Top Gun

Top Gun. Jag älskar den filmen. Jag kan kolla på den om och om igen. Den är så bra. Om man inte har sett den borde man verkligen se den. Den har allt. Jag blir helt pirrig i magen och glad när jag ser den. Det är en sån film som man ligger hemma och kolla på när man är sjuk. Härligt!

Jag älsar scenen när Maverick och Goose pratar om när dom träffade på MIG planet och gjorde "tecken"

Hela filmen är underbar.  Den här scenen är underbar.


Jag är tokig! Helt tokig! men filmen är så sjukt bra.


                               



Skrapsår och gula plasttomtar

Vi vann! Heja! 3-1 mot nackdala. Olalaaa. Jag lyckades dock trilla på uppvärmningen och fick ett stort skrapsår på hela baken. Inte allt för hett men jag överlever.

Ohh!

Har ni sett dom gula plasttomtarna som finns lite överallt i sthlm? Visst är dom fina? Fin Fina tycker jag. Dom är exotiska och om jag hade en bild på dom skulle jag lägga upp den här. Vi har en i skolan. Den bara stog där. Coolt.

Nu ska jag ringa till karin och Majsan. Jag o ola ska ut på äventyr eller vi ska försöka iaf.


Tjingeling!

Taggad

Sitter här med min ostmacka och apelsinjuice och lyssnar på Kung fu fighting.

Jepps! Match halv två. Jag är taggad till tusen.


- In med bollen i mål.

Skärpning!

                              
Nu räcker det. Nu får det vara nog. INGE MER GODIS. Nu ska det bli andra bullar. Nu är det frukt som gäller.


                                                       

Måste verkligen skärpa mig nu. Kom igen nu Johanna.

Tappad macka


Idag tappade jag Desireés macka på hennes hallgolv. Hennes frukost. Den bara gled ur handen. Det måste sett mycker märkligt ut, men jag tappade den bara helt enkelt. Så desire fick vara utan frukost och jag fick bidra med ett äpple.

Regn kan vara mysigt ibland, men inte idag. Regn är mysigt när man får sitta inne och mysa, inte när man behöver vara ute och håret som tog över en halvtimme att platta blir lockigt igen på fem minuter. Då är det jobbigt.

Det här med ålder är ganska spännande. När man är i en viss ålder är allt man vill att se så gammal ut som möjligt. Men efter en viss ålder är det raka motsatsen som gäller. Då vill man plötsligt se så ung ut som möjligt och det är ganska kul att se vad folk tar till för medel för att lyckas. Det värsta är mammor som passerat 40 strecket som fortfarande tror att dom kan klä sig som om de vore 20. Sånt är alltid lika intressant att se. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta? Gråta.


Desireé hur gick det med färgningen? Det blev säkert jätte hett.

Jag har beslutsångets när det gäller köp av skor. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Min söta pappa befinner sig just nu på andra sidan atlanten, i Florida och jag har sagt åt honom att köpa med sig nya fiina vita Connies till mig. Vet inte om dom är så mycket billigare där men har en vän som köpte sina för  80kr där så det kan ju vara värt ett försök.


Förra helgen kollade jag o Karin på filmen "Hur man blir av med en kille på tio dagar" Den var lika bra den här gången. En typisk tjejfilm, och är han inte bara för snygg; Matthew McConaughey? Läste dock i en tidning, "NU" eller "Bild extra" eller nått att han aldrig anväder deo, vad tycker man om det? men han har ändå blivit vald till världens sexigaste/snyggaste man. Hej o hå.

 



- Big Brother är exotiskt.
- Jag missade mösspåtagningen.
- Fikade med Ola och Karin. 
- Jag och desire smörade inte på opponentgrejen idag. NEj!
- Är sugen på kaffe
- Imorn är det lördag,match för mig och musikdirekt för D & M.Håller tummarna.
-
Nu ska jag kolla på film med mamma och lillasyster. Elisabethtown med hetingen Orlando.


Tjingeling*

Fixad dojja

Jag har stylat om mina skor. Mina ballerina skor. Dom är visserligen två somrar gamla med dom funkar några veckor till. Sen är det dags att köpa nya. Nu är dom iaf "ny stylade"  om man ens kan kalla dom det men jag är nöjd med resultatet. Klippte bara bort bandet som gick över vristen. Perfa.

Idag lekte vi i skolan. Vi har special drama, typ. Enbart våran klass. För våran klass är speciell. Vi har grupperingar i klassen och det är = Problemklass.


Nu börjar det igen. OC. Härligt.

???

