SegTorsdag

Idag var en såndär dag när inget riktigt vill gå vägen men som slutar ganska så bra i alla fall.

Jag tror att Live Night tar energin från alla men tänk vilket hejdundrans musikpartaj det blir. Underbart! Jag ser fram emot att se min greklåt nummer ett (I wanna dance with somebody) live. Jossan och gänget kommer rocka feett!.

Imorn är det Idol-final och jag kan inte bestämma mig för vem som ska vinna. Helsköna Markus eller snyggerik som inte är så snygg? Erik är nog mest popidol ändå. Hissmusik killen har blivit pop. Mm. Så kan det gå.

Mina söta syskon bråkar om vem som ska få använda badrummet först. När vi har två. Dagens i-landsproblem.


Tack sötaste tokvänner för att ni finns. Vad skulle jag göra utan er?


Imorn är det fredag. Härligt.

Ge mig energi

Imorse vaknade jag med världens tandvärk som hade spridit sig till i princip resten av mitt huvud. Sånna dagar älskar jag att vakna upp till. Behöver jag säga att jag inte gick till skolan? Att ta sig igenom herthas nuko lektion med den värken vore som att ställa sig och banka huvudet mot en betongvägg så nej, jag orkade inte gå till skolan. Stoppade istället i mig två alvedon och kröp tillbaka i sängen.

Jag är så trött. Trött på allt. Trött på mig själv och trött på livet. Jag önskar att mitt liv var lite mer spännande eller händelserikt. Just nu känns inte mitt liv roligare än en disktrasas.

Kultur och idéhistorian är tråkig. Jag kommer aldrig kunna sammanfatta allt det där i en text. Jag vill orka och bry mig men det finns verkligen ingen ork. Jag är så otroligt omotiverad. Jag vill bara strunta i allt och åka härifrån. Helst av allt nu på en gång.


Jag hade en helknasig dröm inatt.


Hur har den afroamerikanska musiken uppstått och utvecklats, från 1900 till 1980?


Var noga med att ge exempel på hur:
- samhällsutveckligen/sociala förhållanden påverkat musiken....bla bla blaaa.


Känns som viktig kunskap.


Rytmus är mitt största misstag. Punkt.

En stor stark 29 kr

En stor stark 29 kr

Alltså vi är typ hetast.



Öh..eller nått

Lista

Jag ska göra en lista. En lista är precis vad jag ska göra.

Idag är det onsdag.

Fjällräven igen igen och igen

Idag när jag satt på tåget in till stan gick det på tre tjejkompisar, alla tre hade fjällrävenjackor i olika färger. Ni vet dom där som alla har som gör att man ser ut som en mänsklig michelingubbe eller nått. Inget fel på dom jackorna, jag skulle själv kunna tänka mig att ha en sån men kom igen, när man är tre kompisar med likadana jackor då blir det bara för mycket. Jag kan tänka mig vilken intern tävlan det var om vem som skulle hinna köpa jackan först och vid ett senare tillfälle kunna säga när någon som jag skulle kommentera deras jackor att hon var ju faktiskt först med att ha den. Så det så. Sen hade ju dom andra härmat henne. Det kan ju inte hon hjälpa liksom.

På tåget hem kommer det en tjej med sin pojkvän och sätter sig vid mig. Båda två har fjällräven på sig. Hon har den ljusblå och han den svarta. Jag kan inte annat än skratta.

Vad säger ni vänner, ska vi köpa oss en fjällräven? Pax för den svarta!

Akrylisar

Jag är som ett barn på julafton. Jag har fått mina akrylnaglar, helt gratis, och dessutom frågade dom om jag ville vara modell på tävlingar. Jag hade tydligen så fina naglar och händer. Woho! Skryt skryt skryt. Dom är långa, nästan lite för långa men jag gillar dom. Naglarna alltså. Lite svårt att använda händerna nu men det blir nog bättre snart.  

Härligt.

Ska försöka plugga lite engelska nu, utan att klämma naglarna mellan tangenterna.

"Min dag"

Idag är det min dag. Eller lite i alla fall. Det är Elisabeth idag. Mitt andranamn. Liite min dag.

Jag kan inte bestämma mig om stövlarna. Jobbigt.

- Hiiii Giiirls!!

Tusan, jag vill tillbaka så mycket.

