Hur ska detta gå?

Jag och Karin funderar. Funderar, grubblar och tänker. Specat eller ospecat? Ospecat eller specat? Hej och hå och fram och tillbaka. Nu får vi se om vi ens kommer iväg på tisdag, resorna försvinner snabbt och just den 4 verkar vara väldigt poppis. Så länge vi får dusch och wc. Det räcker med en semester utan toa i cirkus gurkus ett dygn.

 

Det börjar bli höst och mitt liv börjar för var dag som går att mer och mer anta formen av ett frågetecken. Hur ska det gå för nittonåriga Johanna? Kommer hon att överleva vintern? Jodå, det ska vi nog klara. Det snurrar runt många tankar och funderingar just nu. Vill jag jobba kvar på mitt jobb? Är det givande? Svar: frågetecken. Kommer jag och Karin komma iväg till New York i höst och vad ska jag göra sen? Jag orkar inte riktigt tänka på det där. Är man nitton så är man. Måste livets alla frågeteckan vara lösta då? Nej verkligen inte. Tack. Punkt. och. Slut.

Jag har fått Cypern bilderna av Ola så om jag orkar kommer det kanske inom en snar framtid att ploppa upp lite exotiska bilder på denna exotiska blogg. Det vore ju underhållande för omvärlden. Fast mest för mig.

Kärlek.


Kommentarer
ems

nae, det är så sant.. men man blir lite galen i skallen ibland.. :) man vill så gärna att allt bara ska flyta på. vad kul med sista minuten! det förtjänar du! hoppas den resan går BRA :)

2007-09-02 @ 22:56:06
Jennie

Kul med New York! Hoppas verkligen ni kommer iväg! Hur har sommaren varit, och vart jobbar du? Kram kram kram!

2007-09-03 @ 08:37:42
URL: http://sparenskan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Stringstrumpa

Strumpan som faktiskt finns

RSS 2.0