Ibland blir man trött. Ibland blir man trött på andra och ibland blir man trött på sig själv. Idag blev jag trött på mig själv. Jag hade kunnat sova till åtta, men icke. Istället fick jag släpa på min gitarr helt i onödan. Sådant gör mej trött. Både fysiskt och psykiskt. Dock mest psykiskt eftersom jag blir så trött på mej själv för att jag aldrig kan hålla koll på grejer.

När jag gick upp för min lååånga backe idag suckade jag över att dom fortfarande inte hade sopat bort allt grus, men när jag kom runt hörnet såg jag till min lycka att vägen var helt fri från grus. Sånt gör mig glad. Mycket glad. För när gruset är borta betyder det att det är vår.


Det händer inte så mycket just nu. Visst finns det mycket att göra och saker som borde göras men inget utöver det vanliga, skola, skola, plugga, träna och när och om det finns tid över försöka träffa lite vänner.


Ibland vill jag bara byta liv men någon. Känner mig så trött på mitt eget. Varför ska det kännas så?


Just nu är allt jag vill ha sommarlov och Grekland med sol bad och strand. Men jag antar att jag borde räkna lite matte först.

Jo.



Smärta


Mina ben gör ont. Usch vilken träningsvärk jag kommer få. Det gör redan ont. Mycket ont. Fast det är faktiskt en helt okej smärta ändå, för man vet ju att man har gjort något bra ---> Tränat. Fys. Fotboll.  


Imorn är det onsdag och gitarrlektion med Hasse. Jag känner att jag borde ha gjort min läxa men icke.

GeMun är avklarad. Förhoppningavis aldrig mer gemu. Heja.

Dags att börja krypa till kojs.

Sov gott folket. På fredag är det mösspåtagning. Bara ett år kvar, sen är det min tur.

Tjing.

Hjälp!?

Hur ska jag klara av den här veckan? Jag orkar inte.


- Ångest.

Förvånad

Hej då Samuel. Jag måste säga att jag är lite förvånad. Samuel? Trodde att han skulle vara kvar bland dom sista, men icke. Vem ska nu skapa alla skandaler i huset? Jo, det är sant, Jessica är ju kvar och Anna. Så jo, vi ska nog klara oss. Men jag är fortfarande lite förvånad.  Lite förvånad.


Idag låg jag i drygt två timmar på KNÄ och plockade ogräs från våra utetennisbanor. Det va gräsligt. Mina knän är fortfarande röda. Nu har jag dock mest ångest över att jag har GeMu prov på tisdag. Verkligen Ångest. Men det får gå som det går. Måste man alltid vara bäst?


Sol - Det tycker vi om.                                                                                                         (ola, jag snodde din idé)


Sova. - Det ska vi göra nu.

It's GC baby


Good Charlotte. Mina goa små pöjkar. Lyssnade på mina skivor idag. Det var länge sen, mycket länge sen. Folk kan och får gärna tycka vad dom vill om GC och deras musik, men när jag lyssnar på dom kan jag förstå vad som fick mig att gilla dom så mycket. Vad som fick mej att bli beroende. Vad som fick mej att sitta hemma i flera timmar och lyssna på radion för att vinna konsertbiljetter eller komma på en slogan som gjorde att jag fick träffa dom. Eller vad det var som gjorde att jag kunde sitta i flera timmar och kolla på bilder på dom. På Billy. Billy. ... ...  Jag vet, jag är knäpp. På Riktigt.


                    


     

Sugen


Det var mysigt. Mysigt att fika. Mysigt att träffas igen och bara prata och skratta lite. Det händer inte alltför ofta längre. Mer sånt.

Flickor små, mamma blev jätte glad för skivan. Tummen upp.

Fantastiska fyran, Lb, Majsan, Ola och lilla jag.  Snart åker vi. Bara lite drygt en månad kvar. Sen bär det av mot Grekland och Zakynthos. Kan vi inte åka nu? Nu på en gång. Jag vill jag vill.


.            



Ganska sent på kvällen

Vem ÄGER på spel!?? Jo, det är sant! Jag vann över både niklas och fia i Faster Agathas testamente! Jag är så BRA! Jääääs!


Nu ska vi krypa ner i vårat gömställe och kolla på OC säsong två heela natten. Härligt.

Förnyelse


Förnyelse kan vara bra. Förnyelse är bra. Förnyelse stavas hur?


Jacko gör comeback

Jacko gör comeback. Det är iaf vad dom säger på MTV och allt som sägs där är ju sant. Mycket sant.

Idag är det sol. Idag är det vår. Idag är det fredag. Härliga fredag. Underbara helg.

