor. Jag kommer sakna vissa mer än andra när jag åker. Men ni vet vilka ni är. =)

idag ringde "Gunnell" till mej. haha.


Stringstrumpa - The Chill is gone

Rytmusandan

Igår gjorde jag en mycket bra sak. En början på något mycket stort. Jag införde den så omtalade Rytmusandan. För er som inte vet vad Rytmus är så är det en heltokig skola där det går heltokiga och exotiska estetelever som lever sitt liv genom musiken där alla ska bli rockstjärnor när dom går ut trean,och våga inte intala oss nått annat. Rockstjärnor ska vi bli. Punkt slut. (det är iaf vad vi tror)

Rytmusandan är dock något som tydligen ska existera på rytmus, vilket betyder att alla ska tycka om varandra, livet är underbart, peace, love and understanding och allt vad det innebär. Esteter, behöver jag förklara mej mer? Nej, tänkte väl det. På sista tiden har dock rytmusandan inte infunnit sej som den ska, vart den har tagit vägen är det ingen som vet och om den ens har funnits är svårt att säga, men igår! Igår var början på något nytt, då tog jag det första klivet att återigen införa rytmusandan. Det hela började med att jag helt impulsivt, det kom från ingenstans sa hej till min skåpgranne sen två år tillbaka som jag ALDRIG har pratat med.  Han blev minst lika chockad som jag att jag hade sagt hej, men det kändes bara så rätt, och efter det kunde jag bara inte sluta vara impulsiv och hejade på alla Rytmuselever som kom i min väg. En kille i ettan vinkade till o med till mej genom fönstret, så glad blev han! Jag känner att jag äntligen har tillfört något till denna exotiska skola. Jag funderar till o med på att skicka ut et massmail  för att förklara att rytmusandan återigen finns på skolan.

Idag fick jag äntligen äta min efterlängtade pressbyrån kanelbulle. Gudomligt goda. Jag åt dessutom två, men det är en hemlighet. Jag sprang dock skidbacken två gånger igår på fysen. för er som inte vet hur lång våran skidbacke är kan det vara lite svårt att förstå men det struntar jag i. Två kanelbullar blev det iaf och jag skulle lätta ha kunnat äta minst en till.


Nu ska jag packa, för på söndag bär det av mot fjällen, åre och brädåkande - Jag Längtar.
(Måste bara hitta min mössa)


På fredag tänker jag köpa nya cheap monday jeans.


Rytmusandan - Härligt.


Snart börjar OC - och jag är hemligt förälskad i Seth.

Blää

Temavecka? Jag inte tycka om. Ingen kommentar. 

Ibland är killar så exotiska. Ibland undrar man vad dom har innanför pannbenet. Menar verkligen inget illa men ibland undrar man verkligen. Man ska ju inte dra alla över en och samma kant men ibland är det extremt svårt att låta bli. Men jag lovar. Jag ska bättra mig --> den dagen någon bevisar nått annat. Okej?

Jag har blivit svag för något som jag tror är pistagenötter. Dom har iaf skal och  dom är extremt goda. Kan man bli pistagenötmissbrukare? isåfall är jag nog redan ett svårt fall och långt gången i mitt missbrukande, men det kanske finns en liten chans att rädda mig fortfarande. Hjälp?

"Jag vill vara en vilde"

Du ÄR en hamster. Jag väntar på svar och förklaring. Omgående. PunkT.


- Stringstrumpa

En dag i livet

Ibland blir man förvånad och ibland även arg. Gunnars födelsedags fika var mysig. Tårtan var riktigt god fast att den fortfarande var lite kall. Prinsesstårta. Det var kul att vi kunde träffas igen, alla goa små vänner, även fast Karin inte hann komma hem från arlanda. Vi har saknat dig vännen. Du får betätta allt sen.

Idag gick jag och funderade på allt som jag borde göra istället för att bara prata eller tänka att jag ska göra de. Här är några av de sakerna.

* Sluta använda gympadojjor på vintern
* Gå två minuter tidigare hemifrån på morgonen så att jag slipper springa till tåget varje dag.
* Räkna matte eftersom jag ligger låångt efter alal andra. Heja mattegrupp 5
* Ta tag i mitt övningskörande
* Köpa en övningsgörnings teoribok
* Sluta kolla på onödiga dokusåpor.
* Äta mindre godis och träna mer.
* Träffa mina vänner oftare.
* Göra saker istället för att bara babbla om det.
* Skaffa mig ett liv, kanske?



