Saknad

Så var det då dags igen.
Nära och kära, vänner med flera har tjatat, frågat och påpekat att det är dags att uppdatera. Folk saknar att läsa om alla mina spännande händelser och äventyr. Om interna backslickar och alarm. Även om bara ett fåtal egentligen vet vad det handlar om. Om mitt otroligt spännande liv. Man behöver ju inte överdriva. Nej verkligen inte. Uppdatering.

På sista tiden har jag varit med om otroligt givande och spännande händelser. Förutom att dagligen fört en någorlunda exotisk konversation med alarmet ävet sett Ebba von Sydow på stan. Välklädd med hemmafruknut. Tänk att jag alltid varit så trendig. Jag är så före min tid. Hemmafruknut. Jag har spanat in David Tainton, också på stan. Tätt omslingrad med en mörk skönhet, fikandes i gallerian. Kan dock inte dela med mig om vad han fikade. Jag missade det. Igår var jag även och gjorde mig vackrare på Toni&guy. Mitt trollhår blev lockigare än lockigast men det känns bra. Skönt att allt öveflödigt är borta. När jag satt där med håret spretandes åt alla hål såg jag Toni&Guy snubben. Alltså "The snubbe" Han som stylar top model tjejernas hår. Han som själv har en frilla som skulle behöva en omgång eller två med saxen. "The snubbe" säger jag bara. Lyxigt var det i alla fall. Sjuhundra kronor fattigare men med en välfrissad frilla.

Dessutom. Ja det kommer mera. Jag har bokat en resa till solen. Rättare sagt, Gran canaria, Puerto Rico. 12 Mars åker jag, lillasyster, mamma och Catharina till varmare breddgrader. Jag ska sova. Läsa. Lyssna på musik. Äta. Dricka. Socialisera. flyta på en luftmadrass. Leva. Försöka få min tuggumigråa hudfärg att få en mer normal färg. Eller kräftröd. Vi får se. Jag längtar. Massormassormassor. 


   



I övrigt känner jag väl som dom flesta andra den här årstiden. Allt är ganska grått. Min mamma påminer mig om att jag är bekväm och ibland bitter. Jag skulle nog bara vilja kalla mig själv för en helt vanlig tonåring som snart inte ens kan skylla på det. Som jobbar för att försöka överleva. För att kunna betala fotbollsmedlemsskap eller fika med vänner. Som är allmänt förvirrad över livet i största allmänhet. Tuggtugg. Samma sak om och om igen. Nog om detta. Jag är inte bitter. Bara tuggummigrå.

På fredag åker jag till kungsberget över helgen och jag har köpt en ny bandana. Bula. Med rosa mönster. Rosa. Johanna + rosa = sant. Det ska bli skönt att glida runt på brädan. Åka gröna och blåa backar och glassa. Inget rött eller svart.

Nog om detta. Nog om allt för idag. Oskimon jag har inte glömt dig. Erica, jag saknar din jordgubbspeeling. Snart dags för en ny dejt. Camilla, du doftar som en sommaräng.

Mums.


Kommentarer
Erica

jag känner mig alltid lika hedrad när jag får äran att stå med i din blogg. tack för att du uppdatera! :) mitt liv känns plötsligt lite lättare. PÖSS&KJAM

2008-01-31 @ 18:44:41
O

ska inte glömma din kudde imorgon! kommer sakna vår hamburgare men snart ses vi igen. akta dig för larmet och alla andra farliga och ta hand om dig så hör jag av mig! och du camilla du luktar svett!!!
PUSS bready!

2008-01-31 @ 22:00:38
Camilla

Den där ola är inte så snäll som hon ser ut...

2008-02-04 @ 15:12:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0