Under ett täcke med Cubas kusin kalle och paradise hotel Martin

Så hett gick det kanske inte till men jag fick i alla fall kika in i hans koja som han hade byggt i Cubas vardagsrum.

Känner mig lite lagom bakis idag men det var härligt och kul igår. Billigt och bra. Men men. Jag såg Paradise hotel snubben Martin som var med för två eller tre år sen eller nått. Eftersom jag inte var vid mina sinnes fulla bruk var jag dum nog att göra bort mig och gick fram och frågade honom om han  varit med. Han drack öl och var apsnygg! Han måste verkligen vara den största B-kändisen nånsin, om man ens kan kalla honom B-kändis? Det var nog bara jag och Desireé som kände ingen honom. Men så är ju vi nördiga också. Men som sagt, det var härligt.


Imorn ska jag göra mina akrylnaglar. Jag är faktiskt lite nervös. Har typ inte en aning om vart det ligger men det ska nog lösa sig.

Ja ola, du kan låna min OC box den här veckan. Men du får komma och hämta den, om vi inte träffas på tåget.

Pluggeliplugg. Jag vill bara somna med kläderna på.

Pööh!

Min mage kurrar och jag vill åka hem. Idag har jag gjort tusentals kassarapporter. Kanske inte tusen men nästan. Jaja, många var det i alla fall. Nu sitter jag här och väntar på att min käre far ska bli klar så att vi kan åka heeem. Hem till Idol och fredagsmys. Jag har inget liv.

Kurrelikurr!

Bönan Bettan

"Min" bil har anlänt. Min övningskörningsbil. Nu snackar vi verkligen övningskörningsbil. Jag har fått en släktings gamla saab. Den är verkligen exotisk och jag och fia har redan döpt den till "Bönan Bettan" Den är i stil med den här fast vit. Mig hade det ju inte gjort något om det hade varit en sån här istället. Men jag är jätteglad! Nu ska det bli åka av!

Yeehaaw!

Förkväll med Idol-Ola

Jag har nog lyckats sett förkväll en gång tidigare men jag kommer inte ens ihåg vad jag tyckte när jag såg det den gången. Nu när jag satte mig här för att som vanligt läsa alla bloggar jag kan komma på kunde jag inte undgå att höra en skånsk härlig stämma från tv:n, nämligen Idol-olas. Töntig som jag är var jag även inne på hans hemsida tidigare idag i brist på vettigare saker att göra. Är man inne på den har man abslout ingenting att göra eller så vill man som jag egentligen bara kolla på alla bilderna, eftersom man fortfarande har en hemlig liten crush på honom, men det är ju inget man berättar för andra. 

Carolina gynning om idol -Ville:
"Ja, men hon var ju braaa..."
 

Härligt det där.

Om man kanske skulle försöka fixa lite käk med fiastina.

Ja, hon var ju verkligen bra. Haha.

Gratis tandborstar till folket...

...eller sluta röka. Imorse när jag satt på tåget, grinig och trött och försökte ta mig igenom den mycket spännande boken "djävulen bär prada"  kommer det på en kille och en tjej och sätter sig mittemot mig. Fine, det ainns massor av plats runtomkring  mig men ändå vill dom sitta vid mig, i  och för sig helt förståeligt. Det jobbiga var att efter några minuter börjar snubben sitta o gäspa rätt i mitt ansikte och ger ifrån sig en lukt som är så sur att allt levande runtomkring egentligen borde falla ihop på plats och dö. Antingen har han aldrig hört talas om eller sett en tandborste och totalt missat alla flashiga tandkrämsreklamer på tv:n eller så funkade dom helt enkelt inte på hans rökskadande andedräkt. Det mest komiska var att han satt och pratade om att han skulle till tandläkaren. STackars tandläkaren säger jag bara! Ironiskt. Haha och tjejens kommentar; 

- Är matchen mellan djurgården och malmö ikväll hockey eller fotboll?
- Hockey...
- Aha, men då är det det jag ska gå på.  

Tänk vilka smarta människor det finns. Man slutar aldrig att förvånas. Hon var nog verkligen jättesugen och intresserad av att gå på den matchen.  

Nu ska jag på äventyr. 

