Materiella ting och hockeykillar på shell

Hela dagen har jag känt ett rejält sug att få skriva av mig. Massor av saker har snurrat runt på insidan av mitt huvud och jag vet inte riktigt hur jag ska få ner allt virrvarr av tankar i en inte allt för flummig, osammanhängande och oförståelig text. För det är förmodligen så det kommer sluta, som en massa strunt i en enda stor röra. Precis som jag vill ha det. Kaffe på det? 

Materiella ting. Är inte dessa ting underbara? Saker som man kan äga och som inte kan säga eller tycka till om någonting. De bara finns där för att skänka en tillfredställelse och lycka. Jag har fyra favoriter. Mina converse. Underbara, passar till allt och är alltid rätt. Tidlösa. Min bruna skinnväska från jocasi, kärlek vid första ögonkastet, som jag fyndade på rean istället för att betala en hel förmögenhet. Min skinnjacka. Efter många år av ett svårt "ha begär" fick jag äntligen släcka min törst i våras. Sist och även minst, min sjukt fräsiga DKNY klocka som jag fick i studentpresent. Jag kan inte sluta pilla på den. Jag kan själv inte förstå hur jag kan vara så otroligt fäst vid dessa föremål. Hur materiella ting kan få en att må så otroligt bra. När man äntligen har fått köpa den där jackan som man spanat in i flera månader. Som har hängt där i affären och bara väntat på en och nu får man bära hem den i påsen för att sedan äntligen få använda den. Helt knasigt. Helt knasigt att jag skriver om det här i min blogg.

Hockeykillar på shell. Häromdan satt jag och en vän på en parkbänk och filosoferade över livet och allt som det har att erbjuda. Som alltid halkade vi in på ämnet killar. Hur mycket man än försöker så går det liksom inte att undvika just det ämnet. Alla vägar bär till Rom, eller i det här fallet, till killar. Just den här gången råkade det handla om hockeykillar. Att det är något speciellt med dom, på både gott och ont. Det finns killar, och så finns det hockeykillar. Så är det bara. I nynäs vet man vilka som är hockeykillar och vilka som inte är det. Idag var hockeykillarna på Shell och köpte take away kaffe. Det fick mig att undra, förstör inte det deras image? Dricker inte dom bara sportdryck och öl?




Kommentarer
O

Din minsta bror går som en fejkhockeykiller, men det är också coooolt ;)

2007-09-26 @ 17:40:35
Jennie

Skönt att höra att det är bra. Vart jobbar du nånstans? Själv pluggar jag "vokalensemble" på folkis i Avesta (Sjövik). Trivs superbra så jag längtar inte tillbaka alls just nu, men jag saknar ju er förstås! Klart vi måste ses, saftkalas låter grymt! Jag kanske kommer upp till Sthlm under lovet v.44 och då är Elin hemma med så då kanske vi kan hitta på nåt allihop..? Puss&Kram!!

2007-09-27 @ 08:34:14
URL: http://sparenskan.blogg.se
emelie

hockeykillar.. ja, vad ska man säga.. hörru, du borde gå ut på lördag! ola o karin o alla andra som e sugna.. ja ska ut iaf ;)

2007-09-27 @ 15:57:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0