Ett tidsfördriv att dö för och några år senare

Andra året på Rytmus spelade jag på Karins sångkonsert. Kent. Ett tidsfördriv att dö för. Bara jag och Karin. Piano och sång. Efteråt kom Mats fram till mig. Han klappade mig på axel och sa att jag hade spelat bra. Riktigt bra. För första gången på hela min Rytmustid kände jag mig bra. Jäkligt bra.

Ibland klurar jag lite på vad de har för sig. Rytmusmänniskorna.

I fredags var jag på Hilton.
Två gånger. Jag behövde inte ens öppna bildörren själv. En man med hatt och välknäppt kavaj öppnade den åt mig. Lyx. Senare under dagen fick jag även besöka denna herre igen. Jag satt och väntade på min käre far och spanade på fräscha lattepappor med converse. Det kunde ha varit väldigt sex & the city om jag suttit i baren med ett glas vin och sett sådär överdrivet snygg ut. Nu satt jag istället i entrén bredvid en gubbe som hade tagit av sig sina skor. Men utsikt över de snygga lattepapporna hade jag i alla fall. Man får vara glad för det lilla.   

Efter mitt Hilton besök begav jag mig iväg på nya äventyr. Kanske inte lika Sex & the city. Kungsberget nästa. Jag har haft den bästa helgen på länge. Massor av snö. Massor av brädåkning. Massor av söta pojkar. Dessutom vill jag nu kalla mig för en riktigt snowboardåkare. Jag tycker inte längre att jag passar in i facket nybörjare. Jag kan faktiskt åka. Bra. Svarta backar utan att få panik och ploga. Det är bara å åk. Precis så.

Dessutom var det någon som saknade mig fantastiskt mycket i lördags kväll. Sådant är ju också trevligt.
 
Imorgon är det tisdag. Semlor.




Kommentarer
emelie

Haha, har du åkt ravinen i åre.. Jag trodde jag skulle dö första gången. Där kunde vi snacka brant! Först gick vi till toppen o sen fick man åka en bra bit i opistad lössnö tills vi kom dit.. Grymt! Men jag plogade.. hahaha, stog seriöst och lutade mig mot backen ! Helt crazy.. haha.. sen efteråt har dom ju värsta skogsåkningen.. det tog säkert en 45 min för mig, för dom andra tog det 25.. Hahhaha.. Vi borde åka till fjällen nångång! Du, jag, Martin och Bolle.. hahaha ;) Puss!

2008-02-04 @ 20:47:50
O

Jag saknar er!!!!! jattemkt! tank om vi kunde vara en thaiburgare har!! det vore livet.. men nu har jag atit ngt jag inte tal sa jag ser ut som quasimodo i ansiktet, mindre kul, sa jag sitter har istallet for att sola..
du spannande sms, hall mig uppdaterad!!
det ar helt sjukt skont hAR, OJ NU HANDE DET NGT.. HAHAFATTAR INGET AV TANGENTBORDET..
HELA STRANDEN AR HELT BORTSKOLJD AV TSUNAMIN SA VI AR DET ENDA FARDIGA HOTELLET HAR SA FINNS INTE MKT ATT SPANA PA.. LITE TRAKIGT..
MEN TELEN PA LORDAG!!?? jag vill ga ut men jag vet inte hur pigg man ar..
aja iaf saknar jag dig o kottet mkt!! ni ar mina sma kokosnotter som ger mig energi!
PUSS stringis sa ses vi snart!

2008-02-06 @ 04:05:45
Oskimon

Du är, som jag lovade, den första att få veta.

2008-02-09 @ 11:51:23
URL: http://oskimon.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0