Lyx lyx lyx

Eller lite iallafall. Jag lyxade till det med ett bubbelbad. Mina tallriksbärande trötta axlar fick mjukas upp lite. Det var skönt.

Nu ska jag kolla på Grinchen-julen är stulen.


Jag saknar min göttans karl.

Snart är det jul på riktigt. 



Grinchen


Göttans karl.

142 Jultomtar och pynt

Jag klev precis innanför dörren hemma i nynäs. När jag slängde in mina grejer på mitt rum så möttes jag av 142 tomtar och annat julpynt. Helt fantastiskt.
Det här är tredje året i rad som Fia och Niklas tokpyntar mitt rum men i år tror jag minsann att dom slog tidigare års antal och pyntning.
Fantastiskt.

Julstök

Jag känner mig stressad fast att jag egentligen inte har någon anledning att vara det. Jag sitter instormad på en ö och det finns inte så mycket man kan göra åt saken. Bara hoppas att färjan går som den ska när vi ska lämna ön för julfirandet hemma nästa vecka.

Jag känner mig stressad över att jag inte hunnit köpa några julklappar. Om jag beställer från nätet är det inte säkert att det hinner komma hit. Om jag ska försöka hinna hem innan jul och firandet i örebro eller om jag ska åka direkt dit? Jag vet inte hur jag ska göra i mellandagarna, hur jag både ska hinna vara i mariestad och hemma samtidigt? Semester i januari. Ska vi åka till västindien i två veckor och bara götta oss eller köpa en flygbiljett till thailand och vara borta i kanske tre veckor? Och hur ska jag hinna träffa alla mina vänner om jag samtidigt ska åka på semester? Kommer vi kunna åka runt till alla skidorter som vi vill och vilka vill eller kan följa med?

Det är sådana lyxproblem så jag borde egentligen bara vara tyst. Men ibland måste man bara få tycka att det är lite jobbigt att bestämma sig.

Igår bakade vi i alla fall pepparkakor med Karin och Anders. Mest grisar.

Storm

Det blåser storm här. Alla färjeturer är inställda idag. Det betyder att det inte kommer några gäster till Petersons krog = Inget julbord.

Därför ska jag gå upp på afterwork. Kanske att jag till och med ska unna mig ett glas med bubbel idag. Bara för att det är fredag.


Ola. Idag skulle jag  behöva en Ola och Johanna dag. Massor. Jag saknar ditt sällskap.

Jul jul jul.. bara massa massa jul

Jag har ett sånt sjukt sug efter att åka till fjällen. För att göra en säsong. Jag har hemselängtan. Så in i norden. Jag vill jag vill jag vill. Det är ju nu det börjar. Alla samlas i sina kollektiva boenden, lär känna varandra, har kickoff. Man åker i backen första gången. Går på afterski. Lever livet. Men i år får inte jag vara med. Helt eget val. Men jisses vad jag saknar det.

Julbord i massor har vi nu.
Idag har vi haft gäster som inte kunde ta sig hem pga stormen. Imorn är det julbord, två på lördag och sist men inte minst på söndag. Sen är det bara en helg kvar. Wiieee.

I tisdags hade vi julmys med krogpersonalen. Vi var i storstan gbg och åt sushi, gick på guidad tur på oceanbryggeriet, hade femkamp på Liseberg (vem kom tvåa? yääs asså) åt middag och drack öl på Ölstugan. Fint var det.

Nu ska jag krypa till kojs.

Idag insåg jag att jag saknar många av mina vänner. Vi ses alldeles för sällan.



Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0