En kväll på sköna söder

Igår var det dags att ta sig bort från den här lilla hålan för att se någonting annat. Göra något annat. Något mycket trevligt och mysigt. Jag, Karin och Desireé bestämde oss för att det var dags att fira missade födelsedagar och att vår alldeles egna nysignade Desireé fått både skivkontrakt och tagit examen. Alltså är hon både en stjärna och musikproducent.
Fräsigt värre. 

Vi drack gott rosé på Östgötakällarens uteservering och spanade på exotiska och välklädda söderbor. Dessa stiliga människor med tygpåsar och fina glasögon.  Är inte söder underbart? Vi vandrade sedan vidare mot Koh Phangang. Det kändes som att kliva in i Thailand. Vi hade lyckats få bästa bordet, en mysig liten koja i hörnet med perfekt spaningsläge på diverse andra spännande människor som befann sig i restaurangen. Vi drack hallonmojitos, öl och åt underbart gott. Flirtade med servitören som inte alls var snygg och drack goda kaffebailys. 

Som om inte det var nog vandrade vi vidare mot ännu fler trevligheter på Little Persia. Lagom runda under fötterna och ganska trevligt salongsberusade. Bubbel, mojitos och bloody mary. En härlig blandning. 


Kvällen slutade precis som den skulle. Helt fantastiskt bra.



     


Kommentarer
O

åååh jag vill också!!!

2009-06-04 @ 17:32:33
ems

haha jag gillar andra bilden på karin.. the riiiiing.. hahahha :D

2009-06-04 @ 17:42:11
Anonym

BEST FUCKING NIGHT EVER! :) Tack kära fina ni!!!

2009-06-04 @ 21:37:39
tötten

hahah.. jag kan inte förstora bilderna.. tur är det kanske :D Men roligt va det! Även om de va lite jobbigt att gå upp och jobba...Men det var de värt :D

2009-06-05 @ 20:32:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0