Du ser ut som en hamster.

Hey Baberiba

Hey baberiba.

Ibland är man trött och ibland är man pigg. Idag är jag en blandning av allt som går. Hey Baberiba.

Ibland gör man saker som man inte förstår varför man gör. Antar att det är för att det är förbjudet och lite busigt, eller kanske bara för att det är ett äventyr? man förväntar sig iaf att det ska bli ett äventyr. Tänk om det inte blir som man har tänkt sig? Hjälp. Tänk om äventyret slutar i katastrof? Tänk om man kanske inte borde göra det förbjudna och busiga? Det kanske egentligen är ganska farligt? Nej, bort med alla sånna tankar.

Just nu funderar jag skarpt på att göra något riktigt impulsivt och spontant, vet dock inte om jag vågar.
Idag är jag inte bara trött och pigg om vartannat jag är även lite feg. fast samtidigt har jag precis gjort en sak som jag aldrig trodde att jag skulle göra.

För mycket tankar i huvudet. Det kanske bara är bättre att låta det vara, så får vi se vad som händer.
Just nu behöver jag dock lite hjälp i en viss fråga.
 
Hey baberiba.

Blää

Jag orkar inte skriva nått. Man måste ha inspiration för att kunna skriva och min ispiration finns inte. inte idag, den fanns inte igår heller, men den fanns måndags, men då hann jag inte.

Idag är jag bara trött och uppgiven, hoppas dock på bättre tider.




Stringstrumpa - Jag är hemligt...ja du...

Varning för snöras och istappar

Härligt.

Helt underbart härligt. Jag är helt sprallig i hela kroppen och bara så glad och uppåt. Det känns verkligen underbart. Det var toppen att komma tillbaka till fotbollen och träffa alla igen. Mitt knä har varit jobbigt tillräckligt länge nu men idag ville det fungera och jag kunde vara med på löpningen. Jag hade glömt hur skönt det var att springa av sig. Även om det är jobbigt innan så är det bara så skönt efter, precis som med alla jobbiga saker. Ett tag kändes det som att jag aldrig skulle orka komma tillbaka och börja träna igen, man blir liksom lat och bekväm av sej och det känns nästan som att man kan se hur magen bara växer och blir större för varje godis eller kaka man tar. 
Det var bara så härligt att vara tillbaka. Det är vid sånna här tillfällen som jag inser hur mycket fotbollen ändå betyder för mej. Härligt. 

När jag gick hem från träningen i min ensamhet gick jag genom lilla Nynäs exotiska centrum. Det var helt folktomt och tyst, och kallt. Det kändes ungefär som om jag hade vaknat upp som Tom Cruise gör i Vanilla Sky. Helt ensam och övergiven. Men det var en skön känsla. Det var nästan så att jag kunde känna att jag var den blå bollen. Ni som har läst min lunardagbok förstår vad jag menar. Jag gick och kikade in i de upplysta skyltfönstrena och tänkte att Nynäs kanske inte är så dumt, inte alltid iaf. Jag skulle aldrig kunna tänka mej att bo kvar här för alltid men ibland känns det bara bra.


Vet du vad modulation är?... Nee...tänkte väl det.


Idag ville inte jag gå till skolan. Men det var mysigt ändå. Jag och Desireé busade med Andreas. Det var spännande.


Michaela, stå på dej =)


Hetast just nu ---> Skägg. Skägg i alla dess exotiska former.


Nu ska jag äta pannkakor. Mums.
 

Kyliga Zebra ränder

Kallt. Mina fingrar är stela som frysta fiskpinnar som man köper i frysdisken på ica, dom har dessutom ränder efter strängarna från min lilla gitarr. Det gör ont. Jätte ont. Aj. Men det gick bra att spela idag, faktiskt. Bättre än vanligt, jag  börjar fatta hur det funkar nu. Fast att det gör ont i fingrarna.

Idag sa min mamma att jag var bitter? hmm? Det kan jag nog inte hålla med om. Jag är bara trött, och lite grinig, men så är det ibland.

Det var mysigt att träffa alla rytmus människor igen efter lovet. Vissa har man saknat mer än andra. Michaela, tack för skivan <3

Vissa människor är verkligen speciella och chockerande.
 
