Kladdkaka med extra mycket choklad

Igår var en härlig dag. Vaknade lagom sent och åt en lagom god frukost. Desire bestämde sig för att komma och "göra Nynäs" med mig och det var mycket trevligt. En annan sak som också gjorde det hela ännu mer trevligt var att även Emelie "Emlut" ville göra oss sällskap. Bad vid badberget i ett ganska kallt vatten var dock väldigt skönt och saften var  god men hade nog uppskattats ännu mer om inte getingarna hade anfallit oss. Emelie uppfann dock ett mycket praktiskt plastskydd. Smart tjej det där.

Vi lyckades grilla kyckling på våran exotiska "mini elgrill" eftersom jag inte vågade mig på den stora, men det blev gott ändå. - Grillat är godast. (fast i BK träsket, inte bra) Vi bakade även en otroligt god kladdkaka, eller det var nog mest Desire som bakade, jag och emelie såg nog mest förvirrade ut. Eller? Det slutade dock med att jag och desire fick äta upp den där kladdkakan själva eftersom emelie drog vidare på andra äventyr och vi två var för trötta, sega och äckliga för att följa med. Sorgligt men sant. Vet dock inte vad som är värst. Att vi åt upp nästan hela kladdkakan själva samtidigt som vi kollade på OC till 04.00 eller att vi var så osociala att vi inte orkade följa med och träffa folk. Det är nog en kombination av båda faktorerna. Mellan kladdkakebitarna och OC avsnitten hann vi med att skicka ett sms till andreas också. Spännande?

Vill bara tacka desire och emlut för en mysig dag och kväll. Det får vi göra om. Och emelie, nästa gång bakar vi paj, precis som i snövit.

Maj, det var mysigt att träffas igen. Det får inte dröja lika länge tills nästa gång.


- "Hej, Johanna, Jockes syrra..."


Kommentarer
andreas

Du är alldeles fenomenal.

Du ska veta att du är bäst.

Med dig är livet en Fest.

2006-08-06 @ 02:33:01
URL: http://tofsic.blogg.se/
Desire

Hihi. Johanna vi kan inte rå för att vi är för heta för att umgås:P Det var mysigt värre ju med kladdkaka och oc och trollstavar... ;) Tack själv mojo! Nästa gång bakar vi en kladdkaka var! :P

PUSS

2006-08-06 @ 18:28:20
ems

haha, det var supermysigt :D nu blire en badvecka tycker jag!! aboou =) måste varit kallt vid drottningviken ;)

2006-08-07 @ 00:09:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0