Jag satt ute på balkongen och läste förut. Jag kunde sitta i bara t - shirt och shorts. Det var varmt och kändes som sommar. Jag längtar. Massor!


Karin var med i Nynäsposten igen. Två gånger på en vecka? LB du är min nya idol! ooh jaa!


- Ge mig sommar


Favoriter


Så sitter man här igen. Inte bra. Nere i soffan ligger min Historiabok och väntar. Någonstanns under min säng ligger mina GeMu papper gömda. Där kan dom ligga. Jag vill inte hitta dom. På radion spelas Lugna favoriter och Sebastian. Vill knappt erkänna det med jag gillar hans låt. Jag blir glad av den.

Lugna favoriter inger en mysig känsla. Jag gillar det. Nu spelar dom Michael Jackson, Heal the world? heter den så? Pinsamt, jag borde veta. Jag som har honom på nyckelring på min nyckel. Han må vara hur konstig eller sjuk som helst men hans musik är i en klass för sig. Bra.


Jag har lovat mamma att moppa golvet. Det ska jag göra nu.



Purple rain - Jag blir nästan kär.....



OC




Vad skulle jag göra utan OC? OC är min drog. OC är mitt missbruk. Jag är beroende av Adam Brody.



Jääs

Jepps. Snyggaste bilden på snyggaste piraterna. Synd bara att inte Cubase är med.

Jääs

Jag borde verkligen göra min engelska recension nu. NU borde jag göra den.

- Stringstrumpa.

Borta bra men hemma bäst

Hemma igen. Hemma och sjuk. Jobbigt. Jag skulle gissa på att jag förbrukat ca två toarullar på min jobbiga förkylning vid det här laget. Kan det bli värre?

Sälen och Lindvallen var iaf jätte mysigt. Vädret var väl inte det bästa helatiden men lite fräknar på näsan hann man få iaf, fast dom är nog borta nu.


Antar att man borde vara utvilad efter ett lov och känna lite längtan efter skolan men icke. Jag känner nada. BLä. Vill verkligen inte tillbaka. Saknar dock alla härliga människor men jag orkar bara inte med skolan. Jag känner hur allt bara hänger över mig och vill bara strunta i allt. ALLT. och jaa, vi ska planera och fixa. Snart.

Först ska jag bli frisk.

- Tack.



Nyfrissad

Trollunge. Japps, det var precis vad jag såg ut som igår när jag kom ut fårn frissan. Håret stog åt alla hål med lockar som spretade precis överallt. Jag vet inte hur det är mer er men jag är hopplös. Så fort jag kommer ut från frissan, utom synhåll så ändrar jag på håret så som jag vill ha det. Jag blev jätte nöjd igår men ändå kan jag inte låta bli att ändra eller dra ihop allt i en tofs så fort jag kommer ut. Heja.


Snart är det ägghelg och jag tycker inte om ägg. Förut tyckte jag om äggulan men nu gillar jag inte ens den. fast jag tycker att det är kul att måla på äggen och äta alla goda godis påskägg som man får. Mums.  


Idag såg jag och karin en HET människa. Det var trevligt. Och imorgon åker jag och karin och några andra exotiska vänner till sälen, lindvallen. det blir absolut hett. Jag hoppas på massvis med sol och ännu mer heta människor i backen. Det blir nog bra. 


Ta hand om er alla underbara små gummor och gubbar.


(igår sprang jag skidbacken två gånger) Jäääs!



Mina änglar



Mina söta små trollungar. Jag saknar er.



Mina änglar


- Stringstrumpa --> The Troll
                                                                          

Fotbollshelg

Träningsvärk. Aj. Just nu är jag nog så otränad som man bara kan vara, och det känns inte allt för bra. Fick kramp idag när jag spelade, och då sprang jag knappt...jag vet, säg inget.

- Vill du ha min skinka?

Idag körde vi bilbana. Det var helt sjukt kul. Har aldrig sett en sån stor bilbana. Jag kom 8:a av 26, det trodde jag aldrig. men det var bara så himla kul. Det måste jag verkligen göra om.
- Sen har vi Karin och therese på lite mindre poäng. HEJA.

Imorn är det fotbolls tajm igen och på kvällen ska vi hem o mysa hos karin, och hennes fria vänner kommer också. Det blir spännande. På måndag lilla LB då är du 18, och snart är det min tur.



Go o Glá Hallonbåt.