- Exotiskt



Hej Mitt Vinterland

Man kan verkligen tro att det är Januari eller nått. Vad kommer all snö ifrån? När var det såhär mycket snö senast?

Idag var tågen försenade igen. Punkt.

Idag såg jag:

  • En dvärg
  • En äcklig alkisgubbe
  • En till äcklig alkisgubbe som dessutom spelade fiol. Det var gräsligt.
  • En cykel som var full med istappar. Det var en underlig syn.

Dagens bästa: Tennisträning för första gången på en månad =)  

Helgen

  • Husets Pizza med Cuba, Binnie och Desire på Ricardo's Pizza. Mums.
  • Promenad hem till Desire i snöslask och kyla. (Binnie akta istappen)
  • Melodifestivalen spanas in..Dock många frågetecken. ???? Jessica Anderssons nästan obefintliga shorts??
  • Godissuget blev för stort och Binnie, Desire och jag försvinner på äventyr till Hemköp (Mariahallen) medan Cubase stannad kvar och vaktar desires säng.
  • Godis...
  • Godis....och..
  • lite mer godis...
  • Binnie försvann...
  • Jag sover hos desire istället för att åka hem o sova hos min lilla farmor..
  • Desire och jag somnar försent..men det är okej när det är helg.
  • Frukost inhandlas på ica Fatburen..om jag inte minns fel..Väldigt gott och mysigt. Tack desire.
  • Jag börjar min färd hem till lilla farmor där dagen även avslutas med tårta....
...jag är fortfarande mätt...


Nu är lovet slut och skolan börjar igen.tillbaks till "verklighetens trista vardag"

Men snart försvinner jag till åre...

...Jag längtar som en tok...



Burger King vs Max

Dom som känner mig och min familj vet att jag/vi alltid har varit Mcdonald's familjen, har alltid varit så och kommer förmodligen alltid att vara så också, inte mig emot, jag tycker om hamburagre och snabbmat och skulle jag behöva välja  mellan en Cheeseburgare eller en banan när jag är riktigt hungrig skulle jag inte tveka en sekund och välja hamburgaren, även fast jag innerst inne vet att bananen är "mycket" nyttigare.
 
Men när Mcdonald's familjen helt plöstlisgt blev BK familjen kunde ingen förstå vad som hände. kan man byta från donken till BK? aldrig sa jag, men sakta  men säkert håller jag på att gå mot den andra sidan, "grillat är godast"  Grillat är ju dock godast, men jag skulle aldrig, aldrig, kunna lämna donken för BK, det går bara inte, det är som ett gammalt äktenskap, och vissa saker kan man bara inte ändra på. Så är det bara. Ett tecken på att jag dock tar mer och mer parti för Bk är när jag blir lika ursinnig som min pappa när jag läser i DI att Max fjantarna påstår sig ha gått om BK och menar på att dom är större. Vilket skämt.
Max är och kommer alltid att vara lillebror åt både BK och donken. Det spelar ingen roll hur svenskt köttet är om hamburgarna ändå inte  är goda. Nog sagt om det. Det där var bara mina inre agressioner som behövde komma ut. Haha hamburgelivet förstör mitt liv. Men hur ska jag kunna leva utan det? Jag är en hamburgare.


Nog pratat om hamburgare.

Idag är det lördag och snart är lovet slut. Tiden går så snabbt. Den bara försvinner och man vet inte riktigt vart den tar vägen. Snart börjar skolan igen och allt blir som vanligt igen. Vilket både känns bra och mindre bra. Iband vill man ju bara att det inte ska fortsätta som förut, men just nu känns det okej. Undrar hur Tofsic och resten av rytmus gänget har haft det nere i österrike, måste erkänna att jag är lite avundsjuk, men nästa år, då, då ska jag med. och lilla Michaela, saknar dej din lilla tok, ska bli kul att träffas igen, känns som en evighet sen fast att det bara är lite drygt en vecka.

Det har slutat snöa och solen kikar fram lite lätt. Är inte livet bra underbart ibland?

  

.