En erfarenhet rikare

Idag fick jag den oerhört stora äran att vara med på en otroligt givande tillställning; Rytmus skolkonferens. Ännu en sak att lägga på meritlistan. Antar att det var på tiden att jag visade mig på ett av dom där mötena eftersom jag nu i snart två års tid har klagat konstant på allt som har med Rytmus att göra utan att överhuvudtaget anstränga mig mer än att klaga på de få klassråden som äger rum lite då och då på obestämd tid. Den där meningen blev lång. Jag har väl egentligen inte så mycket att säga om själva mötet mer än att det var riktigt underhållande att se att lärarna betedde sig precis som oss elever;

"Nej men jag vill inte va ordförande, han får va" "Vaa, måste jag vara sekreterare? Nää men hon passar mycket bättre"


Det hela slutade med att Cuba fick vara ordförande. Hon gjorde ett ypperligt jobb. (applåder)


Mina ben värker verkligen efter att ha sprungit runt och jagat en boll i nästan två timmar, vilket också resulterade i att jag missade OC. Jag kommer missa hela säsongen. Inte bra.


Dagens andra applåd går till Ola som var på sin första fotbollsträning idag. Härligt att du är tillbaka. Precis som på den gamla goda tiden, och Desireé, det kommer lösa sig med gymnasiemässan och allt. Jag håller tummarna.


Dags att sova men först ett kapitel ur Jane Eyre.


Ciaooo

Woho!

Jiihaaa! Jag känner att vi äntligen är på väg framåt. Det här kan gå vägen! Nu kör vi babes! Maj! nu har vi nya planer!


    

Shake it like a polaroid picture!

En bit på väg..

Kanske kanske ska vi kunna komma överens? Ola och jag planerar...


Glömda nycklar och en kall rumpa

Jag glömde mina nycklar hemma imorse vilket resluterade i en isbit till rumpa när jag kom hem eftersom jag inte hade några nycklar att låsa upp dörren med och istället fick sitta utanför på trappan och vänta. Jag slutar aldrig att förvånas över min egen klantighet och glömskhet. Men vissa har det bara i sin natur verkar det som. Jag är tydligen en av dom. Mycket givande. Lyckligtvis hade Veckorevyn hittat hem till min brevlåda så jag kunde i alla fall underhålla mig själv med lite spännande läsning -->Idol Danny. mums.  

Sex on the beach nu!!

Åhh! fick precis världens längtan tillbaka. Satt på engelska lektionen och kollade på mina bilder på min kalender och fick världens sug. Jag vill bara tillbaka och stå och shaka baken till jackson5 med en sex on the beach i handen eller varför inte en utav snaggis stora gröna shots. 

Lb! hur kan du inte vara sugen?! =) 

Ta mig tillbaka! 

springa till tåget.. det ska jag göra nu! 

Krångliga beslut

Vad gör man när alla vill och tycker olika och det inte verkar finnas något sätt att komma överens på? Finns det ens något sätt att lösa det på? möts man halvvägs kommer ju ingen att bli helt nöjd? Jaa..det är knepigt.


Idag är det fem månader sen.

Tåg mot västerhaninge och nynäshamn...

...beräknas bli ca 10 minuter försenat på grund av lövhalka.

Underbart. Först ska man fördriva ännu tio minuters väntan på södrastation för att sedan när man kommer hem ha tio minuter mindre på sig för att byta om och hinna äta innan träningen. Att tåget var försenat redan imorse har man ju glömt nu. Lite stress är väl aldrig farligt?

- Tåg mot västerhaninge och nynäshamn befinner sig just nu på sträckan mellan sundbyberg och karlberg och beräknas bli ca 15 minuter försenat. Vi beklagar förseningarna som beror på lövhalka.

Stresselistress. Inga problem, får helt enkelt strunta i att äta innan träningen.

- På grund av stora förseningar i pendeltågstrafiken på sträckan västerhaninge nynäshamn kommer tåget med avgång 16.52 från centralen att ställas in. Vi hänvisar till nästa tåg och beklagar detta. 

Jippiii! Där rök den fotbollsträningen. Att stå ihopklämd mellan en svettig gubbe och en rökluktande tant i över en timmes tid är sånt som jag mycket hellre gör. Jag menar en timme är ju inte så mycket? inte kräver det så mycket energi heller? Åka tåg två timmar om dagen är en utav mina favoritsysselsättningar. Om det inte vore för skolan skulle jag nog vilja åka tåg hela dagarna. Speciellt i rusningstrafik. Tågkonduktörerna är mina bästa vänner.