Härligt Härligt

Ibland ser man spännande filurer på stan. Idag mötte jag en gubbe som gick och sjöng helt för sig själv. Han mådde nog väldigt bra. För att kunna gå och sjunga för sig själv bara sådär krävs det nog att man mår väldigt bra. Undrar vad han var glad för? Kanske för att det kändes som vår och man blev nästan lite svettig av att gå upp för mördarbacken på väg hem? Det var nog därför.

Idag missade jag tåget. Jag kom precis när de stängde dörrarna och började åka. Det kändes lite surt, men inte helt åt skogen. Bra.

Jag vet vad vi ska köpa till Karin (lb) i födelsedagspresent! Det är så bra.

Nu ska jag göra något så fjantigt som att gå o kolla på BB. Säg inget till nån.

Imorn är det fotbollstajm prick 10.00


- Fet, slö och lat estet

Ja tack

Häng på brallan, annars får det va. Ja tack. Fråga inte. Jag vet inte själv.

Känner du våren? Den är på G. Det tycker vi om. Mycket.

Om Pia skulle läsa min blogg skulle hon nog säga att den endast består av ofullständiga meningar där det saknas olika satsdelar med mera. Blaa bla bla. Vem vill skriva rätt och riktigt alla gånger? inte jag. Blev du förvånad? nej, tänkte väl det.

Idag pratade jag med Lisa. Det känns som en stor sten har lyfts bort från hela mig, som om jag kan andas igen. Svårt att beskriva och säkert svårt att förstå om man inte vet hur det känns. Pust.

Idag var en "Johanna bryr sig inte om vad hon äter dag" fast att jag verkligen borde bry mig. Sommaren och grekland närmar sig med stormsteg och då går det inte att göra som jag gjorde idag. Imorse bjöd världens underbaraste Steven oss på muffins och jag åt två. Senare på dan köpte jag en onyttig men god nogger black. Lyckades även hinna med en fika senare på eftermiddan med  D M C och lyckades då "tvinga"  i mig en stoor chokladboll och en latte. Att jag sen även åt pannkaka med sylt o grädde till middag känns onödigt att nämna. Jag kan känna hur magen växer. Är det bra? snacka om sockerchock.

Idag var jag nog absolut först i hela skolan. Det va tomt när jag kom 07.35. Men det var skönt. Det var jag o städaren. Heja.

Sam B arbete?! Heja Desireé och Johanna!

Snart är det lov.  


Emelie - jag vill mer än gärna bara skratta, leka, hänga eller bara sova. Tack.

Hjälp?


Jag orkar inte. Negativ. Trött. Arg. Uppgiven. Något bitter. Tveksam. Konstig. Svart.


Jag funderar på att göra en grej som jag kanske kommer få ångra i hela mitt liv? eller?
- Jag orkar inte




Sov nu dumma flicka.

Ångest och trötthet

Ibland blir man glad. Glädje är en underbar känsla. Ibland blir man glad för små saker och ibland blir man glad för stora saker. Andreas, bloggarna var en glad överraskning. Tack.

På nyårsafton kände jag att det här skulle bli ett bra år. Ett år värt att minnas lite extra och jag tror faktiskt att det kommer att bli så. Har redan varit med om endel spännande upplevelser och jag känner på mej att innan året är slut kommer jag att uppleva många fler.

Vart finns energin när man som mest behöver den!? Jag orkar inte med allt nu. Har varit ledig en vecka och det var underbart. Bara släppa allt o glömma bort alla måsten. Det jobiga är dock att när man kommer tillbaka till verkligheten och civilisationen igen så finns de jobbiga sakerna kvar och ganska ofta finns det ännu fler än man hade innan man åkte. Jobbigt det där. Sånt tycker vi inte om.

Min mamma har hyrt pistvakt, vet inte ens om det är värt att tänka på vad den handlar om, känns inte som en lockande film direkt. Skulle dock mycket hellre kolla på den än sitta här och ha ångest över ett sam arbete som ska vara klart inom en kort framtid, en pianoläxa som jag inte ens börjar kolla på, en ensemble låt med Zappa som jag aldrig kommer hinna eller ens orka kunna planka, en svenska bok som jag inte ens har lånat på bibblan än, ett naturkunskapsarbete och ett GeMu prov som jag redan vet att jag kommer få ig på. ORKA!!! JA! jag är en lat och bitter/negativ ungdom som skulle kunna ge vad somhelst för att få sommarlov nu på en gång!


Jag vill tillbaka till fjällen och till söta Kalle =)


Imorn är det onsdag - Ångest

Hemma igen

Hemma igen. Borta bra men hemma bäst.

Det va underbart i fjällen och jag ville absolut inte åka hem, men men, nu är man hemma igen och det är inte fy skam det heller.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0