Bambi på hal is

Bambi på hal is, det var vad jag kände mig som idag när jag för första gången på två år skulle stå på ett par skridskor. Det måste varit en syn. Ibörjan var det katastrof men eftersom blev det stabilare och stabilare, nästan helstabilt. Det kanske var att ta i, men tillslut kunde jag iaf hålla balansen och ta mig framåt. Hela den här grejen var egentligen min pappas fel, eftersom det var han som hade fått för sej att vi skulle umgås hela familjen och göra nått tillsammans, så egentligen var jag inte helt ensam om att vara Bambi, mamma var nog nästan värre, men dock väldigt söt där hon halkade runt. 

På tal om bambi på hal is. HC Z. Vilka underbara personligheter. Jag satt helt fastklistrad framför tv:n, dom är ju bara för härliga. Personerna som ställer upp där måste verkligen vara modiga och tro på sig själva. Kenta Nilsson som tränare, det blir nog spännande, har faktiskt spelat fotboll med hans dotter i många år, mycket trevligt.
 
Sitter här och funderar på hur länge man ska behöva stå ut med all snö. När ska våren komma? Nog för att jag vill upp till fjällen och åka bräda och allt som det innebär men det kan väl bli vår här i Sthlm?. Just nu ber jag en stilla bön till vädergudarna (om dom nu finns) och ber om bättre och varmare väder. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, i mitt nästa liv ska jag bli vädergud, och då ska det vara sol på sommarn när det ska vara varmt och kallt och snö på vintern när det ska vara kallt, okej?  

Jag är trött på att se ut som en död fisk.

Jag vill ha vår.

Snöslask

Snöslask på Odenplan. Exotiskt.

Jag och desireé hade en mysig liten dag tillsammans idag, även om det var slaskigt och blött och det var kallt om fötterna. När jag läser den där meningen kan man lätt tolka eller uppfatta den på ett annat exotiskt sätt, men så är inte tanken, det jag vill säga är bara att äventyret idag på Odenplan var spännande och exotiskt.

Tack för sällskapet och lunchen lilla vän, du är för go. Synd bara att inte Binnie kunde komma. kanske va bra att hon inte kom med tanke på att vi försvann från vårt lilla tillhåll alltför plötsligt pga en spännande och ganska ovanlig händelse. Vad som hände behöver vi inte ta upp här, det räcker med att de inblandade vet och vi hoppas att det inte kommer att inträffa igen. Eller hur desire ---> jag håller tummarna för ikväll. Heja.


Idag har jag gjort ett bra köp och igår var jag Spontan och Impulsiv...

...och imorn ska jag på äventyr med familjen, min mamma o pappa tänker släpa med mej och mina syskon ut och åka skridskor, vi ska umgås och göra saker tillsammans, sånt som familjer gör, du vet. Jag kan redan nu känna hur kallt och ont jag kommer att få i fötterna. inte bra.
 

Snöslask på Odenplan


Otroligt Exotiskt

Onsdag. Ibland ser man människor eller rättare sagt personligeheter som man annars bara ser på film eller tv. Det händer inte alltför ofta men idag hände det två gånger, och jag blev lika förvånad båda gångerna.
Den första extremt exotiska och speciella personligheten såg jag imorse när jag gick på tåget, jag vet inte om det var en han eller en hon men jag väljer att kalla personen  för "det" vet att det låter hemskt men jag vet verkligen inte vad det var. Personen var en sån som man bara inte kan missa och som man fast att man inte vill kan sluta kolla på, i det här fallet kunde jag dock inte kolla för personen såg så otroligt läskig ut. Hon/han eller" det" var stor som ett hus och tog nästan upp två säten, med ett hår som jag tror var en stor peruk i långt mörkt hår. personen hade en stor päls och en lång kjol i nått fladdrigt material, det värsta av allt var ändå skorna, jag vet inte vad man ska kalla det men det var platå, om buffalos är hemska så var det här en hemskare och ännu fulare version. Har aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Det låter verkligen hemskt att säga det med personen såg verkligen läskig ut.

Senare på jobbet pratade vi just om transvestiter och andra annorlunda och exotiska vanor som att hänga upp sej själv i krokar som man piercat in i kroppen, vilket i sin tur är det äckligaste jag kan tänka mej.
hursomhelst så när jag åker på tåget hem så ser jag en annan "transvestit" Den här killen var inte lika extrem alls men det roliga är att jag träffade på två stycken på en o samma dag, Händer verkligen sånt?

det är bra att alla har sin personlighet och jag har verkligen inget emot transvestiter men bland blir man  bara rädd. Punkt slut.


The Chill is gone.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0