Akta jag måste...

Tillbaka till verkligheten. Gotland kändes verkligen som en annan värld, lite som en annan kontinent. Kontinent kanske är att ta i lite men det var bra skönt att komma bort från allt och alla och umgås med alla härliga babes i laget. Även om jag och Ola + några andra krakar blev magsjuka och vissa av oss spydde som tokar och fick leva på en diet bestående av blåbärssoppa och skorpor så kan man kort och gott sammanfatta gotland som otroligt kul och spännande. 

Vi har äntligen fått stilla vår nyfikenhet kring mysteriet Räkan. Räkan råkar vara en av de förträffligt sociala herrarna i herrlaget och har du avslöjat historien bakom smeknamnet Räkan. Vi råkar även veta att han gärna äter en frukost bestående av fyra delicatobollar. Vid frågan om delicatobollarna var av typen chokladbollar eller araksbollar svarade han kort och gott att det var delicatobollar gjorda på resterna från andra bakverk och inget annat. Dagen därpå kunde vi i smyg beskåda när han smaskade i sig giffel efter giffel av pågens kanelgifflar. Ujujuj vilken godisgris. Men är det träningsläger så är det.

  



Min lillasyster kom precis hem. Människan har köpt en foundation...
usch, vad tiden går fort. Nästan lite läskigt fort just nu.


Helgens bästa: "BRAAA RÄÄK!"


Kommentarer
nathalie

:O hur gammal e Sofia nu? Jag kommer ihag henne som sjuaring, kanske? whoa. tiden gar snabbt. men sen kan man ju kolla pa oss, ocksa. det kanns som igar vi skrev dom dar jakla uppsatserna om Strindberg och laste Apelsinflickan :/
Nu gar vi om nagra manader ut gymnasiet. Gymnasiet flog nog forbi alldeles, alldeles for snabbt...

2007-04-02 @ 18:31:55
Johanna

Hon fyller 14... hej och hå säger jag bara...

2007-04-02 @ 18:44:32
URL: http://stringstrumpa.blogg.se
O

shrimpy! men apa på all spya!

2007-04-02 @ 19:44:14
ems

hahah nae, magsjuka!? stackars.. fyfan =)

2007-04-02 @ 20:57:30
nathalie

fan va gamla vi e, Johanna x]
14 - e de sjuan?

2007-04-02 @ 22:19:04
Anonym

Jepps, hon går i sjuan...ja visst är vi gamla. Fy för att bli vuxen.

2007-04-02 @ 22:50:00
URL: http://stringstrumpa.blogg.se
nathalie

:O kommer du ihag Izabelle, min lillasyster? den manniskan gar forsta ring redan :O egentligen fattar jag verkligen inte vad som hande med tiden. eller, med gymnasiearen :/ fyy.

Bra blogg du har, forresten. Hittade hit (vene hur, kommer ej ihag) for ett ganska bra tag sen, och brukar lasa regelbundet :) det marks pa ditt satt att skriva att du du inte forandrats mycket :) (och ja, det dar ar menat att vara en komplimang :])

2007-04-03 @ 20:08:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0