En helt vanlig lördagkväll i grekland



    
  
Svetten har redan börjat rinna längs med pannan men när Girls just wanna have fun spelas kan man ju bara inte hoppa ner från bardisken och vila. Det går ju bara inte. Dessutom vill man ju inte förlora sin plats till nån annan tjej som är där för att shaka rumpa för Carter, Snaggis och dom andra gossarna. Maj och jag står helt enkelt  kvar och slänger med håret och skakar på rumpisen. Snart måste ju någon märka oss? Snart gör han med stort H det. Carter. Han vill ha en puss av Majsan och hoppar upp på bardisken och dansar med mig. Såhär i efterhand undrar jag om inte just dom få sekundrarna var dom bästa under hela resan. Underbart är kort.
 
            


När Carter några minuter senare slänger åt oss varsin finfiiin t-shirt med trycket "Lick Me" på har kvällen nått sin totala höjdpunkt. Nu kan det knappast bli bättre. Inne på det andra dansgolvet har folk börjat strömma till och det är dags att lämna Carter och Snaggis 80 - talshits för att släppa loss till Don't Cha och annat hett. 

 

Bandanan och hans vän Erik med prasselbyxor uppenbarar sig ännu en gång. Exotiska snubbar med militärklädsel dyker upp och börjar följa efter Karin. Vid den här tidpunkten har jag för längesen ännu en gång hamnat på bardisken med majsan och vi har redan lyckats med att få ett flertal gratis shots. Röda. Med "Lick Me" tröjorna i högsta hugg skakar vi loss för kung och fosterland och kvällen kan i princip inte bli mycket bättre. När Karin senare har lyckats fly från militären och bandanan och prasselbyxan har flytt sin kos och vi står uppe på bardisken alla fyra är livet bara för underbart.   

         
     45472-24

Varför kan det inte alltid vara så?

Tack babes ännu en gång för ett underbart äventyr.


Kommentarer
majsan.

ÅÅHHH JAG VILL TILLBAKA TILL JUST DEN KVÄLLEN!!!!!!!!!! =D=D

2006-09-18 @ 08:55:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0