Om man inte har varit med om sånt här i en längre tid förstår man inte hur jobbigt, stressande, energikrävande och framförallt tidskrävande det är. Minst två timmar varje dag sitter jag på det där jäkla tåget. Från dörr till dörr tar det mej en och en halv timme att komma till skolan. Visst det är eget val men om man själv inte har upplevt samma sak har man ingen somhelst rätt att gnälla över att jag ibland är lite trött eller inte orkar. Jag orkar bara inte med att folk inte förstår. 

Jag kommer fortsätta gnälla tills den dagen då felfria tåg och spår införs.  

Knas

Det är vid den här tidpunkten som jag oftast brukar komma på underbart härliga saker att blogga om men just nu står det bara stilla. Antar att jag kanske borde nämna något om i torsdags men just nu orkar jag inte och jag känner att jag förmodligen inte kommer att orka senare heller. Det var spännande helt enkelt. En annan miljö med andra människor. Vi såg Carolina Gynning med flera och den underbara FCZ profilen Tore, min lycka var gjort. Han hade gympadojjor på Sturecompagniet. Löpardojjor. Men någon måste ju ha det också och det är därför han är coolast. Garderobkillarna blev sura när dom inte fick dricks och gratis vin är ju alltid gott. Helt enkelt en spännande kväll. Vi hoppas på fler.

Jag har köpt mitt första "Mammaplagg" dvs en gravidtröja. På topshop (är det ett eller två ord?) inte för att jag på något sätt planerar att skaffa barn, inte alls, och jag har ännu inte kommit till den gränsen att mitt midjemått är så stort att jag inte längre ryms i de största "vanliga" storlekarna. Tur är väl det. Jag tyckte bara att tröjan var fin. Den är grön. Grönt är skönt.

Min mage kurrar.

Läggdags...

trött

tröttelitrött

Releasefest på Sturecompagniet

Imorn är det dags. Jag och Desireé ska på äventyr. Releasefest på Sturecompagniet. Pinsamt att erkänna men jag är inte helt säker på vad det hela handlar om men om jag har fattat det rätt så handlar det om tidningen Stureplan och deras höstnummer? Vi får väl se vad som händer när vi kommer dit. Det ska bli spännande. Hoppas att man har lite smaskens att berätta om efter. Det kommer dock bli otroligt jobbigt att ta sig upp och jobba på fredag morgon men vad gör man inte?

Dags att sova.

Ciao!

Aj dåå

okej. inge bra.

grattis cubs på födelsedagen. imorm kommer jag ångra att jag skrev det här. mina läppar gör ont. rött vin är förädiskt. nej fy tusan. hur faaasiken sk ajag orka gå upp imorn?? hertha. nuko. jag dör.


botten upp.

öhh

Gossip Girl

Känner att jag inte varit så aktiv på sista tiden. Höstlovet har gjort sitt och jag har helt enkelt inte orkat.

Älskar man typiska tjejböcker som enbart handlar om lyxliv, kärlek, och allt det där som en typisk tjejbok innehåller och inte har läst Gossip Girl har man missat nått. Jag kunde inte sluta läsa den. Läste ut den andra boken i serien idag. Det är som att hoppa in i en fantasivärld. Härligt. Det jobbiga är väl när man inser hur trist ens eget liv framstår i jämförelse med deras, även om det bara är en bok. hur som helst, Läs den.
 
Den här veckan känns spännande. Mycket att göra. Jobbigt att välja bort någon eller något. Jag ser fram emot torsdag Desire. Det blir spännande. Vi fick ju en försmak i fredags på White room. Jag lever fortfarande i något sorts lyckorus över att vi inte behövde visa leg. Jag är en tönt, jag vet. Låt mig vara det. Vad ska jag annars leva på. 

Känns jobbigt att skolan börjar igen. Jag orkar inte riktigt ta tag i nått. Orkar inte ens tänka på projektarbetet och Live night. Usch. Hur ska det här sluta? "önskas något mer? En vecka till med höstlov kanske?" Det skulle allt lägga sig fint runt magen.

Arlarlarlarl. Blää.

haha

- Ni vet att ni älskar mig

-
Stringstrumpa.

White room

Var Andreas Wilson där? Det var ju exotiskt. Synd att vi missade honom.

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0